[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#orangbujang

4465 posts

TOP POSTS

Nie laa peneman hidup aq..
X abihยฒ game๐Ÿ˜
#orangbujang
#mobilelegends

Gerak dulu geng..cari rezeki โœŒ

#potd #roadtopineng #semesterbreak #cariduit #orangbujang

Cuba teka, tengah masak apa ni?
Balik flight pkul 8am td, tido. Bangun2 lapar, masak je apa yg ada kat dapur ๐Ÿ˜‚ #orangbujang #smile #cabincrewlife #cabincrew

Aku rasa lepas ni syarikat mee segera dah tak boleh cari makan
.
Hahahahahahaha
.
Sebab aku dah ada resepi mee segera baru๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Hahahahahhahaha
.
M E E B A N D U N G S E G E R A ๐Ÿœ๐Ÿฒ๐Ÿ˜
HA HA HA HA HA
.
#LaibaArissaTravelLife
#NunchakuPlayer๐Ÿ’ช
#hilangkanbosan๐Ÿ˜œ
#OrangBujang ๐Ÿ™Š

Orang bujang minum air sorang2...๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
Tak tau nak suruh sape temankan...๐Ÿ˜•๐Ÿ˜•
#orangbujang #anakperantau #singleituaku #singleituindah #akuyangpostkauyangpanas

Jadi laa teh o jalang..
Orang bujang laa katakan..hehhee
#orangbujang
#tehobujang

Hoho sotong msk pedas :)
#barubelajarmasak
#orangbujang

Cuti harini jom masak2..๐Ÿ˜™
#salamjumaat #masaklemakciliapi #orangbujang

Nie makanan abg tiap2 malam...xde org sudi masakan tuk abg ke...hih
#orangbujang

MOST RECENT

Client pertama yang ambil pelan PruBSN Anugerah. Sehari selepas produk launch๐Ÿ˜Š
.
Bila saya explain, saya akan cerita semua. Sebab tu masa nak deliver sijil takaful akan ambil masa sikit untuk saya terangkan mana yang patut client tahu dan apa procedure yang sepatutnya.
.
Terima kasih buat semua client yang sudi luangkan masa bersama saya #prubsnanugerah #pelanmedicalcard #medicalcardterbaik #mampumilik #takafulforall #newlywed #orangbujang #barubekerja #barukahwin

Jadi laa teh o jalang..
Orang bujang laa katakan..hehhee
#orangbujang
#tehobujang

Moods*Thanks Sahabat, Selalu Ada Dan Tolong Aku Time Senang @ Susah. Semoga Kita Jadi Sahabat Dunia Akhirat.๐Ÿ˜Š๐Ÿš—โœ”โœŒ Bak Kata Pepatah Melayu, Sahabat Itu Seperti Bintang, Dia Memang Tidak Selalu Terlihat. Tapi Dia Selalu Ada Untukmu. #SahabatDariKecik #OrangBujang #OrangBesut ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘ˆ #vsco #vscosm #vscomalaysia #vscocammalaysia
#DiSiniLangkahKuBermula
#HidupUntukMencariRedhaALLAH
#AlFatihah #ThankYouALLAH #Family #BFF #SpecialQuote #Friends
#UnderGround #BlueValleyShoppe
#AwerBesut #SyafwanFazri
11 Disember 2017

Mee Kolok Sarawak Version Bagan Datuk.....
Mcm mee goreng je kn..tp bukan mee goreng...
#Homemadeok
#orangbujang
#ALHAMDULILLAH

Tadi lapar sgt, haaa skrg TERLAJAK kenyang u ollsss..
.
Lempeng podeh bak ang ! ๐Ÿ˜‹
.
#syukur #alhamdulillah #rezeki #orangbujang #dinner #malam #ni #crepe #lempeng #sayurtumis #sambalhijau #assalamualaikum #semua #selamat #beristirehat #semerbak #bau #belacan

Lamo tok maghi sini, sajo male ni kito maghi.. Aku : selalu tutup kul beghapo bey?
Abe : kalu takdok oghe, 1230 tutup doh.. Aku : kalu ghama oghe tutup lewat ko?
Abe : ho la.. Tutup lewat..
Aku : tutup kul beghapo kalu ghama oghe?
Abe : kul 1 paling lewat.. Huk aloh bey.. Kawe ingat demo tutup kul duo pagi sebab ghama oghe.. Lewat stengoh jey jah.. #anakperlis
#janganisapgam
#sourcingexec
#orangbujang

Cari barang dapur #orangbujang

Kenapa orang dewasa selalu pergi kenduri?
Sebab dapat makan freee ๐Ÿ˜
@shahirahmdnor_nsn
#happy #orangbujang #takpayahmasak #nodiet

Ye~~~ saya bujang lagi ๐Ÿ˜œ
Malay Weddings 101: How to avoid the 1 million dollar question
ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ ์™ ์ง€ ๋ชฐ๋ผ์š” ใ…‹ใ…‹ใ…‹
ใชใ‚“ใ‹ใƒ†ใƒณใ‚ทใƒงใƒณใฏ้ซ˜ใ„ใช ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
#orangbujang #kendurikahwin #singlepeopledilemma #saturday #malaywedding #selfpotrait #selfie #๋ฐ์ผ๋ฆฌ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„ #์…€์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #ใƒžใƒฌใƒผใ‚ทใ‚ข #ๅœŸๆ›œๆ—ฅ #่‡ชๆ’ฎใ‚Š

dinner untuk malam ni๐Ÿ™ƒ#orangbujang#bujangracing

U olls nak merasa income 5 figures tak dgn MSD ?!!! ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ Bank Negara Malaysia pon dah umumkan crypto iaitu matawang digital. So msd ialah salah satu daripada matawang digital yang sangat2 laris orang dapatkan sekarang sebab banyak kegunaan msd ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Di samping itu dekat sini saya boleh bantu buat saving buat duit harian duit shopping ape ape duit la kikiki ๐Ÿค—๐Ÿ˜Š boleh pm saya sementara promo belom habes ๐Ÿคค๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ WhatsApp:-
MOHAMAD YUSOF
014 983 1554

#millionairmentoracademy
#cyptocurrency
#businesstrendingg
#5figures
#mma
#msd
#orangbujang
#duittepi
#adausahaadakejayaan #brocuba #takcubataktahu

U olls nak merasa income 5 figures tak dgn MSD ?!!! ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ Bank Negara Malaysia pon dah umumkan crypto iaitu matawang digital. So msd ialah salah satu daripada matawang digital yang sangat2 laris orang dapatkan sekarang sebab banyak kegunaan msd ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Di samping itu dekat sini saya boleh bantu buat saving buat duit harian duit shopping ape ape duit la kikiki ๐Ÿค—๐Ÿ˜Š boleh pm saya sementara promo belom habes ๐Ÿคค๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ WhatsApp:-
MOHAMAD YUSOF
014 983 1554

#millionairmentoracademy
#cyptocurrency
#businesstrendingg
#5figures
#mma
#msd
#orangbujang
#duittepi
#adausahaadakejayaan #brocuba #takcubataktahu

Cri stock makanan tkut2 emergency tegah mlm perut buat hal....
#orangbujang

Nasik kukus Ayam Berempah
#orangbujang#nasikkukuayamberempah

Sama cousin
#orangbujang

Makan tengah hari
#orangbujang
#anakperantauan

elok nak balik dah.. tiba tiba ezamshah time dia snap datuk nak keluar.. sapa ekk rupa @faezzulcar9 photographer hebat segan kot hahahhaah ceh... hahaha... x pa nanti kita jumpa lagi lain event hahahaha#gopro #gopro4 #streetphotography #streetshared #streetdreamsmag #vsco #vscocam #vscogood #igers #igersmalaya #vscolove #like4like #igersmalaysia #longexposure #shoot #love #likeforlike #gopro #travel #followmeto2 #holiday #follow4follow #orangbujang #sukanpbtperak #sukan #sport #pbt #kampar

Pengorbanan untk org nak kawin . Heheeee .
Sedap gakk ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
#nasibujang #siraplimau
#orangbujang #syukurselalu

Dah siap packing barang nak balik kampung... Dah lama tak tengok ibu dan ayah... #balikkampung #packing #bestmoment #teacherlife #orangbujang #mycollection #clinique

Perut lapar je memanjang
Padahal petang tadi dah makan SOTO AYAM...
Ni selang berpa jam..LAPAR LAGI..
Bela " SAKA " ke APA?
#ayampenyet
#orangbujang

lama dah x ber'KUNGFU' kat dapoq... siap masuk perut dah ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
nama menu ' Spaghetti Carbonara Goreng' !!! boleh tera tu hehehee
.
.
#dinner #spaghetti #truecooks #homemade #simplecooking #foodlover #orangbujang #singlelife #jangankataabangtakpayung

Janji dapur berasap.. hahaha #cooking #hantam #masak #orangbujang #masakan #melayu

Done celebrate #orangbujang

Cuti harini jom masak2..๐Ÿ˜™
#salamjumaat #masaklemakciliapi #orangbujang

Most Popular Instagram Hashtags