#onexoxthebest

MOST RECENT

نور محمد شفق ابن يزيد:
KENAPA PERLU BERTUKAR KE SIMKAD ONEXOX?

Tempoh aktif berapa lama?
======================
1. Jika anda kekal no lama dpt 28 bulan tanpa syarat.Simkad rm10(tersedia kredit rm5)
2. Jika anda beli no baru perlu topup rm10 sekaligus utk dapat 28 bulan.simkad rm10+topup rm10=Rm20 (tersedia kredit rm15)
3. 3 bulan tak topup pun no tak hilang/mati..kan bagus cmni.Bila perlu sahaja baru topup balik.

Kalau anda call ke semua rangkaian?
======================
1. Bawah 10 saat cuma 5 sen
2. Bawah 30 saat cuma 9 sen
3. 1 minit cuma 18 sen

Kalau sama rangkaian?
====================
1. Bawah 10 saat cuma 5 sen
2. Bawah 30 saat cuma 7 sen
3. 1 minit cuma 15 sen

Kalau Friend & Family?
====================
1. Bawah 10 saat cuma 5 sen kesemua telco.
2. Bawah 30 saat cuma 6 sen kesemua telco.
3. 1 minit cuma 12 sen kesemua telco.

kalau Guna minit seasonpass
---++---+++
1.Hanya 9sen seminit ke semua rangkaian

Data macamna?
====================
🔰Onexox Takde PPU makna takde kredit kena telan
🔰Onexox Ada basic internet?Maaf Takde & dan jika anda nak boleh set ke 2G nak rasa kelajuan basic internet!
🔰Onexo Speed Data mencanak. Takde sekatan kelajuan. Mencecah 7.2Mbs kalau 3G.

P/S:Sebelum tukar ke simkad ni mohon buat semakan.😉 📲Try guna telco anda sekarang & buat panggilan 5 saat, 30 saat & 1 minit.
Kalau mahal dari yang atas whatsapp Aty. Kalau lebih murah abaikan sahaja.😊 Berminat?
1. Jadi USER
2. Jadi DEALER
Anda boleh tekan link whatsapp dibawah 👇👇👇👇 www.wasap.my/60109000052

#penjimatanandakeutamaankami
#andabijakandaberjaya
#onexoxsuperrevolution
#onexoxthebest
#onexoxblack
#lambattinggal

Secara rasminya onexox mendapat pengiktirafan patuh syariah 9 SEPTEMBER 2016. Sudah pastinya servis onexox adalah tidak melanggar larangan agama ☺☺ Berminat ?

Klik link di bio👆👆👆

SpeedTest,Yangon,Myanmar
#4G
#onexoxthebest

# DUIT RAYA - ONEXOX
Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Buat Semua pngguna setia ONEXOX yg dihargai , rebutlah peluang memenangi Wang Tunai shingga Rm25,000 brmula 2 JUN 2016 - 1 JULAI 2016. Anda hnya perlu membuat topup trkumpul minima RM30 dlam satu(1) transaksi bgi mlayakkan anda menyertai cbutan bertuah ini.

#otwao
#onexox
#onexoxprepaid
#onexoxsimkad
#onexoxthebest
#onexoxoterbaikk
#onexoxduitraya

Sapakah dia???ahah 😝
#onexoxthebest

ONEXOX Kelebihan Prepaid ONEXOX Harga starter pack RM10
FREE kredit RM5 ✔Rangkaian telekomunikasi bersama Celcom ✔Tempoh sah kredit selama 28 bulan❗❗❗❗ ✔Boleh kekalkan nombor lama atau pilih nombor baru ✔Call rate 6sen/30 saat ✔ SMS rate 2sen/sms ke semua rangkaian ✔Internet berkelajuan tinggi kalau kuota habis tak tolak credit❗ ✔Internet rate 1.5GB RM29.90 30hari ✔Top up rm10 kena bayar rm10.60 (gst) tapi bila dah masuk topup yeay!! Dapat rm10.60 GST Onexox bayarkan!! Berminat???
Whatsapp +6 01131702927 (kamal&su) untuk info lanjut.. Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia disediakan.. COD area Kuantan!! #onexox #onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #toneexcel #tunetalk #celcomfirst #toneplus #xpax #bestmobile #xox #prepaidjimat #onexoxdealer #onexoxsimcard #onexoxprepaid #onexoxpahang #onexoxkuantan #onexoxthebest #onexoxjimat #onexoxberbaloi #onexoxterbaik #malaysia #bazarpaknil #baazarpaknil #sayajual

🌺ONEXOX🌺 Kelebihan Prepaid 🌺ONEXOX🌺 Harga starter pack RM10
FREE kredit RM5 📢📢📢 ✔Rangkaian telekomunikasi bersama Celcom ✔Tempoh sah kredit selama 28 bulan❗❗❗❗ ✔Boleh kekalkan nombor lama atau pilih nombor baru ✔Call rate 6sen/30 saat ✔ SMS rate 2sen/sms ke semua rangkaian ✔Internet berkelajuan tinggi kalau kuota habis tak tolak credit❗ ✔Internet rate 1.5GB RM29.90 30hari ✔Top up rm10 kena bayar rm10.60 (gst) tapi bila dah masuk topup yeay!! Dapat rm10.60 GST Onexox bayarkan!! Berminat???
Whatsapp +6 01131702927 (kamal&su) untuk info lanjut.. Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia disediakan.. COD area Kuantan!! #onexox #onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #toneexcel #tunetalk #celcomfirst #toneplus #xpax #bestmobile #xox #prepaidjimat #onexoxdealer #onexoxsimcard #onexoxprepaid #onexoxpahang #onexoxkuantan #onexoxthebest #onexoxjimat #onexoxberbaloi #onexoxterbaik #malaysia

🌺ONEXOX🌺 Kelebihan Prepaid 🌺ONEXOX🌺 Harga starter pack RM10
FREE kredit RM5 📢📢📢 ✔Rangkaian telekomunikasi bersama Celcom ✔Tempoh sah kredit selama 28 bulan❗❗❗❗ ✔Boleh kekalkan nombor lama atau pilih nombor baru ✔Call rate 6sen/30 saat ✔ SMS rate 2sen/sms ke semua rangkaian ✔Internet berkelajuan tinggi kalau kuota habis tak tolak credit❗ ✔Internet rate 1.5GB RM29.90 30hari ✔Top up rm10 kena bayar rm10.60 (gst) tapi bila dah masuk topup yeay!! Dapat rm10.60 GST Onexox bayarkan!! Berminat???
Whatsapp +6 01131702927 (kamal&su) untuk info lanjut.. Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia disediakan.. COD area Kuantan!! #onexox #onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #toneexcel #tunetalk #celcomfirst #toneplus #xpax #bestmobile #xox #prepaidjimat #onexoxdealer #onexoxsimcard #onexoxprepaid #onexoxpahang #onexoxkuantan #onexoxthebest #onexoxjimat #onexoxberbaloi #onexoxterbaik #malaysia

ONEXOX Kelebihan Prepaid ONEXOX Harga starter pack RM10
FREE kredit RM5 ✔Rangkaian telekomunikasi bersama Celcom ✔Tempoh sah kredit selama 28 bulan❗❗❗❗ ✔Boleh kekalkan nombor lama atau pilih nombor baru ✔Call rate 6sen/30 saat ✔ SMS rate 2sen/sms ke semua rangkaian ✔Internet berkelajuan tinggi kalau kuota habis tak tolak credit❗ ✔Internet rate 1.5GB RM29.90 30hari ✔Top up rm10 kena bayar rm10.60 (gst) tapi bila dah masuk topup yeay!! Dapat rm10.60 GST Onexox bayarkan!! Berminat???
Whatsapp +6 01131702927 (kamal&su) untuk info lanjut.. Perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia disediakan.. COD area Kuantan!! #onexox #onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #toneexcel #tunetalk #celcomfirst #toneplus #xpax #bestmobile #xox #prepaidjimat #onexoxdealer #onexoxsimcard #onexoxprepaid #onexoxpahang #onexoxkuantan #onexoxthebest #onexoxjimat #onexoxberbaloi #onexoxterbaik #malaysia #bazarpaknil #sayajual

Anda guna.... anda bercakap.... Anda dapat duit......  Jom tukar ke onexox sekarang dan sama2 buat income.... Banyak faedah tersembunyi ada pada plan onexox.... Xkenal maka xcinta.. boleh Whatsapp sekarang untuk kenal lebih lagi pasal xox 0148194151....

Most Popular Instagram Hashtags