#osrakaleeda

117 posts

TOP POSTS

Spotted dear @s4fiyyahtulhikm4h_ donning our Kaleeda Kebarung for your majlis akad nikah. 😍😍😍 Thankyou darling! 😘😘😘 Steal her look at www.osraexclusive.com

Ladies, don't forget to tag us & hashtag #ootdOSRAnista to be featured. πŸ˜‰

#OsraKaleeda
#OSRABeBoldBeBold
#Osranista
#OsraSayangKamu

Cantiknya puan #osranista kita menggayakan Kaleeda Kebarung ini. Bukan sahaja untuk digayakan pada lebaran nanti, tapi boleh juga untuk ke majlis-majlis rasmi 😍😍 #osrakaleeda #osrashahalam

Boleh dapatkannya di @osrapudore.sa & @gondola.31kajang

MIX AND MATCH | KALEEDA KEBARUNG
_______

Dah ada plan nak keluar berjalan hujung minggu ni denagn rakan anda? Tapi anda tak tahu nak pakai apa? Apa kata gayakan #OsraKaleeda dengan aksesori-aksesori ni. Mesti banyak mata akan memandang pada anda. πŸ˜‰
______

Pada anda yang masih belum dapatkan koleksi kami ini boleh datang ke butik kami:
.
🏒 @osrapudore.sa
🏒 @osrabangi
.
Anda juga boleh mendapatkan melalui pembelian secara online. Kunjungi website kami:
.
πŸ’» www.osraexclusive.com
.
Kami juga menerima pesanan melalui whatsapp:
πŸ“± 0176898346

#OsraKaleeda
#OSRABeBoldBeElegant

Still figuring out what to wear for your upcoming event this weekend?

Why not try out our KALEEDA KEBARUNG.

Purchase yours today.

For any enquiries, kindly contact :
🏒 @osrapudore.sa
Seksyen 7,Shah Alam
0126898397
.
🏒 @osrabangi
Level 1,Bangi Sentral
Seksyen 9
0126898395
.
.
πŸ’» Website:
www.osraexclusive.com
.
Now you can make purchase via Whatsapp. Kindly contact us now!
πŸ“± 0176898346

#OsraKaleeda
#OSRABeBoldBeElegant

Kebarung beautifully tailored made from citra cotton decorated with 96 swarovski diamonds sparkling around 8 dokoh patches.

Don't forget to grab yours at :
.
🏒 @osrapudore.sa
Seksyen 7,Shah Alam
0126898397
.
🏒 @osrabangi
Level 1,Bangi Sentral
Seksyen 9
0126898395
.
.
πŸ’» Website:
www.osraexclusive.com
.
Now you can make purchase via Whatsapp. Kindly contact us now!
πŸ“± 0176898346

#OsraKaleeda
#OSRABeBoldBeElegant

Assalamuallaikum n very good morning. Aunty nak share gambar bangunan #istananegara dibahagian pintu masuk utama. Btw aunty is wearing #osrakaleeda #kebarung n #shawl by @osraexclusive

KALEEDA KEBARUNG exclusive and elegant made specially for OSRA fans.

Don't forget to grab this limited edition KALEEDA KEBARUNG.

For any enquiries, kindly contact :
@osra_pudore Shah Alam 0126898397

#OsraKaleeda #LebaranBersamaOSRA

COMING SOON! COMING SOON!

KALEEDA KEBARUNG | Lebaran Bersama OSRA

Kebarung beautifully tailored made from citra cotton decorated with 96 swarovski diamonds sparkling around 8 dokoh patches.

Price : RM259

Full catalogue : @osra.catalogue

www.osraboutique.com

#OsraKaleeda #LebaranBersamaOSRA

For any enquiries, kindly contact :
Shah Alam 0126898397
Bangi 0126898395
Johor 0127389836
Online 0126898346/0138999904

COMING SOON! COMING SOON!

KALEEDA KEBARUNG | Lebaran Bersama OSRA

Kebarung beautifully tailored made from citra cotton decorated with 96 swarovski diamonds sparkling around 8 dokoh patches.

Price : RM259

Full catalogue : @osra.catalogue

www.osraboutique.com

#OsraKaleeda #LebaranBersamaOSRA

For any enquiries, kindly contact :
Shah Alam 0126898397
Bangi 0126898395
Johor 0127389836
Online 0126898346/0138999904

MOST RECENT

3 Syawal 1438H
Rafiqha dan beradik πŸ‘«πŸ‘«
#lebaranbersamaosra
#osrakaleeda
#osraraya2017

Cantiknya puan #osranista kita menggayakan Kaleeda Kebarung ini. Bukan sahaja untuk digayakan pada lebaran nanti, tapi boleh juga untuk ke majlis-majlis rasmi 😍😍 #osrakaleeda #osrashahalam

Boleh dapatkannya di @osrapudore.sa & @gondola.31kajang

Spotted dear @s4fiyyahtulhikm4h_ donning our Kaleeda Kebarung for your majlis akad nikah. 😍😍😍 Thankyou darling! 😘😘😘 Steal her look at www.osraexclusive.com

Ladies, don't forget to tag us & hashtag #ootdOSRAnista to be featured. πŸ˜‰

#OsraKaleeda
#OSRABeBoldBeBold
#Osranista
#OsraSayangKamu

MIX AND MATCH | KALEEDA KEBARUNG
_______

Dah ada plan nak keluar berjalan hujung minggu ni denagn rakan anda? Tapi anda tak tahu nak pakai apa? Apa kata gayakan #OsraKaleeda dengan aksesori-aksesori ni. Mesti banyak mata akan memandang pada anda. πŸ˜‰
______

Pada anda yang masih belum dapatkan koleksi kami ini boleh datang ke butik kami:
.
🏒 @osrapudore.sa
🏒 @osrabangi
.
Anda juga boleh mendapatkan melalui pembelian secara online. Kunjungi website kami:
.
πŸ’» www.osraexclusive.com
.
Kami juga menerima pesanan melalui whatsapp:
πŸ“± 0176898346

#OsraKaleeda
#OSRABeBoldBeElegant

Still figuring out what to wear for your upcoming event this weekend?

Why not try out our KALEEDA KEBARUNG.

Purchase yours today.

For any enquiries, kindly contact :
🏒 @osrapudore.sa
Seksyen 7,Shah Alam
0126898397
.
🏒 @osrabangi
Level 1,Bangi Sentral
Seksyen 9
0126898395
.
.
πŸ’» Website:
www.osraexclusive.com
.
Now you can make purchase via Whatsapp. Kindly contact us now!
πŸ“± 0176898346

#OsraKaleeda
#OSRABeBoldBeElegant

Kebarung beautifully tailored made from citra cotton decorated with 96 swarovski diamonds sparkling around 8 dokoh patches.

Don't forget to grab yours at :
.
🏒 @osrapudore.sa
Seksyen 7,Shah Alam
0126898397
.
🏒 @osrabangi
Level 1,Bangi Sentral
Seksyen 9
0126898395
.
.
πŸ’» Website:
www.osraexclusive.com
.
Now you can make purchase via Whatsapp. Kindly contact us now!
πŸ“± 0176898346

#OsraKaleeda
#OSRABeBoldBeElegant

@Regrann from @osrabangi: Cantiknya adik manis kita yang sorang ni pakai baju #OsraKaleeda kebarung. .
.
Siapa yang tak tahu nak pakai baju apa untuk pergi ke kenduri kahwin tu nanti mai laa datang singgah #OsraBangi untuk mendapatkan #OsraKaleeda kebarung.
.
.
Untuk online order blleh terus whatsapp
πŸ“±0126898395
πŸ“±0126898395
πŸ“±0126898395

Cantiknya adik manis kita yang sorang ni pakai baju #OsraKaleeda kebarung. .
.
Siapa yang tak tahu nak pakai baju apa untuk pergi ke kenduri kahwin tu nanti mai laa datang singgah #OsraBangi untuk mendapatkan #OsraKaleeda kebarung.
.
.
Untuk online order blleh terus whatsapp
πŸ“±0126898395
πŸ“±0126898395
πŸ“±0126898395

πŸ“£πŸ“£SALE LAGIKKK!!!! COMBO SALE KEBABOOMMMMMM!!! @osraexclusive
.
BELI SEHELAI PUN BOLEH DAPAT HARGA COMBO. SIAPA NAK?? πŸ™‹πŸ™‹
.
πŸ”Ή COMBO PRICE : RM300 (3pcs)
.
Kirim dengan Hani walau SEHELAI akan dapat......
πŸ‘‡
πŸ‘‡
πŸ‘‡
πŸ‘‡
#OsraHaleena πŸ‘‰ RM100/pcs
#OsraMareena πŸ‘‰ RM100/pcs
#OsraKaleeda πŸ‘‰ RM100/pcs
#OsraKareena πŸ‘‰ RM100/pcs
#OsraNadeera πŸ‘‰ RM70/pcs
.
πŸ’₯REMINDER : πŸ’΅ SERVICE CHARGE APPLIED - RM10/PCS
.
Nak join SLOT COMBO? WHATSAPP Hani ok πŸ˜‰ PLEASE TAKE NOTE, Hani tidak akan terima sebarang kiriman yang URGENT!!
.
πŸŽ’ FREE PAPER BAG
🌎 WORLDWIDE POSTAGE
πŸš— SELF PICKUP di Bangi Sentral, Tol Bandar Seri Putra/ Putra Mahkota, Nilai & Seremban.
.
Choose me as your favourite PERSONAL SHOPPER - πŸ’ͺπŸ’ͺ #otaipsbellaammara

BEST & FAST SERVICE FOR YOU! Β·
β€’
πŸ“² WHATSAPP 0136816635
πŸ“² WHATSAPP 0136816635
πŸ“² WHATSAPP 0136816635

#psgeroboklemari #servisgeroboklemari #osranista #muslimah #jubah #sayajual #muslimahfashion #igshopmalaysia #bazaarpaknil #jubahwanita #jubahmoden #jubahmuslimah #jubaheksklusif #kurungmoden #bajukurung #personalshoppermalaysia #sayajualonline #singapore #unitedkingdom #indonesia

Cantik manisnyaaa dia ni pakai Kaleeda Kebarung.. Matching plak dengan Zamora Shawl. 😍😍😍
.
.
model: @fathinnajati
make up: @makeupbynajwaalias
photo by: @raziorazi

#OsraKaleeda #fashion #pretty #modestfashion #osraexclusive

Cantik manisnyaaa dia ni pakai Kaleeda Kebarung.. Matching plak dengan Zamora Shawl. 😍😍😍
.
.
model: @fathinnajati
make up: @wawa.alias
photo by: @raziorazi

#OsraKaleeda #fashion #pretty #modestfashion #osraexclusive

Assalamuallaikum n very good morning. Aunty nak share gambar bangunan #istananegara dibahagian pintu masuk utama. Btw aunty is wearing #osrakaleeda #kebarung n #shawl by @osraexclusive

Assalamuallaikum n very good morning. Hari ini aunty nak share gambar ruang luar #balairongseri #istananegara . Cantik kan? Btw aunty is wearing #osrakaleeda #kebarung n #shawl by @osraexclusive

Assalamuallaikum n good afternoon. Alhamdulillah hari ini sekali lagi aunty n uncle @othmanderasim menghadiri istiadat pengurniaan darjah2 kebesaran, bintang2 n pingat2 Persekutuan 2016 di #istananegara oleh DYMM Yg DiPertuan Agong. Btw aunty is wearing #osrakaleeda #kebarung n #shawl by @osraexclusive

Today I'm wearing traditional kebarung from @osraexclusive 😊
#osrakaleeda #putihsuci

Most Popular Instagram Hashtags