[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#organicchiaseeds

6055 posts

TOP POSTS

Check out this super coordinated, uber-bougies baby. #bandanabib #organicyogurt #organicstrawberries #organicchiaseeds #organicmacapowder Guys, she's so fancy.

Super breakfast Idea with Organic Larder Chia seeds by @grub_a_fare thank you very much for sharing this awesome recipe with us 👌
#healthybreakfast #organicchiaseeds

OH! what a beautiful morning.. 🌝#healthybreakfast #healthyfood #organicchiaseeds #smoothiebowl #chefwinda 😋🤞🏻

永遠を感じた1.5㌔のチアシードの先が見えてきた!
良いコンテナに詰め替えるぞ~
.
#costco #organicchiaseeds
#oxogoodgrips

Organic chia seeds+yogurt+fruits+almonds=healthy yummy brekky 😍
#happinessinabowl #yogurtandchiafruitbowl #organicchiaseeds

Organic Chiaseeds

Assalamualaikum n goodmorning semua . Haqi ni kami nak share 1 product dgn hampa. Lepass dok amal almost sebulan chiaseeds ni terus rasa nak share dengan hampa. Alhamdulillah . Dah kurang masalah nak membuang haa.
CHIA SEEDS ORGANIK antara makanan organik paling tinggi khasiat dan ramai pengguna puas hati :* KHASIAT Chiaseeds : ❤Tinggi Serat,Protin,Kalsium,Magnesium,Zink,Vitamin B1,B2 dan B3 .
❤Rendah kalori.
❤Tinggi antioksida (melawan penuaan& kanser).
❤Tinggi serat ( sentiasa kenyang & kurangkan lapar).
❤Membantu mengurangkan berat badan.
❤Tinggi kandungan Omega-3 ( baik untuk minda & kecantikkan kulit).
❤Merawat kencing manis dan sakit jantung.
❤Meningkatkan stamina.
❤Melancarkan peredaran darah.
❤Melancarkan pembuangan air kecil & air besar.

CARA PENGAMBILAN :
❤Hanya 1 sudu kecil dicampur
ke dalam segelas air kosong.
❤Biarkan 10minit dan terus minum.
❤Minum 2 kali sehari. Selepas sarapan dan selepas makan malam.
❤Tidak digalakkan lebih daripada 2 sudu kecil sehari.
❤Penghidap Tekenan darah rendah TIDAK DIGALAKKAN

#organicchiaseeds
#theshafani

I'M HOOKED!!! this has become my favorite protein shake 🤗 ... in case you're splurging for something new 😊#onwheygoldstandard #organicchiaseeds #almondmilk #almondbutter

MOST RECENT

BERATUS-RATUS SABUN HOMEMADE TERJUAL✨✨😱! Alhamdulillah sambutan untuk SABUN HOMEMADE nii sangat luar biasa.

Jarang promote pun masih tinggi permintaan😍. Kebanyakkan customer yang guna terus repeat oder sebab puas hati✨ ✔Jerawat kecut.
✔parut pudar.
✔makin cerah.
✔resdung pulih.

Istimewa Sabun Homemade ni ia memgandungi bahan sunnah dan Air Zamzam. Tak mustahilah dapat merawat kulit dengan baik. Bahannya terlalu istimewa✨✨😍 .
.
1 set hanya RM25 . Hasil InshaAllah tiptop 😍 . Meh lekaih pm lelaju 😘.
.
.
#sabunhomemade #organicchiaseeds #uitmkedah #uitmperlis #uitmpeneng #glowing #tipscantik #mukacantik #aimstuniversity #organicproducts

Nak diet ? Wajib beli ni tau hampa .😍 CHIASEED BUAT AKU MAKIN SLIM !!✨✨ Alhamdulillah tak henti-henti feedback dari pengamal chiaseed ✨ ✔Berat makin turun.
✔Tahap kolestrol makin rendah.
✔Tekanan Darah tinggi dah stabil.
✔Kulit makin tegang dan cantik✨

Alhamdulillah😍
Ini semua kesan positif bila kita konsisten amalkan CHIASEED ORGANIK🍀.. Eh CHIASEED tu apa? 🍀Bijian organik dari pokoknya.
🍀Tumbuh subur di Mexico.
🍀Dibawa ke Malaysia & diproses di sini.

Wajib miliki! 🍀🍀 Whatsapp 016 - 473 0755 sekarang✨✨.
.
.
#sabunhomemade #organicchiaseeds #uitmkedah #uitmperlis #uitmpeneng #glowing #tipscantik #mukacantik #aimstuniversity #organicproducts

Selamat pagi . Aamin amin ya Rabbal Alamin. Moga Allah mudahkan urusan kita semua hari ni 😀😀
.
.
#sabunhomemade #organicchiaseeds #uitmkedah #uitmperlis #uitmpeneng #glowing #tipscantik #mukacantik #aimstuniversity #organicproducts

Assalamualaikum 🌸
.
Tengah buat apa tu?? 😁
.
Dah berchia chia belum hari ni?
Meh Mira lanje gambor chia seeds #thehanaras sikit 😘
.
Kita ada 4 packaging tau. Dari yg paling sikit utk trial, sampai la pack utk borong haaa 🙈
.
Nak tau lebih lagi, meh whatsapp Mira 🌸
📲014-5292350
.
#chiaseeds #chiaseed #chiaseedmurah #chiaseedsmurah #chiaseedlover #chiaseedmalaysia #chiaseedsmalaysia #chiaseedhighquality #chiaseedorganik #chiaseedorganic #chiaseedoriginal #chiaseedkl #chiaseedsorganic #organic #organicchiaseeds #organicchiaseed #organicchiaseedmalaysia #nakdiet #dietmalaysia #diet #bazarpaknil #sayajual #thehanaras

Anda sudah bercia cia cia??.. akak sedang ni.. 2litre of plain water dissolved with 2teaspoon of chia seed to control your cholestrol every day? Why not right? For more healthy way to consume your chiaseed, do ask me.. 🍀 ORGANIC CHIA SEEDS 🍀
.
✔ Premium Quality
✔ USDA Certified
✔ 100% Organic
✔ Ready Stock
.
Pm Mila 📲 0139076899 cecepat untuk place order 😘
.
#chiaseeds #chiaseed #chiaseedmurah #chiaseedsmurah #chiaseedlover #chiaseedmalaysia #chiaseedsmalaysia #chiaseedhighquality #chiaseedorganik #chiaseedorganic #chiaseedoriginal #chiaseedperak #chiaseedsorganic #organic #organicchiaseeds #organicchiaseed #organicchiaseedmalaysia #nakdiet #dietmalaysia #diet #thehanaras #thehanarascatalogue 💰 Harga Chia Seeds 💰

60g - RM10
250g - RM25
450g - RM35

Postage :
Semenanjung - RM8
Sabah srwk - RM12

1kg - RM60

Postage :
Semenanjung - RM11
Sabah srwk - RM16

Open PO 15-26 oct'17
ORGANIC CHIA SEED
FROM HIGH QUALITY SOUTH AMERICA
Idr 170.000
Apa Saja Manfaat Chia seed?

Bagi Anda yang mencintai makanan organik atau menjalankan diet raw food, mungkin sudah pernah mendengar beberapa manfaat chia seed. Namun, sebenarnya masih diperlukan lebih banyak lagi penelitian terhadap manfaat chia seedsendiri.

Bagi Anda yang penasaran dengan ragam manfaat chia seed, berikut ini adalah beragam manfaat yang diperkirakan terkandung di dalam chia seed.

Menurunkan berat badan
Jumlah serat yang cukup tinggi di dalam chia seed dan kandungan kalorinya yang cukup rendah membuatnya dipercaya dapat menurunkan berat badan. Karena makanan yang mengandung serat tinggi umumnya dapat membantu dalam membuat perut merasa kenyang lebih lama.
Baik bagi penderita divertikulosis
Bagi Anda yang mengidap divertikulosis (kantung yang terbentuk di dinding usus dan menonjol ke luar ke rongga perut), mengonsumsi makanan yang berserat tinggi dapat memperlancar pergerakan usus dan memungkinkan lebih banyak air terserap dalam usus besar. Selain itu, makanan berserat juga dapat mengurangi peradangan dan tekanan di usus besar.
Berperan sebagai detoks dan pencernaan
Mengeluarkan racun sisa metabolisme tubuh melalui feses dan empedu merupakan hal yang penting. Itulah mengapa buang air besar secara teratur tidak kalah pentingnya dengan buang air kecil. Guna menjaga keteraturan buang air besar, tubuh memerlukan makanan yang mengandung serat. Dengan kandungan serat yang cukup tinggi, chia seed pun menjadi salah satu makanan yang dipercaya dapat membantu kesehatan dan kelancaran pencernaan
Diabetes
Mengonsumsi 1000 kalori setiap harinya yang juga mengandung 14 gram serat memiliki kaitan dengan penurunan risiko diabetes tipe 2 dan penyakit jantung koroner. Selain itu, makanan yang mengandung tinggi serat juga dapat menjaga gula darah tetap stabil.
#handcarry #handacrrymalaysia #handcarrysg #organicfood #organic #organicchiaseeds

Plain oatmeal with organic chia seeds.
...................
Nak dapatkan diet yang berkesan jangan skip sarapan pagi.
...................
Sugar free & No diet supplements 👍🏼 There you go mama 💃🏿 i am a breastfeeding mama and i practice healthy diet ...................
Begin your transformation with 30 days oatmeal diet plan for a flat stomach #youcandoit
#LiyanaCosméta #dietplan #diet #kurus #oatmeal #eatclean #instafood #organicchiaseeds

Mira, Kak Ain nak chia seeds satu. Yang 250g, nanti bawak eh 😁
.
Okay Kak Ain ! 😊
.
Seronok bila ramai yg semakin sedar tentang pentingnya jaga kesihatan. Kak Ain ni salah sorang customer yg mkn chia seeds sbb nk kurangkan kolestrol dlm darah 💪
.
Kalau org lain boleh kekal sihat, kenapa tidak anda 😉
.
Nak tau kelebihan chia seeds yg lain? Meh whatsapp Mira 🌸
📲 014-5292350
.
#chiaseeds #chiaseed #chiaseedmurah #chiaseedsmurah #chiaseedlover #chiaseedmalaysia #chiaseedsmalaysia #chiaseedhighquality #chiaseedorganik #chiaseedorganic #chiaseedoriginal #chiaseedkl #chiaseedsorganic #organic #organicchiaseeds #organicchiaseed #organicchiaseedmalaysia #nakdiet #dietmalaysia #diet #thehanaras

Sekarang tiap hari saya pasti konsumsi Chia Seeds teman-teman, baik di minum ataupun di makan dengan topping ke buah-buahan. Buat saya menjaga kesehatan itu sangat penting dan saya bisa dapatkan nutrisi dan vitamin yg dibutuhkan oleh tubuh dari Chia Seeds. Cara konsumsi pun sangat praktis dan gampang lho, bisa di minum kapan saja ataupun bisa di topping ke makanan kita seperti buah, yogurt, dll
.
.

Order:
Whatsapp: 085271775780
.
.
.

#blackchiaseeds #chiaseeds #healthyfood #healthydrink #jualchiaseeds #organicchiaseeds #superfood #chiaseedspekanbaru #pekanbaru #diet #dietchia #mpasi #superfood #supplierchiaseeds #vegan #vegetarian #pku #organic #jualchiaseed #makanansehat #chia #chiaseedorganik #organik #chiaseedsmurah #chiaseedorganic #jualorganikchiaseed #jualorganicfood #jualorganik #jualorganikchiaseeds #makananorganik

Do you need to increase your energy levels? Dr. Axe's 10 tips here will help you skyrocket your energy! #energy #increaseenergy #healthylife
www.allorganicstore.com.au

Liiiifffeeeee😬

Assalamualaikum 🌸
.
Hi awak 😊
Ramai yang tanya Mira chia seeds trial pack tahan lama ke tak kan? Awak rasa tak cukup sbb nak makan chia seed ni consistently 😁
.
Dont worry. Ni haa awak. Ada yg 250g. Tahan 1-2 bulan. Jgn tengok aje tau. Sbb ramai yg order dgn Mira 😂
.
Nanti tak sempat order awak jgn nanges pulak. Jom whatsapp Mira lekaihhh
📲014-5292350
.
#chiaseeds #chiaseed #chiaseedmurah #chiaseedsmurah #chiaseedlover #chiaseedmalaysia #chiaseedsmalaysia #chiaseedhighquality #chiaseedorganik #chiaseedorganic #chiaseedoriginal #chiaseedkl #chiaseedsorganic #organic #organicchiaseeds #organicchiaseed #organicchiaseedmalaysia #nakdiet #dietmalaysia #diet #thehanaras

Most Popular Instagram Hashtags