#pakarperunding

MOST RECENT

Masa Untuk Atur Date Job
Bulan March🙋🏻 yang masi tercari-cri senarai pakej yang berbaloi jom pm 🤙🤙🤙 nong... In shaaa Allah Semuanya dipermudahkan😇
#PakarPerunding
#WeddingPlanner
Lokasi Butik:
WeddingPlannerBy_Nong💄
Bt7 bndr labuk jya sndkn sbah,
Lot6 FF Blok B3
Tingkat 1 📞
01126261533

#MurahRezeki
#Alhamdulilah
#Alhamdullah
#Alhamdulilah
#syukur❤️

Malang TIDAK berbau kan.. Kalau berbau Dan tau Bila akan jadi nya bencana pada Kita, tentu Kita akan Siapkan segala kelengkapan terbaik utk saat2 cemas tersebut kan termasuk la tempat rawatan terbaik Dan lain2.. Pakar perunding takaful
0129555602
0127653440

#ZURICHTAKAFUL #zurichtakafuljohor #takaful #agent #perlindungan #kemalangan #hilangupayakekal #incomereplacement #gantiangaji #pakarperunding #medicalcard #bantuan #tabungan #simpanan #tabunganpendidikan #anak #ibuayah #orangtua #khairatkematian

Utk teman2 yg lain,
Pakat datang dan call di number tertera utk penjagaan haiwan kesayangan anda dgn @pestgone99😉😉😉🐎🏇
Tak rugi dan xmenyesal pun sbb harga xmurah xmahal tetapi mampu milik semua kategori💃💃💃
Ini semua nombor yg bole d buat panggilan utk sebarang oder atau pertanyaan.
Call je, jgn x call 😂
.
Lembah Klang:
http://www.wasap.my/60122308556
http://www.wasap.my/60126733009
.
Padang Tamat berhadapan Kem Batalion 8, Grik: Warung Kak Zai: 0194597424 .
Kak Wa (Grik): 057917118
.
Norsuhaida Halim (Kuala Ketil,Kedah): 01140720673
.
Rahizza (Pendang): 0195553486
.
Perlis: Amir Aminuddin 0192582036
.
Joel Harun : 011 23866300
.
Gombak@GHRC: Sharil Danial 0122705674
.
Batang Kali: Masnun Halim 0173247642
.
Kelantan: Mohd Faaizzuddeen Mohd Yusoff @ FS Desa Niaga (019 9438799)
.
Johor: Cik @_monaaida_ 0127650609
.
#nasnasu #pestgone99 #viral #endurance #horses #horseproduct #horse #equestrian #pestconglobalservices #NASNASUBranding #pestconglobalservices #portklang #TRTEC #TheRoyalTownEquestrianClub #nasnasuviral #viralnasnasu #stable #rider #crew #pengasas #executive #pakarperunding #perunding #horserider #event #product #horseproduct #horsecareer #pengurus #organisasi #team #teamwork

TUMBUNG / TOMBONG

Secara umumnya, wanita yang melahirkan anak berdepan dengan risiko peranakan rendah atau rahim turun. Ini kerana otot pelvis atau tulang kajang akan merenggang akibat peneranan yang kuat semasa proses melahirkan. Jika tidak dirawat dari awal, keadaan tersebut boleh menjadi penyebab kepada masalah kerap membuang air ...kecil atau terkencing apabila batuk, ketawa atau bersin. Jika kelahiran berulang, otot faraj akan semakin longgar sehingga mengakibatkan terjadinya prolaps atau keluar tombong. 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 Saranan saya:

Tombong keluar. 1st jumpa tukang urut. suh urut naikkan. urut seminggu 3 kali. sebulan tak boleh berhenti. utk memastikan rahim tu betol2 balik ke tempatnya (menangis lah meraung2 time urut tu ye)

Selepas 2 minggu urut MAKAN #COKLATLOVEHABIB tak boleh berhenti selama 3 bulan. TINDAK BALAS MEMANG SAKIT pon boleh menangis meraung2. demam, sengal, sakit di ari2. kencing sepatutnya lawas. ada rembesan air kecil ketika proses pengecutan. so kena pakai panty liner la. minum air masak banyak. elakkan makan sejuk2 n berminyak.

Peranakkan kembang n turun sbb faraj longgar. kita boleh rasa tumbung tu ygsyelalu cakap bulat n ada mulut seperti dubur. time kita nak masukkan #SUSUKKEKALDARA.. time kita nak korek2 tu mmg boleh rasa. kita rasa mcm sebesar guli. atau lagi kecil tumbung tu lagi sihat. ( maknanya rahim kita kecut)

WhatsApp Yani 014 546 9166
#pakarperunding
#masalahtombong
#clh
#skdll
#jsd
#familyummu
#teamdanila

Produk JSD boleh membantu anda mengatasi masalah... 🔥Keputihan / kegatalan
faminine wash✔
masker vagina✔
jamu pengantin dara✔ 🔥Kekeringan
intim gel✔ 🔥Longgar / becak
susuk kekal dara 11✔
jamu pengantin dara✔
masker vagina✔ 🔥Ingin buang angin / lemak / slim
coklat love habibi✔
deep heat lotion✔
magic body slim soap✔ 🔥Masalah jerawat / jeragat
Magic body slim soap✔
Magic clear sinus soap✔
Magic seri cahaya soap✔
Jamu jalin cinta✔ 🔥Ingin merawat dalaman
jamu pengantin dara✔
jamu jalinan cinta✔
susuk kekal dara11✔
masker vagina✔ 🔥Kekal cantik / awek muda
herbarium✔
delimalicios collagen white✔
kopi anggun persona✔ 🔥kecergasan tenaga lelaki / suami
jamu lelaki jutawan✔
kopi pacak power✔
minyak ikat kasih✔

Berminat???
Nak saya guide uols
Meh pm / whatsapp
Zura...
019-9792452
#Pakarperunding _jsd
#family_umum

KENAPA KITA PERLU ADA INSURANS?

Pepatah melayu ada mengingatkan kita agar "SEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN", hal ini supaya kita sentiasa berjaga-jaga. Begitu juga KONSEP INSURANS sebagai persiapan untuk menghadapi masa depan yang belum tentu. Seandainya kita sentiasa beringat dengan pepatah orang tua, "MALANG TIDAK BERBAU", sudah pasti kita akan menyertai insurans sebagai jaminan masa depan.


KEPENTINGAN INSURANS

☑️PERSIAPAN jika ditimpa musibah, kita tidak tahu bila kemalangan akan menimpa diri kita ☑️MASA MUDA & SIHAT la nakk beli insurans!! Kenapa masa muda nak ambek premium? Sebabnya
1) PREMIUM MURAH
2) PULANGAN TINGGI BILA TEMPOH MATANG ☑️SIMPANAN masa depan bila kita dan pencen ☑️KOS PENDIDIKAN MAKIN TINGGI, hmm mcm mana nk support anak? Ambil insurans. Ni la antara solution mudah ☑️Takkan kalau mati xnak tinggal harta dkt anak or isteri. Mesti nak kan? So ambil la insurans. Kalau yang amik insuran tu meninggal, waris akan dapat 💰💰💰💰💰 ☑️Kalau masuk Wad, nak ke pakai duit sendiri tuk tampung kos? Kalau xnak ambil insurans biar insuran company yang tanggung. Sedarlah bahawa insuran ini penting untuk melindungi kita dan juga orang tersayang ☑️untuk pertanyaan boleh Call/Whatapps - ZAIDI ZAKARIA
KAMI BUKAN ALONG, KAMI CUMA NAK TOLONG #insurankansaya#kepentinganinsuran#pentingnyainsuran#sayanginyawa#sayanginyawaanda#pakarperunding#trustedagent#sayasayangnyawasaya#insuranterbaik#lindungisaya#lindunginyawasaya#ingatorangtersayang

Apakah yang anda perlu tahu tentang Medical Card?

1) Adakah Medical Card tersebut GUARANTEE RENEWAL atau YEARLY RENEWAL BASIS?

2) Apakah perbezaan antara Medical Card STAND ALONE dan Medical Card sebagai RIDER di dalam INVESTMENT LINK PLAN?
3) Apakah perbezaan KO-TAKAFUL @ KO-INSURANS dengan PENALTI (Co-payment) kalau Ugrade bilik?

4) Apakah terdapat MANFAAT PAYOR/CONTRIBUTOR di dalam plan anda yang akan membantu membayar caruman sekiranya anda didiagnoskan berpenyakit kritikal?

5) LIMITATION berkaitan lawatan pakar ketika menerima rawatan di hospital?
6) LIMITATION untuk rawatan pesakit luar berkaitan buah pinggang dan kanser?

7) TEMPOH PLAN BERKUATKUASA sehingga bilakah anda dilindungi? Short term or Long term?

8) Apakah plan anda plan 3 dalam 1? PERBEZAAN antara 3 dalam 1 @ sekadar plan 2+1? Mana satu pilihan anda... fikir-fikirkan... 9) Medical Card MAHAL? Medical card MURAH ad sebab? Adakah berbaloi dengan INVESTMENT yang anda buat?

Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi 0172275690 ♥♥
#pakarperunding#medicalcard#insurankansaya#hargailahnyawaanda#sayangidirianda#Medicalcardterbaik#insurannyawa#investment#investmentlinked#insuranterbaik#terimakasih#sayasayangnyawasaya#lindungi#lindunginyawaanda#lindunginyawakeluargaanda #allianz #allianzinsurance #allianzmedicalcard #kadperubatan

MERANCANG PERJALANAN HARTA PUSAKA. Merancang perjalanan harta pusaka adalah PENTING dan memerlukan banyak usaha dan maklumat yang tepat. TANPA satu PORTFOLIO PERANCANGAN PERJALANAN HARTA PUSAKA yang KOMPREHENSIF,segala KEKAYAAN yang ANDA USAHAKAN sepanjang hidup boleh hilang sekelip mata.Kemungkinan waris anda tidak tahu mengenai harta-harta yang anda miliki atau waris anda KURANG PENGETAHUAN untuk menguruskan pembahagian harta pusaka anda.Kesannya HARTA PUSAKA yang anda tinggalkan ENTAH KEMANA dan WARIS ANDA terus MERANA.
=====================================
Jangan risau Zrta Group ada jalan penyelesaiannya...‼️Bagaimana🤔🤔🤔🤔⁉️⁉️. ✅kami membantu dan menyediakan khidmat merancang dan menyiapkan Portfolio Perjalanan Harta Pusaka anda mengikut kemahuan anda yang selari dengan hukum syarak dan undang-undang yang sedia ada. ✅kami memberikan khidmat nasihat konsultasi menurut hukum syarak dan undang-undang sedia ada bagi merancang Perjalanan Harta Pusaka anda. ✅kami memberikan khidmat nasihat perancangan dan dokumentasi yang sistematik dan efisien. ✅fees yang dikenakan adalah sangat berpatutan dan mengikut kepakaran kami.
=====================================📇🕵 kesedaran untuk merancang perjalanan harta pusaka ini masih kurang diberi perhatian oleh masyarakat kita.sebab itulah telah wujud 60 BILlON💰💰HARTA PUSAKA yang masih belum DITUNTUT SEJAK MERDEKA.
=====================================
📢Untuk maklumat lanjut atau pertanyaaan kami,ANDA bolehlah menghubungi di alamat kami dan talian sebagaimana berikut:- Zrta Group Sdn. Bhd.
No. 15-5, tingkat 5, Jalan USJ/5
subang Business Centre,
47620 Subang Jaya,Selangor.
☎️ No Tel : 03-80259545
🖨 No Fax : 03-80259495
🔎Web. : www.zrtagroup.com #hartapusaka#zrtagroup#teamzrta #pakarperundingmuamalat#pakarmediasi#pakarkewanganislam

Most Popular Instagram Hashtags