#onexoxjimat

MOST RECENT

.
Guna telco m expired date tak lehh guna.. guna ONEXOX tamat tempoh 28bulan 😎 rasa2 mana lagi jimat??
.
Telco lain : Tamat tempoh paling2 pun 30hari sahaja.. reload rm30 utk aktifkn data,FREE, UNLIMITED , dll..
Tak habis guna BURN! Takda tinggal2 lagiii..
.
ONEXOX : tamat tempoh panjang, jarang topup.. ada season pass (data simpanan) boleh beli pukal.. wowww😎 boleh simpan bertahun2 kalau tak gunaa.. 😉 **rasa2nyaaa mana lagi jimat dari segi kewangan andaa 😎**ikut keselesaan masing2 ,, anda invest tmpt yg anda guna smpai habiss 😎
.
Nak simkad?? .
Klik link untuk order👆👆
.
#onexox #onexoxprepaid #onexoxshahalam #onexoxjohor #onexoxplan #simkadmurah #onexoxjimat #onexoxjdt #outthereweareone #pasifincome #onexoxsimkad #onexoxdealer #ajimaura #onexoxdealermalaysia #prepaid #redone #malaysia #penggunabijak #celcom #simkadjimat #jdt #agenttopup #altel #johordarultakzim #santaibmf #terapiinstagram

Kenapa mesti guna onexox?
Pelbagai inovasi yg dapat memberi anda penjimatan berganda😍

PM 013-515 4804
Untuk maklumat lanjut😊 #onexox4g #onexoxsimkad #onexoxjimat #dealerxox #jimat #murah #berbaloi

*_ONEXOX # ONEXOX # ONEXOX_*
========================
.
Adakah anda berpuas hati dengan talian fon anda sekarang?
.
pernah alami keadaan seperti di bawah?
.
😔call sekejap pun di cas seminit punya rate panggilan.
.
😔 kredit hilang tiba².
😔kredit banyak lagi tapi terpaksa topup sebab kredit tamat tempoh.
.
😔speed internet yang slow sangat².
.
😔kredit kena telan sebab terms pay per use bila abis kuota.
.
😔dah lama guna fon tapi tak penah pun dapat topup free.
.
Jadi kenapa nak setia lagi kalau masalah tu terus membelanggu anda kan?
.
Ni haa dia ONEXOX menawarkan penyelesaian untuk setiap masalah anda tadi!!!
.
=======================
KELEBIHAN² HEBAT ONEXOX
=======================
.
☺Call serendah 5 sen bawah 10 saat ke semua talian.
.
☺Rate 6 sen/30 saat untuk 10 nombor fren & famili dan 2 sen/sms ke semua talian.
.
☺Percuma 150 sms sebulan.
.
☺Tempoh sah kredit selama 28 bulan secara percuma.
.
☺Speed internet laju (tiada capped speed).
.
☺Dijamin tiada kehilangan kredit bila habis kuota sebab tiada pay per use.
.
☺6% insentif dalam bentuk topup or cash jika kenalkan ONEXOX pada kenalan lain.
.
☺6% GST tmbh nilai yg di buat ditnggung spenuhnya oleh company .
Wow!!!
.
Pasti teruja nak cuba kan tapi bagaimana ya?
.
2 jer caranya:
.
☺Boleh dapatkan STARTER PACK ONEXOX dengan pelbagai pilihan nombor baru yang menarik.
.
☺Boleh dapatkan MNP PACK ONEXOX jika nak kekalkan nom lama kesayangan anda.
.
Mahal ke??
.
RM10 jer siap dalam ada RM5 kredit..berbaloi kan? :)
.
Jadi apa tunggu lagi..jom bertukar ke ONEXOX sekarang!!!
.
Berminat?
Klik link wassap di bio☺👆

Pagi tadi abang yang tersilap beli topup kelmarin datang lagi. Dia minta ajar cara langgan Internet. Sempat juga saya bercerita lebih tentang produk dan peluang perniagaan di #ONEXOX. Dia cakap, "Uishh bagus ni bisnes begini". Rupanya abang ni kerja di Pulau Pinang. Kerja apa?
Buat Grab full time. Bukan biasa-biasa. Kenapa?
Seminggu komisyen boleh 4 angka. Pernah juga capai 5 angka. Walaupun full time, tapi dia pandai bagi masa. Tetapkan masa sekian-sekian, waktu tu kerja keras. Sudah capai target, rehat dulu kemudian sambung. Cuma perlu skill yang baik terutama bab komunikasi, kesabaran dan kebijaksanaan.

Kalau ada rezeki saya juga ingin terlibat dalam industri e-hailing, InsyaAllah.
Dia pesan juga sekarang ni apa kerja boleh buat, buat ja. Yang penting halal boleh isi perut diri dan keluarga. Orang bilang, "asal kau bahagia".
.

We are here until 8.30 p.m
Lepastu nak pergi ceramah perdana pulak 🤣
Setiap orang drpd kita menerima masa yang sama,kenapa masih memberi alasan tidak cukup masa?😉
Meh kita berubah kepada penjimatan berganda.
#penjimatanandakeutamaankami
#onexoxsimkad #onexoxjimat #onexoxpatuhsyariah #onexoxdihati #onexoxonline #onexox4g #onexoxplan #onexoxprepaidmurah #onexoxsripetaling #onexoxkualalumpur #jomtukarkeonexox

Jom guna simkad super jimat😎
Data dan minit lebih tidak burn
Pakej paling rendah hanya rm10

Untuk pertanyaan pi M tepi
0165794944
#onexoxjimat

Assalammualaikum
Hai peminat takoyaki bambam..
Harini kami dah buka taw
Sesiapa yang terasa nak makan takoyaki boleh datang sini😘😘😘
nak register telko onexox pun boleh jugak
guna nombor lama pun boleh
tamat tempoh sehingga 2tahun 4 bulan
data/call/sms tak habis pakai dibawa ke bulan hadapan
Tempat :
Tepi WIRACOURT
JALAN KUNING, TAMAN BUKIT PASIR,BATU PAHAT

BUKA :
SETIAP HARI SELASA HINGGA AHAD

TUTUP :
SETIAP HARI ISNIN
WAKTU MULA PERNIAGAAN
12 TENGAH HARI - 8 MALAM

DELIVERY :
http://www.wasap.my/601111159522
CAJ PENGHANTARAN RM 1 - RM 5
BANDAR BATU PAHAT - HSNI - PESERAI - BUKIT PASIR - BPMALL - SRI GADING #takoyaki #batupahat #lorrydriver #onexox #onexoxjimat #onexoxdealer #maxis #celcom #umobile

Hari ni kita ada geng baru.
Alhamdulillah,Semoga kita dapat berkongsi rezeki bersama.
Kalau nak jadi geng rembo jugak,meh kita minum minum.
Serius tak rugi.

#penjimatanandakeutamaankami
#onexoxsimkad #onexoxjimat #onexoxpatuhsyariah #onexoxdihati #onexoxonline #onexox4g #onexoxplan #onexoxprepaidmurah #onexoxsripetaling #onexoxkualalumpur #jomtukarkeonexox

Data/minit/sms akan CARRY FORWARD sehingga anda habis guna.
Kami tidak akan BURN semuanya setiap bulan.
Anda sendiri kawal penggunaan data,bukan telco.
Mengapa pilih UNLIMITED sedangkan mereka SEKAT speed data anda? UNLIMITED bermaksud tiada sekatan dari segi qouta atau speed 😊
Terlampau ramai yang TERUJA dengan UNLIMITED.
Anda rasa anda bijak,tapi sebenarnya tidak
#penjimatanandakeutamaankami
#onexoxsimkad #onexoxjimat #onexoxpatuhsyariah #onexoxdihati #onexoxonline #onexox4g #onexoxplan #onexoxprepaidmurah #onexoxsripetaling #onexoxkualalumpur #jomtukarkeonexox

Mari mari cik adik mari mari cik abang
Meh pilih nom limited stock 010😘
CIMB Taman Connaught
Kita ada disini sehingga 9.30 pm
#penjimatanandakeutamaankami
#onexoxsimkad #onexoxjimat #onexoxpatuhsyariah #onexoxdihati #onexoxonline #onexox4g #onexoxplan #onexoxprepaidmurah #onexoxsripetaling #onexoxkualalumpur #jomtukarkeonexox

Simpan. Guna. Kongsi.
Happy hour untuk hari ini
Mari mari beli,kongsi dengan yang tersayang 😘
Data anda takkan expired 😊
#penjimatanandakeutamaankami
#onexoxsimkad #onexoxjimat #onexoxpatuhsyariah #onexoxdihati #onexoxonline #onexox4g #onexoxplan #onexoxprepaidmurah #onexoxsripetaling #onexoxkualalumpur #jomtukarkeonexox

Rezeki hari Isnin
Terima kasih ya Allah
Semoga Allah murahkan rezeki kita bersama
Meh PM kalau nak tahu apa kelebihan ONEXOX ni, nak bgtahu 1 post memang tak pernah cukup 😊
Bukan sembang kosong,tapi memang berbaloi 😉
#penjimatanandakeutamaankami
#onexoxsimkad #onexoxjimat #onexoxpatuhsyariah #onexoxdihati #onexoxonline #onexox4g #onexoxplan #onexoxprepaidmurah #onexoxsripetaling #onexoxkualalumpur #jomtukarkeonexox

Selamat pagi! Semoga Allah murahkan rezeki kita semua
Sesiapa yang nak simkad free,meh PM tepi.. Kita bincang sampai jadi 😉
Tiada apa2 syarat,hanya perlu kemukakan I/C atau pasport sahaja
#penjimatanandakeutamaankami
#onexoxsimkad #onexoxjimat #onexoxpatuhsyariah #onexoxdihati #onexoxonline #onexox4g #onexoxplan #onexoxprepaidmurah #onexoxsripetaling #onexoxkualalumpur #jomtukarkeonexox

Iya betul!
Jumpa saya,saya akan berikan simkad percuma kepada anda!
Kekalkan nombor lama atau tukar kepda nombor 010 😘
#penjimatanandakeutamaankami
#onexoxsimkad #onexoxjimat #onexoxpatuhsyariah #onexoxdihati #onexoxonline #onexox4g #onexoxplan #onexoxprepaidmurah #onexoxsripetaling #onexoxkualalumpur #jomtukarkeonexox

takoyaki dan onexox dibuka seperti biasa kat wiracourt taman bukit pasir . boleh contact 011-1115-9522 #takoyaki #bambamtakoyaki #onexoxjimat #onexox #batupahat #melaka #gengsagaburuk #lorrydriver

Woohoo! Got Happy Hour promo again! Shareable 5GB for RM30 only wei.
Get it today before 11.59pm by: 1. SMS <YES> to 23388/22111 or;
2. XOX Online Store: bit.ly/1g6IqTY or;
3. MyXOX app

#happyhour
#onexoxjohorbahru
#onexoxjimat

.
KITA TOLAK SEMUA YANG BIRU,
MERAH, KUNING & OREN ‼️ 🔥🔥 MANIFESTO ONEXOX 🔥🔥 ✔Kurangkan beban perbelanjaan telefon rakyat Malaysia
✳️ 2 tahun 4 bulan tempoh sah kredit/data/minit & berganjak setiap kali top-up. (Tak perlu risau no nak kena potong/terminate)
✳️ Data & minit boleh bawa ke bulan seterusnya jika belum habis digunakan (tiada lagi pembaziran data) ✳️ Top-up bila perlu sahaja. Selagi mana ada kredit & data, tak perlu lagi nak top-up ✔Berikan akses internet yang meluas dan laju
✳️Tiada sekatan kelajuan internet/throttle speed dengan 4G LTE ✳️ Coverage terluas Celcom ( Tak perlu risau tentang coverage) ✔Bantu memberi sumber pendapatan yang halal & tiada caj tersembunyi
✳️ Produk telekomunikasi, pelan perniagaan, pemasaran, sistem pengedar, pelan komisyen, sistem onesys, kontrak & borang yang digunapakai oleh ONEXOX adalah patuh shariah - Dr. Zahruddin Abdul Rahman, Dr. Nizam Abd Kadir & Ust Lariba

Tiada Gimik , Tiada Janji Manis!
JOM UBAH JENAMA SIMKAD ANDA!

Jom kita pilih yg HIJAU ‼️ Sebarang pertanyaan boleh klik link di bio☺👆

Alhamdulillah,rezeki 😊
Memang elok pun mak ayah kat kampung tu guna onexox
Tak payah susah susah nak fikir tiap2 bulan nak topup
Belikan sekali RM90/999minit tengok berapa bulan tak payah topup
Sampai dia pulak risau,tak habis2 kreditnya hahaha
Kalau nak pilih nom baru,meh jumpa kat MAYBANK Taman Segar
#penjimatanandakeutamaankami
#onexoxsimkad #onexoxjimat #onexoxpatuhsyariah #onexoxdihati #onexoxonline #onexox4g #onexoxplan #onexoxprepaidmurah #onexoxsripetaling #onexoxkualalumpur #jomtukarkeonexox

Sudah sampai di CIMB Taman Connaught
Rasa semangat pulak lepas dah berapa hari tak bukak kedai😊
Mari mari pilih nomborrrr
#penjimatanandakeutamaankami
#onexoxsimkad #onexoxjimat #onexoxpatuhsyariah #onexoxdihati #onexoxonline #onexox4g #onexoxplan #onexoxprepaidmurah #onexoxsripetaling #onexoxkualalumpur #jomtukarkeonexox

takoyaki dan onexox dibuka seperti biasa . mari singgah 👍👍 #bambamtakoyaki #onexoxjimat #batupahat

Most Popular Instagram Hashtags