#onexoxsmartbiz

MOST RECENT

Pagi tadi abang yang tersilap beli topup kelmarin datang lagi. Dia minta ajar cara langgan Internet. Sempat juga saya bercerita lebih tentang produk dan peluang perniagaan di #ONEXOX. Dia cakap, "Uishh bagus ni bisnes begini". Rupanya abang ni kerja di Pulau Pinang. Kerja apa?
Buat Grab full time. Bukan biasa-biasa. Kenapa?
Seminggu komisyen boleh 4 angka. Pernah juga capai 5 angka. Walaupun full time, tapi dia pandai bagi masa. Tetapkan masa sekian-sekian, waktu tu kerja keras. Sudah capai target, rehat dulu kemudian sambung. Cuma perlu skill yang baik terutama bab komunikasi, kesabaran dan kebijaksanaan.

Kalau ada rezeki saya juga ingin terlibat dalam industri e-hailing, InsyaAllah.
Dia pesan juga sekarang ni apa kerja boleh buat, buat ja. Yang penting halal boleh isi perut diri dan keluarga. Orang bilang, "asal kau bahagia".
.

.
.
Kredit banyak TAPI expired ! Adoiii 😢

Kenapa tak cari simkad panjang umur ?
Nak tau tak?
Simkad #ONEXOX expired 28 bulan tau.Tak topup selama 2 tahun, simkad masih boleh guna.🤗 Berminat?

Klik link wassap di bio ☺👆

#TestimoniOnexox

Alhamdulillah ☺. Seronoknya kita niaga dapat tolong ringankan beban orang lain.💪😍
.
Tahniah tuan Madi .Yang lain bila lagi☺👌 Berminat?
.
Klik link di bio 👆👆👆

DILEMA PENGGUNA POSTPAID
------------------------------
.
Kalau langgan atau ambil pelan besar, nanti sayang pula 'burn' sebab tak habis guna.
.
Lepas tu kalau kena out station ke, pergi oversea ke, network down ke.. Tak habis guna. Tapi bil tetap kena bayar walupun tak habis guna .Membazir😢
.
Nak ambil pelan kecik. Tapi kalau tak cukup, terpaksa add-on yang biasanya lagi mahal daripada ambil pelan besar.
.
Ehhh.. Ada ke pelan yang boleh selesaikan masalah ni?
.
.
TAMATKAN DILEMA ANDA SEKARANG!
.
Kelebihan yang tiada di mana-mana telco, hanya ada di ONEXOX — iaitu Baki DATA, MINIT PANGGILAN dan SMS semuanya CARRY FORWARD. Dapat guna kesemuanya sehingga ke titisan yang terakhir!
.
#BURNPROOF !!
.
Ini baru lah penjimatan. Tak rugi membayar dan puas hati.
.
ONEXOX BLACK — BETTER THAN POSTPAID

Berminat?

Klik link di bio ☺👆

----------------------------------------
Berminat nak dapatkan FTR?
Picit link dekat bio, whatsapp terus saya.
Jangan berlengah dan bertangguh. Mungkin pencarian tentang kunci solusi rezeki anda berakhir🔚 disini, siapa tahu⁉😃
.
💯 jaminan wang dikembalikan jika tidak berpuas hati/ hasil tiada.
.
Dapatkan review FTR dengan klik link bio
🔜http://www.formularezeki.net
.
Bukan itu sahaja, download dan baca
Ebook Spiritual Marketing
Berkenaan dengan:
✔13 aset untuk meningkatkan kekayaan
✔5 formulaa kejayaan perniagaan
✔Sains menjadi kaya
✔Magnet wang dan lain-lain.
.
Jangan lupa pegi ke
🔜http://www.formularezeki.net
Untuk download.
.
#formula_tarikrezeki
#syukurselalu

ლ(╹◡╹ლ)💛💙💜

.
.
Alhamdulillah, semakin rancak kami dealer2 onexox seluruh Msia.... Semakin ramai yang buka mata utk turut serta dengan projek X-Force.Kami bukan sahaja ajak orang berjimat,d #Onexox juga boleh jana pendapatan🤓

Syabas, selamat berniaga dan semoga berjaya mencapai cita2 dan impian dlm perniagaan ini... Ingat, JGN BERNIAGA JIKA NIAT HANYA UTK KAYA TP NIATLAH DGN ASBAB PERNIAGAAN, MEMBANTU DAN MENAMBAH NILAI HIDUP ORANG LAIN.... Insyallah, success is yours ☺☺ Berminat nak jadi pengedar?

Klik link wassap di bio ☺👆👆

.
.
Done restok simkad MNP 😴
.
Lately ramai nak kekalkn no lama bila bgtau kelebihan Si Hijau.💪 Walaupun harini kita off day kerja office.
.
Untuk korang semua ,Faiz gagahkan diri 💪😂. Oklah, gerak dulu.Sebab nak pos simkad ni.Nanti tutup pulak pos laju 👌
.
Ada yang nak tahu lagi?
.
Klik link wassap di bio ☺👆👆

Betul ke ONEXOX jimat ?
Betul ke intenet laju ?

Kalau tak caye,Jomla try dulu😎

Berminat?

Klik link wassap di bio ☺👆👆

Sampai bila nk topup skit2 semata2 nak hidupkan line prepaid anda... #Onexox telah wujud 4 tahun yg lalu selesaikan masalah ini... Jom bertukar ke Onexox.. Dpt Expired 850 hari & bertambah apabila anda topup... .
Maklumat lanjut,
Klik link wassap d bio ☺👆👆

Done register Black!!
.
[ Onexox Black ] - Better Than Postpaid❗
.
.
Xsemestinya bayar bill dengan dealer dan online.😁
.
.
Juga boleh bayar di Guardian, Watson, petrol station, 7E, Orange dan macam² lagi tau!😉
.
.
Lagi satu kelebihan. Baki Data, Minit dan SMS yg xhabis utilised xkan burn. Semua carry forward 😱😱😱
.
.
P.S : Telco lain, tak tahu postpaid dorang boleh buat gitu ka tak.

Berminat ?

Tekan link di bio ☺👆👆👆

Semalam kita tolong daftarkan pengguna baru dari Telco C ke Onexox. ✅Kekalkan no lama
✅Data 10gb
✅Tempoh sah 28bulan
✅Percuma 1800sms
✅Layak UGU 6%

Berminat?

Klik link di bio 👆👆👆

Most Popular Instagram Hashtags