#ownz

1777 posts

TOP POSTS

James Millton talking about cows. What a legend! @milltonvineyards #organicconf #ownz #biodynamics #biodynamicwine

Kch chize kvi nhi bdlti jaise ki hum ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚
#ownz โค๏ธ

ELITE MOTOR CLUB(KERALA,INDIA๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ) #ownz shebi

#baby_got_new_shoes

(Acara tersebut selesai kini wirda&iqbaal ada di backstage untuk mengemas barang barangnya dan segera pulang tetapi wirda binggung ingin pulang dengan siapa?bunda abinya tak ada)

Wirda: baal
Iqbaal: apa(sambil memasukan sesuatu ke tasnya)
Wirda: boleh nebeng gak?
Iqbaal: gue bareng om omen
Wirda: yahh trs gimana
Iqbaal: ya gak gimana mana
Wirda:(kicep)
iqbaal: biasanya jg lo di jemput sama supir?
Wirda: pak umar lagi pulang kampung
"Iqbaal ayukk buruan kita ada acara lagi nih(suara teriakan om omen dari parkiran yg tak jauh dari backstage)
Iqbaal: iyaa bentar omm(balas teriakan) yaudah gue cabut duluan ya
wirda: plis baal gue nebeng, gue gatau pulang brg siapa
Iqbaal: gue ada acara wirda(menekan kata kata) dan gue gamau nambah gosip di infotaiment tentang gue dan elo(iqbaal lalu pergi dari hadapan wirda)
wirda: oke fine kalo itu mau lo(teriak dari kejauhan) *Skip bsk hari*
(Aldi mengajak salsha ke salah satu pantai di luar kota, angin sepai sepoy membuat suasana menjadi sunyi, rambut pirang salsha berkibas terkena angin pantai)
aldi: sal tipe cowok lo kaya apa sih?(sambil menyeruput es kelapa)
salsha: kok lo tiba tiba nanya itu(sambil memandang aldi seketika)
aldi: ya mau tau aja
Salsha: gue suka cowok yang apa adanya, gak tengil, gak belagu, baik,pinter dalam segi apapun,terus yang romantis kali ya haha
Aldi: yah gue gak romantis gimana dong
Salsha: belajar dong gimana cara romantis kalo sama cewek
Aldi: oke nanti gue belajar sama iqbaal&bgkiki
salsha: yayaya
aldi: kalo gue nyatain perasaan ke elo gimana?
Salsha: ya nyatain aja?oh iya gue lebih suka sama cowok yang terus terang(Salsha berdiri lalu melangkang kedepan posisinya di dekat geremuhan ombak)
Aldi: gue tau sal gue bukan cowok yang romantis kaya iqbaal,dan gue bukan cowok yang tegas kaya bgkiki tapi gue mau lo tau kalo gue sayang sama lo (Berbicara jarak lumayan jauh)
salsha: sayang sebagai apa kalo boleh tau di(masih dengan posisi yang sama)
aldi: melebihi apapun sal(mulai mendekati posisi salsha)
salsha: (berbalik badan)
Aldi: izinin gue buat jadi pacar lo, will you my grilfriend(sambil memegang kedua tangan salsha dengan penuh harapan)
-
[Sisain cowok yang kaya aldi pls๐Ÿ˜‚HAHA lel] #iqsteff #ownz

abit of mahi done on the weekend' ๐Ÿ‹๐Ÿปthanks to eveyone who came out to support and to my coach @strength.hq thanks for everything, and to the SHQ fam aswell โœŠ๐Ÿป #olympicweightliftingnz #olympicweightliftingnewzealand #ownz #tinatinyball

#Being real doesn't mean you have to be #Rude ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
#ownz ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

#ownz ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘ธ
Miss you boba๐Ÿ’ญ๐Ÿ’Œ

Nationals gets more and more exciting every year. There were so many impressive lifts made on the platform this weekend. It is so cool to see our sport growing so strongly!
I am pretty happy with my results over the weekend. I hit a couple of personal bests and came away with a silver medal in the U53s. I cannot wait for the next year of training. Onwards and upwards! #olympicweightlifting #ownz #olympicweightliftingnewzealand

MOST RECENT

Epic morning watching some epic people do some epic stuff this morning at @functional_strength_crossfit #weightlifting completion this a.m. Well done to all that competed today! Lou x #olympicweightlifting #weighlifting #ownz #olympicweightliftingnz #cleanandjerk shot Nat!!

Epic morning watching some epic people do some epic stuff this morning at @functional_strength_crossfit #weightlifting completion this a.m. Well done to all that competed today! Lou x #olympicweightlifting #weighlifting #ownz #olympicweightliftingnz #snatch shot @kchaperz ๐Ÿ’•awesome to see ya back on the platform

Epic morning watching some epic people do some epic stuff this morning at @functional_strength_crossfit #weightlifting completion this a.m. Well done to all that competed today! Lou x #olympicweightlifting #weighlifting #ownz #olympicweightliftingnz #cleanandjerk shot @rapunzel_asi ๐Ÿ’•

We are at the National Secondary Schools Weightlifting Competition in Wellington. I can't post scores because there is another event in Auckland next weekend. What I can say is, after the snatch session Sam has done massively. #weightlifting #ownz #olympicweightliftingnz

About to referee the men's finals of the functional strength postal competition! #weightlifting #crossfit #competition #snatch #clean #cleanandjerk #ownz

I hope everyone does amazing at Powerlifting Nats, but none more so than this big rig!!! @benny.c.101

WE'VE GOT YOUR BACK BROTHER!! The whole #64Army does! @64fitness

From one lifter to another who knows how to channel aggression to get through them deads... rip shit up!!!! ๐Ÿ‘ฟ๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ #thatshitcreagh #nicepeople #badasslifters #gogetem

Show time is what competitors live for! To all those lifting at Powerlifting Nats (started tagging but there's sooo many strong ppl so stopped ๐Ÿ˜‚) especially the wahine warriors, be fearless AF out there and speak unstoppable and fierce thoughts to yourself until it feels part of your DNA ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ turn up to phuck shit up!!! Pumped for you all! #fearless #wahinerepresent #girlpower #neverbackdown #u72 #befierce #beunstoppable #giveiteverything ๐Ÿ˜ค

First couple of weightlifting sessions in 8 weeks. Happy to maintain some strength while getting my shoulder sars fixed by Jock from @leaton_performance managed top sets at
Snatch 90kg
Block power cleans 90kg
Jerk 110kg
@ethanneale105 did i do good? I would've sent these via facebook msg but I'm still waiting on that friend request.
#iwf #ownz #olylifting #crosslift #crossfit #gilliesave

Har chiz waqt pe hi achi lgti hai. Magar hum har waqt hi ache lgte hai ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜
#random โœŒ
#pc~ Sanket Ekka
#ownz~ Luv

First comp in the books! What an awesome day. Thank you to the many helpers and lifters!
Special shout out to Liam and Corinne from @madstrengthandco for judging.

#communityiseverything #wanganui #whanganui #OWNZ #olympicweightlifting #WhanganuiOlympicWeightlifting #WHOW

Dis me and my Mumma ~
#RealTalk #HowBadDoYouWantIt
Not competing in powerlifting again this year, but I do hope to wear the fern again some day. Do I feel I would have cranked it with PL this year if I'd given it my everything? Fucken oath! If you want something, like truly get the fuck out my way I'll do whatever it takes want something, then anyone can do anything - you, your mates, your neighbours and the stranger down the road - ANYONE!!!!
But truth is, I don't want it that bad at this point in my life -
I'm not sick (but thanks for the concern to those who checked in) ๐Ÿ˜‚ and i still love lifting ๐Ÿ‹๐Ÿฝ just a priority shift ๐Ÿ˜˜ still forever goal chasing doe!! I am fulfilled in soooo many other amazing ways right now with training @64fitness on a killer programme, giving back to our community and just life in general. Am getting fitter (gradually ๐Ÿ˜…), powerlifts maintaining and Weightlifts going up... so we good fam ๐Ÿ‘Š real good!! XO #AnyoneCanDoAnything #IfYouWantSomethingGoGetIt #Powerlifting #64Army #NZPROUD

Most Popular Instagram Hashtags