#padanmukeaku

336 posts

TOP POSTS

done #traininglegs dh tu je nk ckp x lrt da ni jln pn da mcm org mabok sparoh nyawe dh ilang adoi #sakitdicari #padanmukeaku

I did a flip in front of Bank Negara after class just now n it took me about 2 secs. 2 guards came out n said alaaaa jangan lah buat aksi kat sini. They said they have a gari n will gari me for doing that. Woahhhh im sooooo scared. But i like gari.... #padanmukeaku

Harini abg parking cun2 atas divider...🤣😂🤣😂#xdeotak #kopak #padanmukeaku

Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
#padanmukeaku

Terfikirkan nasib malang yg menimpa nimpa . Hm .
#spmdahdekat #padanmukeaku #awekpontinggal #hahahahaha

Demam pon gigih pergi kenduri 😅 makan free sape tanak,walaupun makan tak rasa apa #demamurat #balerminumais #padanmukeaku

Spartan Super 2017
3 jam woii, abg target 2.30 jam plg busuk pun, agak xpuas ati. Total distance 14.2km but when reached about 11km my body was starting to total exausted. Alasan?
1) raya sakan xsmpat training🙈
2) x ready energy gel when on coarse
3) insufficient carbo loading a night b4 race

#blanjemukaxpuasati
#padanmukeaku
#alasansangat
#spartanrace
#spartanracemalaysia2017

Ohhh abam polis.. terima kasih atas surat cinta nie 😫😫😫😫 #padanmukeaku
#samanlaju
#bilamamamemecut😂😂
#suratcinta💌
#duitmelayang💸💸💸

MOST RECENT

oh GearBox knp laa ko BoCoR HaLUs #satria #barailagi #padanmukeaku

Spartan Super 2017
3 jam woii, abg target 2.30 jam plg busuk pun, agak xpuas ati. Total distance 14.2km but when reached about 11km my body was starting to total exausted. Alasan?
1) raya sakan xsmpat training🙈
2) x ready energy gel when on coarse
3) insufficient carbo loading a night b4 race

#blanjemukaxpuasati
#padanmukeaku
#alasansangat
#spartanrace
#spartanracemalaysia2017

#comeback to the #gym after 1 week raye break nk bkr blk ketupat lemang rendang lontong & all the raye cookies yg dok betape kt dlm prot ni rs mcm nk tercabut slruh anggota bdn #padanmukeaku #gymmode #keepontraining #nopainnogain #workout #beastmode

Most Popular Instagram Hashtags