#përshëndetje

676 posts

TOP POSTS

Super fun and unforgettable day today going up and visiting Devon at Cedar Point where he works😎😊 ⚫

Whether it was learning how to speak Albanian or screaming on roller coasters, it was also super fun meeting and hanging out with these new people I've met, hope to see them again🎢😊 #përshëndetje

#Përshëndetje 😘🤗

MOST RECENT

Tüm güzelliklere, iyilere, sevgiye, berekete,huzura, mucizeye her şeye herkese.. SELAMMMM 🖐🎶🌸🌏♥⛦👣✏ #selam #hi #hello #merhaba #hallo #përshëndetje #ahoj #hej #halo #tere #hei #bonjour #ola #hej #ciao #salve #sveiki #szia #alo #ahoj #nofilter #nomakeup #love #myphoto
#mylove #like #lovemy #photos #photography #photooftheday #picoftheday #instagram

Super fun and unforgettable day today going up and visiting Devon at Cedar Point where he works😎😊 ⚫

Whether it was learning how to speak Albanian or screaming on roller coasters, it was also super fun meeting and hanging out with these new people I've met, hope to see them again🎢😊 #përshëndetje

Të kesh ndjesin që të bëhesh trim i një femre,është arritje e bukur...
Për një mashkull që në rrethinën tonë që ka më shumë maço e egoist,sesa të jenë tamam burrë me fjalën e plotë.
Mbi të gjitha ta duash dikë është e lehtë,esenca e Dashuris qëndron kur dhe pse ti ske dëshirën e asaj që ajo dëshiron një gjë që ty s'të pëlqen,por ti atë në atë dëshirë mbështetë.Atëherë hapi i parë i faktit që ti Dashuron atë është ky.
Mos të merret nga njerëzia "injorante",që nëse një gruas plotëson dëshirën një burrë,që don të thotë "ka shkeluar grua apo e ka bërë për vete burrin"...Kjo është Dashuri dhe ska gjykim mbrenda kësaj ndjesije.
Një femreje në qoftë se ia realizon ëndërrën e saj që ajo ka ëndërruar tërë jetën e vetë.
Dhe që ka gjetur veten mbrenda asaj ëndrre,po që si u ka dhënë mundësia të realizohet.
Dhe ti si bashkëshortë,si shokë i jetës,si udhëtarë i mbështetjes ia realizon.Atëherë ti je "Trimi" i asaj femre.Ti je rrëmbyesi i zemrës së bashku me shpirtin e asaj femre.Ti je frrymëmarrja e asaj që ajo dot sdo të mund të jetoj më pa Ty.
Mbështetja e një burri për gruan e ti në dëshirat apo ëndërrën e saje,s'është shkelje e burrit,s'është rikthyerje e burrit ndaj gruas.
Kjo është Dashuri,pasion,kërkesë e gruas ndaj burrit dhe anasjelltas...
Kjo është një e drejtë e gruas që smund ti mohohet e as ti mirret.
Fjala bashkëshort është fjala e cila tregohet për kësi llojë gjëra,kur e gjithë bota të paragjykon për dëshirën dhe ëndërrën të të mbështes dhe pa të gjukuar të jetë pran teje...
I Dashuri yt,burri yt..."Trimi"yt
#nurayl #triminjëFEMRE #përGUXIMTARËT #përshëndetje

Nuray.L... "AvA"✍

Most Popular Instagram Hashtags