[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#oum

39301 posts

TOP POSTS

DUIT DULU VS DUIT SEKARANG!!
. .
.
Satu ringgit yang sama. Agong yang sama. Tapi adakah nilainya masih sama. Satu ringgit yang dulu bukan seperti satu ringgit yang sekarang. Betul tak?
.
.
Sama sahaja dengan gaji anda. Dulu RM2000 cukup untuk tampung perbelanjaan keluarga, self reward untuk diri sendiri dan bagi mak ayah.
.
.
Tapi itu dulu,sekarang RM2000 sangat sangat kecil.Lagi lagi di ibu kota,parking sahaja sudah lebih RM5.Bende yg lain macam mana ???
.
.
So yg mana rasa nak bantuan dari Sis nak ad back up plan dgn Modal paling Rendah.
.
.
Boleh PM Sis ,nanti Sis akan terangkan dengan lebih details
.
.
📲 013 410 6135 (Hajar) .
📲 013 410 6135 (Hajar) .
📲 013 410 6135 (Hajar) .
Tags:
#BETABusinessClub #BBC#TitaniumNetwork #UKM #UPM#OUM #UTP #UUM #UPNM #GMI #UNITEN#POLIMAS #PTSS

My mind talking to me. Finish what you started! 1 more paper before the semester end. #OUM #finalexam

Чтобы добиться результата-нужно выйти из зоны комфорта. Хочешь похудеть-перестань есть пищевой мусор. В интернете сейчас достаточно много информации о питании. Раз в месяц, вместо очередного похода в кафе или покупки новой вещи, купи абонемент в зал и не пропускай тренировки. Упорство и регулярность-залог успеха! #yoga #yogalife #yogalove #oum

Приглашаем вас в йога-тур в Индию с 27 апреля по 13 мая 2018 по местам жизни Великих Ариев, Учителей, Воинов, загадочных мастеров йоги, чья духовная практика оказала большое влияние на развитие нашего мира.
🔹Мы посетим:
- Бодхгаю – место Просветления Будды Шакьямуни,
- Сарнатх, где он впервые передал свое Учение,
- пещеру Махакалы – место аскез принца Сиддхартхи,
- а также Гору Гридхракуту – место передачи Сутры Лотоса.
Эти места хранят энергию Будды, здесь легче погрузиться в свой внутренний мир и продвинуться в практике йоги, пранаямы и медитации.
🔹Также мы совершим восхождение к истоку священной реки Ганги – Гомукху и леднику Ганготри, где, согласно Махабхарате, проходил путь братьев Пандавов, Великих воинов, чья история может многому научить современных людей. Эта аскеза поможет изменить энергию и преодолеть кармические ограничения, а лекции и практики концентрации в горах позволят найти ответы на вопросы и увидеть новые возможности развития себя и мира вокруг.
🔹Тур проводят преподаватели клуба OUM.RU Антон и Дарья Чудины.

Присоединяйтесь!
👉 yogatour.oum.ru

Terminado el Finde Amapolero! Un poquito de lo que fueron los shows 😊... Gracias como siempre a todos los que confían en nosotros!
Donde está Amapola está la Fiesta! Mis Zapatitos son by @escalfe 😍👠
#amapolaimparable #foxiproducciones #vvg #ramallo #pergamino #clubprovincial #oum #villaconstitucion #arroyoseco #sannicolas

I was Thinkin the time is Now!!
#infraredd #reddheadgang #Ohumad #OUM 💯💯💯💯

Assalamu 3alaykuna Oummahati ⭐️ je vous livre se soir le récit de mon accouchement 🎉 sans langue de bois lol alors préparez vous, les soeurs sensibles ou qui ont peur d’accoucher ne lisez pas ou lisez au final c’est que du bonheur wal hamduliLlah 🌸 et vous ? Partagez avec moi vos récit d’accouchement. Pour celles qui voudraient etre sur le blog n’hésitez pas a nous les envoyez sur notre mail 🌸 lien en bio oummahati. #oummahat #accouchement #bebe #oum #accouchementnaturel

«If every eight-year-old child in the world is taught meditation, we will eliminate violence around the world in one generation» ©️ 🔔🙏🏽🔔
Dalai Lama XIV


«Если каждого восьмилетнего ребёнка в мире обучить медитации, мы устраним насилие во всём мире за одно поколение» ©️ 🔔🙏🏽🔔
Далай-лама XIV


#maditation #oum #namaskar #yogateacher #hathayoga #iloveyoga #yogalife #myyogalife #yogagirl #yogini #aum #omm #yogadaily #yogainspirations #namaste #indialove #yogagram #veganyogi #veganfortheanimals #yogalover #meditate #yogaposes #осознанность #йогакаждыйдень #йогажизнь #медитация #аум #ом #хатхайога #самосовершенствование

MOST RECENT

Bolsa Buda da @sharkdaguadoce para neutralizar as energias e pensamentos negativos. .
.
#lojacolaborativa #mepoupe #ecobag #bolsa #buda #oum #pintadoamao

.
.
Set Khimar & Jubah Ready2Solat
.
.
Jom tengok SET jubah & khimar ni.. Cantik & sesuai sangat utk Umrah & Haji. Lepas pergi Umrah & Haji, khimar & jubah cantik ni boleh pakai utk ke office atau jalan2.. 😊
.
Selesa sangat Sis. Ya la kan Sis, selalu jalan2 orang melawa2...Tapi pergi umrah & haji simple2 je.. Sekarang kita tukar sikit, pergi umrah & haji kita cantik dan balik umrah pun terus cantik.. 😉
.
.
KELEBIHAN KHIMAR & JUBAH
.
Khimar :
✔Mix kain moss crepe dan chiffon
✔Ringan dan selesa
✔Muka free saiz ✔Ada kaff pada khimar
Ukuran Khimar :
Dari dagu ke bawah 28 - 29 inci
Dari tulang awning ke bawah 41 inci

Jubah :
✔Sepenuhnya kain moss crepe
✔Ironless
✔Senang diurus dan tidak mengikut
bentuk badan
✔Tidak panas
✔Easy wuduk
.
Harga : RM199 SM / SS
Free postage
.
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699

.
.
Set Khimar & Jubah Ready2Solat
.
.
Jom tengok SET jubah & khimar ni.. Cantik & sesuai sangat utk Umrah & Haji. Lepas pergi Umrah & Haji, khimar & jubah cantik ni boleh pakai utk ke office atau jalan2.. 😊
.
Selesa sangat Sis. Ya la kan Sis, selalu jalan2 orang melawa2...Tapi pergi umrah & haji simple2 je.. Sekarang kita tukar sikit, pergi umrah & haji kita cantik dan balik umrah pun terus cantik.. 😉
.
.
KELEBIHAN KHIMAR & JUBAH
.
Khimar :
✔Mix kain moss crepe dan chiffon
✔Ringan dan selesa
✔Muka free saiz ✔Ada kaff pada khimar
Ukuran Khimar :
Dari dagu ke bawah 28 - 29 inci
Dari tulang awning ke bawah 41 inci

Jubah :
✔Sepenuhnya kain moss crepe
✔Ironless
✔Senang diurus dan tidak mengikut
bentuk badan
✔Tidak panas
✔Easy wuduk
.
Harga : RM199 SM / SS
Free postage
.
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699

.
.
Set Khimar & Jubah Ready2Solat
.
.
Jom tengok SET jubah & khimar ni.. Cantik & sesuai sangat utk Umrah & Haji. Lepas pergi Umrah & Haji, khimar & jubah cantik ni boleh pakai utk ke office atau jalan2.. 😊
.
Selesa sangat Sis. Ya la kan Sis, selalu jalan2 orang melawa2...Tapi pergi umrah & haji simple2 je.. Sekarang kita tukar sikit, pergi umrah & haji kita cantik dan balik umrah pun terus cantik.. 😉
.
.
KELEBIHAN KHIMAR & JUBAH
.
Khimar :
✔Mix kain moss crepe dan chiffon
✔Ringan dan selesa
✔Muka free saiz ✔Ada kaff pada khimar
Ukuran Khimar :
Dari dagu ke bawah 28 - 29 inci
Dari tulang awning ke bawah 41 inci

Jubah :
✔Sepenuhnya kain moss crepe
✔Ironless
✔Senang diurus dan tidak mengikut
bentuk badan
✔Tidak panas
✔Easy wuduk
.
Harga : RM199 SM / SS
Free postage
.
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699

#lsotd gel semi matte rich truffle!! Memang sangat best tau!! Kalau awk nak rasa or mood tgh nak natural2 gitu, pakai rich truffle ni.. fefeeling jennifer lopez 😂😂.
.
Nak cuba kesemua lipstick Mary Kay?
Whatsapp ayu tau.. 019 655 2985
.
#semimatte #beautyconsultant #marykayampangan #portdickson #marykayseremban #usim #seremban #jelebu #tampin #gemencheh #rembau #kualapilah #jempol #nilai #nusaintan #marykaybahau #marykaytampin #marykaymelaka #melaka #uitm3 #oum #uiagombak #uiapj #keratong #sendayan #makeup #mua #satinlips #bibirsexy

Приглашаем вас в йога-тур в Индию с 27 апреля по 13 мая 2018 по местам жизни Великих Ариев, Учителей, Воинов, загадочных мастеров йоги, чья духовная практика оказала большое влияние на развитие нашего мира.
🔹Мы посетим:
- Бодхгаю – место Просветления Будды Шакьямуни,
- Сарнатх, где он впервые передал свое Учение,
- пещеру Махакалы – место аскез принца Сиддхартхи,
- а также Гору Гридхракуту – место передачи Сутры Лотоса.
Эти места хранят энергию Будды, здесь легче погрузиться в свой внутренний мир и продвинуться в практике йоги, пранаямы и медитации.
🔹Также мы совершим восхождение к истоку священной реки Ганги – Гомукху и леднику Ганготри, где, согласно Махабхарате, проходил путь братьев Пандавов, Великих воинов, чья история может многому научить современных людей. Эта аскеза поможет изменить энергию и преодолеть кармические ограничения, а лекции и практики концентрации в горах позволят найти ответы на вопросы и увидеть новые возможности развития себя и мира вокруг.
🔹Тур проводят преподаватели клуба OUM.RU Антон и Дарья Чудины.

Присоединяйтесь!
👉 yogatour.oum.ru

DUIT DULU VS DUIT SEKARANG!!
. .
.
Satu ringgit yang sama. Agong yang sama. Tapi adakah nilainya masih sama. Satu ringgit yang dulu bukan seperti satu ringgit yang sekarang. Betul tak?
.
.
Sama sahaja dengan gaji anda. Dulu RM2000 cukup untuk tampung perbelanjaan keluarga, self reward untuk diri sendiri dan bagi mak ayah.
.
.
Tapi itu dulu,sekarang RM2000 sangat sangat kecil.Lagi lagi di ibu kota,parking sahaja sudah lebih RM5.Bende yg lain macam mana ???
.
.
So yg mana rasa nak bantuan dari Sis nak ad back up plan dgn Modal paling Rendah.
.
.
Boleh PM Sis ,nanti Sis akan terangkan dengan lebih details
.
.
📲 013 410 6135 (Hajar) .
📲 013 410 6135 (Hajar) .
📲 013 410 6135 (Hajar) .
Tags:
#BETABusinessClub #BBC#TitaniumNetwork #UKM #UPM#OUM #UTP #UUM #UPNM #GMI #UNITEN#POLIMAS #PTSS

“When we were in our mother’s womb, we felt secure—protected from heat, cold, and hunger. But the moment we were born and came into contact with the world’s suffering, we began to cry. Since then, we have yearned to return to the security of our mother’s womb. We long for permanence, but everything is changing. We desire an absolute, but even what we call our “self” is impermanent. We seek a place where we can feel safe and secure, a place we can rely on for a long time. When we touch the ground, we feel the stability of the earth and feel confident. When we observe the steadiness of the sunshine, the air, and the trees, we know that we can count on the sun to rise each day and the air and the trees to be there tomorrow. When we build a house, we build it on ground that is solid. Before putting our trust in others, we need to choose friends who are stable, on whom we can rely. “Taking refuge” is not based on blind faith or wishful thinking. It is gauged by our real experience.” Living Buddha, Living Christ
~Thich Nhat Hanh ⭕️〽️🙏
#yoga #taipei #trueyoga #yogatimeartem #MyTrueJourney #trueyogafitnessXZ #trueyogafitnessNG #trueyogafitnessAW #trueyogafitnessCH #oum #quotes

Last class at University #OUM #HR #crossculture #universitylife

Hiiiii.. #lsotd dah pernah cuba True dimension lipstick?? Belum?? Whatsapp ayu cepat ya.. ada banyak warna2 yang menarik, tapi ayu letak gambar 1st blush sebab bulan ni ada promo december!! Dapat free bag & sunprotector .
Best ke best??
.
Whatsapp ayu ya
019 655 2985
#beautyconsultant #MarykayNegeriSembilan #truedimension #portdickson #marykayseremban #usim #seremban #jelebu #tampin #rembau #kualapilah #jempol #nilai #Blusher #marykaybahau #marykaytampin #marykaymelaka #melaka #uitm3 #oum #uiagombak #uiapj #keratong #sendayan #makeup #MUA #Brushes #firstblush ush

DUIT DULU VS DUIT SEKARANG!!
. .
.
Satu ringgit yang sama. Agong yang sama. Tapi adakah nilainya masih sama. Satu ringgit yang dulu bukan seperti satu ringgit yang sekarang. Betul tak?
.
.
Sama sahaja dengan gaji anda. Dulu RM2000 cukup untuk tampung perbelanjaan keluarga, self reward untuk diri sendiri dan bagi mak ayah.
.
.
Tapi itu dulu,sekarang RM2000 sangat sangat kecil.Lagi lagi di ibu kota,parking sahaja sudah lebih RM5.Bende yg lain macam mana ???
.
.
So yg mana rasa nak bantuan dari Sis nak ad back up plan dgn Modal paling Rendah.
.
.
Boleh PM Sis ,nanti Sis akan terangkan dengan lebih details
.
.
📲 013 410 6135 (Hajar) .
📲 013 410 6135 (Hajar) .
📲 013 410 6135 (Hajar) .
Tags:
#BETABusinessClub #BBC#TitaniumNetwork #UKM #UPM#OUM #UTP #UUM #UPNM #GMI #UNITEN#POLIMAS #PTSS

KINI DILANCARKAN DHALIAH SUIT, SET BLOUSE + PALAZO YANG RINGKAS, KEMAS DAN MENAWAN❤️
.
"Waahhh cantiknya, baju camni la saya cari2... simple tapi cantik, sesuai dipakai ke mana saja...😍"
.
Anis yakin dekat sini ramai wanita bekerjayakan? 😉 Korang WAJIB jadikan DHALIAH SUIT salah satu pakaian untuk digayakan semasa bekerja. Jaminan puas hati Anis bagi 😊
.
DHALIAH SUIT ni simple je.. tapi tetap nampak menawan.. Sangat sesuai kalau korang pakai pergi ke mana saja..kenduri kendara, bermesyuarat malah pergi kuliah pun sangat sesuai 😉
.
Apa yang ISTIMEWA sangat tu? Meh Anis cerita sikit 😊
.
💕 MATERIAL daripada PREMIUM COMO CREPE. Fabric yang tidak licin, tidak stretch dan tidak mudah renyuk
💕 MESRA WUDUK . Baju ada cuff di bahagian lengan dan butang boleh di buka untuk memudahkan korang mengambil wuduk
💕 MESRA MENYUSU - Ada zip di hadapan baju untuk memudahkan korang susukan si comel 😍
💕 AVAILABLE 6 WARNA & 4 SIZE - Dengan gabungan 6 warna yang super duper hot! Warna-warna yang menjadi igauan setiap wanita juga 4 size untuk korang pilih ukuran yang sesuai untuk diri sendiri 😊
💕 PALAZO - di bahagian pinggang palazo terdapat getah dan juga zip di sisi bagi memudahkan proses pemakaian👍
💕 DESIGN yang sopan dan memenuhi kehendak masakini. Paling penting punya ciri2 anggun sebagai seorang muslimah sejati ☺
.
Mesti ramai kan yang dah tak sabar2 nak dapatkan baju ni kan sis kan?? 😉😉
.
Stok yang ada sekarang ni pun memang tak banyak dah pun sis, bila2 masa boleh abes tauu, jangan terlambatt sebab kalau abes menyesal sia2 jee 😰😰
.
Jom dapatkan pada harga super berbaloi sekarang ! 😱😱😱
.
Whatsapp Anis di 0133239430
www.wasap.my/60133239430
.
PRICE : RM 115
Nak Anis belanja kos pos ke? Boleh..TAPI whatsapp Anis sekarang tau..Jangan nanti2..kang melepas lagi design meletops ni 😰
.
#newdesign #newcollection #cspscs #mesrawuduk #bajumenyusu #bajukurung #jubah #ajimaura #lofasuit #dhaliahsuit #sayangketatsendatpadat #koleksiterkinibyanyss #terapiinstagram #kualalumpur #uitm #bangi #oum #unisza #wangsamaju #bangi #lotsoflove #viralmalaysia #neelofa #fattzura #jannanick #myeday #bajusedondon #doayangbaikbaik #moodrepublik #fattahamin

Gurlss.. bulan december ni kalau you beli dua-dua blusher Mary Kay Baked Cheek Powder Kind Heart & Giving Heart boleh dapat FREE sunscreen & Bag Pouch!! .
Jangan risau.. warna Baked Cheek Powder memang sangat2 cantik. .
Ruginya kalau tak Grab Gurlssssss!!
.
Whatsapp ayu cepat tau!! 0196552985
.
#beautyconsultant #MarykayNegeriSembilan #cheekpowder #portdickson #marykayseremban #usim #seremban #jelebu #tampin #rembau #kualapilah #jempol #nilai #Blusher #marykaybahau #marykaytampin #marykaymelaka #melaka #uitm3 #oum #uiagombak #uiapj #keratong #sendayan #makeup #MUA #Brushes #cleanser

Sisters!! Good news.. Bulan december ni.. ada banyak barang yang boleh digunakan untuk mendapatkan FREE gift dan beg pouch!! .
Best tau!! Antaranya adalah Pembelian 2 unit True Dimensional Lipstick.. .
Contoh Meganta Chill + Tangerine Pop
.
Kalau nak tahu macam mana warna tu sesuai atau tak sisters boleh terus contact sis ya.. .
Ayu 019 655 2985
Independent Beauty Consultant
Mary Kay
.
#beautyconsultant #MarykayNegeriSembilan #cheekpowder #portdickson #marykayseremban #usim #seremban #jelebu #tampin #rembau #kualapilah #jempol #nilai #Blusher #marykaybahau #marykaytampin #marykaymelaka #melaka #uitm3 #oum #uiagombak #uiapj #keratong #sendayan #makeup #MUA #Brushes #cleanser

Berani Bermimpi Bersama OUM.
👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓
Ambilan pelajar baharu semester Januari 2018 MASIH DIBUKA. Jom daftar sekarang di pejabat OUM Tawau, Bandar Sri Indah, Batu 10 Jalan Apas Tawau.

Dail 089-766271 atau whatsapp 019-5407342 untuk pertanyaan lanjut.

#OUM #OUMTawau #Tawautown #Love #Pjj #parttimestudy #parttimestudies

Hi girlss.. promo bulan ni.. kalau awak beli lipstick maganta chill & Tangerine Pop awak akan dapat Free Bag & Sunscreen!! Best ke best?? 😙😙 Whatsapp ayu ya..
.
Ayu 0196552985
Independent beauty consultant
Mary Kay
.
#beautyconsultant #MarykayNegeriSembilan #cheekpowder #portdickson #marykayseremban #usim #seremban #jelebu #tampin #rembau #kualapilah #jempol #nilai #Blusher #marykaybahau #marykaytampin #marykaymelaka #melaka #uitm3 #oum #uiagombak #uiapj #keratong #sendayan #makeup #MUA #Brushes #cleanser

Assalamualaikum,,lenovo s850 untuk dilepaskan,condition terbaik,,kamera comel,,nk jual sebab urgent nk pkai duit,,cod area tesco kb,,rm270 nego smpai jadi,,bagi phone shja,,ram 1gb rom 16gb,,utk detail lagi call/wassap 0139491558

#lenovo #handphone #handphonemurah #handphonesecond #futsal⚽ #oum #kias #umt #kolejvokasional #kolejpolytechmara #kolejkomuniti #love #fattzura #fattahamin #songsongcouple

|| SHIVA ||
The One and the ONLY Truth
Mrityunjay Shivay
Chandrashekharay Namo Namah
OUM
#OUM #CONSCIOUS #Shiva #Mrityunjay #Spiritual #Oum #Devotion #Religious #Hindu #Toronto #YYZ #the6ix

Assalamu 3alaykuna Oummahati ⭐️ je vous livre se soir le récit de mon accouchement 🎉 sans langue de bois lol alors préparez vous, les soeurs sensibles ou qui ont peur d’accoucher ne lisez pas ou lisez au final c’est que du bonheur wal hamduliLlah 🌸 et vous ? Partagez avec moi vos récit d’accouchement. Pour celles qui voudraient etre sur le blog n’hésitez pas a nous les envoyez sur notre mail 🌸 lien en bio oummahati. #oummahat #accouchement #bebe #oum #accouchementnaturel

Hi..nak tgk muka ayu sblm & selepas guna Mary Kay?? Heheee
Abaikan Kening dan misai tebal sebab mmg tidak dapat di bendung dah.. 😂😂😂, sis tak suka cukur kening 😙😉😉
Gambar sebelum tu ayu pergi ESRS gambar2 lama dah tak jumpa.. masa mula2 daftar jadi beauty consultant, terus daftar ESRS, dan Alhamdulillah, gambar lepas tu adalah gambar terkini tahun 2017.. dah 1 tahun ayu guna Mary Kay!! And i still in love with it 😘😘😘 Salah satu nya ayu guna Replenishing Serum C tau!! Sangat2 puas hati.. sis yang cuba sendiri texture serum C boleh contact ayu ya.. ayu akan bg cuba.. rasakan sendiri 😙😙 Ayu 019 655 2985
Independent Beauty Consultant
Mary Kay
#antioksidantinggi #ilovemyskin #replenishingserumCchallenge #beautyconsultant #MarykayNegeriSembilan #blusher #portdickson #marykayseremban #usim #seremban #nakcantik #tampin #rembau #kualapilah #jempol #nilai #Blusher #marykaybahau #marykaytampin #marykaymelaka #melaka #uitm3 #oum #uiagombak #uiapj #keratong #sendayan #makeup #MUA

Hiii!! Peminat dan penggemar Serum C!!
Nak tahu?? Mary Kay dah keluarkan NEW PACKAGING untuk SERUM C!! Awwww i memang suka okey.. Sgt2 Sgt suka.. 😍😍
Much more volume than b4, & lagi murah, Berbaloi sgt!! ❤❤
Owh and of course la.. Manfaat dan Khasiat Tidak sedikit pun berkurang Okeh!! Nak Cuba?? Whatsapp je ayu ok..
019 655 2985

Jom ayu share skit
Serum C ni banyak manfaat tau!! ada ekstrak delima,
ekstrak Kakadu Plum
Ekstrak Camu Camu
Ekstrak Ceri Aserola
Ekstrak Beri Anggur Hitam
Ekstrak Biji Argan
Banyak nye!!! memang dah tak boleh di sangkal lagi okey.. owh ada yg tak tahu manfaat High Anti-Oxidant??
ayu share skit lg ya..antioksidan
1)mampu regenerate semula antioksidan lain yg ada dalam badan.
2)meningkatkan penyerapan mineral non heme iron,
3)memainkan peranan penting dalam membina tisu penyembuhan luka.
4)Melambatkan kesan kerosakan yg disebabkan radikal bebas pada kulit dan badan
owh non heme iron tu salah satu mineral yg badan kita serap untuk fungsi peredaran darah/ pembawa oksigen dalam darah, .
Nak tahu lebih lanjut meh jumapa ayu okey?? Ayu 019 655 2985
Independent Beauty Consultant Mary KAy
#antioksidantinggi #ilovemyskin
#replenishingserumCchallenge #beautyconsultant #MarykayNegeriSembilan #cheekpowder #portdickson #marykayseremban #usim #seremban #jelebu #tampin #rembau #kualapilah #jempol #nilai #Blusher #marykaybahau #marykaytampin #marykaymelaka #melaka #uitm3 #oum #uiagombak #uiapj #keratong #sendayan #makeup #MUA

#iam #oum 💜🖤💋✨👑🕉️

' KERETA IMPIAN SEMUA ORANG.... '
.
.
.
.
.
Okay harini sis nak kongsi sikit mcm mana nak dapatkan kereta idaman korang. Ok ke ok ? 😀
.
.
Sis ada satu platform yang sangat gila dan boleh jana income RM500-RM3000 sehari 😱👍🏻
.
.
Dengan bantuan team sis iaitu #BetaBusinessClub tiada yang mustahil. Sis nak bukak harga promo dekat 5 orang terawal sahaja
.
.
Sapa nak buat jana duit sehari RM3000 tanpa gagal boleh terus direct pm sis ok 👍🏻👇🏻
.
👇🏻 Ringan-ringankan jari untuk PM sis 👇🏻
.
.
📲 013 410 6135 (Hajar) .
📲 013 410 6135 (Hajar) .
📲 013 410 6135 (Hajar) .
Tags:
#BETABusinessClub #BBC#TitaniumNetwork #UKM #UPM#OUM #UTP #UUM #UPNM #GMI #UNITEN#POLIMAS #PTSS

.
.
Telekung Premium Sumayyah Zara Awliya
.
Material : Kain Soft Cotton
.
+ FREE Exclusive Box (Design Baru)
+ FREE digital Zikir Counter
+ FREE Tote Bag
.
.
Harga : RM169
Free postage
.
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699

Assalamu 3alaykuna Oummahati ⭐️ Érythème fessier ça vous parle ? Dans cet article on vous donne nos solutions pour le soigner efficacement avec des produits naturels ou pas. Le lien est dans la bio. Dis nous ce que tu en as penser et ce qui a marcher pour ton bebe 🌹 #oummahat #érythèmefessier #bebe #oum

Screenshot and message to order ! Available for wholesale and resale also ! #shadi #bags #indian #gota #dress #prom #yoga #oum #diamonds #jwelery #decor #decoration #clutches #purses #slingbag #party #fun #anushka

Screenshot and message to order ! Available for wholesale and resale also ! #shadi #bags #indian #gota #dress #prom #yoga #oum #diamonds #jwelery #decor #decoration #clutches #purses #slingbag #party #fun #anushka

Assalamualaikum semua😉
🍱Menu Lunch Rabu 13/12/17🍱
🍚Nasi putih
🍗ayam goreng rempah+sambal
🍲Sayur campur masak lemak
💰Harga :RM5.00/set
🛵/🚗Delivery :Seluruh Bandar Baru Bangi,Sungai Merab,Jalan Reko hentian bas Kajang
🔶minimum order 2 set
💰Cas : RM3-RM5 mengikut jarak tempat anda 🔷Order 6 Set dan keatas free delivery

Order Close sehingga order penuh
🕛Waktu Delivery:12.00tengahari-2petang

Terima kasih😉
⏩Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan:
Telegram:011-61617457
whatssap www.wasap.my/601161617457

#Dapur_kakcik #FoodDelivery #Homecooked #LunchSet #LunchBoxBangi #Bangi #Foodig #BandarBaruBangi #TerasJernang #Uniten #UKMBangi #OUM #kptmBangi #UPM #uniklmfi #GMi #ProdukMuslim #JalanJalanCariMakan #MakananHalal #HalalFood #LetsEat #MakananMelayu #NasiBajet #BangiSentral #bangigateaway #NasiBajetBangi #lunchboxmalaysia #LunchBoxSet
#HentianKajang

Ваджра (санск. «Алмаз», или «молния»)
🔵C одной стороны, это символ мгновенного, как вспышка молнии, Пробуждения от сна неведения. С другой – символ неразрушимого, как алмаз, Учения Будды.
🔵Двойная (крестообразная) ваджра — равновесие, гармония и власть.
Вишва-ваджра (санск. vishvavajra, тиб.rdo rje rgya gram, sna tshogs rdo rje; перекрещенный алмазный скипетр) – скрещенная ваджра – символ абсолютной стабильности, истинной реальности, имеющей неразрушимую природу.
🔵В этом значении она присутствует в буддийской космологии: на ней покоится основание вселенской горы Меру. Виш-ваваджра в виде узора, украшающего трон Главы той или иной традиции, указывает на несокрушимость просветленного (ваджрного) ума.
🔵Символика вишваваджры очень сложная и многоуровневая.
У нее может быть 12, 20, 36 спиц. 12 спиц указывают на очищение 12 звеньев взаимозависимого возникновения, а также на 12 подвигов Будды. 20 спиц – это символ очищения 20 ложных воззрений относительно пяти совокупностей-скандх, воспринимаемых как основы для самоотождествления четырьмя искаженными способами. 36 спиц вместе с центральным ядром символизируют 37 аспектов пути к Просветлению.
🔵В целом, вишва-ваджра соотносится с пятицветной мандалой Пяти Татхагат: с синим в центре, белым на востоке, желтым на юге, красным на западе и зеленым татхагатой на севере и может рассматриваться в соответствии с символизмом этих пяти будд.
🔵Как символ Просветления понятие Ваджра часто встречается в именах Будд и Бодхисаттв: Ваджрадхара, Ваджрасаттва, Ваджракилая, Ваджрайогини, Ваджраварахи, Ваджрапани и др.
✈Большая экспедиция в Тибет@kailash.pro
Cентябрь 2018
Присоединяйтесь по возможности!
Ом

' KERETA IMPIAN SEMUA ORANG.... '
.
.
.
.
.
Okay harini sis nak kongsi sikit mcm mana nak dapatkan kereta idaman korang. Ok ke ok ? 😀
.
.
Sis ada satu platform yang sangat gila dan boleh jana income RM500-RM3000 sehari 😱👍🏻
.
.
Dengan bantuan team sis iaitu #BetaBusinessClub tiada yang mustahil. Sis nak bukak harga promo dekat 5 orang terawal sahaja
.
.
Sapa nak buat jana duit sehari RM3000 tanpa gagal boleh terus direct pm sis ok 👍🏻👇🏻
.
👇🏻 Ringan-ringankan jari untuk PM sis 👇🏻
.
.
📲 013 410 6135 (Hajar) .
📲 013 410 6135 (Hajar) .
📲 013 410 6135 (Hajar) .
Tags:
#BETABusinessClub #BBC#TitaniumNetwork #UKM #UPM#OUM #UTP #UUM #UPNM #GMI #UNITEN#POLIMAS #PTSS

❗️Дышите глубже 🌬. На прогулке в лесу🌲, стараюсь замедлить своё дыхание и сделать его как можно глубоким до предела своей возможности. Глубокий медленный вдох, глубокий медленный выдох. ❓Для чего❓👉Глубокое медленное дыхание улучшает циркуляцию крови. А кровь ,в свою очередь, снабжает кислородом и питательными веществами клетки организма с большей эффективностью. Организм быстрее восстанавливается💪 Это только одна из многих физиологических позитивных причин глубокого дыхания. ❗️Дышите глубже и медленнее, наблюдайте за своим дыханием-это один из инструментов к исцелению, как тела, так и ума!☝️

#oum's day
มีความสุขมากๆ เด้อรักๆ

.
.
🔥RESTOCK🔥
🔥RESTOCK🔥
🔥RESTOCK🔥
.
CALIANA ELEGANT BLOUSE BATCH DECEMBER
.
HARGA : RM74
HARGA TERMASUK CAJ POSTAGE 1 MALAYSIA ::
.
Caliana Elegant Blouse :
.
(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols..😍 (+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang
.
(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja!
.
(+) 7 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya.
.
(+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.
.
WARNA YANG DIRESTOCK BATCH DECEMBER :
.
1. Sassynude
2. Rubyrose
3. Vioryblue
4. Maniggo
5. Ivorymint
6. Tangeline
.
.
Whatapps ➡ 0124577699
Whatapps ➡ 0124577699
Whatapps ➡ 0124577699

.
.
🔥Y.E.S TILL 31 DIS 2017🔥
🔥Y.E.S TILL 31 DIS 2017🔥
🔥Y.E.S TILL 31 DIS 2017🔥
.
KURUNG IZAARA
.
Harga Y.E.S : RM79
Free postage sm ss
.
PENAT, TERCARI2 BAJU KURUNG READY TO WEAR YG IRONLESS??
.
YANG PENTING TAK PERLU GOSOK DI PAGI HARI..
JIMAT MASA 😱
.
Ramai yg suka sgt2 dgn design terbaru kami.. Nk tahu kenapa??
.
KELEBIHAN BAJU :
.
✅ Menggunakan spesial fabric Heavy Lycra dan tidak jarang
✅ Kain tidak melekat pada badan ✅Baju blh buat blouse.. cantik dipadankan dgn seluar
✅ Mesra wuduk
✅ Nursing.. zip ditengah dada
✅ Ada poket dibaju, sebelah kanan
✅ Pinggang kain getah penuh.. dijadual ukuran blm regangkan ye
✅ Terdapat saiz S,M,L,XL,2XL & 3XL.
✅ Ada 5 pilihan warna yang menarik 😍
.
MUDAH , CANTIK DAN MENAWAN
.
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699
Whatapps ➡0124577699

DW ORIGINAL STERLING 100% Complete set direct factory come with box, paperbag, manual book, warranty 1 year supplier.
.
HOT SELLING !!! LIMITED TIME OFFER !!!
.
SIZE: Ladies 32mm
1 pcs RM290 OFFER now !!!
2 pcs RM570 sangat JIMAT
3 pcs RM850 superb JIMAT
.
FREE POSTAGE SM/SS
COD: Cheras, KL
.
(Normal price 1 pcs RM7xx)
.
ADD ON bracelet DW RM79 only !!!
Size: (Small @ Large)
Colour: (Silver @ Rosegold)
.
Ready stock ready to pos !!!
Money back guarantee !!!
.
ORDER? Click link WhatsApp #0132332247 di profile.
.
#sayajualjammurah #jamunisex #sayajualjamtangan #jamoriginal #sayajualjamoriginal #sayajualmurah #sayajualonlinemurah #sayajualjam #jamtanganoriginal #jamcouple #upm #utm #uitm #unisel #uthm #uia #unitar #unikl #oum #utem

.
.
🔥Y.E.S TILL 31 DIS 2017🔥
🔥Y.E.S TILL 31 DIS 2017🔥
🔥Y.E.S TILL 31 DIS 2017🔥
.
KURUNG LUNA 1 & 2
.
Harga Y.E.S : RM89
Free postage sm ss
.
.
TERCARI2 BAJU KURUNG READY TO WEAR?
.
YANG PENTING TAK PERLU GOSOK DI PAGI HARI
.
BAJU KURUNG IRONLESS FOR YOURSELF!
.
Ramai yg suka sgt2 dgn design kami.. nk tahu kenapa??
.
KELEBIHAN BAJU :
.
✅ Menggunakan spesial fabric Heavy Lycra dan tidak jarang…
✅ Kain tidak melekat pada badan ✅Baju blh buat blouse..cantik dipadankan dgn seluar
✅ Mesra wuduk
✅ Nursing.. zip ditengah dada
✅ Terdapat saiz…S, M, L ,XL,2XL & 3XL.
✅ Ada mcm2 pilihan warna yang menarik 😍
.
MUDAH , CANTIK DAN MENAWAN
.
Whatapps ➡ 0124577699
Whatapps ➡ 0124577699
Whatapps ➡ 0124577699

Fuuhh! Cantik giler! 😱😱
Aduhaaiii...berpinar pinar biji mata tengok design baru ni 😅😅
.
PERHATIAN PADA SEMUA WANITA BEKERJAYA! 🙋‍🙋‍️
.
Sudah bersedia untuk tampak bergaya, tampil anggun dan moden bersama design terbaru kami 😊
.
Jangan tipu kami kalau korang tak jatuh hati 😂
.
STAY TUNED
.
#newdesign #newcollection #bajumurahonline #bajubaru #bajukurung #kurungmuslimah #kurungmoden #muslimahattire #bajumurahonline #bajumuslimah #koleksiterkinibyanyss #ajimaura #terapiinstagram #kualalumpur #uitm #um #oum #unisza #wangsamaju #bangi #viralmalaysia #neelofa #alifsatar #fattzura #jannanick #myeday #moodrepublik #fattahamin #dhaliahsuit #lofasuit

.
.
💕AISYAA LONG TOP💕
.
.
KEISTIMEWAAN AISYAA LONG TOP :
.
(+) MATERIAL TERBAIK
Kali ni Kak Ren gunakan High Quality Cotton Linen yg mmg best lagi selesa! Serius korang akan jatuh hati bila pakai tau…. Serap peluh, nak lari kejar anak 1 mall pon boleh. Hihi =)
.
(+) ADA 5 SIZE
Dari yg kecik sampai mak orang boleh melaram cantikk tau hihi…. Jangan risau okay? Kak Ren buat sampai 2XL
.
(+) BF & NURSING FRIENDLY
Mummy yg tgh pregnant , yang ada anak kecik pon boleh pakai. Sebab kita ada zip sorok 10 inci dan dekat tangan pon ade… Senang nak selak ambik wuduk tu kan.
.
(+) TAK KETAT
Long top Aisyaa ni cutting kembang bahagian bawah, jadi korang takde macam nangka bila pakai.. Opss!
.
(+) TAK JARANG
Material yg high quality Kak Ren guna ni korang tak payah pakai inner pun tau. Sarung zapp terus cantik!
.
(+) PILIHAN WARNA MENARIK
Kak Ren guna warna yg high demand tau.. Memang sure korang rambang mata hihi~ Semua gojess.. 😍
.
(+) TAK PANAS
Serap peluh, sebab material kapas ni mmg selesa. Nak lari kejar anak 1 mall pon boleh. Hihi =)
.
(+) 2 IN 1 LONG TOP
Sebab apa Kak Ren cakap mcm nie.. Korang boleh pakai long top ni dgn pallazo, seluar jeans, skirt pon boleh tau! Dah jadi 1 set ala baju kurung leh g kerja <3
.
MACAM MANA NAK DAPATKAN LONG TOP CANTIK NIE?
.
.
Whatapps ➡ 0124577699
Whatapps ➡ 0124577699
Whatapps ➡ 0124577699

.
.
💕AISYAA LONG TOP💕
.
.
KEISTIMEWAAN AISYAA LONG TOP :
.
(+) MATERIAL TERBAIK
Kali ni Kak Ren gunakan High Quality Cotton Linen yg mmg best lagi selesa! Serius korang akan jatuh hati bila pakai tau…. Serap peluh, nak lari kejar anak 1 mall pon boleh. Hihi =)
.
(+) ADA 5 SIZE
Dari yg kecik sampai mak orang boleh melaram cantikk tau hihi…. Jangan risau okay? Kak Ren buat sampai 2XL
.
(+) BF & NURSING FRIENDLY
Mummy yg tgh pregnant , yang ada anak kecik pon boleh pakai. Sebab kita ada zip sorok 10 inci dan dekat tangan pon ade… Senang nak selak ambik wuduk tu kan.
.
(+) TAK KETAT
Long top Aisyaa ni cutting kembang bahagian bawah, jadi korang takde macam nangka bila pakai.. Opss!
.
(+) TAK JARANG
Material yg high quality Kak Ren guna ni korang tak payah pakai inner pun tau. Sarung zapp terus cantik!
.
(+) PILIHAN WARNA MENARIK
Kak Ren guna warna yg high demand tau.. Memang sure korang rambang mata hihi~ Semua gojess.. 😍
.
(+) TAK PANAS
Serap peluh, sebab material kapas ni mmg selesa. Nak lari kejar anak 1 mall pon boleh. Hihi =)
.
(+) 2 IN 1 LONG TOP
Sebab apa Kak Ren cakap mcm nie.. Korang boleh pakai long top ni dgn pallazo, seluar jeans, skirt pon boleh tau! Dah jadi 1 set ala baju kurung leh g kerja <3
.
MACAM MANA NAK DAPATKAN LONG TOP CANTIK NIE?
.
.
Whatapps ➡ 0124577699
Whatapps ➡ 0124577699
Whatapps ➡ 0124577699

Most Popular Instagram Hashtags