#opensnap

58881 posts

TOP POSTS

Another Street Food Festival at @pluit_village 😍😍 Ayoooo cepetan ke Pluit Village guys, banyak makanan enak2 disini!! Bazar nya ada dari tgl 25 - 28 Mei 2017 🙌🏻
.
Ada banyak jajanan street food menarik lho seperti:
• Es Krim Cocoo
• Ropang Robaba
• Cakwe Pisang Goreng
• Kwetiau Goreng
• Otak – Otak & Pempek
• Indomie Abang Adek
• Bakso Medan
• Cwie Mie
• Batagor Siomay Tahu Jeletot
• Soto Mie Sawahlio
• Es Kelapa & Tebu Segar
• Mie Kangkung
• Sate Tai Chan Tenda 18++
• Pancake & Ketan Durian
• Sop Duren & Cendol
• Bakpao & Bacang
• Bakso Goreng Wawa
• Mie Kocok Bandung
• Seblak dan Mendoan
• Putu Klepon
• Cilok
.
Selain itu ikuti juga berbagai aktivitas seru dan menangkan hadiah menarik serta voucher belanja Pluit Village:
* Deliver the Ice Cream Challenge
* All You Can Eat Ice Cream
* Instagram Photo Contest

Good morning!! Sarapan enak, cepat dan mudah ala @gagaldiett 😋 Ini gampang guys buat nya, aku share ya!
.
Bahan :
5 lbr roti tawar kupas
5 pcs sosis sapi
1 sdm margarine
100gr keju PROCHIZ

Cara :
1. Goreng sosis dengan margarine hingga matang
2. Pipihkan roti tawar dengan rolling pin atau bisa jg dengan tangan
3. Gulung sosis dengan roti, panaskan di teflon sampai roti garing
4. Taburkan keju parut sesuai selera

Kalau suka bisa juga pakai susu kental manis atau saus tomat 😃
.
.
Kamu punya resep menarik juga? Yuk share dan tag @keju_prochiz untuk ikutan lomba!

Untuk syarat dan ketentuan lebih lanjut cek di 👉🏻 @keju_prochiz yaa 😊 Good Luck!
#BerbukaBersamaProchiz #SelaluAdaRasadanCinta

Featuring the newly launched 50cm long hotplate with their signature fried chicken, Korean stewed chicken, curly fries and 3 signature sauces (swicy, freaking hot and honey mustard) with a plate of CHEESE (combo at $39.90 with drinks; ala-carte at $35.40) 😱
Cheese will already be heated up so yes melted cheese with fried chicken 😍
Also love the stew chicken which is like comfort food! Wish there is a bowl of rice to go with the stew chicken 😂

Yeaayyy weekend ini makan Rice Bowl dari @3anak_bawang laaggiiii , kali ini makan yg Crispy Pork Belly with Sambal Matah.
.
.
Udh 2x makan ini yg crispy pork belly dan cocok di lidah aku, soalnya sambel matah nya cabe dan bawang di pisah, jadi bisa sesuaiin sendiri pedes nya 😄
.
Order 👇
0858 6150 7078 (BDG)
0857 1777 0998 (JKT)

bisa via Gofoodbdg atau Gofoodjkt
_
@3anak_bawang
Ricebowl Specialist
#3anakbawang #porkbellyrice #ricebowl #sambalmatah

A perfectly-cooked scallop has a crisp sear on the outside, while remaining tender and creamy on the inside. We’d like to think we do ours pretty well here at #KiloKallang—we keep them simple, topped with fennel and malay pico de gallo to let the scallops speak for themselves.
#KiloKallang #KiloKitchen #kilosgoturback

Wuhhuuu! Suka banget sama fitur baru dari @instagram ini! Tapi sayang nya gak bisa di gedein fotonya 😫 It's ok ya, besok2 ambil foto nya pake size square.

Swipe right for more mouthwatering picture 😍😍 .
.
In frame :
Kwetiau Bun
Rp 37.000

Kwetiau Sirem
Rp 37.000
.
📍Kwetiau Sapi Akhun
Pademangan 2 Raya Gang 1
Jakarta Utara

More food review on the blog www.gagaldiett.wordpress.com

Kemarin sempet ngidam banget pisang ijo, tp pas mau gofood ngga ada yg mau ambil orderan gw 😔😔 Jadi nya bikin sendiri deh, dan kebetulan pernah nitip beli sirop makassar sama sodara, dan dimulai lah keisengan bikin pisang ijo sendiri 😂
.
Kulit Pisang Ijo
350gr Tepung beras
200ml air daun suji/pandan
100gr gula pasir
500ml santan
Garam sedikit
Pewarna hijau

Campur semua bahan, masak dengan api kecil sambil terus diaduk sampai mengental.

Vla Santan
75gr tepung beras
1 liter santan
100gr gula pasir
Garam sedikit
5lbr daun pandan

Campur semua bahan dengan api kecil, aduk sampai mendidih dan mengental
.
- 10pcs pisang raja yg matang, lalu kukus.
- daun pisang untuk bungkus
- minyak goreng untuk olesan, jadi daun pisang ny di oles minyak supaya pas nge bungkus pisang dan kulit hijau nya ngga nempel. Lalu kukus lagi sampai matang ya.

DONE! Tinggal siapin es serut dan siram kan sirup coco pandan nya 😊

#espisangijo #pisangijomakassar #pisangijo

The best Bakso for Chinese Version 😂😂 Daging iris nya juga juara banget, kalo ke Aan, selalu order Bakso urat + daging iris pake bihun 👌👌
.
.
Bakso Campur
Rp 40.000
📍Bakso Aan
Jl Elang Laut
Pantai Indah Kapuk
Jakarta Utara

More food review on the blog www.gagaldiett.wordpress.com

Been curious about this one since 2 weeks ago!! Hari ini makan siang bareng temen kantor kita langsung dategin outlet nya hahahahaha.

Gw order yg jumbo size, karena awal nya ngeliat yg normal size kok kecil ya? Dan alhasil cuma bisa kemakan 60% dari porsi jumbo nya 😂😂 Suka banget sama sausnya di mix sama cabe rawit potong n soy sauce!

Pelajaran hari ini : Jangan laper mata! Akhirnya gak abis kaaannn 😅😅 Tapi serius ini enak 👍
.
.
Chicken Salted Egg w/ Rice
Jumbo size
Rp 50.000
Regular size
Rp 35.000
📍EATLAH
Food Plaza PIK
Jakarta Utara

More food review on the blog www.gagaldiett.wordpress.com

MOST RECENT

Fried Hokkien Mee ($15) cooked with at least 8-hour long broth prepared with prawns and pork. Chanced upon after seeing @kingdonzy IG story 😂
Oh my the rich stock is so thick and shiok, and the pork lard.. nuff' said.
This is limited to 100 servings per day! 😁

Come on down to enjoy our pastas AND a free portrait! *free portraits available every saturday for each main dish ordered.

A perfectly-cooked scallop has a crisp sear on the outside, while remaining tender and creamy on the inside. We’d like to think we do ours pretty well here at #KiloKallang—we keep them simple, topped with fennel and malay pico de gallo to let the scallops speak for themselves.
#KiloKallang #KiloKitchen #kilosgoturback

If the weekend brings a much-needed sense of relief, come celebrate by heading down to #CampKilo and enjoy a feast while you catch up with the people who matter. If you’ve got a group of 8 pax or more, make a reservation to join us by visiting www.kilokitchen.com/reservations.
Also, Peace of Vino kicks off all day today—The Straits Wine Company presents some of their best natural wines from winemakers who are doing their part to respect the earth. More details on our Facebook page, where you’ll also find the ticketing link to the event.
#CampKiloCharcoalClub #getcrackling

Featuring the newly launched 50cm long hotplate with their signature fried chicken, Korean stewed chicken, curly fries and 3 signature sauces (swicy, freaking hot and honey mustard) with a plate of CHEESE (combo at $39.90 with drinks; ala-carte at $35.40) 😱
Cheese will already be heated up so yes melted cheese with fried chicken 😍
Also love the stew chicken which is like comfort food! Wish there is a bowl of rice to go with the stew chicken 😂

We’re always finding new ways to share experiences, be it through a plate bursting with flavours or a night out with some of the best music in town. Find out more about the Kilo story on www.kilokitchen.com.
#KiloKallang #KiloKitchen #kilosgoturback

Laid-back afternoons at the camp. Remember to join us tomorrow and Sunday for a very special wine session hosted by The Straits Wine Company. Peace of Vino celebrates over 30 organic and sustainable wines. Visit our Facebook page for more details and to get your tickets for the event.
#CampKiloCharcoalClub #CampKilo #getcrackling

We're ending the evening on a sweet note with a satisfying dessert: the Bali Breakfast, made with a combination of banana, coffee, and coconut gelato. A big thank you to all who came out to join us tonight—we hope you enjoyed yourselves, and that we'll see you at the next #KiloCookingBeats—Raices. #KiloKallang @KiloBali #KiloBali #KiloKitchen #Kilosgoturback

We can't think of a better way to spend the evening than with shared experiences and warm conversation, accompanied by a sumptuous 7-course Indonesian feast by @KiloBali's executive chef, Yohans Gozal. 
#KiloCookingBeats—Raices #KiloKallang #KiloBali #KiloKitchen #Kilosgoturback

Repost of Salmon Kaisen Don ($12.90) at Tanuki Raw since its so yummy. Perfect for my salmon cravings. Realised that only somerset outlet has this and not the bugis one! #fatdieaylwin

Some of @kilobali's executive chef Yohans Gozal's small bites to kickstart the evening. This soulful dish includes beef rendang, grilled rice and chicken sate, making for an unforgettable dinner. #KiloBali #KiloKallang #KiloKitchen #Kilosgoturback #KiloCookingBeats

Another Street Food Festival at @pluit_village 😍😍 Ayoooo cepetan ke Pluit Village guys, banyak makanan enak2 disini!! Bazar nya ada dari tgl 25 - 28 Mei 2017 🙌🏻
.
Ada banyak jajanan street food menarik lho seperti:
• Es Krim Cocoo
• Ropang Robaba
• Cakwe Pisang Goreng
• Kwetiau Goreng
• Otak – Otak & Pempek
• Indomie Abang Adek
• Bakso Medan
• Cwie Mie
• Batagor Siomay Tahu Jeletot
• Soto Mie Sawahlio
• Es Kelapa & Tebu Segar
• Mie Kangkung
• Sate Tai Chan Tenda 18++
• Pancake & Ketan Durian
• Sop Duren & Cendol
• Bakpao & Bacang
• Bakso Goreng Wawa
• Mie Kocok Bandung
• Seblak dan Mendoan
• Putu Klepon
• Cilok
.
Selain itu ikuti juga berbagai aktivitas seru dan menangkan hadiah menarik serta voucher belanja Pluit Village:
* Deliver the Ice Cream Challenge
* All You Can Eat Ice Cream
* Instagram Photo Contest

Our soft shell crab is one of our favourites, is it yours?

Most Popular Instagram Hashtags