#onexox

MOST RECENT

.
Season Pass Istimewa!
.
10GB + 2GB @ RM50
.
Promo sampai 25 Mei 2018.
.
Boleh simpan & share dengan gengΒ² yang pakai ONEXOX
.
SMS: YES ke 23388
.
Nak try ONEXOX?
.
Nak beli topup ONEXOX?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #xoxmalaysia #seasonpass #seasonpasshappyhour

9 KELEBIHAN ONEXOX PREPAID

1-Tempoh AKTIF kredit percuma sehingga 28 BULAN.

2-Kadar cajvoice mail SERENDAH 5 SEN.

3-Kelajuan internet TANPA HAD.

4-Kadar panggilan hanya 9sen seminit ke semua rangkaian.

5-10 nombor Friends & Family untuk ke SEMUA rangkaian termasuk TM.

6-1800 sms PERCUMA untuk sesama rangkaian.

7-SEASON PASS ONEXOX membolehkan DATA "CARRY-FORWARD" dan di KONGSIKAN.

8-Topup PERCUMA jika memperkenalkan rakan.

9-Jadikan SUMBER pendapatan TAMBAHAN.

Jadi apa tunggu lagi?
Jom bertukar ke Onexox.

Harga simkad hanya RM10 sahaja.

Boleh kekalkan nombor kesayangan anda.
Klik Sini < www.wasap.my/60103418608 > untuk maklumat lanjut

atau pilih nombor baru di :
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=dysd18248

#ONEXOX
#SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru

9 KELEBIHAN ONEXOX PREPAID

1-Tempoh AKTIF kredit percuma sehingga 28 BULAN.

2-Kadar cajvoice mail SERENDAH 5 SEN.

3-Kelajuan internet TANPA HAD.

4-Kadar panggilan hanya 9sen seminit ke semua rangkaian.

5-10 nombor Friends & Family untuk ke SEMUA rangkaian termasuk TM.

6-1800 sms PERCUMA untuk sesama rangkaian.

7-SEASON PASS ONEXOX membolehkan DATA "CARRY-FORWARD" dan di KONGSIKAN.

8-Topup PERCUMA jika memperkenalkan rakan.

9-Jadikan SUMBER pendapatan TAMBAHAN.

Jadi apa tunggu lagi?
Jom bertukar ke Onexox.

Harga simkad hanya RM10 sahaja.

Boleh kekalkan nombor kesayangan anda.
Klik Sini < www.wasap.my/60103418608 > untuk maklumat lanjut

atau pilih nombor baru di :
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=dysd18248

#ONEXOX
#SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru

OFFER!!! OFFER!!! OFFER!!
.
AHLAN YA RAMADHAN
.
*10GB + free 2GB data Season Pass berharga RM50*
.
Promosi ini sehingga sehingga 11.59 mlm 25hb Mei 2018.
.
Cara membeli, sms *SP HD12 ke 23388*.
.
Hubungi saya jika memerlukan bantuan.
.
www.wasap.my/60162312920
.
#jutawansensen
#naktopupmurah
#bayarbildimana2
#mohbayardengankite
#agentopupdiperlukan
#simkadjimat
#steviarcc
#wildansusukambing
#Onexox #SeasonPass #HappyHour #PerkongsianTanpaHad #BurnProof #PatuhSyariah #SimkadJimat #TopupMurah #LiputanMeluas

MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." πŸ€¦πŸ»β€β™€ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! 🀳 pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig

MALULAH JIKA SELLER ONLINE LAMBAT SERVIS "Maaf ye saya lambat reply whatsapp.
Line teruk lah, Whatsapp awak baru masuk ni.
Lepas ni saya proses order awak." πŸ€¦πŸ»β€β™€ Aduiii, Malu juga sebagai online seller bila lambat servis pelanggan hanya kerana internet bermasalah.

Dahlah saya dropshipper. Kena booked awal-awal kalau ada pelanggan nak, lambat booked, nanti stok disambar dropshipper lain.

Nampak gayanya nak kena ikut nasihat Shila, dah jadi stokis dah dia.
Kena juga tukar ONEXOX PREPAID.
Jeles pula, dengar ceritanya, banyak offer ONEXOX sekarang.

Bila INTERNET LAJU, kerja-kerja iklan dan jualan pun MUDAH,
Barulah masyuuuuk! 🀳 pm sekarang jugak lah!

JOM DAPATKAN SIMKAD ONEXOX PREPAID.
KLIK LINK DI BAWAH SEKARANG !

Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram

www.wasap.my/60103418608

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248

#jomtukarkeonexox #outthereweareone #inovasiprabayarterkini #onexox #tanpacajcajtersembunyi #lebihpenjimatan #onexoxsimkad #onexoxprepaid #lambattinggai #areeonexox #SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia #tunetalk #celcom #digi #maxis #umobile #altel #hotlink #toneplus #friendi #malaysia #instashop #prepaid #topup #redone #pasifincome #visitmyig

.
Internet slow?
.
Jom try ONEXOX
.
βœ” Telco patuh shariah
βœ” lebih jimat dengan Season Pass (share & carry forward data)
βœ” 6% Ganjaran User Get User.
βœ” Tempoh aktif sehingga 28 bulan.
βœ” Boleh kekalkan no lama/dapatkan no baru
.
RM 10 je!
.
Nak tukar?
.
WhatsApp: 018-259 3755
.
#onexox #celcom #digi #maxis #hotlink #altel #clixster #umobile #sr1m #toneexcel #tunetalk #toneplus #toneplusofficial #bestmobile #friendi #xiddig #tronexus

AKU NAK BELANJA KORANG MAKAN BUFFET

Telco lain berebut-rebut buat unlimited call dan data. Tapi telco lain tak berani nak bagi peluang masa yang panjang untuk pengguna habiskan data atau call yang 'unlimited' tu.

Telco lain tak berani ikut apa yang ONEXOX buat. Sebab apa? Sebab kewajipan topup setiap bulan adalah 'lembu duit' bagi mereka. Korang pernah makan buffet Ramadhan bayar RM100 untuk makan 'unlimited' tapi rupanya bila kira balik tak sampai RM50 pun yang korang makan? Sama la macam offer unlimited dalam industri telco.

ONEXOX offer macammana pulak? ONEXOX offer korang bayar RM100 boleh makan selagi tak habis. Esok boleh datang lagi makan. Lusa boleh datang lagi. Selagi tak habis, makanlah yang korang dah bayar tu. Eh..kalau tak habis boleh share tak dengan kawan? Boleh..korang share la. Yang penting apa yang korang bayar korang boleh habiskan.

p/s: Jangan baca je..korang pakai simkad apa?

KETERANGAN LANJUT :
Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram
http://mssg.me/areeonexox
http://mssg.me/areeonexox

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248
#ONEXOX
#SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia

AKU NAK BELANJA KORANG MAKAN BUFFET

Telco lain berebut-rebut buat unlimited call dan data. Tapi telco lain tak berani nak bagi peluang masa yang panjang untuk pengguna habiskan data atau call yang 'unlimited' tu.

Telco lain tak berani ikut apa yang ONEXOX buat. Sebab apa? Sebab kewajipan topup setiap bulan adalah 'lembu duit' bagi mereka. Korang pernah makan buffet Ramadhan bayar RM100 untuk makan 'unlimited' tapi rupanya bila kira balik tak sampai RM50 pun yang korang makan? Sama la macam offer unlimited dalam industri telco.

ONEXOX offer macammana pulak? ONEXOX offer korang bayar RM100 boleh makan selagi tak habis. Esok boleh datang lagi makan. Lusa boleh datang lagi. Selagi tak habis, makanlah yang korang dah bayar tu. Eh..kalau tak habis boleh share tak dengan kawan? Boleh..korang share la. Yang penting apa yang korang bayar korang boleh habiskan.

p/s: Jangan baca je..korang pakai simkad apa?

KETERANGAN LANJUT :
Call/Sms/Whatsapp/Messenger/Telegram
http://mssg.me/areeonexox
http://mssg.me/areeonexox

@ klik link..
https://areeonexox.blogspot.my/

Boleh juga beli sim secara online di.. BELI SP / NOMBOR BARU
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=DYSD18248

BELI MNP/KEKALKAN NO ASAL
http://onlinestore.xox.com.my/mnp/mnp_instruction.php?Dlr=DYSD18248
#ONEXOX
#SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru
#onexoxdealermalaysia

APA guna free πŸ†“πŸ†“πŸ†“ data tapi bila buka youtube asyik loading aje...❗❕❕ Putar belit pengguna, itupun still ada yang jadi lembu cocok hidung...❗❕❗ SudahΒ² laa jangan rela kena tipu...❗❕❗ Khabarnya... bulan depan gst 0⃣% . Topup dah tak dapat free data lagi...❗❕❗ Terus auto langgan maksudnya kredit topup di sedut dan digantikan dengan data untuk kegunaan sebulan...❗❕❗ Malangnya..... line ternet macam siput vavi mengesot memang sebulan tak habis guna...❗❕❗ Dan bila tak habis guna TAK BOLEH di carry forward pulak...❗❕❗ Baki data jadi BURN...πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Mudah faham baki data itu di RAMPAS semula dan di jual semula bila pengguna isi topup...❗❕❗ Mushibah buat pengguna...πŸ€— #BertukarKeOnexoxSekarang
#onexox
#onexoxblack

⭐️ Inspired Polaroids; print manual on matte paper (RM1/pc)
Size available: πŸ“
-Square 3.6"x3.1"
-Vertical 3.8"x2.8"
-Horizontal 3.6"x3.0"
-
πŸ“²+601113370098 whatsapp to order πŸ€—
-
#dengkilperform #pasumperform #kmppperform #sayajualpolaroid #sayajualinstax #sayajualtopup #onexox #xoxmalaysia

Istimewa hari ini. Sempena ulang tahun saya yang ke 18 hari ini. 😊

Dapatkan promosi Special Season Pass Happy Hour 12GB data dengan harga cuma RM50!

Boleh carry forward, boleh share, boleh simpan.

Promosi bermula 12:00pm-11:59pm.

Pembelian boleh dibuat melalui;

1. SMS <SP HD12> to 23388/22111 or;
2. Online Store: promosp.my1xox.com or;
3. My1xoxDotCom app: apps.my1xox.com

Follow untuk info lanjut:
Facebook: https://facebook.com/my1xoxdotcom
Instagram: https://instagram.com/my1xoxdotcom
Telegram: https://t.me/my1xoxdotcom
Twitter: https://twitter.com/my1xoxdotcom

#HappyHour #SeasonPass #Onexox #OnexoxBlack #MyOnexox #My1xoxDotCom

Istimewa hari ini. Sempena ulang tahun saya yang ke 18 hari ini. 😊

Dapatkan promosi Special Season Pass Happy Hour 12GB data dengan harga cuma RM50!

Boleh carry forward, boleh share, boleh simpan.

Promosi bermula 12:00pm-11:59pm.

Pembelian boleh dibuat melalui;

1. SMS <SP HD12> to 23388/22111 or;
2. Online Store: promosp.my1xox.com or;
3. My1xoxDotCom app: apps.my1xox.com

Follow untuk info lanjut:
Facebook: https://facebook.com/my1xoxdotcom
Instagram: https://instagram.com/my1xoxdotcom
Telegram: https://t.me/my1xoxdotcom
Twitter: https://twitter.com/my1xoxdotcom

#HappyHour #SeasonPass #Onexox #OnexoxBlack #MyOnexox #My1xoxDotCom

Istimewa hari ini. Sempena ulang tahun saya yang ke 18 hari ini. 😊

Dapatkan promosi Special Season Pass Happy Hour 12GB data dengan harga cuma RM50!

Boleh carry forward, boleh share, boleh simpan.

Promosi bermula 12:00pm-11:59pm.

Pembelian boleh dibuat melalui;

1. SMS <SP HD12> to 23388/22111 or;
2. Online Store: promosp.my1xox.com or;
3. My1xoxDotCom app: apps.my1xox.com

Follow untuk info lanjut:
Facebook: https://facebook.com/my1xoxdotcom
Instagram: https://instagram.com/my1xoxdotcom
Telegram: https://t.me/my1xoxdotcom
Twitter: https://twitter.com/my1xoxdotcom

#HappyHour #SeasonPass #Onexox #OnexoxBlack #MyOnexox #My1xoxDotCom

Apabila kita bekerja untuk mencari wang, suatu hari kita akan rasa penat, tetapi sebaliknya jika wang bekerja untuk kita. Inilah dikatakan pasif income.
.
.

Mahu tahu satu peluang bisnes wang bekerja untuk kita? Ini bukan skim pelaburan, MLM atau seangkatan dengannya. Ini adalah bisnes sebenar.
. .
.

Jom join.. Makcik yakin anda tidak akan rugi. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ . .

#Onexox
#OutThereWeAreOne
#MyMinitelco
#1Step
#DataWar
#Tiens
#TogetherWeShare
#OneHeart
#OneVision
#SharingIsCaring
#PasifIncome
#BusinessOpportunity
#GoldenWords
#Quotes
#SimpleReminder
#SpreadingLove
#HappySunday
#BisnesBersistem
#Francais

Tak perlu lagi nak ke pejabat pos dan 7E nak bayar bil TM/TNB/Astro/ TOPUP dan lainΒ² guna aplikasi ni je.

AGENT TOPUP DIPERLUKAN
🚫BISNESS YANG MENJANA PENDAPATAN πŸ‘‰πŸ‘‰ Komisyen TopUp πŸ‘‡πŸ‘‡ 1. Celcom RM 10 untung 50 sen
2. Umobile RM10 untung 55 sen
3. TuneTalk RM10 untung 48 sen
4. Maxis RM10 untung 40 sen
5. Digi RM10 untung 20 - 40 sen
6. XOX RM10 untung 52 sen
7. Tron RM10 untung 65 sen
8. Altel RM10 untung 45sen

Komisyen Bil semua 0.3% . Contoh bayar bil RM100 untung 30 sen πŸ‘‰πŸ‘‰Sistem TOPUP guna aplikasi SRS MOBILE -πŸ‘‰πŸ‘‰Clik wasap ini segera πŸ‘‡πŸ‘‡
http://wasap.my/60184088500/PAKEJ_TERBAIK
http://wasap.my/60184088500/PAKEJ_TERBAIK

p/s: Hanya No Agent sah 018-4088500 sahaja yang akan berurusan dengan anda. Jangan percaya kepada nombor selain agent. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab. Jangan komen di sini, tetapi terus whatsapp untuk tidak terlepas peluang terima Yuran serendah RM10. -Clik wasap ini segera
http://wasap.my/60184088500/PAKEJ_TERBAIK
http://wasap.my/60184088500/PAKEJ_TERBAIK

#celcom #maxis #digi #tm #astro #redone #satu #sada #unifi #webe #umobile #airperak #saj #airmelaka #sains #syabas #sesb #xox #airkuching #airkelantan #njoi #tunetalk #onexox #tuneexcel #italk #tron #tronexus #yesbill #topup #bisnestopup

Rujukan Pihak Berwajib - Nama Syarikat : TwinTopup Enterprise
- No Pendaftaran : TR0150037-T
- No Tel : 018-4088500
- Harga : Yuran RM10
- Keterangan Produk: Bayar Bil dan TopUp - Kaedah Pembayaran: Bank In @ Tranfer
Akaun Maybank dan BSN
-Terma & syarat : Mestilah memiliki smartfone dan internet
-Anggaran masa penghantaran : Serta - merta memalui SMS

p/s: Jangan terlepas peluang terima Yuran serendah RM10

ANDA SEDANG MENCARI KERJA??.
.
ANDA SEORANG SURI RUMAH?.
.
ANDA SEORANG PELAJAR?.
.
JOM JANA PENDAPATAN DENGAN MENJADI AGENT TOPUP, YURAN SERENDAH RM10 SAHAJA. .
.
BERMINAT??
sila whatsapp kami untuk dapatkan detail selanjutnya. Klik link di bio untuk whatsapp. 😘
.
.
#peluangbisness #jualantopupsaya24jam #topuppercuma #topupmudah #jadiagenttopup #agenttopup #agent #topupmalaysia #untungtopup #untung #untungtinggi #untungtinggimodalrendah #topupmolpoint #celcom #topup #maxis #digi #tunetalk #onexox #redone #redzarosli #mirafilzah #bazaarpaknil #zizanrazak

9 KELEBIHAN ONEXOX PREPAID

1-Tempoh AKTIF kredit percuma sehingga 28 BULAN.

2-Kadar cajvoice mail SERENDAH 5 SEN.

3-Kelajuan internet TANPA HAD.

4-Kadar panggilan hanya 9sen seminit ke semua rangkaian.

5-10 nombor Friends & Family untuk ke SEMUA rangkaian termasuk TM.

6-1800 sms PERCUMA untuk sesama rangkaian.

7-SEASON PASS ONEXOX membolehkan DATA "CARRY-FORWARD" dan di KONGSIKAN.

8-Topup PERCUMA jika memperkenalkan rakan.

9-Jadikan SUMBER pendapatan TAMBAHAN.

Jadi apa tunggu lagi?
Jom bertukar ke Onexox.

Harga simkad hanya RM10 sahaja.

Boleh kekalkan nombor kesayangan anda.
Klik Sini < www.wasap.my/60103418608 > untuk maklumat lanjut

atau pilih nombor baru di :
http://onlinestore.xox.com.my/purchase.php?Dlr=dysd18248

#ONEXOX
#SEASONPASS
#KekalNomborLama
#DaftarNomborBaru

OFFER!!! OFFER!!! OFFER!!
.
AHLAN YA RAMADHAN
.
*10GB + free 2GB data Season Pass berharga RM50*
.
Promosi ini sehingga sehingga 11.59 mlm 25hb Mei 2018.
.
Cara membeli, sms *SP HD12 ke 23388*.
.
Hubungi saya jika memerlukan bantuan.
.
www.wasap.my/60162312920
.
#jutawansensen
#naktopupmurah
#bayarbildimana2
#mohbayardengankite
#agentopupdiperlukan
#simkadjimat
#steviarcc
#wildansusukambing
#Onexox #SeasonPass #HappyHour #PerkongsianTanpaHad #BurnProof #PatuhSyariah #SimkadJimat #TopupMurah #LiputanMeluas

Most Popular Instagram Hashtags