#ootdmuslimahmalaysia

MOST RECENT

Bila laki ko marah ajak balikk.
HB : "kata nak kurus. Tapi macam2x teringin. Dah jom balik!"
Me : " Hehehe.. ok. Jom"
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#instafamous #ootdmuslimah #ootdmuslimahmalaysia #bellaidura #ootdbellaidura #bloggerKL #cheesetart #kelabbloggerbenashaari

Membina badan kembali ke apa ni? Adoii.. jangan sampai baju raya yang tak pakai lagi dah x muat sudah. Lama dah x bersenam ni sejak kurus banyak aritu. 🤣.
.
.
.
.
.
.
.
.
#instafamous #ootdmuslimah #ootdmuslimahmalaysia #bellaidura #ootdbellaidura #bloggerKL #cheesetart #kelabbloggerbenashaari

@pidot53 jom kita cari ni! Tapi nak semua perisa. Bukan cheese je. Nak almond coklat ngan matcha sekali. Arrghh!!! Sedapnya. 🤤. #berayadimall
.
.
.
.
.
.
.
.
#instafamous #ootdmuslimah #ootdmuslimahmalaysia #bellaidura #ootdbellaidura #bloggerKL #cheesetart #kelabbloggerbenashaari

Ok... not bad juga shopping last minit. Dapat diskaun. Tapi, kemungkinan warna kegemaran korang abis tu tinggi tinggal warna yang pelik2x dan paling penting, size!! Kadang2x 3jam pilih. Dah jumpa yang berkenan. Size xda!! 😭😭😭
.
.
.
.
.
.
.
.
#alhamdulillah #ootdmuslimah #ootdmuslimahmalaysia #bellaidura #ootdbellaidura #bloggerKL #kelabbloggerbenashaari #gambardalamgelap

Yay!!! HB ajak shopping 🛒 raya!!! Baju dah beli. Tapi nak cari tudung tak tahu nak gaya macam mana. 🤔.
.
.
.
.
#alhamdulillah #ootdmuslimah #ootdmuslimahmalaysia #bellaidura #ootdbellaidura #bloggerKL #kelabbloggerbenashaari

Saat - saat akhir puasa ni, berfikir - fikir nak berbuka dimana. Jadi Bella pilih @hotelarmadapj sebab teringat - ingat kan ketam masak pedasnya. Tapi @ancasahotels pun tidak kurang lazatnya dengan harga yang murah. Korang ada esok saja kalau nak mencuba buffet di dua hotel ini.
.
.
.
.
#alhamdulillah #ootdmuslimah #ootdmuslimahmalaysia #bellaidura #ootdbellaidura #bloggerKL #kelabbloggerbenashaari #berbuka2018 #bukapuasa

Cantiknya kak Mouzalina dengan sabrina white 😍

Best seller #sabrinawhite
.
Si super keceh yang asik dibawa ke berbagai acara, gak bakalan mati gaya!
.
Berbahan Tenun ikat waterproof* insole yang empuk dan outsole anti slip
Hanya dengan 265rb saja untuk tampil cantik paripurna 😍
.
Ask & order
WA 082186455042
Line @jingga.id
.
Free ongkir di Shopee : ETNIKCANTIK
.
.
.
#sepatubatik #sepatutenun #sepatuwanita #urbanshoes #ethnicshoes #sepatuetnik #sepatuunik #sepatudewasa #sepatukantor #sepatuori #localbrand #localproduct #tenun #batik #platform #sneaker #ootd #ootdindo #ootdmuslimahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags