[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#organicskincaremadeinjapan

417 posts

TOP POSTS

I won't stop until I succeed.
Alhamdulillah received the new samples for #tokyoorganic #rosecleanser .
.
What's the special about this cleanser?
Of course we are using 100% natural ingredients with CERTIFIED ORGANIC ROSE OIL! Crafted with high technology MADE IN JAPAN! .
.

Ya Allah, tak tahu macam mana nak tulis lagi, banyak sangat keistimewaan cleanser ni! .
.

Nak kesan lagi best? Haruslah kena pakai dengan #tokyoorganic #roseserum nanti! .
.
Nak nangis rasa 😭😭😭 Sebab sukaaaa sangat dengan cleanser ni😭😭😭😭
.
#tokyoorganic #skincaremadeinjapan #organicskincare #organicskincaremadeinjapan

Meh3 pm laju2 Tokyo Organic Treatment Soap πŸ€—πŸ€—πŸ€— 100% nature and organic 🌱

Repost @tokyoorganic_officialhq with @repostapp
・・・
Ramai tanya.. Apa kegunaan TOKYO ORGANIC Treatment Soap ni? .
Haa nak list kan memang banyak! Yang penting semua boleh guna LELAKI & WANITA dan nak guna kat badan pun boleh tak ada masalah! ❀️
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Dare to be beautiful.. with nature πŸ˜‰
100% Made in Japan
Natural & Organic
.
#treatmentsoap #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #madeinjapan #natural #organic #organicskincare #organicskincaremadeinjapan

Kulit kering,jeragat,jerawat,berminyak.. sangat la sesuai guna sabun ni.. bukan sahaja menyelesaikan masalah2 diatas.. tapi menambah vitamin2 yang diperlukan untuk kulit.. nak cuba yang murah? Saya sedia potongkan untuk awak.. murah2 je k.. iols pun tau takut beli mahal2 x sesuai ngan kulit muka laks kan.. 😎😎😎 Sabun ni mmg dijamin berkesan.. walau kesan nye lambat.. #totsseberangjaya #totspenang #totskulim #tokyoorganicstokis #tokyoorganictreatmentsoap #tokyoorganicagent #glycerinsoapmadeinJapan #madeinJapan #organicskincaremadeinJapan #organic #sabuntokyoorganic

Kita nak ambil gambar Bulgarian Rose jauh sangat la pulak kan kena travel sampai Bulgaria. Tapi takpe, Bulgarian Rose versi Jepun pun boleh laaa kan? Hehe 😬
.
Tahukah anda, TOKYO ORGANIC Treatment Soap mengandungi Bulgarian Rose yang diimport khas dari Bulgaria? πŸ˜‰
.
Kalau tak tahu, kena lah ber-Tokyo dulu! Once dah try, mesti jatuh cintaaaa, ala-ala cinta pandang pertama gitu! Hahah😜😻😻 Serius! .
.

Nevertheless,
Good morning pretty ladies & handsome gentlemen!
Have a nice day ahead ya! 😘😘 .
.
⚠️PS: DAPATKAN TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP DARI AGEN SAH SELURUH MALAYSIA!
.
.
==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan #jdt #johor #letscantik #utm #upm #uitm

Bila orang tanya,
Apa yang best pasal TOTS?
Entahlah.
Susah nak jawab sebenarnya .
.
Sebab terlalu banyak benda yang bestttt!
Bila cakap macamtu,
Nampak macam cliche sangat kan?
Itu yang susah tu. Nak jadikan tak cliche -- dari benda yang cliche --sebab sabun ni memang sangat berbeza dari sabun-sabun lain di pasaran.
.
Kenapa?
Kena cuba sendiri,
Baru faham maksud saya.
Dah cuba nanti,
Baru faham kenapa saya cakap,
RM59 untuk sabun ni memang sangat berbaloi.
Kalau sendiri tak cuba,
Susah nak cakap. .
.
Nah.
Belanje minah Jepun sorang.
.
.
. ==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

TOTS diformulasikan dari bahan-bahan premium yang selamat pada kulit 😍
.
Anda tahu apa yang terkandung dalam pencuci muka anda? πŸ˜‰ .
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring .
.
⚠️Lihat senarai agen sah kami di sini:
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots .
.
============================= .
#tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Good Morning Malaysiaaa! Ohayou gozaimasu Nihonnn!
.
Cantik nyeee Lavender garden ni kannn. Dulu pergi France tak sempat nak ber'lavender garden' dekat France, huu. .
Siapa suka Lavender? Kita geng. .

Tapi saya suka Lavender, bukan sebab bau dia, saya suka sebab warna dia cantik, purple gitu. Hehehe.
.
Nasib TOKYO ORGANIC Treatment Soap (TOTS) pun ada ekstrak Lavender, so tak de lah kempunan sangat tak dapat ber'lavender garden' kat France dulu. Hahah. Oh maybe, ada alasan nak ber'lavender garden' dekat Hokkaido? Ehem. Hehehe. .
.

Apa-apa pun,
Yang penting, jangan lupa ber-Tokyo uolss!
Kuulit cantik, moist, glowing, baru confident nak bergambar sakan dengan Lavender kan? ;) .
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
.
⚠️Lihat senarai agen sah kami di sini:
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots .
.
============================= .
#tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Ini adalah TOTS dalam bentuk cecair sebelum di"keras"kan dengan alat khas melalui proses penyejukan secara perlahan.
.
Proses penyejukan ini mengambil masa beberapa jam untuk TOTS membeku sepenuhnya. .
.

Seterusnya, ia akan dipotong kepada ketulan lebih kecil & dikeringkan lagi sehingga beberapa hari untuk memastikan 100% TOTS sudah "solidify" sepenuhnya. .
.

Dan proses ini berulang setiap pcs sabun TOTS. Tak masuk lagi part setiap sabun perlu di"gilap" satu per satu secara MANUAL untuk memastikan sabun benar-benar bersih & berkilat!
.
Nak dapatkan kualiti yang terbaik, kerja pembuatan pun perlu lah lebih teliti, kan? πŸ˜‰
.
.
. ==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

MOST RECENT

Ku sangkakan #tots in tube rupanyaaaa #rosecleanser. Semestinya dari #tokyoorganic 😍😍😍
.
.
Ni baru sample jeeee. Ya Allah tak sabar utk new baby ni haaa besides #serrose or #roseserum
.
What's so special about this cleanser?
Of course we are using 100% natural ingredients with CERTIFIED ORGANIC ROSE OIL! Crafted with high technology MADE IN JAPAN! .
.
banyak sangat keistimewaan cleanser ni!
Tak sabarrrrr!
.
#tokyoorganic #skincaremadeinjapan #organicskincare #organicskincaremadeinjapan

I won't stop until I succeed.
.

Alhamdulillah received the new samples for #tokyoorganic #rosecleanser .
.
What's so special about this cleanser?
Of course we are using 100% natural ingredients with CERTIFIED ORGANIC ROSE OIL! Crafted with high technology MADE IN JAPAN! .
.

Ya Allah, tak tahu macam mana nak tulis lagi, banyak sangat keistimewaan cleanser ni! .
.

Nak kesan lagi best? Haruslah kena pakai dengan #tokyoorganic #roseserum nanti! .
.
PS: Nak nangis rasa 😭😭😭 Sebab sukaaaa sangat dengan cleanser ni😭😭😭😭For more update follow @tokyoorganic_officialhq .
.
.

#tokyoorganic #skincaremadeinjapan #organicskincare #organicskincaremadeinjapan

I won't stop until I succeed.
Alhamdulillah received the new samples for #tokyoorganic #rosecleanser .
.
What's the special about this cleanser?
Of course we are using 100% natural ingredients with CERTIFIED ORGANIC ROSE OIL! Crafted with high technology MADE IN JAPAN! .
.

Ya Allah, tak tahu macam mana nak tulis lagi, banyak sangat keistimewaan cleanser ni! .
.

Nak kesan lagi best? Haruslah kena pakai dengan #tokyoorganic #roseserum nanti! .
.
Nak nangis rasa 😭😭😭 Sebab sukaaaa sangat dengan cleanser ni😭😭😭😭
.
#tokyoorganic #skincaremadeinjapan #organicskincare #organicskincaremadeinjapan

Ade ni haaa underground je 😎
.
.
πŸ™‹πŸ»Sarah Halim
πŸ“²017 3007491
πŸ“°fb page: Natural Organic - Tokyo Organic/PureLab/MEIKO
πŸ”Žinstagram: @naturalorganic.sarah
🚚 poslaju seluruh malaysia
πŸ“¦ cod cyberjaya/putrajaya/kuang
.

TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Fragrance
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Lama nya tak bersiaran kannnn. Sebabnye TOTS jalan jauh sket. Ahaks!
.
Here we are, TOTS takes Perth! Picture taken with Tulips at Araluen Botanic Park, Roleystone WA πŸ’•
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Fragrance
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

#Repost @tokyoorganic_officialhq (@get_repost)
・・・
.
APA YANG ANDA DAPAT DENGAN RM59?
===========================
.
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun berkualiti PREMIUM -- TOKYO ORGANIC Treatment Soap yang dibuat di JEPUN
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang dibuat dengan teknologi terkini pembuatan sabun di Jepun
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang dibuat dari kilang di Jepun yang berpengalaman dalam pembuatan sabun selama lebih 60 TAHUN
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang ramuannya di import dari negara pengeluar terbaik seperti Rose & Lavender dari Bulgaria
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang mengandungi kandungan glycerin yang mana kebanyakan sabun TIDAK ADA kerana harga glycerin itu sendiri mahal
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang menggunakan bahan-bahan NATURAL yang berkualiti dalam pembuatan tanpa sebarang bahan berbahaya
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang menjalani kajian terperinci (R&D), yang mempunyai Material Safety Datasheet (MSDS) & kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) .
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang BUKAN dari OEM yang mana anda boleh beli pukal & tampal label aje -- sebab tu murah. Kualiti? Hmm.
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang boleh digunakan untuk membantu pelbagai masalah kulit -- termasuk jerawat, jeragat, parut, eczema & sebagainya
βœ…. Dengan RM59, anda dapat kepuasan seumur hidup
.
.
Dengan RM59, anda dapat lebih lagi dari kebaikan yang dinyatakan. Jadi, mahal ke RM59 tuuu? Renung-renungkan & selamat beramal! Hehehe
.
.
==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Morning! Dont forget to wear TOTS today! πŸ˜‡
.
Psst! Customer from Rusia also bought TOTS πŸ˜‰
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Main products πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
.
Its All that U ever need!
.
To purchase πŸ‘‡πŸ»
PM/WA πŸ“²017-3007491
PM/WA πŸ“²017-3007491
.
#tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #tots #purelab #purelaborganic #purelabbalm #purelabserum #naturalskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincare #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoaadeinjapan

Good Morning Malaysiaaa! Ohayou gozaimasu Nihonnn!
.
Cantik nyeee Lavender garden ni kannn. Dulu pergi France tak sempat nak ber'lavender garden' dekat France, huu. .
Siapa suka Lavender? Kita geng. .

Tapi saya suka Lavender, bukan sebab bau dia, saya suka sebab warna dia cantik, purple gitu. Hehehe.
.
Nasib TOKYO ORGANIC Treatment Soap (TOTS) pun ada ekstrak Lavender, so tak de lah kempunan sangat tak dapat ber'lavender garden' kat France dulu. Hahah. Oh maybe, ada alasan nak ber'lavender garden' dekat Hokkaido? Ehem. Hehehe. .
.

Apa-apa pun,
Yang penting, jangan lupa ber-Tokyo uolss!
Kuulit cantik, moist, glowing, baru confident nak bergambar sakan dengan Lavender kan? ;) .
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan.
βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
.
============================= .
#tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Let the picture talks πŸ˜‰
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan .
βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
.
Ps: Cepattt! Stok memang paras hidung, serious! .
.
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

🌹🌹New Baby soon 🌹🌹
.
#tokyoorganic #tokyoorganicserum #serrose #natural #organicskincaremadeinJapan

<TESTIMONI TOTS>
.
"Memang best x kering kan muka. Dari 1st time guna nak gtao"
.
"Seeeeee..bestkan TOTS ni..feedback dariku benar2 belaka..seronok g raya semua tegur skin "
.
Well, what i can say..hmm, good product speaks itself! πŸ˜€
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

<TOTS Education 😜>
.
Soalan banyak kali orang tanya --
TOTS banyak buih & keringkan muka tak?
.
Sebabkan TOTS ni unik, jadi ianya TAK SAMA dengan sabun-sabun yang biasa ada di pasaran. Ianya memang banyak buih, TAPI tidak akan mengeringkan kulit anda!
.
Kenapa?
Sebab TOTS mengandungi "Glycerin" iaitu produk natural dalam pembuatan sabun. Sabun yang mengandungi Glycerin adalah lebih "lembut" pada kulit berbanding dengan sabun yang tiada kandungan Glycerin -- jadi ianya amat sesuai untuk kulit kering atau sensitif.
.
Sabun yang mengandungi "Glycerin" mempunyai pH lebih rendah dari sabun lain jadi ianya membantu kulit untuk mengekalkan kelembapan. Memandangkan Glycerin juga "hygroscopic", jadi ianya mampu mengekalkan kelembapan kulit dengan 'menarik' kelembapan dari udara 😍
.

Jadi, yang ada kulit sensitif atau kering tak perlu takut-takut nak cuba TOTS tau! InshaAllah sangatttt lembut pada kulit anda & yang penting kualiti terbaik pada harga mampu milik! 😍😍 .
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.

#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

TIPS MACAM MANE NAK TUKAR SKINCAREπŸ‘‡πŸ‘‡
.
Nak tukar skincare pun ade cara dia tau. Bukan main guna atau tukar je. Takut-takut kesan gabungan produk lama di wajah korang dgn produk baru boleh menjadi racun pulak, Ini dia cara penukaran skincare yang betul dan selamat.
.
1. Stop guna previous skincare dalam 7-14 hari. Boleh apply pelembap secara halus untuk elak kulit kering. Doktor suggest hanya basuh air suam selalu pada muka @ guna hampas tea yang da guna buat air tu ...
.
2. Membiarkan wajah neutral selama 7 hari sekurangya, iaitu membiarkan wajah anda bebas dari sebarang produk. Penerimaan kulit kita berbeza-beza, takut juga kulit kita terkejut dgn kedatangan produk baru.
.
3. Bila dah gune skincare baru, berlaku sesetengah jenis kulit dimana akan timbul jerawat, rashes, dry skin, oily (disebabkan effect mercury skincare lama/ effect stop guna).
.
4. Jika produk anda biasa shj, tiada merkuri dan wajah korang ok. 1-2 hari sudah ckup untuk neutralkn wajah anda then, boleh trus tukar skincare.
.
PENTING! ☝🏻
Bagi yang nak guna Skincare yang bebas mecury, uollsss dah boleh mula stop pengunaan skincare lama uollsss.
.
Ehemm, Tokyo Organic Treatment Soap (TOTS) semestinya yang bebas mercury dan selamat digunakan 😁
.
Jangan cakap hakak tak payung β˜‚οΈ
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Nah belanja satu <TESTIMONI TOTS> sebelum tido.
.
Eczema among baby is a BIG deal.
Ibu mana tak sedih tengok kulit anak sensitif, kemerahan dengan eczema? Ya Allah kita yang tengok je ni pun sedihhh😭😭😭
-
Alhamdulillah baby ni serasi sangat dengan TOTS. Baru 2x guna dah nampak surut dah eczema kat kepala & leher tu, alhamdulillah πŸ˜‡
-
TOTS memang selamat untuk semua peringkat umur. Kandungan NATURAL & ORGANIK tanpa bahan-bahan berbahaya! Mengapa tidak bagi anak anda pilihan yang selamat? -
.

It's natural & IT WORKS.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan .
βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
.
Ps: Cepattt! Stok memang paras hidung, serious! .
.
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

<FAQ - TOTS>
.
Assalammualaikum, hmm lama kan tak update pasal FAQ. Masih ragu2 mengenai TOTS? πŸ€”
.
Untuk pengetahuan, Tokyo Organic Treatment Soap (tots) melalui banyak ujian farmasi tau!
.
1) Kelulusan KKM: NOT161002136K
Tots memang mendapat kelulusan dari KKM ya! Tak percaya? Boleh check sendiri number pendaftaran kelulusan KKM tu 😘
.
2) Mempunyai SAFETY DATASHEET yang disediakan oleh makmal di Jepun, dicop & ditandatangani sebagai pengesahan
Bukan main-main ye.. Disahkan selamat! Hehe
.
3) Ujian saringan oleh pihak FARMASI di pintu masuk Malaysia
Ha, walaupun dah ada KKM, tots diuji sekali lagi bila masuk Malaysia tau! So ingredients tots ni memang selamat & berkualiti! Kalau tak, memang tak lepas masukkkk! Unless uols tak guna laluan yang betul lah! Hehehe
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
πŸ’― Made in Japan
🌱 Natural & Organic
⛔️ No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Haiiii. Korang . Dah habis beraya ke blom ni?? 😁😁
.
Ni haaa..customer Nad yang beli TOTS. Dapat je TOTS terus guna. 😍 amboi tak sabar...πŸ˜‚
.
.
Nad baru sempat nak edit cantik2, sebelum ni buzy je. Maklum la raya kan sebulan. Hehe-- Testimoni berlambak ni pun tak sempat lagi nak upload. πŸ˜…
Nak oder #TOTS boleh whatsapp Nad ye ✌
.
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan .
βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM8 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054

Wowwww 😳 Nantikan ye. Coming soon #serrose Tokyo Organic Serum 🌹
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

BEST Combo ever!
.
🌸 Tokyo Organic Treatment Soap (TOTS)
🌹Tokyo Organic Serum aka "Serrose" - coming soon
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Ohayou gozaimasu!!
Good morning sunshine β˜€οΈ .
-
Salam hujung minggu dari TOTS berlatar-belakang kan Samurai. 😬
.
Anda dah ber-Tokyo harini? πŸ˜‰
.
. . 🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan .
βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM5 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054
=================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots

Ada tanya, apa kegunaan TOTS ni sebenarnya ?
.
TOTS boleh guna hampir semua masalah kulit tau! Even eczema pun inshaAllah boleh! Kita cuba usaha kan, mana tahu sesuai alhamdulillah dapat lah bantu kurangkan masalah-masalah tu πŸ˜‡
.
Belum cuba, belum tahu.
Tak gitu? 😘
.
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan .
βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM5 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054
=================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots

Tokyo Organic Treatment Soap - TOTS
.
πŸ’― Made in Japan
Natural & Oragnic
No Paraben, No Synthetic Colouring and Perfume
πŸƒ KKM: NOT161002136K .
.
PM/WA 017-3007491
PM/WA 017-3007491
.
Psst! Sample available πŸ˜€
.
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Anyone wants to try Tokyo Organic Treatment Soap? Feel free to ask for sample k. 😘😘😘
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Okayyy, ni la testi my fren tu. Alhamdulillah she love #TOTS. Been using since May hrtu. Katanya ade lagi setengah and dah hbes nnt nak beli lagi. Nampak tak? Well, good product speak itself 😘
.
Sape cakap TOTS xleh mix with other products? See, she' been using SIMPLE Moisterizer and NUTOX SERUM as additional. Well, walaupun TOTS tu actually melembapkan kulit jugak but it depends on people how they maintained their skin. For me, nak lg best boleh la kekalkan routine moisterizer/serum kan. Kalau dah ade tu xpe, keep using it tak perlu membazir or buang πŸ˜‰
.
Well, ehemm dengar citer sekarang Tokyo Organic dah nak releasekan SERUM die. Okay, we wait official announcement from HQ k πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Repost from @akmalharun @TopRankRepost #TopRankRepost Dua2 muka lepas pakai @naturalorganic.sarah and seriously suka dengan hasilnya (of course lah lepas cuci tu kena continue dgn toner, pelembap dll and for these I choose SIMPLE Skincare). And sekarang baru start berjinak dengan serum from NUTOX. Harapnya makin rajin lah ye lepas ni πŸ˜„

p/s: Nah @srh_hlm gigih tau aku letak sebelah2 ni..hahaha
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Tokyo Organic Treatment Soap use for: .
- Clean face from dirt
- Help to balance moisture level of skin.
- Help to improve skin texture, appearance
- Help to reduce scar
- Help to fight against acne
- Help to reduce pores
- Help to whiten & balance uneven skin tone
- Suitable for all skin types including sensitive skin
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan .
βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM5 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054

Td nmpk article si Mark Zukenberg tu nk apply filters to refuce posting melambak2 kat wall org tu. So tak kira kita nk gak spam wall korg..😈😈😈
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Tq lovely 😍
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan .
βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM5 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054

LAST CALL cantik di Hari Raya! Assalamualaikum & Good Morning 🌞
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Bila orang tanya,
Apa yang best pasal TOTS?
Entahlah.
Susah nak jawab sebenarnya .
.
Sebab terlalu banyak benda yang bestttt!
Bila cakap macamtu,
Nampak macam cliche sangat kan?
.
Itu yang susah tu. Nak jadikan tak cliche -- dari benda yang cliche --sebab sabun ni memang sangat berbeza dari sabun-sabun lain di pasaran.
.
Kenapa?
Kena cuba sendiri,
Baru faham maksud saya.
Dah cuba nanti,
Baru faham kenapa NAD cakap,
RM59 untuk sabun ni memang sangat berbaloi.
Kalau sendiri tak cuba,
Susah nak cakap. .
.
Nah.
Belanje minah Jepun sorang. .
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan .
βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM5 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054
.
.
. ==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Kita nak ambil gambar Bulgarian Rose jauh sangat la pulak kan kena travel sampai Bulgaria. Tapi takpe, Bulgarian Rose versi Jepun pun boleh laaa kan? Hehe 😬
.
Tahukah anda, TOKYO ORGANIC Treatment Soap mengandungi Bulgarian Rose yang diimport khas dari Bulgaria? πŸ˜‰
.
Kalau tak tahu, kena lah ber-Tokyo dulu! Once dah try, mesti jatuh cintaaaa, ala-ala cinta pandang pertama gitu! Hahah😜😻😻 Serius! .
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan .
βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM5 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054
==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Haiii saje nk bg info sket ni. Tadi bukak FB kecoh pasal product chemical. Yg terbaru ni plak overclaim pencuci Cetaphil mengandungi bahan chemical. Ampunnn, sis dh bergelumang dgn Cetaphil almost 3 years tau. Tu pun my Dermatologist yg prescribed. So nmpk tak kalau dh pakar yg prescribed kat patient die xkan lah nk bg yg berbahaya kan. Alahai korang agak2 la nk promote product sendri yang tah2 kau sendiri pun xtau ingredients nye. Silap2 product timbang kilo tu. Sebab tu la product skincare ni kalau nk beli pilihlah yg betul2 ok dan selamat plg penting. Biarlah invest lebih sket jnji kelak tak merana. Mcm saya mmg kulit sensitif, so akan pkai yg natural n dermatologist recommended je. Senang cite tu haa product2 yg jual kt farmasi/drugstore. InsyaAllah selamat utk kulit. Ni ade TOTS sis pun pakai bukan takat muka, badan pn bedal sekali..hehe sbb sis tau produk natural & organic ni kalau pkai takde lah teruk impacts nye. Besides kdg2 terdesak sis campur2 pkai Cetaphil or Mary Kay. Alhamdulillah so far muka n badan xde lah breakout sgt.
.
P/s: For your info, Tokyo Organic Treatment Soap (TOTS) bukan product timbang kilo2 tu ye. Ia adalah sabun rawatan yang natural & organic. yg mempunyai SAFETY DATA SHEET die tersendiri which is dibuat oleh pihak R&D Japan dimana lebih 60 tahun menghasilkan sabun di Japan. Kalau korg perasan packaging TOTS pun ade tulis semua ingredients die. So korg boleh la search2 kot masih ragu2 lagi kan. πŸ˜‰
.
Jadi, pilihan di tangan anda!
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’.
Korangggg, LAST postage this Monday tau kalau nak dapat sebelum raya! .
Stock TOTS dah susut sangat2 ni. Rugi tak cuba n grab tauuu. Testimoni mostly suka and cakap TOTS best. Yang penting bukan takat guna kat muka je boleh guna kat seluruh body tau. Best tak best???
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Saje nak cakap, setiap pembelian TOTS dapat sampul raya tauuu. Cepatt! While stock last.
.
Ingat raya ingat Tokyo Organic. Eh! πŸ™Š
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Pagi2 dah cantik dgn Tokyo Organic. Good morning! .
Salam 10 Ramadhan terakhir πŸ˜‡
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Berbuka pun sudah, maghrib pun sudah, moh ler siap2 utk isyak dan lepas tu Terawikh πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
.
Pssst! Jangan lupa cuci muka dgn Tokyo Organic ye. πŸ˜€
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Stok TOTS dah sipi2 tau. Nasiblah kalau raya nnt tak lawo! Eh πŸ™Š
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅ .
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Bulan2 pose ni ngaku iklan agak sendu aihhh 😩 bukan ape byk buat offline selling jaaa smpai xdan nk update social ni haaa.
.
Whatever pun nahhh kasi promote dr MUA Bintang Asterisk kite pakai TOTS. Cantikkan??? Beliau baru je recover dari chicken-pox. Lepas pkai TOTS 2 weeks parut hilang katakauuu..tadaaa ni haaa hasilnye..😍😍😍
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅ No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Good News!!
Kini anda boleh nikmati FREE POSTAGE dengan setiap pembelian Tokyo Organic Treatment Soap 😱😱😱
.
FREE POSTAGE utk pembelian melalui SHOPEE shop kami.‡‡‡
http://shopee.com.my/orenji037
.
Apa tunggu lagi? Jimat byk tau kalau beli melalui SHOPEE shop kami! 😍😍😍
.
#tokyoorganic
#madeinjapan
#tots
#sayajual #sayajualsayapakai
#stocklakukeras
#natural #organic #organik
#stokistokyoorganic #stokistots
#agentokyoorganic #agentots
#dropshiptokyoorganic #dropshiptots
#treatmentsoap #gylcerinsoap
#organicskincare #organicskincaremadeinjapan
#jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #bazarpaknil #sabunjepun #pencucimuka #sakura #lavender #utara #malaysia

Most Popular Instagram Hashtags