#organicchiaseeds

4553 posts

TOP POSTS

Pequeno-almoço de Hoje 💪🏽 #impactwheyprotein sabor a Café com leite e #peanutbuttersmooth + banana + canela [termogenico] + #organicchiaseeds
Tudo o que precisas para começar o Domingo em grande 👌🏽 falta 4 dias para o Campeonato Nacional de Inverno de Piscina Longa 🏊

Aproveita já 30% desconto ao adicionares 1 bestseller ao carrinho! Válido até ao final do dia de hoje. CÓDIGO: 30BEST
Nao te esqueças também que estamos no final do mês, e tens até dia 31 para usar o código da #meiamaratonadelisboa para uns incríveis 25% desconto em todo o site ao fazer o checkout. CÓDIGO: LISBOA25
Isto é MyProtein 🔵 #fuelyourambition #MyP #teamMyP #MyProtein #MyProteinPT

I like my circle organic like my fruit 🍓🍌 😝💯 #EverythingOrganic #organicbananas #organicstrawberries & #organicChiaSeeds

Senangnya ada benda kecik ni.
Boleh bawak ke hulu ke hilir.
Kalau makan kat luar pun boleh tabur je sekali dalam makanan & minuman.
Takde alasan lagi.
Anytime anywhere.

Akak suka! 😍🤗 #OrganicChiaSeeds
#PocketChia
#EatClean

#breakfastonthego ain pg ni,
Dark Choc Peanut Butter Chia Pudding Topped with Walnuts and Frozen Strawberries
Haaaa.. Xde lg panjang nama kannn 😅😅 .
.

Tp nak buat dia simple je sbnrnya ☺️ .
.

Ingredients: .
3tbsp @nutrichia.my Organic Chia Seeds
1 cup milk (terpulang nak guna susu ape pun.. Ain pilih Farm Fresh Skinny Low Fat Pure Fresh Milk) .
2tbsp @thejawkisser Dark Choc Peanut Butter with Cranberry Bits
1tbsp Dark Choc Powder (ain suka pahit2, tu tmbh lg Dark Choc Powder ni ☺️) .
Sweetener of ur choice (arini ain guna 1 tbsp Dates Concentrate) .
Toppings of ur choice (ain guna Walnuts & Frozen Strawberries) .
.

Method: .
Masukkan semua ingredients kecuali toppings in an airtight container
Lps tu ain kacau dgn sudu dulu Then, tutup n goncang sekuat ati sampai sebati 😂😂 .
Ain buat ni mlm sblm tdo, then simpan dlm fridge
Next morning, just grab and letak toppings
Siap!! 😉 .
.

#chiaseed #chiaseeds #organicchia #organicchiaseed #organicchiaseeds #organicchiaseedmalaysia #chiaseedlover #chiaseedsmurah #chiaseedsmalaysia #motivation #healthyliving #healthyeating #superfood #realfood #wholefood #milkbooster #nutrichia #nutrichiamy #vanillachia #vanillachiapudding #chiapudding

We are in love with this 😍

#Repost @ain.amykamal
・・・
#breakfastonthego ain pg ni,
Dark Choc Peanut Butter Chia Pudding Topped with Walnuts and Frozen Strawberries
Haaaa.. Xde lg panjang nama kannn 😅😅 .
.

Tp nak buat dia simple je sbnrnya ☺️ .
.

Ingredients: .
3tbsp @nutrichia.my Organic Chia Seeds
1 cup milk (terpulang nak guna susu ape pun.. Ain pilih Farm Fresh Skinny Low Fat Pure Fresh Milk) .
2tbsp @thejawkisser Dark Choc Peanut Butter with Cranberry Bits
1tbsp Dark Choc Powder (ain suka pahit2, tu tmbh lg Dark Choc Powder ni ☺️) .
Sweetener of ur choice (arini ain guna 1 tbsp Dates Concentrate) .
Toppings of ur choice (ain guna Walnuts & Frozen Strawberries) .
.

Method: .
Masukkan semua ingredients kecuali toppings in an airtight container
Lps tu ain kacau dgn sudu dulu Then, tutup n goncang sekuat ati sampai sebati 😂😂 .
Ain buat ni mlm sblm tdo, then simpan dlm fridge
Next morning, just grab and letak toppings
Siap!! 😉 .
.

#chiaseed #chiaseeds #organicchia #organicchiaseed #organicchiaseeds #organicchiaseedmalaysia #chiaseedlover #chiaseedsmurah #chiaseedsmalaysia #motivation #healthyliving #healthyeating #superfood #realfood #wholefood #milkbooster #nutrichia #nutrichiamy #vanillachia #vanillachiapudding #chiapudding #thejawkisser #thejawkisserspb

Marii sarapaaan.. Sandwich tabur Chia Seeds plus fresh juice plus skimmed milk😍😍😍#healthybreakfast #organicchiaseeds #reyskitchen

Chia Seeds 250gr
Exp July 2017
stock: 3 packs
Rp58.000/pack

#chiaseeds #jualchiaseeds #superfood #chialovers #organicchiaseeds

MOST RECENT

SIHAT DENGAN CHIA SEEDS

Chia seeds merupakan bijirin kesihatan yang boleh diamalkan oleh semua peringkat umur.
Walaupun bersaiz kecil,ia kaya dengan asid omega 3,protein,kalsium,serat,zink,vitamin C,anti oksidan,zat besi,kalium,asid amino dan banyak lagi zat yang penting.

Chia seeds 'superfood& #39; yang amat diperlukan di setiap rumah.Ramai yang telah mengamalkan chia seeds mendapati kesihatan mereka bertambah baik.

BAGAIMANA DENGAN ANDA ?? HUBUNGI KAMI SEKARANG !!! PM/WHATSAPP 014 2773195
0⃣1⃣4⃣2⃣7⃣7⃣3⃣1⃣9⃣5⃣

#hayaonlinebusiness #hayaorganicchiaseeds #premiumchiaseeds #organicchiaseeds #jbmalaysia #healthyfoo #organicfood #superfood #diet #detox #beauty
#sports #weightloss #fitness #oatmeal
#smoothies #salad #puddungchia #chia
#chialemonade #sihat #diabetes #gout

We are in love with this 😍

#Repost @ain.amykamal
・・・
#breakfastonthego ain pg ni,
Dark Choc Peanut Butter Chia Pudding Topped with Walnuts and Frozen Strawberries
Haaaa.. Xde lg panjang nama kannn 😅😅 .
.

Tp nak buat dia simple je sbnrnya ☺️ .
.

Ingredients: .
3tbsp @nutrichia.my Organic Chia Seeds
1 cup milk (terpulang nak guna susu ape pun.. Ain pilih Farm Fresh Skinny Low Fat Pure Fresh Milk) .
2tbsp @thejawkisser Dark Choc Peanut Butter with Cranberry Bits
1tbsp Dark Choc Powder (ain suka pahit2, tu tmbh lg Dark Choc Powder ni ☺️) .
Sweetener of ur choice (arini ain guna 1 tbsp Dates Concentrate) .
Toppings of ur choice (ain guna Walnuts & Frozen Strawberries) .
.

Method: .
Masukkan semua ingredients kecuali toppings in an airtight container
Lps tu ain kacau dgn sudu dulu Then, tutup n goncang sekuat ati sampai sebati 😂😂 .
Ain buat ni mlm sblm tdo, then simpan dlm fridge
Next morning, just grab and letak toppings
Siap!! 😉 .
.

#chiaseed #chiaseeds #organicchia #organicchiaseed #organicchiaseeds #organicchiaseedmalaysia #chiaseedlover #chiaseedsmurah #chiaseedsmalaysia #motivation #healthyliving #healthyeating #superfood #realfood #wholefood #milkbooster #nutrichia #nutrichiamy #vanillachia #vanillachiapudding #chiapudding #thejawkisser #thejawkisserspb

"Berapa lama boleh nampak kesan bila makan chia seed ni sis?" Ini antara soalan popular daripada customer tersayang Mira. Macam gini yaa sayang, badan kita dengan orang lain tak sama. Begitu juga dengan metabolism badan seseorang individu 😊

Ada orang dia rasa kesan dalam masa beberapa hari. Ada juga selepas seminggu barulah rasa kesannya. Yg lepas sebulan pun ada.

Yang penting, sayang² kena makan secara konsisten tau. Dan dan dan.... Jaga juga pemakanan korang. Kalau makan chia seed tapi makan burger mcd 2 ketul sehari tak jadi jugak tau 😅

Air kosong pun kena minum banyak ya. 2 - 5 liter wajib dalam sehari 😘

So jangan risau kalau orang lain turun 2 kg dalam masa 4, 5 hari, awak masih belum ada kesan. Keep going okay?

Jangan putus asa ! 💪

#chiaseeds
#chiaseedsmurah
#chiaseedsmurahmalaysia
#chiaseedsmalaysia
#organicchiaseeds
#jomkurus

Sebelum dan selepas bangun dari tidur pastikan kita minum air detox.
Detox amat baik untuk membersihkan usus dan melawaskan proses pembuangan. 🍋Amalkan minum air lemon sebelum bersarapan dan sebelum tidur setiap hari. 🍋Kurangkan makanan dan minuman bergula. 🍋Kurangkan makanan berminyak dan banyakkan makan makanan bersayur. 🍋Minum air kosong sekurang-kurang 3 litter sehari. 🍋Minuman detox juga boleh dicampur dengan chia seeds bagi tujuan meneutralkan toksin.

PM/WHATSAPP 0142773195
0⃣1⃣4⃣2⃣7⃣7⃣3⃣1⃣9⃣5⃣

#hayaorganicchiaseeds #chiaseeds
#premiumqualitychiaseeds #organicchiaseeds #jbmalaysia #detox #healthy
#healthyfood #fitness #sports #beauty
#puddingchia #oatmeal #diet

Chia seeds kaya dengan beberapa zat yang penting untuk kesihatan tulang. Ini termasuk kalsium, magnesium, zat besi dan fosforus.
Kandungan kalsiumnya adalah lebih tinggi berbanding produk tenusu.
Chia seeds boleh dianggap sebagai sumber yang sangat baik dalam membekalkan kalsium bagi mereka yang tidak mengamalkan tenusu atau alah pada produk tenusu.

Warga emas dan kanak-kanak yang sedang membesar memerlukan kalsium yang banyak bagi menyokong kekuatan tulang dan proses tumbesaran mereka.

Dapatkan chia seeds berkualiti dari kami

HAYA ORGANIC CHIA SEEDS
PM/WHATSAPP 014 2773195
PM/WHATSAPP 0⃣1⃣4⃣2⃣7⃣7⃣3⃣1⃣9⃣5⃣

#hayaorganicchiaseeds #hayaonlinebusiness #organicchiaseeds #premiumchiaseeds #jbmalaysia #agentwanted #chiaseeds #organicfood #superfood #healthy #diet #beauty #detox #fitmess #sports #oatmeal #smoothies #weightloss

Good morning from lil kitten on my green monster 🐱. Being a girl, I could hardly resist this cute stirrer from #koziol 🐱. Morning ritual : pilates followed by green monster. This refreshing green juice consists of organic kale, kiwis, Washington apples, lemons, baby oranges and not forgetting organic chiaseeds from #hiveorganic . Stay healthy, stay happy and hoping for a blessed week ahead! Happy Monday xoxo #greenmonster #veggielover #greenjuice #organicfreak #healthconscious #healthtips #healthblogger #nutririonist #organicingredients #organiclover #organicveggies #indonesiamakansayur #komunitasorganikindonesia #organickale #kiwi #washingtonapple #lemon #orange #organicchiaseeds #antioxidants #pilatesjunkie #healthyfoodblogger #healthylifestyle #vegetablejuice #balancedlife #stottpilates #happymonday #blessed

Dh bfast ke blm??? ☺️☺️☺️ .
.

Repost from @ain.amykamal using @RepostRegramApp - Lamanye ain x buat #breakfastonthego ☺️ .
.

Pg ni ain buat Vanilla Chia Pudding topped with Frozen Strawberries .
.

Ingredients: .
3tbsp @nutrichia.my Organic Chia Seeds
1 cup milk (terpulang nak guna susu ape pun.. Ain pilih Farm Fresh Skinny Low Fat Pure Fresh Milk) .
1tsp Vanilla Essence
Sweetener of ur choice (arini ain guna 1 tbsp Dates Concentrate) .
Toppings of ur choice (ain guna Frozen Strawberries) .
.

Method: .
Masukkan semua ingredients kecuali toppings in an airtight container
Lps tu goncang sekuat ati sampai sebati 😂😂 .
Ain buat ni mlm sblm tdo, then simpan dlm fridge
Next morning, just grab and letak toppings
Siap!! 😉 .
.

#chiaseed #chiaseeds #organicchia #organicchiaseed #organicchiaseeds #organicchiaseedmalaysia #chiaseedlover #chiaseedsmurah #chiaseedsmalaysia #motivation #healthyliving #healthyeating #superfood #realfood #wholefood #milkbooster #nutrichia #nutrichiamy #vanillachia #vanillachiapudding #chiapudding

Just prepped five jars of overnight oats for the workweek!! will add whatever fresh fruits I have available each day 🐸😋😋
#oldfashionedoats #organicchiaseeds #groundflaxseed #groundcinnamon #raisins #cashewmilk #lunch #work

.
Sahur pagi ni. Yang paling penting, wajib ada CHIA SEEDS
.
InsyaAllah, kekal kenyang dan bertenaga sampai waktu berbuka nanti 😉
.
Selamat berpuasa untuk sesiapa yang berpuasa hari ni
.
#sahur
#organicchiaseeds
#organic
#organicfood
#chiaseedsorganic
#chiaseeds
#superfood
#alhamdulillah
#sayajualchiaseeds
#agent_rawang

Chia Seeds 250gr
Exp July 2017
stock: 3 packs
Rp58.000/pack

#chiaseeds #jualchiaseeds #superfood #chialovers #organicchiaseeds

Pequeno-almoço de Hoje 💪🏽 #impactwheyprotein sabor a Café com leite e #peanutbuttersmooth + banana + canela [termogenico] + #organicchiaseeds
Tudo o que precisas para começar o Domingo em grande 👌🏽 falta 4 dias para o Campeonato Nacional de Inverno de Piscina Longa 🏊

Aproveita já 30% desconto ao adicionares 1 bestseller ao carrinho! Válido até ao final do dia de hoje. CÓDIGO: 30BEST
Nao te esqueças também que estamos no final do mês, e tens até dia 31 para usar o código da #meiamaratonadelisboa para uns incríveis 25% desconto em todo o site ao fazer o checkout. CÓDIGO: LISBOA25
Isto é MyProtein 🔵 #fuelyourambition #MyP #teamMyP #MyProtein #MyProteinPT

CHIA SEEDS BAIK UNTUK DIET Chia seeds adalah bijirin menyerap air dan membentuk gel.Ia dapat menyerap air 9-12 kali dari beratnya sehingga mampu menimbulkan rasa kenyang pada seseorang. ✔Chia seeds membantu mengurangkan kalori dan lemak pada makanan.Oleh itu ia amat baik pada mereka yang hendak berdiet atau menurunkan berat badan. ✔ Chia seeds mengandungi asid amino pemecah lemak dan menghalang lemak dari diserap oleh badan.Ia mengambil masa dan bergantung pada metabolisma seseorang pengamalnya. ✔Jangan berputus asa mengamalkan chia seeds, jika anda berasa lambat kesan tindak balas terhadap tubuh anda.Yakinlah bahawa chia seeds memberi banyak manfaat lain selain dari penurunan berat badan. ✔Antaranya menstabilkan tekanan darah,mengawal serapan gula bagi pesakit diabetes,mengurangkan kolestrol,mengurangkan asid urik ,mencerdaskan minda(baik untuk warga emas dan kanak-kanak),menyihatkan jantung, menguatkan tulang dan banyak lagi.

Hubungi kami sekarang
WSAP 014 2773195
0⃣1⃣4⃣2⃣7⃣7⃣3⃣1⃣9⃣5⃣

#ORGANICCHIASEEDS #HAYAORGANICCHIASEEDS #SUPERFOOD #WEIGHTLOSS
#DIET #HEALTH #HEALTHYFOOD #FIBER
#BEAUTY #DETOX #FITNESS #SALAD
#OATMEAL #SMOOTHIES #HEALTHYBAR

Chia seeds terbukti mampu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan.

Chia seeds adalah bijirin 'SUPERFOOD& #39;yang harus diamalkan setiap hari bagi menjamin kesihatan yang optimum.

Kandungannya yang kaya dengan zat nutrisi amat baik bagi semua peringkat usia.

PM/WHATSAPP 0142773195

#HAYAORGANICCHIASEED
#ORGANICCHIASEEDS #DIET
#HEALTHYFOOD #SUPERFOOD
#BEAUTY #DETOX #SMOOTHIES
#SPORTS #HEALTH #WEIGHTLOSS
#AGENTWANTED #FIBERDRINK

ORGANIC CHIA SEEDS
(120++ gm - BOTOL)
Rugiiii tak beli dari #engineersbeautyshop
Tawaran harga pengsan kami bagi.! Harga:
❤ RM23 SEM // RM 26SS ❤

Order:
📲 019 982 2157
🗣🗣🗣🗣🗣🗣🗣 BORONG HARGA PECAH KEPALAA!!! #chiaseeds
#chiaseed #chiaseedsmurah #organicchiaseeds #organicchiaseed #organicchiaseedmalaysia #organicchiaseedsmalaysia #sayajualmurah2 #sayajualchiaseed #sayajual #bazarlepakvp #bazarpaknilmurah

Most Popular Instagram Hashtags