[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#organicskincaremadeinjapan

408 posts

TOP POSTS

Macam biasa lah,
hakak kalau upload testimoni TOTS ni memang sekali harung je. Sebab banyak nau nak upload satu-satu. Nanti korang bising pulak hakak hardselling manjang. Hiks πŸ’πŸΌ
.
Nah hakak belanje lagi 10 testimoni TOTS yang memang benarrrr bukan rekaan ye. Stock TOTS paras hidung je ni. Siapa nak order, cepat-cepat! Kalau habis jangan marah hakak & agen-agen hakak ok? .
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
Follow Instagram kami @tokyoorganic_officialhq @tokyoorganic_officialhq @tokyoorganic_officialhq
FB: Tokyo Organic HQ
.
.
⚠️Beli dari AGEN sah kami di sini:
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots .
.
============================= .
#tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Ramai tanya.. Apa kegunaan TOKYO ORGANIC Treatment Soap ni? .
Haa nak list kan memang banyak! Yang penting semua boleh guna LELAKI & WANITA dan nak guna kat badan pun boleh tak ada masalah! ❀️
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Dare to be beautiful.. with nature πŸ˜‰
100% Made in Japan
Natural & Organic
.
#treatmentsoap #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #madeinjapan #natural #organic #organicskincare #organicskincaremadeinjapan

Kita nak ambil gambar Bulgarian Rose jauh sangat la pulak kan kena travel sampai Bulgaria. Tapi takpe, Bulgarian Rose versi Jepun pun boleh laaa kan? Hehe 😬
.
Tahukah anda, TOKYO ORGANIC Treatment Soap mengandungi Bulgarian Rose yang diimport khas dari Bulgaria? πŸ˜‰
.
Kalau tak tahu, kena lah ber-Tokyo dulu! Once dah try, mesti jatuh cintaaaa, ala-ala cinta pandang pertama gitu! Hahah😜😻😻 Serius! .
.

Nevertheless,
Good morning pretty ladies & handsome gentlemen!
Have a nice day ahead ya! 😘😘 .
.
⚠️PS: DAPATKAN TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP DARI AGEN SAH SELURUH MALAYSIA!
.
.
==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan #jdt #johor #letscantik #utm #upm #uitm

πŸ“’πŸ“’πŸ“’ CONTEST is coming

#Repost @tokyoorganic_officialhq with @repostapp
・・・
SIAPA NAK RM300? ===============
.
Haa.. Ni nak bagi RM300 kepada pengguna TOTS! 😍😍😍 Nak ke tak nak? Mesti lah nak kannn! Duit free tuuu! .
.

Caranya senang aje:
1) Beli Tokyo Organic Treatment Soap (TOTS)
2) Ambil gambar sebelum guna TOTS
3) Ambil gambar selepas guna TOTS setelah terdapat perubahan
4) Gambar selepas MESTI memegang TOTS. Gambar mesti original tanpa sebarang edit
5) Share di FB/instagram dengan setting PUBLIC & MESTI tag FB Tokyo Organic HQ dan instagram @tokyoorganic_officialHQ
6) Testimoni terbaik akan dipilih & akan memenangi WANG TUNAI RM300.
7) Contest berlansung *6 MAR - 30 APRIL 2017*
.
Senang kan nak menang?
Beli -- Guna -- Selfie -- Menang!
Waa 😍😍😍
.
Tunggu apa lagi?
Jom lah join sekarangggg! Yang tak ada TOTS lagi beli cepat-cepattt! Lagi cepat beli, lagi cepat boleh join! 😍😍😍
.
.
Hubungi AGEN SAH TOTS diseluruh Malaysia sekarang!
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan #contestTOTS

Kulit kering,jeragat,jerawat,berminyak.. sangat la sesuai guna sabun ni.. bukan sahaja menyelesaikan masalah2 diatas.. tapi menambah vitamin2 yang diperlukan untuk kulit.. nak cuba yang murah? Saya sedia potongkan untuk awak.. murah2 je k.. iols pun tau takut beli mahal2 x sesuai ngan kulit muka laks kan.. 😎😎😎 Sabun ni mmg dijamin berkesan.. walau kesan nye lambat.. #totsseberangjaya #totspenang #totskulim #tokyoorganicstokis #tokyoorganictreatmentsoap #tokyoorganicagent #glycerinsoapmadeinJapan #madeinJapan #organicskincaremadeinJapan #organic #sabuntokyoorganic

TOTS diformulasikan dari bahan-bahan premium yang selamat pada kulit 😍
.
Anda tahu apa yang terkandung dalam pencuci muka anda? πŸ˜‰ .
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring .
.
⚠️Lihat senarai agen sah kami di sini:
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots .
.
============================= .
#tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Bila orang tanya,
Apa yang best pasal TOTS?
Entahlah.
Susah nak jawab sebenarnya .
.
Sebab terlalu banyak benda yang bestttt!
Bila cakap macamtu,
Nampak macam cliche sangat kan?
Itu yang susah tu. Nak jadikan tak cliche -- dari benda yang cliche --sebab sabun ni memang sangat berbeza dari sabun-sabun lain di pasaran.
.
Kenapa?
Kena cuba sendiri,
Baru faham maksud saya.
Dah cuba nanti,
Baru faham kenapa saya cakap,
RM59 untuk sabun ni memang sangat berbaloi.
Kalau sendiri tak cuba,
Susah nak cakap. .
.
Nah.
Belanje minah Jepun sorang.
.
.
. ==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Good Morning Malaysiaaa! Ohayou gozaimasu Nihonnn!
.
Cantik nyeee Lavender garden ni kannn. Dulu pergi France tak sempat nak ber'lavender garden' dekat France, huu. .
Siapa suka Lavender? Kita geng. .

Tapi saya suka Lavender, bukan sebab bau dia, saya suka sebab warna dia cantik, purple gitu. Hehehe.
.
Nasib TOKYO ORGANIC Treatment Soap (TOTS) pun ada ekstrak Lavender, so tak de lah kempunan sangat tak dapat ber'lavender garden' kat France dulu. Hahah. Oh maybe, ada alasan nak ber'lavender garden' dekat Hokkaido? Ehem. Hehehe. .
.

Apa-apa pun,
Yang penting, jangan lupa ber-Tokyo uolss!
Kuulit cantik, moist, glowing, baru confident nak bergambar sakan dengan Lavender kan? ;) .
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
.
⚠️Lihat senarai agen sah kami di sini:
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots .
.
============================= .
#tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

MOST RECENT

Lama nya tak bersiaran kannnn. Sebabnye TOTS jalan jauh sket. Ahaks!
.
Here we are, TOTS takes Perth! Picture taken with Tulips at Araluen Botanic Park, Roleystone WA πŸ’•
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Fragrance
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

#Repost @tokyoorganic_officialhq (@get_repost)
・・・
.
APA YANG ANDA DAPAT DENGAN RM59?
===========================
.
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun berkualiti PREMIUM -- TOKYO ORGANIC Treatment Soap yang dibuat di JEPUN
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang dibuat dengan teknologi terkini pembuatan sabun di Jepun
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang dibuat dari kilang di Jepun yang berpengalaman dalam pembuatan sabun selama lebih 60 TAHUN
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang ramuannya di import dari negara pengeluar terbaik seperti Rose & Lavender dari Bulgaria
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang mengandungi kandungan glycerin yang mana kebanyakan sabun TIDAK ADA kerana harga glycerin itu sendiri mahal
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang menggunakan bahan-bahan NATURAL yang berkualiti dalam pembuatan tanpa sebarang bahan berbahaya
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang menjalani kajian terperinci (R&D), yang mempunyai Material Safety Datasheet (MSDS) & kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) .
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang BUKAN dari OEM yang mana anda boleh beli pukal & tampal label aje -- sebab tu murah. Kualiti? Hmm.
βœ…. Dengan RM59, anda dapat sabun yang boleh digunakan untuk membantu pelbagai masalah kulit -- termasuk jerawat, jeragat, parut, eczema & sebagainya
βœ…. Dengan RM59, anda dapat kepuasan seumur hidup
.
.
Dengan RM59, anda dapat lebih lagi dari kebaikan yang dinyatakan. Jadi, mahal ke RM59 tuuu? Renung-renungkan & selamat beramal! Hehehe
.
.
==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Morning! Dont forget to wear TOTS today! πŸ˜‡
.
Psst! Customer from Rusia also bought TOTS πŸ˜‰
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Main products πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
.
Its All that U ever need!
.
To purchase πŸ‘‡πŸ»
PM/WA πŸ“²017-3007491
PM/WA πŸ“²017-3007491
.
#tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #tots #purelab #purelaborganic #purelabbalm #purelabserum #naturalskincare #naturalskincaremadeinjapan #organicskincare #organicskincaremadeinjapan #glycerinsoap #glycerinsoaadeinjapan

Good Morning Malaysiaaa! Ohayou gozaimasu Nihonnn!
.
Cantik nyeee Lavender garden ni kannn. Dulu pergi France tak sempat nak ber'lavender garden' dekat France, huu. .
Siapa suka Lavender? Kita geng. .

Tapi saya suka Lavender, bukan sebab bau dia, saya suka sebab warna dia cantik, purple gitu. Hehehe.
.
Nasib TOKYO ORGANIC Treatment Soap (TOTS) pun ada ekstrak Lavender, so tak de lah kempunan sangat tak dapat ber'lavender garden' kat France dulu. Hahah. Oh maybe, ada alasan nak ber'lavender garden' dekat Hokkaido? Ehem. Hehehe. .
.

Apa-apa pun,
Yang penting, jangan lupa ber-Tokyo uolss!
Kuulit cantik, moist, glowing, baru confident nak bergambar sakan dengan Lavender kan? ;) .
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan.
βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
.
============================= .
#tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Let the picture talks πŸ˜‰
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
βœ…πŸ’― Made in Japan .
βœ…Semestinya Natural & Organik
βœ…NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
.
Ps: Cepattt! Stok memang paras hidung, serious! .
.
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

🌹🌹New Baby soon 🌹🌹
.
#tokyoorganic #tokyoorganicserum #serrose #natural #organicskincaremadeinJapan

<TESTIMONI TOTS>
.
"Memang best x kering kan muka. Dari 1st time guna nak gtao"
.
"Seeeeee..bestkan TOTS ni..feedback dariku benar2 belaka..seronok g raya semua tegur skin "
.
Well, what i can say..hmm, good product speaks itself! πŸ˜€
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

<TOTS Education 😜>
.
Soalan banyak kali orang tanya --
TOTS banyak buih & keringkan muka tak?
.
Sebabkan TOTS ni unik, jadi ianya TAK SAMA dengan sabun-sabun yang biasa ada di pasaran. Ianya memang banyak buih, TAPI tidak akan mengeringkan kulit anda!
.
Kenapa?
Sebab TOTS mengandungi "Glycerin" iaitu produk natural dalam pembuatan sabun. Sabun yang mengandungi Glycerin adalah lebih "lembut" pada kulit berbanding dengan sabun yang tiada kandungan Glycerin -- jadi ianya amat sesuai untuk kulit kering atau sensitif.
.
Sabun yang mengandungi "Glycerin" mempunyai pH lebih rendah dari sabun lain jadi ianya membantu kulit untuk mengekalkan kelembapan. Memandangkan Glycerin juga "hygroscopic", jadi ianya mampu mengekalkan kelembapan kulit dengan 'menarik' kelembapan dari udara 😍
.

Jadi, yang ada kulit sensitif atau kering tak perlu takut-takut nak cuba TOTS tau! InshaAllah sangatttt lembut pada kulit anda & yang penting kualiti terbaik pada harga mampu milik! 😍😍 .
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.

#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

TIPS MACAM MANE NAK TUKAR SKINCAREπŸ‘‡πŸ‘‡
.
Nak tukar skincare pun ade cara dia tau. Bukan main guna atau tukar je. Takut-takut kesan gabungan produk lama di wajah korang dgn produk baru boleh menjadi racun pulak, Ini dia cara penukaran skincare yang betul dan selamat.
.
1. Stop guna previous skincare dalam 7-14 hari. Boleh apply pelembap secara halus untuk elak kulit kering. Doktor suggest hanya basuh air suam selalu pada muka @ guna hampas tea yang da guna buat air tu ...
.
2. Membiarkan wajah neutral selama 7 hari sekurangya, iaitu membiarkan wajah anda bebas dari sebarang produk. Penerimaan kulit kita berbeza-beza, takut juga kulit kita terkejut dgn kedatangan produk baru.
.
3. Bila dah gune skincare baru, berlaku sesetengah jenis kulit dimana akan timbul jerawat, rashes, dry skin, oily (disebabkan effect mercury skincare lama/ effect stop guna).
.
4. Jika produk anda biasa shj, tiada merkuri dan wajah korang ok. 1-2 hari sudah ckup untuk neutralkn wajah anda then, boleh trus tukar skincare.
.
PENTING! ☝🏻
Bagi yang nak guna Skincare yang bebas mecury, uollsss dah boleh mula stop pengunaan skincare lama uollsss.
.
Ehemm, Tokyo Organic Treatment Soap (TOTS) semestinya yang bebas mercury dan selamat digunakan 😁
.
Jangan cakap hakak tak payung β˜‚οΈ
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan πŸ‡―πŸ‡΅.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Most Popular Instagram Hashtags