#originaleyelashes

MOST RECENT

#Repost @noriennorhisham ・・・
Hi Korang ❤️
.
Korang dah pernah dengar kisah cik Syok Mascara boleh melebat dan memanjangkan bulu mata?
Yaasssss! Syok Mascara memang best gila. Itu ja mampu ku ungkap kan 😅
.
.
More info kindly follow
@pesona.my
@pesona.my
@pesona.my
#pesonamy #Syokmascara #mascarafiber #ayelashes #makeuplover #muamalaysia #makeupgeek #mascara #beautylover #igshopmalaysia #makeuptutorial #reviewbynorien #originaleyelashes #ferrarossabeauty

IG : @myramegan
cepat like dan tag bestfriends anda contest akan tutup pada bila-bila masa.sesiapa yang nak tunang nikah sanding atau apa-apa event boleh tag diorang untuk free makeup ! original brand dari NARS ! boleh comment di gambar yang sis dah post untuk contest ye.. 😘❤️ #contestmalaysia #makeupcontest #contestmalaysiagiveaway #contest #makeupartist #makeupservice #mention #hadiahmalaysia #mua #muakl #muacheras #makeupbridesmaid #makeuptunang #makeupsanding #makeupdinner #prewedding #photoshoot #myramegantouch #photoshoot #makeupmodel #muabts #makeupsimple #sayajualeyelashes #originaleyelashes #contactlensmurah #sayajualbulumata #sayajualcontactlens #muamalaysia #muaselangor #makeupmurah #makeupbajet

cepat like dan tag bestfriends anda contest akan tutup pada bila-bila masa.sesiapa yang nak tunang nikah sanding atau apa-apa event boleh tag diorang untuk free makeup ! original brand dari NARS ! boleh comment di gambar yang sis dah post untuk contest ye.. 😘❤️ #contestmalaysia #makeupcontest #contestmalaysiagiveaway #contest #makeupartist #makeupservice #mention #hadiahmalaysia #mua #muakl #muacheras #makeupbridesmaid #makeuptunang #makeupsanding #makeupdinner #prewedding #photoshoot #myramegantouch #photoshoot #makeupmodel #muabts #makeupsimple #sayajualeyelashes #originaleyelashes #contactlensmurah #sayajualbulumata #sayajualcontactlens #muamalaysia #muaselangor #makeupmurah #makeupbajet

CONTEST ❗️❗️❗️
terma & syarat :
-
1️⃣follow ig @myramegan dan @makeupbymyramegan
-
2️⃣like gambar ni 👆🏻
-
3️⃣tag bestfriends korang 5 orang (paling banyak dan aktif tag akan menang) setiap comment (1 tag) ye dear tapi boleh comment banyak kali (orang yang berlainan ye). hadiah : - pilih satu tarikh yang anda nak, myra akan bagi free service makeup dari myra menggunakan ORIGINAL NARS PRODUCT.

included transportation (kl&selangoronly) + makeup + eyelashes original hair.

tarikh tutup 1/12/2018 :- contest bermula sekarang ! ——————————
#contest #makeupartist #makeupservice #mention #hadiahmalaysia #mua #muakl #muacheras #makeupbridesmaid #makeuptunang #makeupsanding #makeupdinner #prewedding #photoshoot #myramegantouch #photoshoot #makeupmodel #muabts #makeupsimple #sayajualeyelashes #originaleyelashes #contactlensmurah #sayajualbulumata #sayajualcontactlens #muamalaysia #muaselangor #makeupmurah #makeupbajet #makeupnatural #makeupkahwinan #contestmalaysia

Welcome to Dubai Global village! Yumenglashes let you beauty more easily! #minklashes #minklashesdubai #lashes #eyelashextensions #eyelashes #eyemakeup #makeuptutorial #mink #originaleyelashes #naturalmakeup

Welcome to Dubai Global village! Yumenglashes let you beauty more easily! #minklashes #minklashesdubai #lashes #eyelashextensions #eyelashes #eyemakeup #makeuptutorial #mink #originaleyelashes #naturalmakeup

Most Popular Instagram Hashtags