#onlinedealersendayutinggi

MOST RECENT

Cocoa Collagen mmg sedap diambil dgn air sejuk. Gunakan shaker dan letakkan sedikir air batu. Boleh diambil 2 paket sehari bagi usia 35 tahun ke atas & 2 paket shj utk usia 25 thn ke atas.
.
Cocoa Collagen mengandungi kolagen peptide ikan, hydrolyzed TYPE 1 yang memang bagus untuk kecantikan dan kesihatan kulit. Kolagen TYPE 1 mengandungi kira-kira 90% daripada keseluruhan kolagen dalam badan manusia. Bila diambil, akan meningkatkan perubahan dramatik terhadap kesan anti-penuaan terhadap kulit, kuku dan rambut.
.
Yang kuku senang patah cam i ni mmg sgt2 disarankan amik collagen. Sebab macam i kuku lambat betul nak grow.
.
COCOA COLLAGEN (10 sachets/box)
RM29.00
COD : Kelana Jaya
#whatsapp📲01135578225
.
.
.
.
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi #dtox #dtoxsendayutinggi #stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs #sendayutinggiampang #sendayutinggisubang #sendayutinggi #easyfull
#Lucimax #slimmertique #cocoacoallagen

Cocoa Collagen mmg sedap diambil dgn air sejuk. Gunakan shaker dan letakkan sedikir air batu. Boleh diambil 2 paket sehari bagi usia 35 tahun ke atas & 2 paket shj utk usia 25 thn ke atas.
.
Cocoa Collagen mengandungi kolagen peptide ikan, hydrolyzed TYPE 1 yang memang bagus untuk kecantikan dan kesihatan kulit. Kolagen TYPE 1 mengandungi kira-kira 90% daripada keseluruhan kolagen dalam badan manusia. Bila diambil, akan meningkatkan perubahan dramatik terhadap kesan anti-penuaan terhadap kulit, kuku dan rambut.
.
Yang kuku senang patah cam i ni mmg sgt2 disarankan amik collagen. Sebab macam i kuku lambat betul nak grow.
.
COCOA COLLAGEN (10 sachets/box)
RM29.00
COD : Kelana Jaya
#whatsapp📲01135578225
.
.
.
.
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi #dtox #dtoxsendayutinggi #stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs #sendayutinggiampang #sendayutinggisubang #sendayutinggi #easyfull
#Lucimax #slimmertique #cocoacoallagen

Pada asasnya berus makeup ni hanya ada 5 kategori iaitu berus foundation, berus contour, berus blusher, berus powder dan berus mata. Tapi kini kita boleh dapatkan berus sehingga 20 jenis dalam satu set. Walaupun nampak sama bentuk berus tu, tapi semuanya ada fungsi yang tersendiri.
.
Penggunaan berus yang betul akan bantu kita untuk dapatkan solekan yang nampak natural dan flawless. Flamingo Brush ni hadir dengan 8 jenis berus yang diperbuat dengan bulu BASF iaitu bulu sintetik yang berkualiti tinggi. Bulu pada Flamingo Brush ini sangat lebat, lembut, tidak mudah tercabut dan mampu “mengangkat dan menyerap” produk yang dibaur pada wajah.
.
💚 Flamingo Edition – Beauty Brush Set RM77.40
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#flamingobrush

Double Ended Brush ni merupakan berus yang mempunyai 2 berus dalam 1 dimana kedua-dua belah mempunyai berus yang berbeza. Double Ended Brush ni lebih digemari kerana kita dapat 2 berus dalam 1 dan ianya lebih mudah dibawa semasa travel.
.
Double Ended Brush Set ni ada 7 batang berus dan terdiri daripada:
• Powder & blusher brush
• Angle Shadow Brush & Eyeshadow Blending Brush
• Flat Foundation Brush & Stippling Brush
• Angle Eyeliner Brush & Flat Eyeshadow Brush
• Eyebrow Brush & Conceal Brush
• Medium Blending Eyeshadow Brush & Face Highlighter Brush
• Lip Brush/Small Concealer Brush
.
💚 Double Ended Brush Set RM69.75
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi #doubleendedbrush

Bulu mata yang panjang dan lebat memang impian semua wanita. Sebab itulah wujudnya mascara dan bulu mata palsu untuk membantu setiap wanita memiliki bulu mata yang panjang, lentik dan lebat. Bagi yang tidak menggemari penggunaan bulu mata palsu, mascara merupakan ‘holy grail’ mereka.
.
Mascara ni mempunyai pelbagai bentuk dan memberi kemasan yang berbeza mengikut kehendak si pemakai. Ada mascara yang dikhaskan untuk memberi efek bulu mata lebat dan ada yang memberi efek bulu mata panjang.
.
Doll Eyelashes Mascara ni khas untuk mereka yang mahukan bulu mata lentik dan panjang seakan patung. Berusnya yang halus dan jarang itu memastikan setiap helai bulu mata dapat disalut dan memberi efek seakan bulu mata asli. Bagi yang nak bulu mata tu nampak lebat, gandakan olesan mascara pada setiap helai bulu mata.
.
💚 Doll Eyelashes Mascara RM28.80
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#dolleyelashesmascara #dollmascara

Apa tu color corrector? Kenapa perlu pakai color corrector? Mesti ada yang masih tak pasti fungsi color corrector pada solekan kan. Sebenarnya, color corrector ni berfungsi untuk meneutralkan dan menyekatakan tona wajah. Color corrector ni ada banyak warna yang setiap satunya mempunyai fungsi yang tersendiri.
.

Untuk mereka yang berkulit kusam dan tidak berseri, boleh guna Make Up Base Color Correct warna ungu untuk mencerah kawasan wajah yang kusam dan gelap.
.
Untuk mereka yang berkulit kemerahan pula, boleh gunakan Make Up Base Color Correct berwarna kuning. Ia akan bantu meneutralkan tona wajah supaya kelihatan lebih natural. Untuk yang berkulit sawo matang, boleh jadikan warna ini sebagai concealer untuk lebam bawah mata.
.
Make Up Base Color Correct
RM37.00 (ahli RM33.30)
.
.
COD : Kelana Jaya
#whatsapp📲01135578225.
.
.
.
.
#sendayutinggi #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #promosendayutinggi
#stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #glamoraskincare #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs
#sendayutinggiampang #sendayutinggisubang #dtox #sendayutinggi #makeupbasecolorcorrect

Bedak asas atau lebih dikenali sebagai foundation ni adalah item paling penting dalam solekan. Pemakaian foundation yang betul akan bantu untuk menyamarkan parut atau noda, menyekatakan tona wajah serta buat kulit muka nampak flawless.
.
Cover Up Foundation SPF 25 PA++ dengan kemasan demi matte sangat sesuai utk cuaca Msia. Ia mampu mengelakkan foundation jadi flaky atau bercapuk bagi kulit normal, berminyak, kombinasi. Solekan boleh kekal elok sepanjang hari. Akhir sekali, baurkan sedikit bedak pada wajah untuk solekan nampak lebih gebu.
.
💚 Cover Up Foundation SPF25 PA++ RM31.50
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#coverupfoundation

Dtox Natural ⚘
.
Alhamdulillah sambutan DTox dari Sendayu Tinggi mmg luar biasa. Walau lambakan produk detox di pasaran, ramai yg kembali dgn DTox Sendayu Tinggi. Kak Yatie sendiri beliau dah amalkan ni masuk 8 tahun pun.
.
Ni soalan yg ramai tanya.
Berapa lama nampak kesan?
▪️ Kulit kalau jenis berjerawat, uneven dan kasar biasanya dlm 2-4 bulan blh nampak result. Skin jd smooth dan jerawat dah tak keluar dgn byk.
.
▪️ Perut buncit? Dlm 7-14 hari mmg dah blh nampak saiz perut berkurangan. Rasa bloated dan badan sakit2 sbb mslh angin dlm bdn pun kurang.
.
▪️ Semua nutrien yg diperoleh dari makanan harian atau suplemen akan nmpk kesan lbh baik jika dlmn bebas toksin.
.
BILA KITA NAK TAHU PERLUNYA BER”DTOX?
🔺Keletihan berterusan walaupun byk kali tidur.
🔺Rosacea, jerawat atau kulit gatal
🔺Salutan tebal pelik pd lidah.
🔺Nafas busuk walaupun tiada mslh gigi
🔺Sinus secara berterusan / lendir berlebihan
🔺Lemak sekitar peha atau perut ketara
🔺Cravings untuk makanan manis
🔺Gas, kembung atau sakit perut kerap
🔺Mudah moody atau sensitif.
.
.
Dtox : RM 45 (ahli rm 42.75)
.
DM/whatsapp syakira di talian +601110949545 utk pembelian 💓
.
Postage Seluruh Malaysia & Worldwide
.
Wangsa Maju . Sri Rampai. Setiawangsa . Keramat . Melawati Mall . Setapak Sentral⚘
.
#sendayutinggi #dealersendayutinggi #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #yatiesendayutinggi #sendayutinggisetiawangsa

Alhamdulillah sambutan DTox dari Sendayu Tinggi mmg luar biasa. Walau lambakan produk detox di pasaran, ramai yg kembali dgn DTox Sendayu Tinggi. Kak Yatie sendiri beliau dah amalkan ni masuk 8 tahun pun.
.
Ni soalan yg ramai tanya.
Berapa lama nampak kesan?
▪️ Kulit kalau jenis berjerawat, uneven dan kasar biasanya dlm 2-4 bulan blh nampak result. Skin jd smooth dan jerawat dah tak keluar dgn byk.
.
▪️ Perut buncit? Dlm 7-14 hari mmg dah blh nampak saiz perut berkurangan. Rasa bloated dan badan sakit2 sbb mslh angin dlm bdn pun kurang.
.
▪️ Semua nutrien yg diperoleh dari makanan harian atau suplemen akan nmpk kesan lbh baik jika dlmn bebas toksin.
.
BILA KITA NAK TAHU PERLUNYA BER”DTOX?
🔺Keletihan berterusan walaupun byk kali tidur.
🔺Rosacea, jerawat atau kulit gatal
🔺Salutan tebal pelik pd lidah.
🔺Nafas busuk walaupun tiada mslh gigi
🔺Sinus secara berterusan / lendir berlebihan
🔺Lemak sekitar peha atau perut ketara
🔺Cravings untuk makanan manis
🔺Gas, kembung atau sakit perut kerap
🔺Mudah moody atau sensitif.
.
.
Dtox : RM 45 (ahli rm 42.75)

#whatsapp📲0192021109
.
.
.
.
#sendayutinggi #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #detoks #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #promosendayutinggi
#stokissendayutinggi #sendayutinggi
#sendayutinggi #dtox

Alhamdulillah sambutan DTox dari Sendayu Tinggi mmg luar biasa. Walau lambakan produk detox di pasaran, ramai yg kembali dgn DTox Sendayu Tinggi. Kak Yatie sendiri beliau dah amalkan ni masuk 8 tahun pun.
.
Ni soalan yg ramai tanya.
Berapa lama nampak kesan?
▪️ Kulit kalau jenis berjerawat, uneven dan kasar biasanya dlm 2-4 bulan blh nampak result. Skin jd smooth dan jerawat dah tak keluar dgn byk.
.
▪️ Perut buncit? Dlm 7-14 hari mmg dah blh nampak saiz perut berkurangan. Rasa bloated dan badan sakit2 sbb mslh angin dlm bdn pun kurang.
.
▪️ Semua nutrien yg diperoleh dari makanan harian atau suplemen akan nmpk kesan lbh baik jika dlmn bebas toksin.
.
BILA KITA NAK TAHU PERLUNYA BER”DTOX?
🔺Keletihan berterusan walaupun byk kali tidur.
🔺Rosacea, jerawat atau kulit gatal
🔺Salutan tebal pelik pd lidah.
🔺Nafas busuk walaupun tiada mslh gigi
🔺Sinus secara berterusan / lendir berlebihan
🔺Lemak sekitar peha atau perut ketara
🔺Cravings untuk makanan manis
🔺Gas, kembung atau sakit perut kerap
🔺Mudah moody atau sensitif.
.
.
Dtox : RM 45 (ahli rm 42.75)
COD : Kelana Jaya
#whatsapp📲01135578225.
.
.
.
.
#sendayutinggi #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #detoks #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #promosendayutinggi
#stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #glamoraskincare #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs
#sendayutinggiampang #sendayutinggisubang
#sendayutinggi #dtox

Alhamdulillah sambutan DTox dari Sendayu Tinggi mmg luar biasa. Walau lambakan produk detox di pasaran, ramai yg kembali dgn DTox Sendayu Tinggi. Kak Yatie sendiri beliau dah amalkan ni masuk 8 tahun pun.
.
Ni soalan yg ramai tanya.
Berapa lama nampak kesan?
▪️ Kulit kalau jenis berjerawat, uneven dan kasar biasanya dlm 2-4 bulan blh nampak result. Skin jd smooth dan jerawat dah tak keluar dgn byk.
.
▪️ Perut buncit? Dlm 7-14 hari mmg dah blh nampak saiz perut berkurangan. Rasa bloated dan badan sakit2 sbb mslh angin dlm bdn pun kurang.
.
▪️ Semua nutrien yg diperoleh dari makanan harian atau suplemen akan nmpk kesan lbh baik jika dlmn bebas toksin.
.
BILA KITA NAK TAHU PERLUNYA BER”DTOX?
🔺Keletihan berterusan walaupun byk kali tidur.
🔺Rosacea, jerawat atau kulit gatal
🔺Salutan tebal pelik pd lidah.
🔺Nafas busuk walaupun tiada mslh gigi
🔺Sinus secara berterusan / lendir berlebihan
🔺Lemak sekitar peha atau perut ketara
🔺Cravings untuk makanan manis
🔺Gas, kembung atau sakit perut kerap
🔺Mudah moody atau sensitif.
.
.
Dtox : RM 45 (ahli rm 42.75)
COD : Kelana Jaya
#whatsapp📲01135578225.
.
.
.
.
#sendayutinggi #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #detoks #onlinedealersendayutinggi #dtoxnatural #dtox #dtoxsendayutinggi #promosendayutinggi
#stokissendayutinggi #sendayutinggipuchong #sendayutinggisabah #sendayutinggidamansara #glamoraskincare #sendayutinggikotakinabalu #dtoxsendayutinggi #sendayutinggiselangor #watsons #tatiskincare #dherbs
#sendayutinggiampang #sendayutinggisubang
#sendayutinggi #dtox

Setiap wanita pasti ada lipstick kegemaran yang tersendiri dan ada warna signature yang tersendiri. Ada yang suka warna nude ada yang suka warna garang. Lipstick juga ada pelbagai jenis kemasan.
.
Antara kemasan lipstick yang popular ialah:
1. Sheer Lipstick. Sheer lipstick ni berkemasan ringan dan tidak tahan lama pada bibir. Sheer lipstick ni biasanya digemari oleh mereka yang mahukan olesan gincu yang nampak natural sahaja.
2. Creamy Lipstick. Creamy Lipstick ini juga seakan sheer lipstick cuma ianya sedikit ‘heavy’ dimana ianya berkemasan seakan krim dan membuatkan bibir kelihatan mewah.
3. Matte Lipstick. Matte lipstick ni memang sangat popular dimana ianya menjanjikan kemasan pusam yang tahan sepanjang hari tanpa perlu aplikasi gincu yang berulang.
4. Lipgloss. Lipgloss ni adalah berbeza dengan matte lipstick dimana ia memberi efek bibir basah dan ada yang hadir dengan glitter untuk menampakkan bibir kelihatan penuh dan mungil.
5. Lip Tint. Lip Tint ini sangat popular dikalangan remaja kerana ianya memberi mimik warna natural bibir dan kemasannya juga tahan lama.
.
Creamy Matte Lipstick ini pula ialah gabungan dua jenis kemasan iaitu creamy dan juga matte dimana gincu jenis ini memberi kemasan sedikit pusam dan buat bibir nampak mewah dengan pilihan warnanya. Ianya juga tahan lebih lama pada bibir tanpa perlu aplikasi touch up yang kerap.
.
💚 Creamy Matte Lipstick RM27.90
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#creamymattelipstick

Selain sapu di badan, Body Tone juga boleh disapu pada dahi sebagai param/pilis untuk mengelakkan pening kepala bagi ibu berpantang. Dalam masyarakat Melayu, kalau dikampung2 selalunya ibu berpantang akan disuruh untuk sentiasa mengikat rambut bagi tinggi dan ketat-ketat. Biarkan sampai rambut tu tegang. Tujuannya untuk menegangkan muka dan mengelakkan dari sakit kepala atau terkena penyakit angin meroyan (penyakit jiwa bagi ibu2 yang baru bersalin). Seeloknya diikat rambut selama 44 hari iaitu selama tempoh berpantang bagi orang Melayu.
.
💚 Amme Body Tone RM31.50
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#bodytone #ammebodytone

Selain sapu di badan, Body Tone juga boleh disapu pada dahi sebagai param/pilis untuk mengelakkan pening kepala bagi ibu berpantang. Dalam masyarakat Melayu, kalau dikampung2 selalunya ibu berpantang akan disuruh untuk sentiasa mengikat rambut bagi tinggi dan ketat-ketat. Biarkan sampai rambut tu tegang. Tujuannya untuk menegangkan muka dan mengelakkan dari sakit kepala atau terkena penyakit angin meroyan (penyakit jiwa bagi ibu2 yang baru bersalin). Seeloknya diikat rambut selama 44 hari iaitu selama tempoh berpantang bagi orang Melayu.
.
💚 Amme Body Tone RM31.50
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#bodytone #ammebodytone

[SET BERSALIN] INGIN PENJAGAAN KHUSUS UNTUK DALAMAN SEWAKTU BERPANTANG? SEWAKTU BERPANTANG ADALAH TEMPOH PALING MUDAH UNTUK KURUS. DENGAN PENGGUNAAN YANG KONSISTEN, AMME COMPLETE by SENDAYU TINGGI BOLEH MENURUKAN BERAT BADAN LEBIH LANGSING DARI SEBELUM ANAK DARA!
.
.
💚 SET BERSALIN AMME COMPLETE RM231.00
☘ Kapsul herba dalam pantang Amme Complete 1-60 hari merupakan produk penjagaan dalaman. Ia digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin.
☘ Antara herba terpilih seperti ubi kencur, buah kaduk, jintan hitam, halia bara dan ubi jerangau putih terdapat dalam setiap
botol.
☘ Mengawal berat badan semasa berpantang.
☘ Membentuk badan lebih cantik.
☘ Menambahkan tenaga berpantang.
.
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#ammecomplete

Bagi ibu berpantang, tak ada yang lagi penting selain penjagaan diri selepas bersalin dan pastikan bayi dapat consume susu ibu. Memang susu ibu ni banyak khasiat kepada bayi. Ada sesetengah ibu, hanya dapat beri anak minum susu ibu selama sebulan sahaja dan ada yang boleh bagi sehingga 2 tahun lamanya.
.
Banyak faktor yang menyebabkan kurangnya pengeluaran susu badan ni. Antara sebabnya ialah stress, tidak cukup rehat, masalah hormon, pemakanan tak seimbang dan juga teknik penyusuan yang salah.
.
Bagi yang mempunyai kesukaran untuk produce susu badan, sekarang ni dah banyak alternatif lain yang boleh para ibu ambil antaranya ialah pengambilan suplemen herba berpantang. Rangkaian herba Amme Complete yang perlu diambil oleh para ibu selama 60 hari berpantang ini boleh bantu para ibu berkenaan masalah pengeluaran susu badan. Selain itu juga, Amme Complete ini akan bantu proses pemulihan dalaman dan luaran badan selepas bersalin.
.
💚 Amme Capsule RM33.25
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#ammecomplete

Apakah kebaikan mutiara dan yogurt untuk kulit :
.
Yogurt
✓ mengandungi Vitamin B, Kalsium dan Zink yang membantu memudarkan parut serta meransang pertumbuhan kulit baru.
✓ Asid laktik dlm yogurt bagus utk mengurangkan pembentukan kedutan serta melembapkan kulit kering
.
Mutiara
✓ Tinggi anti-oksida & kalsium untuk membantu melawan penuaan dan meremajakan wajah.
✓ Kaya dengan asid-amino, magnesium & silikon untuk agen pencerahan dan kecantikan kulit.
.
💚 Pearl & Yogurt Soap RM17.10
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#pearlsoap #skinwhitening #pearlyogurtsoap

Clear Tablet 💚 RM32.85
Kunyah 2 biji tablet pada waktu pagi sebelum sarapan. Ia membantu mengawal pengeluaran minyak dari dalam serta mengurangkan bengkak pada kulit yang disebabkan oleh jerawat. Ambil 30 minit sebelum makan ya.
.
Golden Herb’s Soap 💚 RM13.50
Cuci wajah dengan Golden Herb’s Soap 2 kali sehari. Ia membantu mengurangkan penghasilan minyak pada wajah dan mengecutkan jerawat. Masa cuci wajah jangan gosok atau tekan wajah terlalu kuat dengan harapan dapat menyingkirkan sebum berlebihan, JANGAN SAMA SEKALI. Gosok kuat mana pun memang banyak tu je yang akan hilang, tak lebih tak kurang. End up kulit akan lagi sensitif dan mungkin terluka.
.
Scar Toner 💚 RM31.50
Pedapkan Scar Toner pada seluruh wajah menggunakan kapas siang & malam selepas cuci wajah dengan Golden Soap. Scar Toner membantu mengecilkan saiz liang pori dan mengandungi astringent untuk mengawal minyak pada wajah.
.
X-Ne Spray 💚 RM26.10
Sembur X-ne Spray seluruh wajah selepas cuci muka. Ini bagi membantu mengawal pengeluaran sebum dan mencegah pembentukan jerawat baru.
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#skintreatment

Kulit kering? Jangan risau. Jom follow step mudah dibawah untuk rutin harian penjagaan kulit kering. Sesiapa yang dah beli produk2 ni tapi tak tahu step guna boleh ikut langkah ni. Jom ramai2 share bagi mak, adik, kakak, mak cik cantik & flawless juga !
.
1. Minum Cocoa Collagen sepaket sehari. Seeloknya ambil 1 atau 2 jam sebelum makan berat. Boleh ambil pagi atau malam. Kalau nak kulit lagi moist dan anjal, ambil 2 paket sehari terutama bagi usia 30an ke atas. 💚 RM26.10
.
2. Lepas cuci muka, sembur Collagen Facial Spray. Ratakan seluruh wajah dan leher. Urut ke atas untuk efek ‘lifting’ bagi yang nak kulit nampak tegang. 💚 RM26.10
.
3. Bila Collagen Spray dah kering, pam 2-3 titik Brightening Series Super Hyaluronic Acid Serum ke tapak tangan dan sapu seluruh wajah. Masa sapu tu urut2 muka bagi produk meresap. Kalau pakai waktu malam sebelum tidur, bangun tidur esok cuba usap pipi. Mesti sengih sampai telinga! 💚 RM40.50
.
4. Last but not least, bagi yang suka bermekap boleh cuba Dual Wet & Foundation. Ia bedak asas dwi cara boleh pakai cara kering atau lembap. Orang kulit kering dan kombinasi juga boleh pakai. Hanya basahkan span sebelum dip dalam foundation. Basahkan tu maksudnya spray dengan facial mist misalnya utk bagi span lembap. Jangan rendam pulak span tu. 💚 RM36.00
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order 📲016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jamuratumalaya #jrmmurah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #yatiesendayutinggi #onlinedealersendayutinggi
#collagenspray
#cocoacollagenshake

Most Popular Instagram Hashtags