#pakarkurus

MOST RECENT

Haa... Lepas raya ni mesti berat badan makin menaik kan?? Ya la, mana tak naiknya open house sana sini, kenduri kawen la... dihidangkan pula dengan makanan yang superb sedap gila apa lagi memng tak pikir dah la, kira nak melantak ja la. Lepastu badan makin mengembang. Huhuhu😔😔😔
.
.
Jangan risau Puri5 kan ada yang dapat bantu anda dalam:
.
.
→Membantu proses penghadaman
→Membantu merawat sistem penghadaman
→Menghilangkan gumpalan angin dalam badan
→Membantu melawaskan pembuangan air kecil
→Mengawal selera makan (menimbulkan rasa kenyang)
→Membaik pulih sistem tubuh
→Membantu masalah obesiti
→Mengurangkan lemak berlebihan
→Membantu meningkatkan tahap kesihatan serta kecergasan badan
.
.
Dapatkan Puri5 pada harga promosi sekarang!
.
.
FOR FAST RESPONS PLEASE WS 💓 : .
.
.
📲 Www.wasap.my/601116977340
📲

Www.wasap.my/601116977340
.
.
.
#Sayajual #puri5 #prokas #puri5product #ubatkurus #pakarkurus #produkkurus #villagepeople #bazaarpaknil #online #instaonline #bazaaronline #puri5prokas #kurus #slim #produkslim #obesiti #obese #gemok #kurussecarasihat #sihat #laraalana #nealofa #fattahamin #ìnsta #igonline

Feedback 3s ❕❕
.
Umur baru 38, tapi dah nampak mcm umur 50 tahun. Keresahan melanda jiwa masa. Nampak lagi tua dari suami sendiri.
.
Bila dah jumpa 3s, automatik nampak macam anak dara. Nampak macam 20an. Seriuss cantik.

#SecretSuperSlimming
#PakarKurus
.
whatsapp for order
0149175104
0159175104
0149175104

#slimmingpil3s#3sslimmingpil#supersecretslimming#kurusdenganpantas#pilkurus#pilslimming#pilkurusmurahselamat#rahsiakurus#rahsiaslim#rahsiaperutkempis#pilkurusberkesan#janganbencicintaku#bazarpaknil#codterengganu

[CUBA SEMAK KOT2 ANDA KENA DETOX!]
.
pernah alami tanda2 seperti yang terpapar dalam gambar diatas???
.
Anda harus DETOX badan anda dengan menjaga pemakanan anda...
.
Mudah nak kurangkan toksin dalam badan kalau kita MULAKAN DARI SEKARANG..
.
supaya toksin tidak akan berkumpul dan akhirnya memudaratkan kesihatan..
.
COACH ADA BANYAK RESIPI DETOX. JOM SHARE..
#BELAJARTIPSDIET #detox #kurusonline #programonline #kurussecaramudah #kaedahkurus #pakarkurus #jomdiet #jomkurus #jomsihat #jomfit #igreviewmalaysia #jentikhati #nakngepek #tolongdengar #ctdk

[CUBA SEMAK KOT2 ANDA KENA DETOX!]
.
pernah alami tanda2 seperti yang terpapar dalam gambar diatas???
.
Anda harus DETOX badan anda dengan menjaga pemakanan anda...
.
Mudah nak kurangkan toksin dalam badan kalau kita MULAKAN DARI SEKARANG..
.
supaya toksin tidak akan berkumpul dan akhirnya memudaratkan kesihatan..
.
COACH ADA BANYAK RESIPI DETOX. JOM SHARE..
#BELAJARTIPSDIET #detox #kurusonline #programonline #kurussecaramudah #kaedahkurus #pakarkurus #jomdiet #jomkurus #jomsihat #jomfit #igreviewmalaysia #jentikhati #nakngepek #tolongdengar #ctdk

[JANGAN SEBARANG DETOX].
.
lagi2 kalau ambil keputusan nak detox guna product2 GMO..Allahhu
.
walaupun ada kelulusan KKM.. pernahkah anda semak kesan jangka panjang pada diri sendiri..
.
Nak detox biarlah gunakan cara yang alami.. Betul2 kena pastikan INTENSIVE CLEANSING..Bukan sekadar rasa cirit birit sahaja..tetapi bila tidak ambil product GMO, berkoyan2 naik semula...
.
Kdg2 kita takut nak invest utk ILMU sayangkan duit lebih pada badan..
.
KALI ini, bantu diri anda..KENA RAJIN BELAJAR! kami pun sediakan lagi platform nak berjaya kuruskan badan ni..
.
#weightlossCoaching #programonline #onlinejekurus #kurusmudahdenganonline #pakarkurus #pakartipsdiet #igreviewmalaysia #jentikhati #nakngepek #tolongdengar #ctdk

[JANGAN SEBARANG DETOX].
.
lagi2 kalau ambil keputusan nak detox guna product2 GMO..Allahhu
.
walaupun ada kelulusan KKM.. pernahkah anda semak kesan jangka panjang pada diri sendiri..
.
Nak detox biarlah gunakan cara yang alami.. Betul2 kena pastikan INTENSIVE CLEANSING..Bukan sekadar rasa cirit birit sahaja..tetapi bila tidak ambil product GMO, berkoyan2 naik semula...
.
Kdg2 kita takut nak invest utk ILMU sayangkan duit lebih pada badan..
.
KALI ini, bantu diri anda..KENA RAJIN BELAJAR! kami pun sediakan lagi platform nak berjaya kuruskan badan ni..
.
#weightlossCoaching #programonline #onlinejekurus #kurusmudahdenganonline #pakarkurus #pakartipsdiet #igreviewmalaysia #jentikhati #nakngepek #tolongdengar #ctdk

[APA NAK KENA BUAT DULU SEBELUM BERDETOX]
.

Pertama, kurangkan beban toksin anda dengan elakkan dari rokok, gula halus, dan lemak tepu yang mana semuanya bertindak sebagai penghalang proses penyembuhan anda. Lebih-lebih lagi alkohol (bagi non-muslim). .
Minimumkan juga, penggunaan pembersih rumah berasaskan kimia dan produk penjagaan kesihatan peribadi (pembersih, shampoo, deodoran, dan ubat gigi), dan menggantikan dengan alternatif semula jadi.
.
Satu lagi halangan kepada kesihatan yang baik adalah tekanan, yang menyebabkan tubuh anda melepaskan hormon tekanan ke dalam sistem anda. Stress boleh menyebabkan toksin terkumpul dan melambatkan enzim detoksifikasi di dalam hati.
.
JOM KAMI BIMBING ANDA..SEBAB NAK DETOX BANYAK CABARAN JIKA BERSENDIRIAN.. .
#bantukurus #pakarkurus #tipsdiet #onlinediet #formulediet #jagamakan #weightlosscoachingonline #igreviewmalaysia #jentikhati #nakngepek #tolongdengar #ctdk

[APA NAK KENA BUAT DULU SEBELUM BERDETOX]
.

Pertama, kurangkan beban toksin anda dengan elakkan dari rokok, gula halus, dan lemak tepu yang mana semuanya bertindak sebagai penghalang proses penyembuhan anda. Lebih-lebih lagi alkohol (bagi non-muslim). .
Minimumkan juga, penggunaan pembersih rumah berasaskan kimia dan produk penjagaan kesihatan peribadi (pembersih, shampoo, deodoran, dan ubat gigi), dan menggantikan dengan alternatif semula jadi.
.
Satu lagi halangan kepada kesihatan yang baik adalah tekanan, yang menyebabkan tubuh anda melepaskan hormon tekanan ke dalam sistem anda. Stress boleh menyebabkan toksin terkumpul dan melambatkan enzim detoksifikasi di dalam hati.
.
JOM KAMI BIMBING ANDA..SEBAB NAK DETOX BANYAK CABARAN JIKA BERSENDIRIAN.. .
#bantukurus #pakarkurus #tipsdiet #onlinediet #formulediet #jagamakan #weightlosscoachingonline #igreviewmalaysia #jentikhati #nakngepek #tolongdengar #ctdk

Macamana Nak kurus?
.
“Mula2 memang susah tak tahan nafsu makan membuak buak asyik rasa nak makan jer..berat tak turun walaupun dah diet..then jadi give up!”
.
Memang betul!Itulah perasaan anda..kami faham..takpe kita start balik slow2..as starter ni awak cuba bantuan #mylolitabeauty
.
First step-detox badan awak dengan #purifylolita..bila dah bersih dan clear kita buat operasi operasi buang lemak pula
.
Second step-kurus dengan #skinnylolita just bagi masa 10 hari untuk awak hilang hingga 5kg
.
Nak tahu lebih lanjut wasap sekarang www.wasap.my/60177636461
.
walk in kedai kami LG-03 M3 Mall Gombak buka setiap hari 10pg-10mlm cari kami di parking bawah tanah Lower Ground tau!
.
#ubatkurus #pakarkurus

Macamana Nak kurus?
.
“Mula2 memang susah tak tahan nafsu makan membuak buak asyik rasa nak makan jer..berat tak turun walaupun dah diet..then jadi give up!”
.
Memang betul!Itulah perasaan anda..kami faham..takpe kita start balik slow2..as starter ni awak cuba bantuan #mylolitabeauty
.
First step-detox badan awak dengan #purifylolita..bila dah bersih dan clear kita buat operasi operasi buang lemak pula
.
Second step-kurus dengan #skinnylolita just bagi masa 10 hari untuk awak hilang hingga 5kg
.
Nak tahu lebih lanjut wasap sekarang www.wasap.my/60177636461
.
walk in kedai kami LG-03 M3 Mall Gombak buka setiap hari 10pg-10mlm cari kami di parking bawah tanah Lower Ground tau!
.
#ubatkurus #pakarkurus

🍷KENAPA KITA PERLU DETOKS?
.=========================== Tujuan utama kita detoks adalah 👉singkirkan logam berat terutama plumbum dan merkuri dari badan.
.
👉Sucikan organ dalaman dari bahan toksin terutama ginjal, hati dan usus.
Ia juga Perkuatkan bakteria baik dalam usus.
.
👉Recaj sistem imun.
.
👉Buang parasit
.
FAEDAH APABILA KITA DETOKS ✔️Menurunkan berat badan
✔️Mengawal selera makan
✔️Mencantikkan kulit
✔️Menjadikan nafas lebih segar
✔️Menjadikan pemikiran lebih fokus.
✔️Mengurangkan alergi
✔️Mencantikkan rambut.
✔️Membantu melambatkan proses penuaan.
✔️Menjadikan tubuh lebih sihat.
✔️Memperbaiki kehidupan
.
Kenapa nak detox dengan #JamuNenekFiti? Kerana dia merupakan satu-satunya cara selamat untuk detoks kerana mengunakan bahan semulajadi juga tidak membuat anda cirit birit.
.
💰Harga: RM25 sahaja
Berminat? Wasap je no yg kat bio ya. 😘

#jomkurus #tipskurus #coachkurus #terapiinstagram #terlajakmurah #videolawak #tiktokhot #tipsdiet #nakkurus #detox #pakarkurus

#testimony secret correa tak pernah mengecewakan customer.
Mereka dan ramai lagi yang lain dh berjaya... kerana mereka mau mencuba dan berusaha untuk berjaya.. Dan skrg mereka gembira dgn hasilnya...Anda bila lg?? .
Jom dptkan rahsia turunkan berat badan dengan cepat, sihat dan berkesan dari sy .. 😇 .
Whatsapp sy segera 😘
http://www.wasap.my/60133462887/secretcorrea
.
#LotionSecretCorrea #LosyenSejuk #LosyenKurus
#LosyenSejukKurus #SapuSapuKurus #PakarBakarLemak
#PakarKurus #NakKurus #CairLemak #LemakTepu
#LemakDaging #GemukDaging #GemukAir #GemukAngin
#Strechmark #DoubleChin #KulitKendur
#PerutBuncit #GemukLepasBersalin
#secretcorreakl #Mara #Kurus SebelumRaya #MisiKurusSebelumRaya #PromosiRamadhan
#teknik_kejut_lemak

#skinnylolita PROGRAM 10HARI KURUS PANTAS

Ambil {1biji} sehari sahaja. ❌tidak perlu bersenam ekstrem.
❌tidak perlu diet ketat. ✔️Hanya perlu air kosong  secukupnya.

click jur untuk detail www.wasap.my/60174244231

#skinnylolita #pakarkurus #programkurus #skinnyperut #skinnypeha #kapsulkurus #gslallegiant #andarequestsayacari

ONz proses #skinnylolita 😀
Kapsul Kurus Dalam 10 Hari..
Pasti Kurus menawan Di Hari Raya😃.
.
.
.
.
..
.
.
Nak Kurus jugak Dalam 10 Hari click no ni⤵️
www.wasap.my/601132677956

Kami Ada caranya👌✌️.

Memang jadi uiit,#program10harikurus
Ambik awal posa....
"Sebelum ni uniform sendat,lepas 10 Hari dah loose"✌️⤵️⤵️ PROGRAM 10 HARI KURUS💁💁!!! x perlu ambik kapsul nih hari²,boleh diselang-seli,tapi still boleh kawal selera makan yang melampau²😣😣 #SKINNY LOLITA

Program Kurus 10 Hari dengan #SKINNY LOLITA ⤵⤵ 🔗turunkan kolesterol
🔗kawal selera makan
🔗tanpa senaman berat
🔗buang toksik dalam badan
🔗buang lemak berlebihan
🔗tanpa kesan sampingan

www.wasap.my/601132677956

#andarequestsayacari #gslallegiant
#Skinny_lolita
#programkurus #pakarkurus #skinnyperut #skinnypeha #skinnypinggul
#nampakskinny #memangskinny
#kapsulkurus
#andarequestsayacari
#gslallegiant

PROMOSI RAMADHAN RAYA EFFENZEE!😲😱
.
Yang betul-betul NAK KURUS sebelum RAYA, WAJIB grab Losyen Effenzee 3X Booster Slimming ni..
.
Rugi nauu kalau tak pulun guna sekali dengan puasa weyhhh!😘
.
Psssttt..ade PROMOSI RAMADHAN ni!
.
Jom grab & boleh selim sebelum raya ni😍😍😍
Korang boleh
1)Klik je link whatssap kat wall IG CikNa tu
2)Komen "EffRam". Nanti CikNa reply hokey
3)Whatssap CikNa ke 0179100988💖

#EffenzeeMyracleLotion #losyenkurus #losyenwangi #losyenbuncit #lemakcair #pakarlemakcair #kurustanpasedar #sapusapukurus #misikurus2018 #jomkurus #kurustanpadiet #kurussihat #perutbuncit #perutgelebeh #bersalincser #pantangcser #losyenberpantang #doublechin #pipitembam #daguberlapis #pakarkurus #effenzee #losyeneffenzee #eml #slimmingbooster #effenzeemiraclelotion #losyensejukwangi #senggugut #nyahtoksin #nyahlemak

Most Popular Instagram Hashtags