#organichairremoval

MOST RECENT

Wax yg selamat smpi kat customer๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Buy with confidence..Semenanjung or Sabah/Sarawak..no problem
.
Nak order??? Nak tanya??? DM /whatsapp 010.630.3999 terus k lovlies๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
#hairremovalproduct #candywaxmalaysia #OrganicHairRemoval #OrganicWax #BuangBulu #Threading #Plucking #notascammer

Apa itu Norah Hot & Cold ?๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
Norah Hot Wax sesuai untuk anda semua yang ingin merasai sendiri pengalaman berwaxing seperti di spa di rumah tanpa perlu ke spa. ๐Ÿ˜
.
Cold Wax pula didesign khas sebagai mobile produk khususnya semasa travel kerana Cold wax READY TO USED ON THE GO!! ๐Ÿ˜‹
.
.
NORAH IS NO. 1 BRAND WAX! ๐Ÿ‘
BEWARE WITH FAKE NORAH!
.
#Norah
#NorahWax
#HotNorah
#ColdNorah
#Waxing
#OrganicWax
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah
#SayaGunaNorah
#norahorganichairremoval #norahorganichairremoval
#hairremoval
#sayagunanorah
#awakgunanorah
#norahshahalam
#agentnorahshahalam
#di_ana_abaya
#baazar@seven
#NorahOrganicHairRemoval
#sayagunasayajualnorah
#awakgunanorah
#norahwax
#codshahalam
#codsubangjaya

Hanya RM35.
.
.
Jom dapatkan Hot Wax & Cold Wax Norah di talian 016-684 2601 !!โ˜Ž๏ธ ๐Ÿ˜‹ .
.
NORAH IS NO.1 WAX BRAND. ๐Ÿ‘
.
.
Whatsapp .
๐ŸŒผ 0166842601 ๐ŸŒผ
๐ŸŒผ 0166842601 ๐ŸŒผ .
๐ŸŒผ 0166842601 ๐ŸŒผ
.
๐Ÿ“ฌpostage everyday
.
๐Ÿš—cash on delivery (COD)
#norahKualalumpur
#norahSelangor
#norahSogo
#norahKgbaru
#norahJalantar
#norahDamansara
#norahOneutama
#norahIkea
#norahTtdi
#norahSungaibuloh
#norahKepong
#norahKotadamansara
#norahBukitkiara
#norahHartamas
#norahPetalingjaya
#norahsubang
#norahshahalam
#norahpuchong
#norahgombak
#norahcyberjaya
#norahkuang
#norahkundang
#norahputrajaya

#OrganicHairRemoval #NorahWax #NorahHairRemoval #Waxing #waxย  #organic

Hanya RM35.
.
.
Jom dapatkan Hot Wax & Cold Wax Norah di talian 016-684 2601 !!โ˜Ž๏ธ ๐Ÿ˜‹ .
.
NORAH IS NO.1 WAX BRAND. ๐Ÿ‘
.
.
Whatsapp .
๐ŸŒผ 0166842601 ๐ŸŒผ
๐ŸŒผ 0166842601 ๐ŸŒผ .
๐ŸŒผ 0166842601 ๐ŸŒผ
.
๐Ÿ“ฌpostage everyday
.
๐Ÿš—cash on delivery (COD)
#norahKualalumpur
#norahSelangor
#norahSogo
#norahKgbaru
#norahJalantar
#norahDamansara
#norahOneutama
#norahIkea
#norahTtdi
#norahSungaibuloh
#norahKepong
#norahKotadamansara
#norahBukitkiara
#norahHartamas
#norahPetalingjaya
#norahsubang
#norahshahalam
#norahpuchong
#norahgombak
#norahcyberjaya
#norahkuang
#norahkundang
#norahputrajaya

#OrganicHairRemoval #NorahWax #NorahHairRemoval #Waxing #waxย  #organic

Hanya RM35.
.
.
Jom dapatkan Hot Wax & Cold Wax Norah di talian 016-684 2601 !!โ˜Ž๏ธ ๐Ÿ˜‹ .
.
NORAH IS NO.1 WAX BRAND. ๐Ÿ‘
.
.
Whatsapp .
๐ŸŒผ 0166842601 ๐ŸŒผ
๐ŸŒผ 0166842601 ๐ŸŒผ .
๐ŸŒผ 0166842601 ๐ŸŒผ
.
๐Ÿ“ฌpostage everyday
.
๐Ÿš—cash on delivery (COD)
#norahKualalumpur
#norahSelangor
#norahSogo
#norahKgbaru
#norahJalantar
#norahDamansara
#norahOneutama
#norahIkea
#norahTtdi
#norahSungaibuloh
#norahKepong
#norahKotadamansara
#norahBukitkiara
#norahHartamas
#norahPetalingjaya
#norahsubang
#norahshahalam
#norahpuchong
#norahgombak
#norahcyberjaya
#norahkuang
#norahkundang
#norahputrajaya

#OrganicHairRemoval #NorahWax #NorahHairRemoval #Waxing #waxย  #organic

Wawawax sedikit liat dan ini adalah cara yang terbaik untuk sapu atas kulit. Macam mana?
_
Pastikan spatula dicondongkan dan rapat ke kulit macam dalam gambar. Dengan cara ni, Wawawax sangat mudah untuk rata dan bulu tidak ikut tertarik.
Nanti korang try cara ni ye.
_
Selamat ber Wawawax๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
_
Dapatkan harga promo RM46 sekarang , dapat ๐ŸŽ 5 free gift ๐ŸŽ tauu . Terhad untuk 5 orang sahaja . Hanya di @wawawax_rose . ** harga asal promo RM55
โ€ข
โ€ข
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
@ klik link di bio ๐Ÿ˜Š

#wawawaxuser #wawawaxshahalam #wawawaxagent #wawawaxmeru #wawawaxpuncakalam #wawawaxsetiaalam #wawawaxshahalam #wawawaxuitmshahalam #wawawaxorganic #wawawaxhairremoval #hairremoval #cabutbulu #wawawaxcodpuncakalam #wawawaxcodmeru #wawawaxcodsetiaalam #wawawaxcodshahalam #pencabutbulu #waxmalaysia #waxing #waxbulu #waxpuncakalam #waxshahalam #feedbackwaxrose #testimoniwawawax #organichairremoval #pencabutbulu

Feedback wawawaxโ—Nampak tak bertapa hebat penangan #wawawax ni ๐Ÿ˜Š hehehehe . Bulu ditarik sampai ke akar2 sekali tau
_
Bila korang guna WAWAWAX ni bulu korang akan lambat tumbuh dan sangat berbeza kalau korang guna pencukur 2 hari je bulu dah mencanak kan ? yang tak bestnya ketiak korang akan hitam . NAK KE ? ๐Ÿ˜† jom ubah dari sekarang ๐Ÿ˜‰ JOM BERWAXING ๐Ÿ˜™
_
Kenapa masih ragu2 lagi ? Berhenti bercukur โ—โ— Wawawax kan ada ๐Ÿ˜‡ hihihihi
_
Dapatkan harga promo RM46 sekarang , dapat ๐ŸŽ 5 free gift ๐ŸŽ tauu . Terhad untuk 5 orang sahaja . Hanya di @wawawax_rose . ** harga asal promo RM55
โ€ข
โ€ข
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
@ klik link di bio ๐Ÿ˜Š

#wawawaxuser #wawawaxshahalam #wawawaxagent #wawawaxmeru #wawawaxpuncakalam #wawawaxsetiaalam #wawawaxshahalam #wawawaxuitmshahalam #wawawaxorganic #wawawaxhairremoval #hairremoval #cabutbulu #wawawaxcodpuncakalam #wawawaxcodmeru #wawawaxcodsetiaalam #wawawaxcodshahalam #pencabutbulu #waxmalaysia #waxing #waxbulu #waxpuncakalam #waxshahalam #feedbackwaxrose #testimoniwawawax #organichairremoval #pencabutbulu

Berdarah hidung bile cust bg tau abis duit rm169 dkt spa utk waxing bulu kaki.. ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ.. Wawawax xsmpai ratus2 korang.. Hanya RM 35 boleh guna satu badan.. Tahan 3bulan tau.. So jimat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
#wawawaxpublika #wawawaxcyberjaya #wawawaxselayang #wawawaxgombak #wawawaxmasjidwilayah #wawawaxbatucaves #wawawaxtescokepong #waxing #shaving #buangbulu #organicwax #coldwax #organichairremoval #hairless #waxmalaysiamurah #waxmalaysia #hairremoval #bebasbuluketiak #sayajualwax #waxmurah #armpitwaxing #cod #seriburindu #vendorswanted

BEBAS BULU SEPANTAS 5 MINIT!!! SELAMAT TINGGAL SHAVER! SHAVE NO MORE!
_
Kenapa Ramai Sangat Orang Teruja Nak Dapatkan #Wawawax ni?
_
Ni antara manfaat yang anda TERPAKSA terima bila beli wawawax tau:
_
โœ… Tak Perlu Cukur
โœ… Tak Perlu Cabut .
โœ… Tak Pedih
โœ… Tiada Rasa Gatal .
โœ… Tiada Kesan Cukur
โœ… Bulu Tumbuh Lebih Nipis
_
Beli 1 tube wawawax, korang dapat pouch beg, 12 Strip Cotton dan 4 Spatula. Strip Cotton kami kualiti premium. Wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax.
_
Strip Cotton dan Spatula ni pon boleh digunakan semula tau.
_
Lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. Lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! Next time nak waxing ambik balik je yg lama tu.
_
Mcm mn nak order?
Sng jer. Whatsapp +60174578369 atau klik bio ๐Ÿ˜˜
_
๐Ÿ“ฎPostage : Everyday kecuali Poslaju cuti (Transfer before 2 PM for postage on the same day)
_
๐Ÿš— COD : Ipoh, Tambun, Sunway, Bercham, Tasek, Medan Gopeng, Ampang. (Luar dr sini poslaju)
_
#wawawax
#wawawaxuser
#wawawaxtestimoni
#wawawaxipoh
#wawawaxcodipoh
#wawawaxperak
#waxmurah
#bubblegumwax
#fynawax
#candywax
#vivieshairremoval
#candywaxmalaysia
#hairremovalwax
#hairremovalmurah
#organichairremoval
#laserhairremoval
#sugarwax
#sugarwaxing
#brazilianwax
#waxing
#shaving
#cabutbulu
#buangbulu
#buluketiak
#bulumissv
#buangbulumurah
#penghilangbuluketiak
#dollywax
#norahwaxipoh

Hai awak semua. Candywax boleh juga digunakan di kawasan muka tanpa rasa sakit dan yang best bulu atau anak-anak rambut akan tercabut dengan mudah. .
.
Ini antara langkah-langkah mudah untuk membuang bulu di kawasan upper lip. Mudah je.
.
Pertama - Pastikan muka dalam keadaan kering dan tidak berminyak. .
.
Kedua - Sapukan sedikit bedak secara merata. .
.
Ketiga - Sapu candywax arah lawan bulu secara menipis. .
.
Keempat - Potong paperwax mengikut ukuran upper lip (mengikut kesesuaian) dan lekatkan kepada upper lip yang telah di wax.
.
Kelima - Tekap dan tekan-tekan paperwax sehingga rata dan terus tarik dengan kuat. .
.
Tadddddaaaaa.. bulu tercabut dengan mudah. Sekarang tak payah malu dan risau lagi bulu dikawasan upper lip awak semua tau. .
.
Best kan๐Ÿ˜‰So, jangan ragu-ragu lagi, cepat-cepat๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Stock laju teruk!
.
Untuk order click link di bio untuk terus whatsapp.

017-2885696๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#camdywaxpostage
#candywaxcod
#codsripetaling
#codabukitjalil
#codperling
#codampamg
#codbbu
#codselangor
#codkualalumpur
#sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #bridesmaid #agentsneeded #stokistneeded #norahwax #brazillianwax #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #threading #plucking #hairless #candywax

Kecil kecil cili padi Norah wax ni tau ๐Ÿ™ˆ Hanya 1 botol je dah cukup untuk buang bulu 1 badan ๐Ÿ˜ -

Daripada bayar mahal dekat spa , baik guna Norah wax yang murah lagi berbaloi kat rumah ๐Ÿ˜˜ -

Jom beli Norah wax di talian 014-5399415.
.
.
#sayajual #norahwax #norahshahalam #norahkotabharu #norahuitmshahalam #norahwaxshahalam #norahwaxkotabharu #norahwaxuitmshahalam #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah #jellywaxmurah #naturalwax #buangbulu #organichairremoval #brazillianwax #dropshipwantedmalaysia

.
Belum cuba belum tahu. Mungkin kebanyakan #organichairremoval di pasaran hampir sama tapi sebenarnya keberkesanannya tak sama ya.
.
.
Jom cuba #Wawawax hari ini juga. Terus klik link whatsapp di bio untuk membuat pesanan ๐Ÿ‘†
.
.
#waxterbaik #coldwaxmalaysia #coldwaxmurah #waxingmalaysia #waxmurah #honeywaxmalaysia #honeywaxmurah #sugarwaxmurah #waxorganik #wawawaxpuncakalam #wawawaxselangor

Masalah bulu lebat selesai dengan wawawax. Now buang bulu kaki 3bulan sekali jewww๐Ÿ˜Š.
.
.
Kami dah bersihkan bebulus dengan wawawax. .
. .

Korang still pakai shaver lagi ke?
.
.
Ada yang nak ber wawa ?

DAPATKAN SEKARANG wawawax DENGAN HARGA RM48 . โžกFREE 8 GIFT
โžกINCLUDING POSTAGE.

Promo ini berakhir pada 30 novenber tauuuuu.

Nak dapatkan wawawax Contact ๐Ÿ“ฑ ERNI:ย 012-7903374ย atau

DM terus @produkcabutbulu_organic View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu . .

#reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkualalumpur #codklcc #codklcc #cod1malaysia #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasssโ€ผ๏ธ #jutawanmuda #bebaskimia #organichairremoval

WAWAWAX HAIR REMOVAL PENANGGAL BULU HINGGA KE AKAR โ—โ—
_
JOM DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA PROMO BERSERTA 5 FREE GIFT ๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜™
_
Dapatkan harga promo RM46 sekarang , dapat ๐ŸŽ 5 free gift ๐ŸŽ tauu . Terhad untuk 5 orang sahaja . Hanya di @wawawax_rose . ** harga asal promo RM55
โ€ข
โ€ข
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
@ klik link di bio ๐Ÿ˜Š

#wawawaxuser #wawawaxshahalam #wawawaxagent #wawawaxmeru #wawawaxpuncakalam #wawawaxsetiaalam #wawawaxshahalam #wawawaxuitmshahalam #wawawaxorganic #wawawaxhairremoval #hairremoval #cabutbulu #wawawaxcodpuncakalam #wawawaxcodmeru #wawawaxcodsetiaalam #wawawaxcodshahalam #pencabutbulu #waxmalaysia #waxing #waxbulu #waxpuncakalam #waxshahalam #feedbackwaxrose #testimoniwawawax #organichairremoval #pencabutbulu

Korang ada dua pilihan untuk sapu Wawawax tau ๐ŸŒธ picit Wawawax atas kulit dan sapu
_
Atau
_
๐ŸŒธ picit Wawawax atas spatula dan sapu.
_
Yang mana pilihan korang? Hehe ๐Ÿคจ
_
P/s: picit #wawawax atas spatula lebih menyenangkan dan Cold Wax akan jadi lebih rata
_
Dapatkan harga promo RM46 sekarang , dapat ๐ŸŽ 5 free gift ๐ŸŽ tauu . Terhad untuk 5 orang sahaja . Hanya di @wawawax_rose . ** harga asal promo RM55
โ€ข
โ€ข
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
@ klik link di bio ๐Ÿ˜Š

#wawawaxuser #wawawaxshahalam #wawawaxagent #wawawaxmeru #wawawaxpuncakalam #wawawaxsetiaalam #wawawaxshahalam #wawawaxuitmshahalam #wawawaxorganic #wawawaxhairremoval #hairremoval #cabutbulu #wawawaxcodpuncakalam #wawawaxcodmeru #wawawaxcodsetiaalam #wawawaxcodshahalam #pencabutbulu #waxmalaysia #waxing #waxbulu #waxpuncakalam #waxshahalam #feedbackwaxrose #testimoniwawawax #organichairremoval #pencabutbulu

Krim Pandaa berfungsi untuk membuang bulu sepantas 5 minit dengan hanya sapu pada permukaan kulit.
.
โœ… Boleh tahan 1-2bulan ikut cara pemakaian๐Ÿ˜‰
โœ… Bulu lambat tumbuh dan ambil masa 3 minggu ๐Ÿ˜˜
โœ… Krim berbau Lemon ๐Ÿ‹
โœ… Krim buatkan kulit sejuk dan berasa mintโ„
โœ… Kulit terasa licin dan lembut lepas pakai
โœ… Tiada sebarang side effect pada kulit .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Kenapa anda kene cuba Pandaa Hair Removal?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tak Perlu Cukurโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tak Perlu Cabutโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tak Perlu Waxโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tak Pedihโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tak Sakitโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tiada rasa gatalโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tiada kesan cukur
๐Ÿ’• Boleh digunakan di mukaโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Bulu Tumbuh Lebih Nipisโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Membantu Buang Daki Kesan Serta-mertaโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Sekarang ni ada promo sales kami nak bgi special promo utk 50 customer terawal je tau.๐Ÿ˜‰
.
Free postage๐Ÿ“ฆ + free gifts๐ŸŽ
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Mcm mn nk order? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Sng je. klik link di bio @panda.hair.removal
.
.
#pandaahairremoval #removalhair #waxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #organichairremoval #hairremovalmurah #hairremovalmalaysia #vivies #vivieshairremoval #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxuser #wawawaxperak #wawawaxtestimoni #fynawax #candywax #candywaxmurah #candywaxhairremoval #sugarwax #sugarwaxing #brazilianwax #waxing #shaving #cabutbulu #buangbulu #buluketiak #bulumissv #buangbulumurah #penghilangbuluketiak

Krim Pandaa berfungsi untuk membuang bulu sepantas 5 minit dengan hanya sapu pada permukaan kulit.
.
โœ… Boleh tahan 1-2bulan ikut cara pemakaian๐Ÿ˜‰
โœ… Bulu lambat tumbuh dan ambil masa 3 minggu ๐Ÿ˜˜
โœ… Krim berbau Lemon ๐Ÿ‹
โœ… Krim buatkan kulit sejuk dan berasa mintโ„
โœ… Kulit terasa licin dan lembut lepas pakai
โœ… Tiada sebarang side effect pada kulit .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Kenapa anda kene cuba Pandaa Hair Removal?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tak Perlu Cukurโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tak Perlu Cabutโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tak Perlu Waxโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tak Pedihโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tak Sakitโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tiada rasa gatalโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Tiada kesan cukur
๐Ÿ’• Boleh digunakan di mukaโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Bulu Tumbuh Lebih Nipisโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ’• Membantu Buang Daki Kesan Serta-mertaโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Sekarang ni ada promo sales kami nak bgi special promo utk 50 customer terawal je tau.๐Ÿ˜‰
.
Free postage๐Ÿ“ฆ + free gifts๐ŸŽ
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Mcm mn nk order? โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Sng je. klik link di bio @panda.hair.removal
.
.
#pandaahairremoval #removalhair #waxmurah #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #organichairremoval #hairremovalmurah #hairremovalmalaysia #vivies #vivieshairremoval #wawawax #wawawaxipoh #wawawaxuser #wawawaxperak #wawawaxtestimoni #fynawax #candywax #candywaxmurah #candywaxhairremoval #sugarwax #sugarwaxing #brazilianwax #waxing #shaving #cabutbulu #buangbulu #buluketiak #bulumissv #buangbulumurah #penghilangbuluketiak

Wowww !! Bulu tanggal habis dengan #wawawax ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ _
Kenapa masih ragu2 lagi ? Berhenti bercukur โ—โ— Wawawax kan ada ๐Ÿ˜‡ hihihihi
_
Dapatkan harga promo RM46 sekarang , dapat ๐ŸŽ 5 free gift ๐ŸŽ tauu . Terhad untuk 5 orang sahaja . Hanya di @wawawax_rose . ** harga asal promo RM55
โ€ข
โ€ข
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6018 3599136
@ klik link di bio ๐Ÿ˜Š

#wawawaxuser #wawawaxshahalam #wawawaxagent #wawawaxmeru #wawawaxpuncakalam #wawawaxsetiaalam #wawawaxshahalam #wawawaxuitmshahalam #wawawaxorganic #wawawaxhairremoval #hairremoval #cabutbulu #wawawaxcodpuncakalam #wawawaxcodmeru #wawawaxcodsetiaalam #wawawaxcodshahalam #pencabutbulu #waxmalaysia #waxing #waxbulu #waxpuncakalam #waxshahalam #feedbackwaxrose #testimoniwawawax #organichairremoval #pencabutbulu

Ketiak licin dalam masa 5 minit jerrr dengan fynawax. Tunggu 4-5 minggu pulak untuk ulang proses waxing. Bukan tu jerr, lepas ni mesti korang akan perasan yang buluยฒ yang tumbuh makin halusss jeerrr. Ketiak pulak makin cerahhh dan lembutttt. Dah takde bulu kasar hinggap di ketiak. .
Katakan tidak kepada pencukur. Bercukur buatkan kulit jadi makin kasar, boleh akibatkan lukaยฒ dan merahยฒ kalau anda yang berkulit sensitif. .
Fynawax merupaka produk 100% organik tanpa bahan kimia berbahaya tau. Hanya ada madu, gula, tea tree oil dan green tea. .
Now promo!! Potongan harga yang sangat menjimatkan!
.
1 SET RM35
TWIN PACK RM65
BABY TRIPLET RM100
(harga belum termasuk pos)
.
Saya nak order! Boleh direct wasep afifah di 014-6608435 @ klik link wasep kat bio.
.
Fast reply๐Ÿ˜‰
Free consultationโค๏ธ
.
#fynawax
#pencabutbulu
#selangor
#kualalumpur
#norah
#dropshipwanted
#ajimaura
#like4like
#followforfollow
#hairremoval
#organic
#waxing
#upperlips
#organichairremoval
#shaving
#bestoftheday
#kerjakahwin
#buangbulu
#meletop
#agentdiperlukan
#facescrubmurah
#misai
#skrubbadan
#bodyscrub
#bibir
#wedding
#kahwin
#neelofa
#krimpemutihketiak
#krimbuangbulu

Alhamdulillah..Setel COD hot norah di Kulliyyah of economics, uia gombak๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.

Batch 2.0 STOCK UPDATE:
-11 Hot wax
.

LAST STOCK FOR BATCH 2.0 ! โ˜โ˜๐Ÿ”ฅ
.

WS 01115266599 for purchase..peace yawโœŒ
.

#NorahGombak #NorahBesut #norahklsentral #norahuiagombak #uiagombak #NorahKualaLumpur #NorahOrganicHairRemoval #HairRemoval #Norah #IDahNorah #UDahNorah #SayaGunaNorah #AwakGunaNorah #HotNorah #ColdNorah #Product #Organic #ReviewNorahHairRemoval
#hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah #jellywaxmurah #naturalwax #buangbulu #organichairremoval #brazillianwax

Most Popular Instagram Hashtags