[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#pakarkurus

1170 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum semua
Selamat Pagi

Nak kurus dengan #MAXXSLIM jangan tinggal sarapan pagi tau
#teammaxxslim #kurus #cantik #fenomenamaxxslim #pakarkurus #malaysia #produkkurus #produkkecantikan

2 sudu jus kurus #Fihydar dan 3 biji kurma plus air kosong da memadai kalo dh trlewat nk pergi kerja. Nak thu sebab apa?

Sebabbbb kurma adalah salah satu bahan utama yang terkandung dalam jus fihydar. Fungsi kurma yg paling penting adalah milkbooster bagi ibu yang menyusukan bayi & memberikan tenaga.

Yang best kurma juga mengandungi sejumlah vitamin seperti vitamin A, vitamin B, vitamin C, biotin, riboflavin, dan banyakkkk lagi .

Oh ya! Mereka yang selalu payah nak 'membuang' , kalo minum jus ni, kua je dari toilet conpem senyum sampai ke telinga. Kalo tak muka macam singa lapar. Kah kah kah. Hepy naw bila da tak tak SEMBELIT.

#PakarKurus
#Fihydar #selamatmalam
Whatsapp +601137412324

Korang nak kurus tapi... Taknak diet?
Taknak senam ligat?
Tanpa ubat?
Taknak losyen yg hangat pijar?? Haaa korang patut cuba #Losyen_Kurus_Sejuk_Secret_Correa laa.. Dah cuba confirm jatuh cinta tau 😍😍
Cuba-cuba je tengok-tengok dah slim tanpa sengaja hihiii

Nak PM boleh, Whatssap pun boleh 😊😊
.
πŸ“£PROMOSI KAW KAW
Maklumlah nak tampil HOT & GOJES .
.
.
Dapatkan HARGA PROMOSI JIMAT ni..
Whatssap je terus ke πŸ“² 014-5088812
πŸ“² 014-5088812
πŸ“² 014-5088812

#scteammaniza
#LotionSecretCorrea #LotionSejuk #LotionKurus #SapuSapuKurus #PakarBakarLemak #PakarKurus #CairLemak #LemakTepu #LemakDaging #Strecthmark #GemukAir #NakKurus #DoubleChin #PerutBuncit #GemukLepasBersalin #KulitKendur #NakKurus
#LotionSejukKurus #SapuSapuKurus

Ade nie ha. Bwk anak jalan2. Hehe. #salammagrib #Fihydar #PakarKurus #jussihat #maribeli

Nak KURUS bukanlah sesuatu perkara yang sukar ( sukar lagi gtau mak nak kawen kan? Hihihi) .Orang lain da lama selimm sampai kalah anak dara. Tapi korang? makin mengembang cam payung.

Korang boleh folow 1 tips nie kalo tak nak terbabas makan banyakkk. Pastikan korang jamah makanan sebelum perut korang berbunyik memacam lagu.

Kenapa ye? Sebabbbbb bila korang tidak tahan berlapar, pada kebiasan nya korang akan makan dengan lebih banyak. Pada masa ini, walaupun tahap pengambilan makanan telah kembali ke paras normal, tetapi metabolisma tubuh masih lagi rendah. Ini menyebabkan ia tidak membakar kalori pada tahap yang sama lagi.

Tapi nak lagi cepat KURUS minumla jus #Fihydar. Ada garcinia yang bakar lemak korang 2x ganda lebih cepat. Xsempat rasa lapar. Asik kenyang je manjang πŸ˜€. #PakarKurus
#Fihydar

Whatsapp! RM130 utk 2 botol termasuk postage

Gd morning. Pagi ni mamazayyad belanja video aqil zayyad jd lebah2 joget2 gitu 🐝🐝🐝 #jusfihydar #pakarkurus #jussihat #jomsamajadisihat #salamjumaat

PROMOSI!! .
PROMOSI!! .
PROMOSI!! ...
...
.. Kak Rose nak buat PROMOSI BESAR BESARAN.. GILA GILA PUNYA!!!! 😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
.
SEBOTOL PUN JIMATT SEYY.. 😍😍 .
MEH WHATSAP K. ROSE SEKARANG.. 0125359620
.
Tinggal 10 botol je korangg!!! .
.

#gulagulakurus #mince #nakkurus #nakkuruscepat #kurussihat #kurusselamat #trustedseller #gift #kurus #produkkurus #niqab #kadkahwin #pelamin #pakarkurus #kurusselepasbersalin

❄ INFO LOSYEN SC β„β˜ƒ Selain dari turunkan berat badan, Losyen Secret Sorrea juga mampu membantu anda yang mengalami masalah ‡‡‡ ➑SEMBELIT
➑Melegakan BATUK / LELAH
➑Melancarkan peredaran DARAH
➑Buang ANGIN dalam Blbadan
➑SENGGUGUT
➑Sakit kepala ➑Sakit LUTUT / SENDI
InsyaAllah dengan Izin-Nya.. πŸ“£PROMOSI KAW KAW SEMPENA MERDEKA NI!!
Whatssap je terus <SCPromoMerdeka> ke πŸ“² 011 61837937
.

#LotionSecretCorrea #LotionSejuk #LotionKurus #SapuSapuKurus #PakarBakarLemak #PakarKurus #CairLemak #LemakTepu #LemakDaging #Strecthmark #GemukAir #NakKurus #DoubleChin #PerutBuncit #GemukLepasBersalin #KulitKendur
#KurusSebelumRaya
#MisiKurusSebelumRaya #NakKurus
#LotionSejukKurus #SapuSapuKurus #PromosiRaya
#PromosiMerdeka
#RichFighters

MOST RECENT

Hi semua! Jus supplement Velica Five adalah jus supplement terbaik keluaran BUMIPUTERA 100% organik yang memberi kesan seawal 1 minggu sahaja! Tanpa senaman pun boleh kurus! Tak percaya? PM kami sekarang!
.
0176895019
0176895019
0176895019
.
DAPATKAN TIPS & GUIDE SECARA PERCUMA PADA SETIAP MINGGU!
.
#jomkurus #tipsjogging #senaman #senamankurus #senamanpagi #senamanpetang #tipskurus #tipssihat #tipssehat #tipskesihatan #tipsdiet #runningtips #velica #velicafive #pakarkurus #pakarkempisperut #jomfit #jomfitmalaysia #buanglemakpeha #runninglife #nakkurus #ubatkurus #ubatkempisperut #supplementkurus #supplementkempisperut #slimmingproduct

Isu utama untuk jadi kurus tak kira lelaki atau perempuan, memang 4 perkara ni:
.
1. Dah cuba untuk kurus tapi lambat?
2. Terlalu sibuk tapi nak maintain badan cantik?
3. Selalu Workout tapi takda perubahan berat badan?
4. Penat dah nak berdiet, catu makan. Tak sampai sebulan surender makan banyak balik?
.
.
"VELICA FIVE HADIR UNTUK MENGATASI 4 MASALAH UTAMA INI" .
#jomkurus #supplementkurus #supplementputih #supplementfitness #ubatkurus #juskurus #velica #velicafive #pakarkurus #ubatkempisperut #supplementkesihatan #supplementkecantikan

Post harini saya akan menjawab persoalan yang biasa di tanya tentang Lotion Secret Correa ni. Check it out‡‡‡
.
1. BREASTFEEDING MOM (BF MOM) ?
Boleh disapu di seluruh badan si ibu tetapi elakkan dari terkena tempat breastfeed anda ya.
.
2. PREGNANT?
Boleh digunakan tetapi dielakkan dari bahagian perut. KENAPA ??? Rahim anda membesar utk memberi keselesaan bayi anda berkembang secara sihat. So selepas bersalin baru boleh sapu ya.
.
3. SIDE EFFECT?
TIADA. LOSYEN SECRET CORREA tiada side effect sebab losyen ini 100% natural daripada 3 main ingredients kami iaitu.
* MINYAK BUNGA MATAHARI.
* GUARANO.
*HEDERA HELIX / SIRIH BELANDA
.
4. PERIOD?
Digalakkan utk menyapu Losyen Secret Correa sebab losyen ini melancarkan lagi period kita, ada feedback dari customer yg sudah lancar setelah lama tak datang bulan. Boleh scroll down testimoniΒ² di bawah.
.
5. OTHER SUPLEMENT?
YES BOLEH CONSUME DGN OTHER SUPPLEMENT SEBAB Losyen Secret Correa hanyalah sapuan luaran.
.
.
πŸ“£PROMOSI KAW KAW SEMPENA AKHIR TAHUN NI..
.
.
.
Dapatkan HARGA PROMOSI JIMAT SEHINGGA 30%
Whatssap je terus ke πŸ“² 01161837937
πŸ“² 01161837937
πŸ“² 01161837937

#LotionSecretCorrea #LotionSejuk #LotionKurus #SapuSapuKurus #PakarBakarLemak #PakarKurus #CairLemak #LemakTepu #LemakDaging #Strecthmark #GemukAir #NakKurus #DoubleChin #PerutBuncit #GemukLepasBersalin #KulitKendur #NakKurus
#LotionSejukKurus #SapuSapuKurus

Assalammualaikum dan Selamat pagi semua! Korang dah breakfast ke belum tuuu?
Breakfast ni pentingg tau sebab badan kita ni nak bakar lemak pun perlukan tenaga. Jadi korang jangan sesekali SKIP breakfast tau! Jom tengok waktu sesuai utk makan πŸ“£PROMOSI KAW KAW SEMPENA CUTI SEKOLAH NI.. Almaklumlah banyak kenduri musim ni semua nak nampak gojes kan..sempat lagi sapu-sapu losyen sejuk ni...
.
.
.
Dapatkan HARGA PROMOSI JIMAT
Whatssap je terus
www.wasap.my/01161837937

#LotionSecretCorrea #LotionSejuk #LotionKurus #SapuSapuKurus #PakarBakarLemak #PakarKurus #CairLemak #LemakTepu #LemakDaging #Strecthmark #GemukAir #NakKurus #DoubleChin #PerutBuncit #GemukLepasBersalin #KulitKendur
#NakKurus
#LotionSejukKurus #SapuSapuKurus #SetKomboGempak - #regrann

Assalammualaikum dan Selamat pagi semua! Korang dah breakfast ke belum tuuu?
Breakfast ni pentingg tau sebab badan kita ni nak bakar lemak pun perlukan tenaga. Jadi korang jangan sesekali SKIP breakfast tau! Jom tengok waktu sesuai utk makan πŸ“£PROMOSI KAW KAW SEMPENA CUTI SEKOLAH NI.. Almaklumlah banyak kenduri musim ni semua nak nampak gojes kan..sempat lagi sapu-sapu losyen sejuk ni...
.
.
.
Dapatkan HARGA PROMOSI JIMAT
Whatssap je terus
www.wasap.my/01161837937

#LotionSecretCorrea #LotionSejuk #LotionKurus #SapuSapuKurus #PakarBakarLemak #PakarKurus #CairLemak #LemakTepu #LemakDaging #Strecthmark #GemukAir #NakKurus #DoubleChin #PerutBuncit #GemukLepasBersalin #KulitKendur
#NakKurus
#LotionSejukKurus #SapuSapuKurus #SetKomboGempak - #regrann

Assalammualaikum dan Selamat pagi semua! Korang dah breakfast ke belum tuuu?
Breakfast ni pentingg tau sebab badan kita ni nak bakar lemak pun perlukan tenaga. Jadi korang jangan sesekali SKIP breakfast tau! Jom tengok waktu sesuai utk makan πŸ“£PROMOSI KAW KAW SEMPENA CUTI SEKOLAH NI.. Almaklumlah banyak kenduri musim ni semua nak nampak gojes kan..sempat lagi sapu-sapu losyen sejuk ni...
.
.
.
Dapatkan HARGA PROMOSI JIMAT
Whatssap je terus
www.wasap.my/01161837937

#LotionSecretCorrea #LotionSejuk #LotionKurus #SapuSapuKurus #PakarBakarLemak #PakarKurus #CairLemak #LemakTepu #LemakDaging #Strecthmark #GemukAir #NakKurus #DoubleChin #PerutBuncit #GemukLepasBersalin #KulitKendur
#NakKurus
#LotionSejukKurus #SapuSapuKurus #SetKomboGempak

Dulu selalu berangan nak masuk majalah atau surat khabar .
Tetapi betul la ungkapan angan2 tanpa usaha tak kemana 😊

Tahniah buat team #Aabeauty kerana korang semua Slimming scrub beauty sampai ke tahap ini .

Alhamdulillah
500 lebih agen dan stokis di selurah malaysia
Termasuk sabah , sarawak , Brunei singapore dan indon

#AaBeauty #ssbviral #ssbkualaterengganu #ssbkualaberang #produkkurus #pakarkurus #bazarpaknil

"Kalau Nak Cantik Kene Rajin...Kalau Malas Tak Cantiklah..." Macam Sliming Scrub Beauty , Haruslah
βœ”RAJIN
βœ”RAJIN
βœ”RAJIN
Tapi Kalau #RAJIN je ❌ #KONSISTANT
x jadik jugak yg kita dok tenyeh² sapu² hari² sayang² oiiii... Kata Nak‡‡‡
βœ” CANTIK😍😍
βœ” SELIM MELIM😍😍
βœ” ADE CUTTING😍😍 Janganlah #MALAS..
#RAJIN RAJIN RAJIN Barulah #CANTIK #GOJES #AWESOME
Kannnnn❓❓❓ JOM CANTIK BERSAMA SLIMMING SCRUB BEAUTY❀❀❀
"SAPUΒ² GOSOKΒ² HILANG MASALAH"
Kami semua dah ... anda bila lagi??? #aabeauty
#ssb #slimmingscrub
#pakarkurus #slimmingproduct #bazarpaknil #codterengganu #codkualaberang

Slimming Scrub Beauty
.
.
Stokis sah Kuala Terengganu
Stokis sah Kuala Berang
.
.
1001 khasiat dalam 1 bekas ❀❀❀
.
.
Klik link di bio for detail or order
.
.
#pakarkurus #slimming #slimmingproduct #hilangselulit
#hilangsenggugut #slimscrubbeauty #codkualaberang #codterengganu #slimscrub

TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA SELAMAT!

ODIX-TRIM PLUS X-TREME BEAUTY SLIM ❀

ORIGINAL GUARANTEED!

KEISTIMEWAAN ODIX-TRIM : βœ… Tak perlu susah2 berdiet, menahan lapar & makan macam biasa
βœ… Tak perlu bersenam
βœ… Tiada cirit birit
βœ… Tiada Flabby
βœ… Membakar lemak 3x lebih berkesan
βœ… Meningkatkan kadar Metabolisme dalam badan
βœ… Mengandungi Raspberry Ketone
βœ… 100% tiada kesan sampingan
βœ… Selamat Untuk ibu menyusu(untuk baby yg dah berumur 6 bulan & ke atas)
βœ… Berstatus Gmp
βœ… Mempunyai Lab Test
βœ… Sesuai untuk lelaki dan wanita
βœ… Memberi tenaga maksimum
βœ… Penggunaan untuk sebulan
βœ… Dijamin bebas dari bahan chemical Sibrutamine
βœ… Harga mampu milik, jimat & terbukti Berkesan

KANDUNGAN ODIX-TRIM PLUS πŸ’ Raspberry Ketone
πŸ’ Pure Green Coffee Bean
πŸ’ Garcinia Cambogia

CARA PENGAMBILAN πŸ’Š
.
1 botol = 30 capsule (1hari 1 biji shj)
Makan 1 biji sehari 1 jam sebelum sarapan
Kalau ada gastrik, 1 biji 1 jam selepas sarapan

Www.wasap.my/60179004743

PROMO ODIX 1BTOL RM69 ADD POST RM8
PROMO ODIX 2BOTOL FREE POST

#kurusdalam2minggu #kurussihat #kuruslepasbersalin #kuruscepat #ubatkurusajaib #ubatselamat #ubatkurussgtberkesan #bunuhlemakjahat #oidxrm69 #pakarkurus

TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA SELAMAT!

ODIX-TRIM PLUS X-TREME BEAUTY SLIM ❀

ORIGINAL GUARANTEED!

KEISTIMEWAAN ODIX-TRIM : βœ… Tak perlu susah2 berdiet, menahan lapar & makan macam biasa
βœ… Tak perlu bersenam
βœ… Tiada cirit birit
βœ… Tiada Flabby
βœ… Membakar lemak 3x lebih berkesan
βœ… Meningkatkan kadar Metabolisme dalam badan
βœ… Mengandungi Raspberry Ketone
βœ… 100% tiada kesan sampingan
βœ… Selamat Untuk ibu menyusu(untuk baby yg dah berumur 6 bulan & ke atas)
βœ… Berstatus Gmp
βœ… Mempunyai Lab Test
βœ… Sesuai untuk lelaki dan wanita
βœ… Memberi tenaga maksimum
βœ… Penggunaan untuk sebulan
βœ… Dijamin bebas dari bahan chemical Sibrutamine
βœ… Harga mampu milik, jimat & terbukti Berkesan

KANDUNGAN ODIX-TRIM PLUS πŸ’ Raspberry Ketone
πŸ’ Pure Green Coffee Bean
πŸ’ Garcinia Cambogia

CARA PENGAMBILAN πŸ’Š
.
1 botol = 30 capsule (1hari 1 biji shj)
Makan 1 biji sehari 1 jam sebelum sarapan
Kalau ada gastrik, 1 biji 1 jam selepas sarapan

Www.wasap.my/60179004743

PROMO ODIX 1BTOL RM69 ADD POST RM8
PROMO ODIX 2BOTOL FREE POST

#kurusdalam2minggu #kurussihat #kuruslepasbersalin #kuruscepat #ubatkurusajaib #ubatselamat #ubatkurussgtberkesan #bunuhlemakjahat #oidxrm69 #pakarkurus

Bila dah gemuk nampak tua ajer kan..
Bila dah kurus balik...macam anak dara...
Hanya penangan odix berkesan ni la punya pasal
Korang nak turunkan berat badan berkilo2 tanpa berdiet
Boleh grab promo odix rm69 sebotol

Www.wasap.my/60179004743

#kurusdalam2minggu
#kuruslepasbersalin
#kuruscepat
#kurussihat
#ubatkurusajaib
#ubatkuruscikna
#ubatkurus
#ubatkurussgtberkesan
#bunuhlemakjahat
#0179004743
#odixRm69

Selamat pagi semua
Jangan lupa telan 1biji odix pagi nie tau..
Nak kurus nak langsing menawan..jgn lupa makan dan minum air masak banyak
Consume odix xperlu xmkn langung..wajib makan tau... Www.wasap.my/60179004743

#kurusdalam2minggu
#kuruslepasbersalin
#kuruscepat
#kurussihat
#ubatkurusajaib
#ubatkuruscikna
#ubatkurussgtberkesan
#bunuhlemakjahat
#0179004743
#odixrm69

Bila dah stop makan odix
Berat masih mantain tau..
Xperlu bimbang...
Odix sangat2 terbaikkk

Www.wasap.my/60179004743

#kurusdalam2minggu
#kuruslepasbersalin
#kuruscepat
#kurussihat
#kurusdengancepat
#ubatkurusajaib
#ubatselamat
#ubatkurus
#ubatkurussgtberkesan
#ubatkuruscikna
#0179004743
#bunuhlemakjahat

Odix terlajak laris..
Ramai kaum adam hawa nak kurus
Jom bunuh lemak cepat2

1 btol rm69 sahaja

Www.wasap.my/60179004743

#kurusdalam2minggu
#kuruslepasbersalin
#kurussihat
#kurussihatcantik
#ubatkurusajaib
#ubatselamat
#ubatkurussgtberkesan
#bunuhlemakjahat
#odixrm69
#0179004743

TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA SELAMAT!

ODIX-TRIM PLUS X-TREME BEAUTY SLIM ❀

ORIGINAL GUARANTEED!

KEISTIMEWAAN ODIX-TRIM : βœ… Tak perlu susah2 berdiet, menahan lapar & makan macam biasa
βœ… Tak perlu bersenam
βœ… Tiada cirit birit
βœ… Tiada Flabby
βœ… Membakar lemak 3x lebih berkesan
βœ… Meningkatkan kadar Metabolisme dalam badan
βœ… Mengandungi Raspberry Ketone
βœ… 100% tiada kesan sampingan
βœ… Selamat Untuk ibu menyusu(untuk baby yg dah berumur 6 bulan & ke atas)
βœ… Berstatus Gmp
βœ… Mempunyai Lab Test
βœ… Sesuai untuk lelaki dan wanita
βœ… Memberi tenaga maksimum
βœ… Penggunaan untuk sebulan
βœ… Dijamin bebas dari bahan chemical Sibrutamine
βœ… Harga mampu milik, jimat & terbukti Berkesan

KANDUNGAN ODIX-TRIM PLUS πŸ’ Raspberry Ketone
πŸ’ Pure Green Coffee Bean
πŸ’ Garcinia Cambogia

CARA PENGAMBILAN πŸ’Š
.
1 botol = 30 capsule (1hari 1 biji shj)
Makan 1 biji sehari 1 jam sebelum sarapan
Kalau ada gastrik, 1 biji 1 jam selepas sarapan

Www.wasap.my/60179004743

PROMO ODIX 1BTOL RM69 ADD POST RM8
PROMO ODIX 2BOTOL FREE POST

#kurusdalam2minggu #kurussihat #kuruslepasbersalin #kuruscepat #ubatkurusajaib #ubatselamat #ubatkurussgtberkesan #bunuhlemakjahat #oidxrm69 #pakarkurus

TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA SELAMAT!

ODIX-TRIM PLUS X-TREME BEAUTY SLIM ❀

ORIGINAL GUARANTEED!

KEISTIMEWAAN ODIX-TRIM : βœ… Tak perlu susah2 berdiet, menahan lapar & makan macam biasa
βœ… Tak perlu bersenam
βœ… Tiada cirit birit
βœ… Tiada Flabby
βœ… Membakar lemak 3x lebih berkesan
βœ… Meningkatkan kadar Metabolisme dalam badan
βœ… Mengandungi Raspberry Ketone
βœ… 100% tiada kesan sampingan
βœ… Selamat Untuk ibu menyusu(untuk baby yg dah berumur 6 bulan & ke atas)
βœ… Berstatus Gmp
βœ… Mempunyai Lab Test
βœ… Sesuai untuk lelaki dan wanita
βœ… Memberi tenaga maksimum
βœ… Penggunaan untuk sebulan
βœ… Dijamin bebas dari bahan chemical Sibrutamine
βœ… Harga mampu milik, jimat & terbukti Berkesan

KANDUNGAN ODIX-TRIM PLUS πŸ’ Raspberry Ketone
πŸ’ Pure Green Coffee Bean
πŸ’ Garcinia Cambogia

CARA PENGAMBILAN πŸ’Š
.
1 botol = 30 capsule (1hari 1 biji shj)
Makan 1 biji sehari 1 jam sebelum sarapan
Kalau ada gastrik, 1 biji 1 jam selepas sarapan

Www.wasap.my/60179004743

PROMO ODIX 1BTOL RM69 ADD POST RM8
PROMO ODIX 2BOTOL FREE POST

#kurusdalam2minggu #kurussihat #kuruslepasbersalin #kuruscepat #ubatkurusajaib #ubatselamat #ubatkurussgtberkesan #bunuhlemakjahat #oidxrm69 #pakarkurus

TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA SELAMAT!

ODIX-TRIM PLUS X-TREME BEAUTY SLIM ❀

ORIGINAL GUARANTEED!

KEISTIMEWAAN ODIX-TRIM : βœ… Tak perlu susah2 berdiet, menahan lapar & makan macam biasa
βœ… Tak perlu bersenam
βœ… Tiada cirit birit
βœ… Tiada Flabby
βœ… Membakar lemak 3x lebih berkesan
βœ… Meningkatkan kadar Metabolisme dalam badan
βœ… Mengandungi Raspberry Ketone
βœ… 100% tiada kesan sampingan
βœ… Selamat Untuk ibu menyusu(untuk baby yg dah berumur 6 bulan & ke atas)
βœ… Berstatus Gmp
βœ… Mempunyai Lab Test
βœ… Sesuai untuk lelaki dan wanita
βœ… Memberi tenaga maksimum
βœ… Penggunaan untuk sebulan
βœ… Dijamin bebas dari bahan chemical Sibrutamine
βœ… Harga mampu milik, jimat & terbukti Berkesan

KANDUNGAN ODIX-TRIM PLUS πŸ’ Raspberry Ketone
πŸ’ Pure Green Coffee Bean
πŸ’ Garcinia Cambogia

CARA PENGAMBILAN πŸ’Š
.
1 botol = 30 capsule (1hari 1 biji shj)
Makan 1 biji sehari 1 jam sebelum sarapan
Kalau ada gastrik, 1 biji 1 jam selepas sarapan

Www.wasap.my/60179004743

PROMO ODIX 1BTOL RM69 ADD POST RM8
PROMO ODIX 2BOTOL FREE POST

#kurusdalam2minggu #kurussihat #kuruslepasbersalin #kuruscepat #ubatkurusajaib #ubatselamat #ubatkurussgtberkesan #bunuhlemakjahat #oidxrm69 #pakarkurus

Nak join pos hari ini..jom grab
Promo 1botol rm69 add pos rm8
Promo 2botol free post..
Nak kurus..nak loss berkilo2 jom cuba 0dix

#laracroftcosplay #kurusdalam2minggu #kuruslepasbersalin #kuruscepat #kurussihat #ubatkurusajaib #ubatselamat #ubatkurussgtberkesan #bunuhlemakjahat #0179004743 #yanasamsudin #zurina #lemonade

TESTIMONI
.

See customer ni. Time badan kembang segan2 nak post πŸ˜… bile dah kurus br confident nak selfie kan. .

Sama gak ngn uols kt luar sane tu. Setel kn masalah berat dgn Fat Burner Mega. Confirm self confident tgi pasni 😊
.
Whatsapp 0193749782 tuk consultation/order

#fatburnermega #pakarkurus #ubatkurus #supplementkurus #nakkurus #diet #dietatkins #kuruscepat #tko #tkonutrition

Korang nak kelihatan lebih slim tak?
.
Korang patut cuba losyen Secret Correa ni..
Dah terlalu banyak feedback yang kami terima😘
Jom jgn tunggu lagi..Order je hari ni!
.
Harga berbaloi dan MAMPU MILIK
βœ”Sejuk Dingin ....
βœ”Tak Melekit...
βœ”Berdaftar KKM...
Selamat dan Selesa.... Jom sertai pengeposan Harian Kami!
.
.
πŸ“£PROMOSI KAW KAW SEMPENA DEEPAVALI NI!!
Whatssap je terus <SCPromoDEWALI> ke πŸ“² 019-9142457

#LotionSecretCorrea #LotionSejuk #LotionKurus #SapuSapuKurus #PakarBakarLemak #PakarKurus #CairLemak #LemakTepu #LemakDaging #Strecthmark #GemukAir #NakKurus #DoubleChin #PerutBuncit #GemukLepasBersalin #KulitKendur
#SecretCorreaFazimah
#NakKurus
#LotionSejukKuruS
#Sapu2jeBolehKurus

Memang Nampak berbeza kan?Korang nak kelihatan lebih slim tak?
.
Korang patut cuba losyen Secret Correa ni..
Dah terlalu banyak feedback yang kami terima😘
Jom jgn tunggu lagi..Order je hari ni!
.
Harga berbaloi dan MAMPU MILIK
βœ”Sejuk Dingin ....
βœ”Tak Melekit...
βœ”Berdaftar KKM...
Selamat dan Selesa.... Jom sertai pengeposan Harian Kami!
.
.
πŸ“£PROMOSI KAW KAW SEMPENA DEEPAVALI... Whatssap je terus πŸ“² 0199142457
πŸ“² 0199142457
#LotionSecretCorrea #LotionSejuk #LotionKurus #SapuSapuKurus #PakarBakarLemak #PakarKurus #CairLemak #LemakTepu #LemakDaging #Strecthmark #GemukAir #NakKurus #DoubleChin #PerutBuncit #GemukLepasBersalin

REAL TESTIMONI SEKOLAH EX SERI SEPANG πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
======================== Hanya 2 kotak BODYDREAM dalam masa 30hari , berat badan turun lebih 6kg dan perubahan pada INCH LOSE yang sangat ketara . -------------------------------- Pinggang dan perut kelihatan lebih mengecil dan muka lebih v shape . TINDAKAN BIJAK terus REPEAT ORDER untuk dapatkan berat badan ideal !!
-------------------------------- SLIM NOW OR CRY LATER?

#bodydreamkanadaπŸ‘―
#teamrosemerah
#pakarkurus

Berat sebelom minum JSC 75kg..selepas 4 ari berat da tinggal 73kg 😱😱😱 . .

Minum kopi pun boleh kurus sayang 😍😍 kopi bukan sebarang kopi taw πŸ˜„πŸ˜„
. .

#kopiselimjelitadara memang banyak khasiat ☺ minum nak kurus ehh ehh kulit pun cantik 😍😍 jom dapatkan segera !! COD sekitar ampang 😘 60196449642

#jelitadara #jelitadaraampang #bazarmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitcantik #skincare #skincaremurah #produkberkualiti #terbaikdariladang #produkmurah #nelydiasenrose #fashasandha #laraOhlara #BHonline #harianmetro #akademifantasia #gegarvaganza #sayapakaisayajual #trustedseller #afmegastar #titiancinta #jualonline #slimmingcoffee #pakarkurus #gebujelita #glowingmenawan #poriterbuka #jerawatpasir #jerawatnanah

Assalamualaikum..good morning sweeties 😍😘
.
.

Jom mulakan hari anda dengan bismillah ☺ mulakan dengan sesuatu yang hebat untuk kekal hebat sepanjang hari 😘😘
. .

Jelita Slimming Coffee untuk pagi yg ceria 😍😍 #jelitadara #jelitadaraampang #bazarmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #kulitcantik #skincare #skincaremurah #produkberkualiti #terbaikdariladang #produkmurah #nelydiasenrose #fashasandha #laraOhlara #BHonline #harianmetro #akademifantasia #gegarvaganza #sayapakaisayajual #trustedseller #afmegastar #titiancinta #jualonline #slimmingcoffee #pakarkurus #gebujelita #glowingmenawan #poriterbuka #jerawatpasir #jerawatnanah

PROMOSI!! .
PROMOSI!! .
PROMOSI!! ...
...
.. Kak Rose nak buat PROMOSI BESAR BESARAN.. GILA GILA PUNYA!!!! 😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
.
SEBOTOL PUN JIMATT SEYY.. 😍😍 .
MEH WHATSAP K. ROSE SEKARANG.. 0125359620
.
Tinggal 10 botol je korangg!!! .
.

#gulagulakurus #mince #nakkurus #nakkuruscepat #kurussihat #kurusselamat #trustedseller #gift #kurus #produkkurus #niqab #kadkahwin #pelamin #pakarkurus #kurusselepasbersalin

Gd morning. Pagi ni mamazayyad belanja video aqil zayyad jd lebah2 joget2 gitu 🐝🐝🐝 #jusfihydar #pakarkurus #jussihat #jomsamajadisihat #salamjumaat

Nak KURUS bukanlah sesuatu perkara yang sukar ( sukar lagi gtau mak nak kawen kan? Hihihi) .Orang lain da lama selimm sampai kalah anak dara. Tapi korang? makin mengembang cam payung.

Korang boleh folow 1 tips nie kalo tak nak terbabas makan banyakkk. Pastikan korang jamah makanan sebelum perut korang berbunyik memacam lagu.

Kenapa ye? Sebabbbbb bila korang tidak tahan berlapar, pada kebiasan nya korang akan makan dengan lebih banyak. Pada masa ini, walaupun tahap pengambilan makanan telah kembali ke paras normal, tetapi metabolisma tubuh masih lagi rendah. Ini menyebabkan ia tidak membakar kalori pada tahap yang sama lagi.

Tapi nak lagi cepat KURUS minumla jus #Fihydar. Ada garcinia yang bakar lemak korang 2x ganda lebih cepat. Xsempat rasa lapar. Asik kenyang je manjang πŸ˜€. #PakarKurus
#Fihydar

Whatsapp! RM130 utk 2 botol termasuk postage

PROMOSI!! .
PROMOSI!! .
PROMOSI!! ...
...
.. Kak Rose nak buat PROMOSI BESAR BESARAN.. GILA GILA PUNYA!!!! 😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
.
SEBOTOL PUN JIMATT SEYY.. 😍😍 .
MEH WHATSAP K. ROSE SEKARANG.. 0125359620
.
Tinggal 10 botol je korangg!!! .
.

#gulagulakurus #mince #nakkurus #nakkuruscepat #kurussihat #kurusselamat #trustedseller #gift #kurus #produkkurus #niqab #kadkahwin #pelamin #pakarkurus #kurusselepasbersalin

.
LEMONEX MERUPAKAN MINUMAN JUS PEMBAKAR LEMAK

Buah limau gedang yang menjadi ramuan utama dalam menghasilkan lemonex & salah satu buah yang mampu membakar lemak & mengurangkan berat badan.

LEMONEX berperisa lemon & rasanya sangat sedap serta kuasa penyerapan 3X lebih pantas dari berbanding pil, tablet.

Kelebihan utama LEMONEX :
1. TIDAK PERLU BERLAPAR
2. TIDAK WAJIB BERSENAM
3. CUCI USUS / DETOX
4. CEPAT MENCAIRKAN LEMAK
5. 3X LEBIH PANTAS MELANGSINGKAN BERAT BADAN
6. TENAGA BERTAMBAH
7. 3X LEBIH PANTAS MENGECILKAN PERUT
8. METABOLISMA CEPAT NAIK
9. KURUS DALAM MASA 14 HARI

Jom dapatkan πŸ’ͺπŸ’ͺ#lemonex sekarang πŸ˜‰
Sebotol RM139 (30 sachet)
10 Sachet RM50 (untuk trial)
.
Klik link nie utk terus order
DM/WA 0125611347
#lemonexhq #lemonextract #lemonex #lemonexmalaysia #lemonexpakarkuruscarasihat #pakarkurus #kosmetikorimurah #kosmetikoriginalaman #kosmetik #kosmetikori #kosmetika #kosmetikmurah #kedai1malaysiaonline #kedai #kedaionlinemurah2 #kedaikosmetik #kedaikosmetikmurah #kedaikosmetikonline #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaionlineshop

.
LEMONEX MERUPAKAN MINUMAN JUS PEMBAKAR LEMAK

Buah limau gedang yang menjadi ramuan utama dalam menghasilkan lemonex & salah satu buah yang mampu membakar lemak & mengurangkan berat badan.

LEMONEX berperisa lemon & rasanya sangat sedap serta kuasa penyerapan 3X lebih pantas dari berbanding pil, tablet.

Kelebihan utama LEMONEX :
1. TIDAK PERLU BERLAPAR
2. TIDAK WAJIB BERSENAM
3. CUCI USUS / DETOX
4. CEPAT MENCAIRKAN LEMAK
5. 3X LEBIH PANTAS MELANGSINGKAN BERAT BADAN
6. TENAGA BERTAMBAH
7. 3X LEBIH PANTAS MENGECILKAN PERUT
8. METABOLISMA CEPAT NAIK
9. KURUS DALAM MASA 14 HARI

Jom dapatkan πŸ’ͺπŸ’ͺ#lemonex sekarang πŸ˜‰
Sebotol RM139 (30 sachet)
10 Sachet RM50 (untuk trial)
.
Klik link nie utk terus order
DM/WA 0125611347
#lemonexhq #lemonextract #lemonex #lemonexmalaysia #lemonexpakarkuruscarasihat #pakarkurus #kosmetikorimurah #kosmetikoriginalaman #kosmetik #kosmetikori #kosmetika #kosmetikmurah #kedai1malaysiaonline #kedai #kedaionlinemurah2 #kedaikosmetik #kedaikosmetikmurah #kedaikosmetikonline #kedaionlinemalaysia #kedaionlinemurah #kedaionline24jam #kedaionlineshop

Ni list promo combo ya guys πŸ€—πŸ€— Bole survey dulu mana yang berkenan πŸ˜…πŸ˜… .

Nak cantik makan seribella πŸ˜‰ nak kurus n sihat makan la seritoks πŸ˜‹
.

Wsap terus kalau da tahu nk ambil set yg mna ya😘😘
.

#seribella
#seritoks
#serihariniseriselamanya
#promocombo
#jomcantik
#pakarcantik
#jomkurus
#pakarkurus
#slimsihat
#detokssihat
#putihgebu
#0137509127

Ni list promo combo ya guys πŸ€—πŸ€— Bole survey dulu mana yang berkenan πŸ˜…πŸ˜… .

Nak cantik makan seribella πŸ˜‰ nak kurus n sihat makan la seritoks πŸ˜‹
.

Wsap terus kalau da tahu nk ambil set yg mna ya😘😘
.

#seribella
#seritoks
#serihariniseriselamanya
#promocombo
#jomcantik
#pakarcantik
#jomkurus
#pakarkurus
#slimsihat
#detokssihat
#putihgebu
#0137509127

Ni list promo combo ya guys πŸ€—πŸ€— Bole survey dulu mana yang berkenan πŸ˜…πŸ˜… .

Nak cantik makan seribella πŸ˜‰ nak kurus n sihat makan la seritoks πŸ˜‹
.

Wsap terus kalau da tahu nk ambil set yg mna ya😘😘
.

#seribella
#seritoks
#serihariniseriselamanya
#promocombo
#jomcantik
#pakarcantik
#jomkurus
#pakarkurus
#slimsihat
#detokssihat
#putihgebu
#0137509127

Ni list promo combo ya guys πŸ€—πŸ€— Bole survey dulu mana yang berkenan πŸ˜…πŸ˜… .

Nak cantik makan seribella πŸ˜‰ nak kurus n sihat makan la seritoks πŸ˜‹
.

Wsap terus kalau da tahu nk ambil set yg mna ya😘😘
.

#seribella
#seritoks
#serihariniseriselamanya
#promocombo
#jomcantik
#pakarcantik
#jomkurus
#pakarkurus
#slimsihat
#detokssihat
#putihgebu
#0137509127

Ni list promo combo ya guys πŸ€—πŸ€— Bole survey dulu mana yang berkenan πŸ˜…πŸ˜… .

Nak cantik makan seribella πŸ˜‰ nak kurus n sihat makan la seritoks πŸ˜‹
.

Wsap terus kalau da tahu nk ambil set yg mna ya😘😘
.

#seribella
#seritoks
#serihariniseriselamanya
#promocombo
#jomcantik
#pakarcantik
#jomkurus
#pakarkurus
#slimsihat
#detokssihat
#putihgebu
#0137509127

Ni list promo combo ya guys πŸ€—πŸ€— Bole survey dulu mana yang berkenan πŸ˜…πŸ˜… .

Nak cantik makan seribella πŸ˜‰ nak kurus n sihat makan la seritoks πŸ˜‹
.

Wsap terus kalau da tahu nk ambil set yg mna ya😘😘
.

#seribella
#seritoks
#serihariniseriselamanya
#promocombo
#jomcantik
#pakarcantik
#jomkurus
#pakarkurus
#slimsihat
#detokssihat
#putihgebu
#0137509127

Ni list promo combo ya guys πŸ€—πŸ€— Bole survey dulu mana yang berkenan πŸ˜…πŸ˜… .

Nak cantik makan seribella πŸ˜‰ nak kurus n sihat makan la seritoks πŸ˜‹
.

Wsap terus kalau da tahu nk ambil set yg mna ya😘😘
.

#seribella
#seritoks
#serihariniseriselamanya
#promocombo
#jomcantik
#pakarcantik
#jomkurus
#pakarkurus
#slimsihat
#detokssihat
#putihgebu
#0137509127

Ni list promo combo ya guys πŸ€—πŸ€— Bole survey dulu mana yang berkenan πŸ˜…πŸ˜… .

Nak cantik makan seribella πŸ˜‰ nak kurus n sihat makan la seritoks πŸ˜‹
.

Wsap terus kalau da tahu nk ambil set yg mna ya😘😘
.

#seribella
#seritoks
#serihariniseriselamanya
#promocombo
#jomcantik
#pakarcantik
#jomkurus
#pakarkurus
#slimsihat
#detokssihat
#putihgebu
#0137509127

Ni list promo combo ya guys πŸ€—πŸ€— Bole survey dulu mana yang berkenan πŸ˜…πŸ˜… .

Nak cantik makan seribella πŸ˜‰ nak kurus n sihat makan la seritoks πŸ˜‹
.

Wsap terus kalau da tahu nk ambil set yg mna ya😘😘
.

#seribella
#seritoks
#serihariniseriselamanya
#promocombo
#jomcantik
#pakarcantik
#jomkurus
#pakarkurus
#slimsihat
#detokssihat
#putihgebu
#0137509127

Most Popular Instagram Hashtags