#pakaianmuslimah

MOST RECENT

Triangle / Square Instant / Segiempat Instant Maxmara Tassel (Premium Product)

Harga Rp50.000

Jilbab segiempat instant (triangle, sudah terjahit menjadi bentuk segitiga) dengan aksesori tassel di ujung jilbab, dapat dikreasikan menjadi berbagai bentuk segiempat. Produk premium, menggunakan material satin silk maxmara, bertekstur lembut, jatuh, tidak menerawang, dan mudah dibentuk, dengan kilap silk sehingga tampak elegan.
tInggi model 178 cm

Bahan : silk maxmara

Keterangan dan stok warna ready :
- Silver : ready
- Mint : ready
- Gold : ready
- BW (broken white) : ready
- Ungu lavender (on model) : ready
- Hitam : ready
- Merah : ready
- Coksu : ready
- Dusty (on model) : ready
- Navy : ready
- Fuchsia : ready
- Marun : ready

Cara order hubungi :
WA : 089515975750
Line : @ksv7239r (pakai @)
.
#bajusyarimurah #jilbabinstanmurah #bajumuslimmodern #jilbabkatun #bajumuslimahmurah #khimarpolos #jualhijabsyari #pakaianmuslim #hijaberindonesia #hijabmurahbanget #bajumuslimsyari #jualjilbabmurah #hijabmodis #hijabsyarimurah #hijabkeren #hijabkece #bajumuslimterbaru #kerudungcantik #jilbabmurahmeriah #jilbabpolos #hijabfashionmurah #jilbabinstant #busanamuslimmurah #ciputrajut #pakaianmuslimah #hijabhits #hijabmuslimah #jilbabmodern #jilbabgrosir #khimarcantik

Comel je #uswahsister ni pakai jubah warda 😄
.
Kami open untuk preorder minggu ini 🙌
Untuk preorder #uswahsister boleh pilih nak material COMO crepe atau CHIFFON full lining. Harga berbeza untuk material ini ye.
.
Untuk jubah warda yang sedia ada, harga berbeza dengan preorder. Harga asal Rm199. Harga clearance Rm150 sahaja (CHiffon crepe flamingo)
.
Berminat? Whatsapp kami sekarang.. Tekan sahaja link kat bio 😉

#shoppingonline #pakaianwanita #cikgu #sekolah #blouselabuh #muslimah #pakaianmuslimah #shawllabuh #shawlplain #tudunglabuh #tudungplain #tudungbidang50 #tudungbidang60 #tudungexclusive #bawal #bawalovers #instantshawllabuh #tudungmurah #blousemurah #onlineshopmurah #uswahsister #uswah #bawalshawl #basicwideshawl #instantshawl #wideshawl #palazo #skirt #tudungcantik #bawalbidang60

.
Assalamualaikum, Selamat pagi 😍
.
Kalau la cikgu datang sekolah cantik² macam ni, mesti anak² bersemangat nak belajar kan?
.
Cikgu happy sebab pakai baju cantik, anak murid pun 'happy' nak belajar 😉
.
Katalog: #nsmc_alessandra
.
.
.

Triangle / Square Instant / Segiempat Instant Maxmara Tassel (Premium Product)

Harga Rp50.000

Jilbab segiempat instant (triangle, sudah terjahit menjadi bentuk segitiga) dengan aksesori tassel di ujung jilbab, dapat dikreasikan menjadi berbagai bentuk segiempat. Produk premium, menggunakan material satin silk maxmara, bertekstur lembut, jatuh, tidak menerawang, dan mudah dibentuk, dengan kilap silk sehingga tampak elegan.
tInggi model 178 cm

Bahan : silk maxmara

Keterangan dan stok warna ready :
- Silver : ready
- Mint : ready
- Gold : ready
- BW (broken white) : ready
- Ungu lavender (on model) : ready
- Hitam : ready
- Merah : ready
- Coksu : ready
- Dusty (on model) : ready
- Navy : ready
- Fuchsia : ready
- Marun : ready

Cara order hubungi :
WA : 089515975750
Line : @ksv7239r (pakai @)
.
#bajusyarimurah #jilbabinstanmurah #bajumuslimmodern #jilbabkatun #bajumuslimahmurah #khimarpolos #jualhijabsyari #pakaianmuslim #hijaberindonesia #hijabmurahbanget #bajumuslimsyari #jualjilbabmurah #hijabmodis #hijabsyarimurah #hijabkeren #hijabkece #bajumuslimterbaru #kerudungcantik #jilbabmurahmeriah #jilbabpolos #hijabfashionmurah #jilbabinstant #busanamuslimmurah #ciputrajut #pakaianmuslimah #hijabhits #hijabmuslimah #jilbabmodern #jilbabgrosir #khimarcantik

••
Kalau kau rasa nak start berubah tapi tak tahu nak mula dekat mana.
.
Mula dengan jaga solat 5 waktu dulu..
.
Sebab orang yang baiki solat,
Dia sebenarnya tengah baiki hidup dia..🌹💕
.
#USIshare
.
❤Tarbiyyah Iman
❤Keep Istiqomah
.
#modesty #trustedbrand #trustedseller #coveryouraurah #frenchjilbabmalaysia #niqabis
#frenchjilbabmurah #khimar #harempants #fjpants #frenchjilbabummuumara #byusi #ummusyakiruliman #frenchjilbabkids #hijabsyarie #malaysia #masturat #khuruj #hijab #pakaianmuslimah #butikmuslimah #igers #igersmalaysia #visitmyig #sayajual #sayapakai #malaysia #kualalumpur #muslimahfashion #bazarpaknil

Rahmadani maxi
Harga : 93.000
Bahan : Baloteli mix katun
Ukuran : All size fit to L
.
- Jika dress/maxi Panjang ± 135cm
- Gambar hanya referensi Kemiripan ±90-95% (relatif/persepsi masing2 bisa berbeda) KUALITAS PRODUK KAMI BAGUS!! JGN KATANYA KATANYA!! SILAHKAH BUKTIKAN SENDIRI!! .
=========================================
.
#gamismurah #gamis #hijaber #hijabstyle #hijabsyari #hijabinstan #gamissyari #bajumuslimah #baju #bajumurah #bajuonline #pakaian #pakaianmuslimah #pakaianmurah #pakaianwanita #blouse #blouse#falisha29shop#lebaran#ramadhan#tunik2018#mahasiswa#iburumahtangga#kantoran#party

Icecream tunik
Harga : 90.000
Bahan : Baloteli
Ukuran : All size fit to L
.
- Jika dress/maxi Panjang ± 135cm
- Gambar hanya referensi Kemiripan ±90-95% (relatif/persepsi masing2 bisa berbeda) KUALITAS PRODUK KAMI BAGUS!! JGN KATANYA KATANYA!! SILAHKAH BUKTIKAN SENDIRI!! .
=========================================
.
#gamismurah #gamis #hijaber #hijabstyle #hijabsyari #hijabinstan #gamissyari #bajumuslimah #baju #bajumurah #bajuonline #pakaian #pakaianmuslimah #pakaianmurah #pakaianwanita #blouse #blouse#falisha29shop#lebaran#ramadhan#tunik2018#mahasiswa#iburumahtangga#kantoran#party

Wah... Design terbaru ni cantiknye.Banyak betul design untuk BAJU RAYA 2018 kali ni.. Ada yang nak sedondon dengan anak perempuan. Ada yang nak beli single sepasang je.Ada yang nak dapatkan harga borong untuk 5 item ke atas pun boleh ❤❤
.
Amboii..Jimatnye kalau boleh dapat harga borong kan?? Apa kata satu family semua pakai baju sama tahun ni..Wah.. Mesti lagi meriah raya tahun.. Sah2 VIRAL SATU 🇲🇾 😉😉
.
Jom kita lihat details CELENA PRINTED KURUNG
👇👇
. 🔹Code:
Dewasa: 2353
Budak: 2353A
Celena Printed Kurung
_

Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
Size Dewasa: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
Size Budak: XS, S, M, L, XL
_ 🌟Dewasa: Tangan Saloma | Budak: Saloma
🌟Dewasa: Zip Sorok Belakang | Budak: Zip Sorok Belakang
🌟Dewasa: Skirt Duyung Cut - Pinggang Kiri & Kanan > Getah Budak: Skirt Duyung Cut - Full Getah
🌟 Manik Hiasan
_ ↔️ Berat Dewasa: 630gram +/-
↔️ Berat Budak: 330gram +/-
_ 🔸Dewasa Retail : RM139 (Tak Termasuk Pos) _ : RM148 SM & RM153 SS (Termasuk Pos)
_

Dewasa Borong : RM118 (Tak Termasuk Pos)
_ 🔸Budak Retail : RM89 (Tak Termasuk Pos)
_ : RM97 SM & RM100 SS (Termasuk Pos)
_

Budak Borong : RM76 (Tak Termasuk Pos)
.
_
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!
.
Whatsapp 📲019-5797681
.
Whatsapp 📲019-5797681
.
Whaatsapp 📲019-5797681

Wah... Design terbaru ni cantiknye.Banyak betul design untuk BAJU RAYA 2018 kali ni.. Ada yang nak sedondon dengan anak perempuan. Ada yang nak beli single sepasang je.Ada yang nak dapatkan harga borong untuk 5 item ke atas pun boleh ❤❤
.
Amboii..Jimatnye kalau boleh dapat harga borong kan?? Apa kata satu family semua pakai baju sama tahun ni..Wah.. Mesti lagi meriah raya tahun.. Sah2 VIRAL SATU 🇲🇾 😉😉
.
Jom kita lihat details CELENA PRINTED KURUNG
👇👇
. 🔹Code:
Dewasa: 2353
Budak: 2353A
Celena Printed Kurung
_

Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
Size Dewasa: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
Size Budak: XS, S, M, L, XL
_ 🌟Dewasa: Tangan Saloma | Budak: Saloma
🌟Dewasa: Zip Sorok Belakang | Budak: Zip Sorok Belakang
🌟Dewasa: Skirt Duyung Cut - Pinggang Kiri & Kanan > Getah Budak: Skirt Duyung Cut - Full Getah
🌟 Manik Hiasan
_ ↔️ Berat Dewasa: 630gram +/-
↔️ Berat Budak: 330gram +/-
_ 🔸Dewasa Retail : RM139 (Tak Termasuk Pos) _ : RM148 SM & RM153 SS (Termasuk Pos)
_

Dewasa Borong : RM118 (Tak Termasuk Pos)
_ 🔸Budak Retail : RM89 (Tak Termasuk Pos)
_ : RM97 SM & RM100 SS (Termasuk Pos)
_

Budak Borong : RM76 (Tak Termasuk Pos)
.
_
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!
.
Whatsapp 📲019-5797681
.
Whatsapp 📲019-5797681
.
Whaatsapp 📲019-5797681

Wah... Design terbaru ni cantiknye.Banyak betul design untuk BAJU RAYA 2018 kali ni.. Ada yang nak sedondon dengan anak perempuan. Ada yang nak beli single sepasang je.Ada yang nak dapatkan harga borong untuk 5 item ke atas pun boleh ❤❤
.
Amboii..Jimatnye kalau boleh dapat harga borong kan?? Apa kata satu family semua pakai baju sama tahun ni..Wah.. Mesti lagi meriah raya tahun.. Sah2 VIRAL SATU 🇲🇾 😉😉
.
Jom kita lihat details CELENA PRINTED KURUNG
👇👇
. 🔹Code:
Dewasa: 2353
Budak: 2353A
Celena Printed Kurung
_

Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
Size Dewasa: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
Size Budak: XS, S, M, L, XL
_ 🌟Dewasa: Tangan Saloma | Budak: Saloma
🌟Dewasa: Zip Sorok Belakang | Budak: Zip Sorok Belakang
🌟Dewasa: Skirt Duyung Cut - Pinggang Kiri & Kanan > Getah Budak: Skirt Duyung Cut - Full Getah
🌟 Manik Hiasan
_ ↔️ Berat Dewasa: 630gram +/-
↔️ Berat Budak: 330gram +/-
_ 🔸Dewasa Retail : RM139 (Tak Termasuk Pos) _ : RM148 SM & RM153 SS (Termasuk Pos)
_

Dewasa Borong : RM118 (Tak Termasuk Pos)
_ 🔸Budak Retail : RM89 (Tak Termasuk Pos)
_ : RM97 SM & RM100 SS (Termasuk Pos)
_

Budak Borong : RM76 (Tak Termasuk Pos)
.
_
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada!
.
Whatsapp 📲019-5797681
.
Whatsapp 📲019-5797681
.
Whaatsapp 📲019-5797681

Fila dress
Harga : 105.000
Bahan : Katun kombet
Ukuran : All size fit to L
.
- Jika dress/maxi Panjang ± 135cm
- Gambar hanya referensi Kemiripan ±90-95% (relatif/persepsi masing2 bisa berbeda) KUALITAS PRODUK KAMI BAGUS!! JGN KATANYA KATANYA!! SILAHKAH BUKTIKAN SENDIRI!! .
=========================================
.
#gamismurah #gamis #hijaber #hijabstyle #hijabsyari #hijabinstan #gamissyari #bajumuslimah #baju #bajumurah #bajuonline #pakaian #pakaianmuslimah #pakaianmurah #pakaianwanita #blouse #blouse#falisha29shop#lebaran#ramadhan#tunik2018#mahasiswa#iburumahtangga#kantoran#party

Flanelo Set
Bahan Flanel HQ
Size M fit L (LD 100/PB 140)
IDR 280.000
*Busui friendly (kancing aktif), line A cutting lebar -/+ 2m, manset tangan kancing, saku depan, khimar non ped cutting laser

#gamis #dress #gamisset #setgamis #gamisberkualitas #dressberkualitas #gamismotif #dressmotif #gamisflanel #dressflanel #gamisbusui #dressbusui #busanaberkualitas #busanamuslimah #bajumuslimah #pakaianmuslimah #flanel #flannel #flanelberkualitas #flanelhighquality #bublepop #bubblepop

" GAMIS "
Harga RESELLER gUyys!!
# harga: 80K
1. Model terbaru,
2. Kualitas ok
3. KEKINIAN
4. Buat dipakai kereen,
5. Buat dijual lg mantapps..!! #Minat?? / Pembelian lebih Dari satu?
Pm / WA 081221899421.
Lokasi BANDUNG.

#gamisreseller #gamisjerseymurah #gamis #gamismurah #gamissyari #gamisbusui #reseller #hijab #hijabers #hijabfashion #jualan #jualanku #jualbeli #jualbelionline #syari #syarimurah #syarii #penjualan #pakaianmuslimah #jualangamismurah #fashioncewek #khimar #khimarsyari #khimarmurah #indonesia #kerudung #kerudungmurah

Triangle / Square Instant / Segiempat Instant Maxmara Tassel (Premium Product)

Harga Rp50.000

Jilbab segiempat instant (triangle, sudah terjahit menjadi bentuk segitiga) dengan aksesori tassel di ujung jilbab, dapat dikreasikan menjadi berbagai bentuk segiempat. Produk premium, menggunakan material satin silk maxmara, bertekstur lembut, jatuh, tidak menerawang, dan mudah dibentuk, dengan kilap silk sehingga tampak elegan.
tInggi model 178 cm

Bahan : silk maxmara

Keterangan dan stok warna ready :
- Silver : ready
- Mint : ready
- Gold : ready
- BW (broken white) : ready
- Ungu lavender (on model) : ready
- Hitam : ready
- Merah : ready
- Coksu : ready
- Dusty (on model) : ready
- Navy : ready
- Fuchsia : ready
- Marun : ready

Cara order hubungi :
WA : 089515975750
Line : @ksv7239r (pakai @)
.
#bajusyarimurah #jilbabinstanmurah #bajumuslimmodern #jilbabkatun #bajumuslimahmurah #khimarpolos #jualhijabsyari #pakaianmuslim #hijaberindonesia #hijabmurahbanget #bajumuslimsyari #jualjilbabmurah #hijabmodis #hijabsyarimurah #hijabkeren #hijabkece #bajumuslimterbaru #kerudungcantik #jilbabmurahmeriah #jilbabpolos #hijabfashionmurah #jilbabinstant #busanamuslimmurah #ciputrajut #pakaianmuslimah #hijabhits #hijabmuslimah #jilbabmodern #jilbabgrosir #khimarcantik

Most Popular Instagram Hashtags