[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#organicbalm

MOST RECENT

It's beautiful out there! We are taking it slow as it's the last day of our exchange student here with us in Santa Cruz and so we are finishing taxes, dealing with financial aid application, etc etc etc... Also reminding everyone it's the last weekend to grab the Eucalyptus Balm for 50% OFF!!!! Enjoy!

ビーセーリエの#マカロンバター は、キュートな容器に入った100%天然由来成分のマルチバーム💕
ナチュラルに仕上がるヘアワックスとして、ヘアサロンでも使用されています💁🏻‍♀️
髪だけでなく、ハンドやリップ、ボディに使えるのもポイント🙌👄✨
ポーチに収まるマカロンサイズで、何度も取り出して使いたくなる可愛さです😍
マカロンバター オーガニックソフトバーム
20g 各¥1,512(税込)
💖ローズ&ゼラニウム
🧡オレンジ&イランイラン
💛ユズ&ベルガモット
💚ライム&ジュニパー
💜ラベンダー&バニラ
#Bserie #ビーセーリエ #MacaronButter #multibalm #マルチバーム #hairwax #ヘアワックス #lipbalm #リップバーム #bodybalm #ボディバーム #organicbalm #オーガニックバーム #サロン専売品 #organicbeauty #オーガニックコスメ #0107PLAZA #オトナプラザ #GINZASIX #銀座シックス #GSIX #ginza #銀座

🌸 PENAWAR BATUK dan SELESEMA. 100% natural. Selamat untuk baby sehingga dewasa.
.
❤️ Thank u mommy for your feedback. Jom klik #gkgarlicbalmfeedback , banyak lagi happy feedback tau!
.
🌷 Alhamdulillah, ini adalah satu ikhtiar sahaja, sebab yang menyembuhkan bukan kita. Kita sekadar berusaha untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak kita. Kan kan kannn!
.
📲 Berminat boleh whatsapp 012 - 701 5116 (klik link di profile)
.
🚙 COD - Teluk Air Tawar, Kepala Batas, Pokok Sena (Penang)

Pure Balm Natural & Organic
.
Coughs & Colds
.
Kandungan : Essential Oil yg bersifat therapeutic. Penanaman yg ditanam dan dipelihara seawal pembenihan sehingga menjadi titisan minyak secara terperinci dan bebas kimia. .
🌿 Eucalyptus 🌿 Myrtle
🌿 Spruce
🌿 Peppermint
🌿 Pine
🌿 Marjoram
🌿 Cypress
🌿 Lavender
🌿 Tea Tree
🐝 Beeswax Organic
🍫 unrefined Cocoa Butter
🌼 Olive Oil
🌼 Virgin Coconut Oil
🌼Vitamin E
.
Fungsi :
.
- Meredakan batuk
-Memudahkan pengeluaran kahak
- Meredakan selsema
- Sesuai digunakan disaat hidung tersumbat ketika selsema.
- Meredakan sinusitis @ resdung
-menurunkan suhu bg demam
.
Cara penggunaan :
.
batuk (peads) 🍄 sapu pada tapak kaki, sepanjang tulang belakang, dada depan, leher dan hidu dalam2. Boleh disapu di bantal bayi/kanak2 agar dpt dihidu dengan kerap.
.
Batuk ( adult)
Sapu dibahagian dada depan, leher dan hidu dalam2. Kerapkan penggunaan
.
Hidung tersumbat, sinusitis - peads & adult
- sapu dibahagian Tzone, leher dan hidu dalam2. Kerapkan penggunaan.
.
Kontraindikasi:
Coughs & Colds tidak sesuai digunakan bagi pelanggan yg mempunyai G6PD dan sejarah sawan. Ini kerana kandungan eucalyptus dan menthol daripada Peppermint (high menthol) di dlm balm ini. Sila maklumkan agent agar Coughs & Colds versi selamat G6PD dan sawan dapat diberikan.
.
Harga : RM30
.
Berat: 30mls
.
#naturalandorganic
#therapeuticgradeoil
#freechemicals #naturalremedies
#homemadebalm
#wawapureeobalm
#travellitkit
#practicalkit #naturalandorganic
#therapeuticgradeoil
#freechemicals
#organicbalm #naturalingredientsbalm #healthy #nosteroid #natural #essentialoil #boostimmune #nocough #gastro #babyproducts #babybalm #safetouse #balmbaik #nofever #demam #sinusrelief

PURE EO Balm Natural & Organic
.
Cellulite Balm
.
Contain : 🥥Coconut Oil
🌾 Wheatgerm Oil
🍇 Grapeseed Oil
🍃Olive Oil
🌰 Almond Oil
🍊 Grapefruit
🌲 Cypress
🌿 Juniper
🍁 Cedarwood
☘ Clary Sage
🐝 Beeswax
🍫 Cocoa Butter
❤ Vitamin E
.
Function
.
🔥 Improve circulation by flushing lactic acid from the muscles resulting in improved body function. 🔥 Provides nutrients to reduce fat and cellulite
🔥 Nourishes skin without clogging pores
🔥 Helps detoxity and cleanse
.
How to use :
.
Massage into the skin in circular motion.
.
Price : RM35
.
Weight :30mls
.
#naturalremedy
#therapeuticgradeoil
#homemadebalm #naturalremedies
#homemadebalm
#wawapureeobalm
#travellitkit
#practicalkit #naturalandorganic
#therapeuticgradeoil
#freechemicals
#organicbalm #naturalingredientsbalm #healthy #nosteroid #natural #essentialoil #boostimmune #nocough #gastro #babyproducts #babybalm #safetouse #balmbaik #nofever #demam #sinusrelief

Pure EO Balm Natural & Organic
.
Sinus Relief
.
Kandungan : Essential Oil yg bersifat therapeutic. Penanaman yg ditanam dan dipelihara seawal pembenihan sehingga menjadi titisan minyak secara terperinci dan bebas kimia. .
🌿 Wintergreen
🍋Lemon
🌿Peppermint
🌿Eucalyptus Radiata
☘Ravintsara
🐝 Beeswax Organic
🍫 unrefined Cocoa Butter
🌼 Olive Oil
🥥Virgin Coconut Oil
🌼Vitamin E
.
Fungsi : - membantu menambahbaikan sistem pernafasan yg betul dan fungsi nasal - Memberi kelegaan bg sinus yg tersumbat. (Support sinuses) - Melegakan batuk, kahak dan selsema
.
Cara penggunaan : - sapu di dahi, tulang pipi, hidung dan belakang leher. - Inhale deeply
Kontraindikasi:
.
Sinus Relief tidak sesuai digunakan bagi pelanggan yg mempunyai G6PD dan sejarah sawan. Ini kerana kandungan eucalyptus di dlm balm ini. Sila maklumkan agent
.
Kegunaan Sinus Relief tidak terhad tau bley guna utk isu batuk and kahak as well. This is Coughs n Colds stronger version. .
harga- RM40
.
Berat-30mls
.
#naturalandorganic
#therapeuticgradeoil
#freechemicals #naturalremedies
#homemadebalm
#wawapureeobalm
#travellitkit
#practicalkit #naturalandorganic
#therapeuticgradeoil
#freechemicals
#organicbalm #naturalingredientsbalm #healthy #nosteroid #natural #essentialoil #boostimmune #nocough #gastro #babyproducts #babybalm #safetouse #balmbaik #nofever #demam #sinusrelief

GARLIC BABY BALM

Apa yang bestnya ia bukan saja sesuai untuk budak2 tau. Orang dewasa pon boleh guna and its work. Sebab apa atie berani jamin. Sebab testimoni sendiri ada yang guna. Husband atie pon guna juga balm ni. Malam tu sapu. Esok kahak dah cair dah x rasa lekat2 dalam tekak. Kalau tak mesti rasa tak selesa macam ada benda tak nak keluar.
.
.

GARLIC BABY BALM ni bukan saje
🍎Melegakan batuk / selsema /
🍎Mencairkan kahak 🍎 Mengeluarkan lendir-lendir hingus 🍎 nafas berbunyi
🍎semput.

Ibu dah tak payah risau anak sukar bernafas, sukar tidur akibat hidung tersumbat,sebab dah ada jalan mudah utk ibu selesaikan masalah ni. Sapu je balm bawang putih ni selesai masalah. Orang dewasa pon tak payah risau dah lepas ni if ada rasa tak selesa. Just sapu dekat dada insyaAllah its work. 😉

Dm/ wassap 0195143561
#organicgarlicbabybalm
#organicbalm
#organicbabybalmcodlangkawi
#organicbalmlangkawi
#balmlangkawi

Cold weather calls for our Everything Balm on lips, cheeks, and hands! ❄️ You don’t want to leave home without it! Trust us! ❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#zoeorganics #organicskincare #organicskincareforlife #everythingbalm #greenbeauty #greenbeautybloggers #winterbalm #organicbalm #coldweather #coldweatheressentials

Comelkan gift box ni? Whatsapp je sis cakap, “Sis, saya nak order gift box Puer’s Kidsdom!”
.
Tahula sis nak settlekan order awok tu. 😘
.
*Gift box - all 6 balm included. Cannot mix.
.
#giftboxforbaby #therapybalm #organicbalm

💃🏻 Alhamdulillah. Thank u semua. Tracking numbers auntie nani dah update kat semua tau. Inshaallah next postage on monday 26/2/2018. Jom order sekarang sebelum kehabisan stok!
.
🌱 Garlic balm, PENAWAR BATUK dan SELESEMA masih available tau. 100% natural dan homemade. Berminat boleh whatsapp 012 - 701 5116 (klik link di profile)
.
🌸 Yay weekend is coming. Have a great weekend and happy shopping!

📚 Sapa nak join postage EBOOK-Ku Islamic by MommyHana JUMAAT 23/2/2018 ni. Jom selit order sekarang! Moga manfaat untuk anak-anak mama abah.
.
📖 E-BOOK KU SPECIAL EDITION ni, terdapat bnyak kelebihan yg ada. antaranya adalah
.
🎀 dapat mengurangkan ketagihan smartphone/ipad utk kanak2.
🎀 mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak.
🎀 boleh menarik minat dan fokus anak-anak untuk belajar lebih tekun.
🎀 masa juga terluang dgn berfaedah.
🎀 anak boleh belajar solat dengan mudah.
🎀 boleh menguatkan daya ingatan dan hafalan bagi kanak-kanak!
.
‼️ Promo less RM30 masih berlangsung dan dapat FREE gift. Rugi tau tak grab!
.
📲 Sebarang pertanyaan dan pembelian boleh whatsapp 012 - 701 5116 (klik link di bio)

📢 LAST CALL -- Posting-out today! Payment before 11am. Whatsapp 012 - 701 5116. Thank u and have a nice day. ❤️

Organic Calendula balm 🍃💐 anti-inflammatory, anti-fungal, & antioxidant properties help sooth dry, cracked, inflamed skin. ----------------------------------
Perfect for:
Babies diaper rash
Nipple cream
Bruises
Scrapes
Winter dry skin ------------------------------------- Ingredients: organic calendula herbal oil, unrefined shea butter, bees wax, lavender essential oil ----------------------------------------
*organic, natural & cruelty free
Visit my etsy store
Awakenapothecary13

#organico #organic #naturalhealing #homopathic #herbalbalm #calendula #natural #nipplecream #booboocream #moisturizer #diaperrashbalm #organicbaby #organicbalm #lavender #rawsheabutter #beeswax #backtobasic #backtonature #holistic #goodvibes #love #organicskincare #newmom #naturalskincare

Most Popular Instagram Hashtags