#orgbelanja

最新

Jom jln jln haha ... #bosan #bosandudukrumah tapi #duitxramai #orgbelanja lh haha ...

Lamb, Chicken, Pasta & Fries
#dinner
#orgbelanja

Yahoooo.. 😘
#orgbelanja

Quality time with my friend..
#orgbelanja

Tak tahu penat ,Kat sini pulak dia
#msn #bukitjalil #bdktaktahupenat #orgbelanja #murahrezekidia

Salam Maulidur Rasul..
#cuti #orgbelanja

Alhamdulillah sejuk tekak😆😆😆
#orgbelanja

Arini pekena kari kepala ikan
Bertambah2 rezeki hendakya.Thanks Tau !
#alhamdulillah
#orgbelanja

Syukur alhamdulillah rezeki murah sangat hari ini😁
#orgbelanja

Tq for the lunch today.
#orgbelanja 😍

Stress betoi dgn org dok buat caption biaq gmbaq brbicara 💁
#orgbelanja

Alhamdulillah dh 23. Fasihah ni lh yg blnja MAPS katanya hadiah birthday awal sbb Selasa kelas pack. Tengok2 betoi kelas smpai mlm pun ada lgi. Terima kasih naih. Tapi also a big thanks too my family yg mmbesaqkn saya smpai berat pun 60kg dh HAHAHA. Weekend ni org blek naih mak abah. Mohon msak sedap2. Yg kwn2 wish tu aku dh rply dgn 😢. Love you all 💕 done jadi perempuan buat caption pnjang brjelaa bukan org nk baca pun.
#orgbelanja

Alhamdulillah for today. Lain kali belanja lgi 😂
#orgbelanja

人気ハッシュタグ