#organicskincaremadeinjapan

391 posts

TOP POSTS

Kenal tak twitter famous @aidasue ?
Even Kak Aida pun dah fell in love with TOTS tau!
Cekidaut her review in website Dewi Malaysia ;)
.
TOTS -- Sabun Organik Jepun Ciptaan Rakyat Malaysia gituuu <3
Bangga ke tak bangga uolss anak Malaysia dah mampu cipta sabun organik made in Japan niii :D . .
(Slide right for more pictures)
.

http://dewimalaysia.com/review-tokyo-organic-treatment-soap-sabun-organik-jepun-ciptaan-rakyat-malaysia .
.
. 🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
✅💯 Made in Japan ✅Semestinya Natural & Organik
✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
.
⚠️Lihat senarai agen sah kami di sini:
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots .
.
============================= .
#tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan
#reviewtots #reviewtokyoorganictreatmentsoap

📢📢📢 CONTEST is coming

#Repost @tokyoorganic_officialhq with @repostapp
・・・
SIAPA NAK RM300? ===============
.
Haa.. Ni nak bagi RM300 kepada pengguna TOTS! 😍😍😍 Nak ke tak nak? Mesti lah nak kannn! Duit free tuuu! .
.

Caranya senang aje:
1) Beli Tokyo Organic Treatment Soap (TOTS)
2) Ambil gambar sebelum guna TOTS
3) Ambil gambar selepas guna TOTS setelah terdapat perubahan
4) Gambar selepas MESTI memegang TOTS. Gambar mesti original tanpa sebarang edit
5) Share di FB/instagram dengan setting PUBLIC & MESTI tag FB Tokyo Organic HQ dan instagram @tokyoorganic_officialHQ
6) Testimoni terbaik akan dipilih & akan memenangi WANG TUNAI RM300.
7) Contest berlansung *6 MAR - 30 APRIL 2017*
.
Senang kan nak menang?
Beli -- Guna -- Selfie -- Menang!
Waa 😍😍😍
.
Tunggu apa lagi?
Jom lah join sekarangggg! Yang tak ada TOTS lagi beli cepat-cepattt! Lagi cepat beli, lagi cepat boleh join! 😍😍😍
.
.
Hubungi AGEN SAH TOTS diseluruh Malaysia sekarang!
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan #contestTOTS

Ramai tanya.. Apa kegunaan TOKYO ORGANIC Treatment Soap ni? .
Haa nak list kan memang banyak! Yang penting semua boleh guna LELAKI & WANITA dan nak guna kat badan pun boleh tak ada masalah! ❤️
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Dare to be beautiful.. with nature 😉
100% Made in Japan
Natural & Organic
.
#treatmentsoap #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #madeinjapan #natural #organic #organicskincare #organicskincaremadeinjapan

Bila post gambar bunga ni--
Ada yang cakap ume (plum blossom),
Ada yang cakap Sakura (cherry blossom)
.

Kalau saya,
Tak kisah plum ke cherry ke,
Sebab yang paling penting,
Dalam TOTS,
Ada Sakura wallawehhhh!
.
Kenapa excited?
Sebab sakura best lah!
Kalau tak best,
Agak-agak kenapa orang jepun guna Sakura dalam rutin kecantikan sejak beratus tahun dulu?
Even dalam coklat kitkat pun ada perisa Sakura tau!
Tapi jangan lah pergi makan pulak sabun TOTS tu,
Mentang-mentang ada Sakura dalam tu kan😅
.
.
Sekian.
Selamat Hari Sabtu.
Oh ye, jangan lupa ber-Tokyo ok?😘
.
.
. ==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Kita nak ambil gambar Bulgarian Rose jauh sangat la pulak kan kena travel sampai Bulgaria. Tapi takpe, Bulgarian Rose versi Jepun pun boleh laaa kan? Hehe 😬
.
Tahukah anda, TOKYO ORGANIC Treatment Soap mengandungi Bulgarian Rose yang diimport khas dari Bulgaria? 😉
.
Kalau tak tahu, kena lah ber-Tokyo dulu! Once dah try, mesti jatuh cintaaaa, ala-ala cinta pandang pertama gitu! Hahah😜😻😻 Serius! .
.

Nevertheless,
Good morning pretty ladies & handsome gentlemen!
Have a nice day ahead ya! 😘😘 .
.
⚠️PS: DAPATKAN TOKYO ORGANIC TREATMENT SOAP DARI AGEN SAH SELURUH MALAYSIA!
.
.
==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan #jdt #johor #letscantik #utm #upm #uitm

Ada orang tanya,
Kat mana nak beli TOTS yang awesome ni?
.
Alalala wakk, manje sangat tau! Weols dah tepek list agen sah tots dah haritu, saje je nak weols tepek lagi sekali khennn😋
.
Ok lah, sebab customer is a king, so weols tepek sekali lagi AGEN SAH TOTS seluruh negaraaaa ya! Ha copy siap-siap contact detail agen yang dekat-dekat dengan anda, mana tahu ada rezeki boleh dapat FREE SAMPLE TOTS, gituuu.
.
.
=========================
STOKIS
.
1。Kedah:
FB : meiko kedah
Insta: @meiko_kedah
WA : 013 329 8489
.
2。Melaka:
FB: Marhanimarif
Insta: @marhanimarif
WA: 01113240769
.
3。Selangor:
a) Athirah
FB : facebook.com/athirahassin
IG : @tokyoorganicstokist
WA : 017 698 0824
.
b) Nadhirah azizi
Fb: facebook.com/tokyoorganic.uminadh
Ig: @tokyoorganic.uminadh
WA: 019 385 2504
.
c) Siti Nor Hida Musa
FB : Siti Nor Hida Musa
Insta : @stokis_tokyoorganicselangor
WA : 013 717 9729
.
d) Dahlila
FB : IR Delaila
Insta : @japanbydelaila
WA : 019 207 2608
.
4。Perak: Izzah
FB : Darla ezah
Insta : @darlaezah
WA : 017 594 4184
.
5。Putrajaya: Ruzianie
FB : Ejie Azahri
Insta : @Ejie_azahri
WA :012 300 1901 .
.
6。Kuala Lumpur:
a) Radziah
WA : 019 389 3430
.
b) Intan Syazwani
Insta : @tokyoorganic_kl
WA : 010 766 9946
.
c) Jannah
FB : Ladieshopbyjane
Insta : @ladieshopbyjane
WA : 012 909 5145
.
7。Negeri Sembilan
FB : Lana Elegance
Insta : @lanaelegance
WA : 017 222 8959
.
.
=====================
AGENT
.
1. Johor
Nor Syahida: 017 376 3780
.
2. N.sembilan
Zuraidah: 013 329 2333
Nik Khazimah: 013 691 1008
.
3. Perak
Suhana Shukor: 012 520 0967
.
4. Kedah
Intan Khalili: 010 241 2723
.
5. Penang
Naziatul: 018 572 7577
.
=====================
DROPSHIP
.
1. Selangor
Aida Shuzana: 012 666 9551
Sarah Halim: 017 300 7491
Izzati: 013 353 3136
Hana: 017 575 6516
.
2. Kuala Lumpur
Elie : 013 666 7961
Asilah: 012 688 7959
Intan Dafira: 019 315 8860
.
3. Johor
Mai: 011 127 944 69
Nadia: 011 1851 6054
.
4. Kedah
Hanisah Azlan: 017 494 4938
.
5. Melaka
Sakinah : 013 449 7526
.
6. Pulau Pinang
Najjwa Che Ani: 012 563 9326
Syue: 019 936 1369
.
7. Kelantan
Liyana: 014 509 0435
.
8. Sabah
Zahra Imane: 013 877 9772
.
9. Perak
Salhah: 019 254 7554
.

Apa lagi yang best pasal TOTS?
.
Tahukah anda, TOTS dibuat oleh kilang yang memang specialized untuk buat sabun sejak lebih 60 tahun? .
.

Bukan calang-calang kilang yang buat ye. Memang berpengalaman untuk hasilkan sabun dengan kualiti yang terbaik! .
.
Semestinya
TOKYO ORGANIC Treatment Soap 💯 Made in Japan
Natural & Organic
.
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

MOST RECENT

<TOTS Education 😜>
.
Soalan banyak kali orang tanya --
TOTS banyak buih & keringkan muka tak?
.
Sebabkan TOTS ni unik, jadi ianya TAK SAMA dengan sabun-sabun yang biasa ada di pasaran. Ianya memang banyak buih, TAPI tidak akan mengeringkan kulit anda!
.
Kenapa?
Sebab TOTS mengandungi "Glycerin" iaitu produk natural dalam pembuatan sabun. Sabun yang mengandungi Glycerin adalah lebih "lembut" pada kulit berbanding dengan sabun yang tiada kandungan Glycerin -- jadi ianya amat sesuai untuk kulit kering atau sensitif.
.
Sabun yang mengandungi "Glycerin" mempunyai pH lebih rendah dari sabun lain jadi ianya membantu kulit untuk mengekalkan kelembapan. Memandangkan Glycerin juga "hygroscopic", jadi ianya mampu mengekalkan kelembapan kulit dengan 'menarik' kelembapan dari udara 😍
.

Jadi, yang ada kulit sensitif atau kering tak perlu takut-takut nak cuba TOTS tau! InshaAllah sangatttt lembut pada kulit anda & yang penting kualiti terbaik pada harga mampu milik! 😍😍 .
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan 🇯🇵.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.

#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

TIPS MACAM MANE NAK TUKAR SKINCARE👇👇
.
Nak tukar skincare pun ade cara dia tau. Bukan main guna atau tukar je. Takut-takut kesan gabungan produk lama di wajah korang dgn produk baru boleh menjadi racun pulak, Ini dia cara penukaran skincare yang betul dan selamat.
.
1. Stop guna previous skincare dalam 7-14 hari. Boleh apply pelembap secara halus untuk elak kulit kering. Doktor suggest hanya basuh air suam selalu pada muka @ guna hampas tea yang da guna buat air tu ...
.
2. Membiarkan wajah neutral selama 7 hari sekurangya, iaitu membiarkan wajah anda bebas dari sebarang produk. Penerimaan kulit kita berbeza-beza, takut juga kulit kita terkejut dgn kedatangan produk baru.
.
3. Bila dah gune skincare baru, berlaku sesetengah jenis kulit dimana akan timbul jerawat, rashes, dry skin, oily (disebabkan effect mercury skincare lama/ effect stop guna).
.
4. Jika produk anda biasa shj, tiada merkuri dan wajah korang ok. 1-2 hari sudah ckup untuk neutralkn wajah anda then, boleh trus tukar skincare.
.
PENTING! ☝🏻
Bagi yang nak guna Skincare yang bebas mecury, uollsss dah boleh mula stop pengunaan skincare lama uollsss.
.
Ehemm, Tokyo Organic Treatment Soap (TOTS) semestinya yang bebas mercury dan selamat digunakan 😁
.
Jangan cakap hakak tak payung ☂️
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan 🇯🇵.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Nah belanja satu <TESTIMONI TOTS> sebelum tido.
.
Eczema among baby is a BIG deal.
Ibu mana tak sedih tengok kulit anak sensitif, kemerahan dengan eczema? Ya Allah kita yang tengok je ni pun sedihhh😭😭😭
-
Alhamdulillah baby ni serasi sangat dengan TOTS. Baru 2x guna dah nampak surut dah eczema kat kepala & leher tu, alhamdulillah 😇
-
TOTS memang selamat untuk semua peringkat umur. Kandungan NATURAL & ORGANIK tanpa bahan-bahan berbahaya! Mengapa tidak bagi anak anda pilihan yang selamat? -
.

It's natural & IT WORKS.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
✅💯 Made in Japan .
✅Semestinya Natural & Organik
✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
.
Ps: Cepattt! Stok memang paras hidung, serious! .
.
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

<FAQ - TOTS>
.
Assalammualaikum, hmm lama kan tak update pasal FAQ. Masih ragu2 mengenai TOTS? 🤔
.
Untuk pengetahuan, Tokyo Organic Treatment Soap (tots) melalui banyak ujian farmasi tau!
.
1) Kelulusan KKM: NOT161002136K
Tots memang mendapat kelulusan dari KKM ya! Tak percaya? Boleh check sendiri number pendaftaran kelulusan KKM tu 😘
.
2) Mempunyai SAFETY DATASHEET yang disediakan oleh makmal di Jepun, dicop & ditandatangani sebagai pengesahan
Bukan main-main ye.. Disahkan selamat! Hehe
.
3) Ujian saringan oleh pihak FARMASI di pintu masuk Malaysia
Ha, walaupun dah ada KKM, tots diuji sekali lagi bila masuk Malaysia tau! So ingredients tots ni memang selamat & berkualiti! Kalau tak, memang tak lepas masukkkk! Unless uols tak guna laluan yang betul lah! Hehehe
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
💯 Made in Japan
🌱 Natural & Organic
⛔️ No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Haiiii. Korang . Dah habis beraya ke blom ni?? 😁😁
.
Ni haaa..customer Nad yang beli TOTS. Dapat je TOTS terus guna. 😍 amboi tak sabar...😂
.
.
Nad baru sempat nak edit cantik2, sebelum ni buzy je. Maklum la raya kan sebulan. Hehe-- Testimoni berlambak ni pun tak sempat lagi nak upload. 😅
Nak oder #TOTS boleh whatsapp Nad ye ✌
.
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
✅💯 Made in Japan .
✅Semestinya Natural & Organik
✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM8 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054

BEST Combo ever!
.
🌸 Tokyo Organic Treatment Soap (TOTS)
🌹Tokyo Organic Serum aka "Serrose" - coming soon
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan 🇯🇵.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Ohayou gozaimasu!!
Good morning sunshine ☀️ .
-
Salam hujung minggu dari TOTS berlatar-belakang kan Samurai. 😬
.
Anda dah ber-Tokyo harini? 😉
.
. . 🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
✅💯 Made in Japan .
✅Semestinya Natural & Organik
✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM5 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054
=================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots

Ada tanya, apa kegunaan TOTS ni sebenarnya ?
.
TOTS boleh guna hampir semua masalah kulit tau! Even eczema pun inshaAllah boleh! Kita cuba usaha kan, mana tahu sesuai alhamdulillah dapat lah bantu kurangkan masalah-masalah tu 😇
.
Belum cuba, belum tahu.
Tak gitu? 😘
.
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
✅💯 Made in Japan .
✅Semestinya Natural & Organik
✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM5 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054
=================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots

Tokyo Organic Treatment Soap - TOTS
.
💯 Made in Japan
Natural & Oragnic
No Paraben, No Synthetic Colouring and Perfume
🍃 KKM: NOT161002136K .
.
PM/WA 017-3007491
PM/WA 017-3007491
.
Psst! Sample available 😀
.
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Anyone wants to try Tokyo Organic Treatment Soap? Feel free to ask for sample k. 😘😘😘
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan 🇯🇵.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Okayyy, ni la testi my fren tu. Alhamdulillah she love #TOTS. Been using since May hrtu. Katanya ade lagi setengah and dah hbes nnt nak beli lagi. Nampak tak? Well, good product speak itself 😘
.
Sape cakap TOTS xleh mix with other products? See, she' been using SIMPLE Moisterizer and NUTOX SERUM as additional. Well, walaupun TOTS tu actually melembapkan kulit jugak but it depends on people how they maintained their skin. For me, nak lg best boleh la kekalkan routine moisterizer/serum kan. Kalau dah ade tu xpe, keep using it tak perlu membazir or buang 😉
.
Well, ehemm dengar citer sekarang Tokyo Organic dah nak releasekan SERUM die. Okay, we wait official announcement from HQ k 😋😋😋
.
.
Repost from @akmalharun @TopRankRepost #TopRankRepost Dua2 muka lepas pakai @naturalorganic.sarah and seriously suka dengan hasilnya (of course lah lepas cuci tu kena continue dgn toner, pelembap dll and for these I choose SIMPLE Skincare). And sekarang baru start berjinak dengan serum from NUTOX. Harapnya makin rajin lah ye lepas ni 😄

p/s: Nah @srh_hlm gigih tau aku letak sebelah2 ni..hahaha
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Tokyo Organic Treatment Soap use for: .
- Clean face from dirt
- Help to balance moisture level of skin.
- Help to improve skin texture, appearance
- Help to reduce scar
- Help to fight against acne
- Help to reduce pores
- Help to whiten & balance uneven skin tone
- Suitable for all skin types including sensitive skin
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
✅💯 Made in Japan .
✅Semestinya Natural & Organik
✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM5 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054

Td nmpk article si Mark Zukenberg tu nk apply filters to refuce posting melambak2 kat wall org tu. So tak kira kita nk gak spam wall korg..😈😈😈
.
.
TOKYO ORGANIC Treatment Soap
Natural & Organic
100% Made in Japan 🇯🇵.
No Paraben, No Synthetic Colouring & Perfumes
.
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots #glycerinsoap #glycerinsoapmadeinjapan

Tq lovely 😍
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
✅💯 Made in Japan .
✅Semestinya Natural & Organik
✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM5 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054

MITOS: Pencuci muka jenis sabun boleh mengeringkan muka .
.
FAKTA : Tak semua pencuci jenis sabun mengeringkan muka. Kalau perasan, banyak sangat testimoni TOTS cakap muka tak kering lepas cuci, muka rasa lembab sampai terlupa pakai moisturizer ! .
Tahu tak kenapa TOTS special? .
.
.
🌼 Stokis Tokyoorganic Putrajaya
.
📲012-3001901
.
🚗Free Cod area Putrajaya
.
#Stokistokyoorganicputrajaya #tokyoorganictreatmentsoap #tokyoorganic #treatmentsoap #tots #sabunjerawat #sabunmuka #organicskincaremadeinJapan #organicskincare

Bila orang tanya,
Apa yang best pasal TOTS?
Entahlah.
Susah nak jawab sebenarnya .
.
Sebab terlalu banyak benda yang bestttt!
Bila cakap macamtu,
Nampak macam cliche sangat kan?
.
Itu yang susah tu. Nak jadikan tak cliche -- dari benda yang cliche --sebab sabun ni memang sangat berbeza dari sabun-sabun lain di pasaran.
.
Kenapa?
Kena cuba sendiri,
Baru faham maksud saya.
Dah cuba nanti,
Baru faham kenapa NAD cakap,
RM59 untuk sabun ni memang sangat berbaloi.
Kalau sendiri tak cuba,
Susah nak cakap. .
.
Nah.
Belanje minah Jepun sorang. .
.
.
🌸TOKYO ORGANIC Treatment Soap .
✅💯 Made in Japan .
✅Semestinya Natural & Organik
✅NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
🌷Normal TOTS : RM59 + pos RM8 (for 4 month)
🌷Trial TOTS : RM20 include pos (for 1 month)
🌷Sample TOTS : FREE + pos RM5 (for 2 weeks)

Whatsapp NAD: 011.1851.6054
.
.
. ==================
#stokistokyoorganic #stokistots #agentokyoorganic #agentots #dropshiptokyoorganic #dropshiptots #tokyoorganic #tokyoorganictreatmentsoap #treatmentsoap #tots #madeinJapan #naturalskincare #organicskincare #naturalskincaremadeinJapan #organicskincaremadeinJapan #testimonitokyoorganic #testimonitots
#glycerinsoap #glycerinsoapmadeinJapan

Most Popular Instagram Hashtags