[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#onepiecemalaysia

1936 posts

TOP POSTS

๐Ÿ’ฅPrototype Cosplay๐Ÿ’ฅ
.
โœ”๏ธSize S-2XL
๐Ÿ’ฐ Hoodie+Jacket RM179 ๐Ÿ˜(exc postage)
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #dragonballmalaysia #lovelivemalaysia #gamersmalaysia #grandtheftauto #gtamalaysia #gintama

Permulaan Lagenda.

Siapa masih ingat lagi? Cuba angkat tangan Admin nak tengok

#budakgetah #onepiecemalaysia

Hello, Luffy is Here !! ~~Yang ditunggu Penggemar One Piece sudah tiba. Kali ini Malaysia menjadi tuan rumah! ~~ 5 tahun lalu memperingati 15th Anniversary One Piece bertempat di Tokyo dan secara resmi Bounty Ace terungkap. Lalu pergi ke Osaka (Nov.12 - Feb.13) dimana Bounty Bepo terungkap. Berikutnya tidak disangka, di Ketiga Exhibition berada diluar Jepang, Taiwan menjadi Tuan Rumah di Tahun 2014. Tidak ada bounty baru yang terungkap namun Oda mengungkapkan akan terus menggambar One Piece hingga 10 tahun kedepan dan akan mendapatkan Nakama baru! Yap seseorang tsb adalah Jinbe yang secara resmi mengundurkan diri dari aliansi Big Mam dan bergabung dengan topi jerami di Tahun 2017 (Omongan Oda 3 tahun yang lalu lol). Sekarang di Perayaan 20th One Piece Anniversary. Luffy is here!! Luffy di Asia Tenggara wew! Malaysia menjadi tuan rumah. Tidak jauh dari Indonesia ini kesempatan bagus bagi orang Asia Tenggara khususnya Indonesia. Kemungkinan Oda juga akan hadir kesana & jangan heran jika Manga One Piece mendatang break karena Oda berkunjung ke Malaysia lol Sama halnya yang Oda lakukan di Taiwan. Akankah Bounty baru terungkap di Malaysia ? Ya, saya pikir Bounty Sabo akan berada disana sebelum One Piece Magazine Vol. 3 rilis, mungkin.

Jadi saya ingin mengajak kalian, adakah Nakama yang berminat ke Kuala Lumpur, Malaysia. Event berlangsung 26 Agustus- 18 Oktober 2017 ? Saya ingin kesana & ini menjadi first time saya ke luar negeri hehe. Dalam waktu dekat ini akan membuat paspor. Rencana berangkat mengambil waktu libur tgl 21/22 Sep. Saya tidak mengerti bagaimana caranya kesana. Mohon bantuannya jika ada Nakama yang berada didekat sana / mengerti arah LOT10 50 Jalan Sultan Ismail. Atau Nakama punya tips traveler kesana sehingga dapat mengurangi pembiayaan ? Rekomendasi jasa travel mungkin ? Nakama yang berminat bisa komentar disini.
Post ini bertujuan mencari Nakama agar kita dapat pergi ke Malaysia bersama-sama dan mengurangi pembiayaan. Jika berminat bisa message/komentar disini. Tolong dishare ke rekan2 nakama juga ya. Kali aja berminat :D

Btw Saya domisili Jakarta, Terimakasih,
Salam One Piece ๐Ÿ‘Š

#OnePiece #OnePieceExhibition #OnePieceMalaysia

Sape dah tgk movie One Piece Film Gold???!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Peminat anime mesti tgk ni, best dgn pakai baju One Piece Senpai Tshirt lg gempak! Cuti panjang ni blh pegi GSC ๐Ÿ˜†
#onepiecemalaysia #onepiece #onepiecetshirt #animetshirt #onepiecefilmgold

Salah satu kebahagiaanku ๐Ÿ˜

Berminat ? Singgah igshop @kopi_o_ree , cantik dan harga memang terbaikk !

#petak_official #petakberbicara #quoteperday #onepiecemalaysia

OFFICIAL STORE:
158B KAMPUNG KOTA LAMA, 20300 KUALA TERENGGANU, TERENGGANU
.
Saiz dari kanak-kanak hinggalah dewasa 2XL
-3XL tambah 5 Ringgit
-Lengan panjang tambah 10 Ringgit
.
postage sehelai: -semenanjung 7 Ringgit
-Sabah Sarawak 12 Ringgit
.
Stok
Sila whatsapp kami utk stok
.
Untuk tempahan:
Whatsapp/call 0139019260
Whatsapp/call 0139019260
Whatsapp/call 0139019260
.
FB: Cetak Baju Anime
.
.
.
.
.
.
.
#cetakbajuanime #peminatanimemalaysia #malaysiaanimefan #narutomalaysia #onepiecemalaysia

bukan selalu jadi chopper.
#onepiecegold #gsc #onepiecemalaysia

Kumpulan Topi Jerami bersama mereka sewaktu kecil. No 1 - 9, siapa yang ke 10 agaknya?

#budakgetah #mugiwaranoichimi #onepiecemalaysia

๐Ÿ’ฅ AOT Sweater Promo Until 30/9๐Ÿ’ฅ
.
โœ”๏ธSize S-2XL
๐Ÿ’ฐ RM50 Each๐Ÿ˜ (exc postage)
โ—๏ธNormal Price RM70๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #dragonballmalaysia #lovelivemalaysia #gamersmalaysia #tokyoghoul

MOST RECENT

[CONTROLLER XBOX360]
.
.
๐ŸŽฎ Barang panas!! Nak rasa feeling main game macam main xbox bila main game pc? Yup controller ni compatible dengan pc.๐Ÿ’ป
.
.
๐ŸŽฎ Serius best xbox controller ni. Grip dia pun best. Admin main pc game guna controller ni ah. Main pes / fifa smooth je rasa. Nak buat skill pun sedap. ๐Ÿ˜Ž
.
.
๐ŸŽฎ Warranty kami bagi 2 bulan. Lama kan? Kalau kedai biasa diorang bagi 1 bulan je warranty. Tapi kami bagi warranty 2 bulan.๐Ÿ˜Š
.
.
๐ŸŽฎ Berminat nak dapatkan satu? Harga RM 82 termasuk charge penghantaran. Nakkan postage murah? Boleh shopping kat shopee admin.
. .
๐ŸŽฎ Whatsapp admin di no 019-2180629 untuk direct order.
.
.
"Enjoy The Game"
.
.
#gamermalaysia #ps4malaysia #ps3malaysia #xboxmalaysia #hobigame #dotamalaysia #gamemurah #controllermurah #gameps3 #gameps4 #jualgame #jualcontroller #jualcd #jualpsp #jualchargerps4 #jaketmurah #topimurah #jualtopi #gamebest #gamemalaysia #consolemalaysia #nintendomalaysia #sonymalaysia #microsoftmalaysia #pesmalaysia #fifamalaysia #keychainanime #narutomalaysia #onepiecemalaysia

๐Ÿ’ฅPrototype Cosplay๐Ÿ’ฅ
.
โœ”๏ธSize S-2XL
๐Ÿ’ฐ Hoodie+Jacket RM179 ๐Ÿ˜(exc postage)
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #dragonballmalaysia #lovelivemalaysia #gamersmalaysia #grandtheftauto #gtamalaysia #gintama

๐Ÿ’ฅ Kaneki Ken Wig๐Ÿ’ฅ
.
โœ”๏ธOne Size
๐Ÿ’ฐ RM65 ๐Ÿ˜ (exc postage)
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #dragonballmalaysia #lovelivemalaysia #gamersmalaysia #tokyoghoul

[INJUSTICE]
.
.
Wasup broo.๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
.
๐ŸŽฎ Haiii kipas susah mati DC. Kali ni admin nak share kat korang game best untuk ps4 korang. .
. ๐ŸŽฎ Sukakan fighting game? Haaa ni ada game Injustice Ultimate Edition. Macam2 character idaman korang ada dalam game ni yang korang boleh try.
.
.
๐ŸŽฎ Harga RM 117 termasuk sekali dengan postage. Nak postage murah? Haaaa jom shopping kat shopee admin.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
๐ŸŽฎ Whatsapp admin di no 019-2180629 untuk direct order.
.
.
"Enjoy The Game"
.
.
#gamermalaysia #ps4malaysia #ps3malaysia #xboxmalaysia #hobigame #dotamalaysia #gamemurah #controllermurah #gameps3 #gameps4 #jualgame #jualcontroller #jualcd #jualpsp #jualchargerps4 #jaketmurah #topimurah #jualtopi #gamebest #gamemalaysia #consolemalaysia #nintendomalaysia #sonymalaysia #microsoftmalaysia #pesmalaysia #fifamalaysia #keychainanime #narutomalaysia #onepiecemalaysia

One Piece Sweatshirt

Size : S - 19 x 23.5
Condition : 8/10
Price : RM35 inc postage / SS+RM5
WhatsApp : 0167339462
.
** Tag missing , kain tebal ๐Ÿ’ฏ original
.
#OnePieceMalaysia #onepiecesecond #bundleonepiece #romancedawn #mugiwarapirates #luffy #onepiecesweatshirt #japan #anime #hentai #tokyo #streetlover #fashion #yusedandprilef #onepiecemurah

[Dishonored 2]
.
.
Wasup broo.๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
.
๐ŸŽฎ Dishonored 2 in da houuuseee!!!. Sequel dishonored yang pernah dapat GOTY masih lagi ada stock guyyss untuk platform ps4. .
.
๐ŸŽฎ Kalau korang jenis suka game yang ada mission stealth kill + ada super power. Yuppp game ni memang untuk korang. Memang BEST. .
.
๐ŸŽฎ Tapi stock serius LIMITED. Siapa cepat dia dapat. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡.
.
.
๐ŸŽฎ Harga RM 127 termasuk sekali dengan postage. Nak postage murah? Haaaa jom shopping dekat shopee admin.
.
.
๐ŸŽฎ Whatsapp admin laju2 ๐Ÿ“ฑ019-2180629๐Ÿ“ฑ untuk order.
.
.
"Enjoy The Game"
.
.
#gamermalaysia #ps4malaysia #ps3malaysia #xboxmalaysia #hobigame #dotamalaysia #gamemurah #controllermurah #gameps3 #gameps4 #jualgame #jualcontroller #jualcd #jualpsp #jualchargerps4 #jaketmurah #topimurah #jualtopi #gamebest #gamemalaysia #consolemalaysia #nintendomalaysia #sonymalaysia #microsoftmalaysia #pesmalaysia #fifamalaysia #keychainanime #narutomalaysia #onepiecemalaysia #dishonoredmalaysia

๐Ÿ’ฅ AOT Sweater Promo Until 30/9๐Ÿ’ฅ
.
โœ”๏ธSize S-2XL
๐Ÿ’ฐ RM50 Each๐Ÿ˜ (exc postage)
โ—๏ธNormal Price RM70๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #dragonballmalaysia #lovelivemalaysia #gamersmalaysia #tokyoghoul

๐Ÿ’ฅ Kuruko No Basuke Sweater Promo Until 30/9๐Ÿ’ฅ
.
โœ”๏ธSize S-2XL
๐Ÿ’ฐ RM50 Each๐Ÿ˜ (exc postage)
โ—๏ธNormal Price RM70๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #dragonballmalaysia #lovelivemalaysia #gamersmalaysia #tokyoghoul

๐Ÿ’ฅ Super Saiyan Hoodie Promo Until 30/9๐Ÿ’ฅ
.
โœ”๏ธSize S-3XL
๐Ÿ’ฐ RM70 Each (exc postage)
โ—๏ธNormal Price RM90๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #dragonballmalaysia #lovelivemalaysia #gamersmalaysia #tokyoghoul

[MARVEL KEYCHAIN]
.
.
Wasup brooo.๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
.
๐ŸŽฎ Siapa sini peminat marvel? Haaa ni admin ada keychain marvel ni untuk korang yang minat cerita marvel.
.
.
๐ŸŽฎ Ada keychain Thor Mjolnir, Captain America Shield & Black Panther Mask
.
.
๐ŸŽฎ Mjolnir : RM 22 termasuk sekali dengan postage.
๐ŸŽฎ Shield : RM 16 termasuk sekali dengan postage.
๐ŸŽฎ Mask : RM 20 termasuk sekali dengan postage.
.
.
๐ŸŽฎ Nak beli sekali semua??? Haaa kalau semua jadi RM 50 termasuk sekali dengan postage.
.
.
๐ŸŽฎ Whatsapp admin laju2 untuk order keychain marvel ni. ๐Ÿ“ฑโžก0192180629.
.
.
"Enjoy The Game"
.
.
#gamermalaysia #ps4malaysia #ps3malaysia #xboxmalaysia #hobigame #dotamalaysia #gamemurah #controllermurah #gameps3 #gameps4 #jualgame #jualcontroller #jualcd #jualpsp #jualchargerps4 #jaketmurah #topimurah #jualtopi #gamebest #gamemalaysia #consolemalaysia #nintendomalaysia #sonymalaysia #microsoftmalaysia #pesmalaysia #fifamalaysia #keychainanime #narutomalaysia #onepiecemalaysia

[BATMAN ARKHAM KNIGHT]
.
.
๐ŸŽฎ Sequel game batman arkham city yang pernah jadi goty.
.
. ๐ŸŽฎ Jadi batman sebagai vigilante melawan villian mcm joker, scarecrow, penguin, red hood dan lain2 lagi.
.
.
๐ŸŽฎ HDD : 49GB Minimum.
.
.
๐ŸŽฎ RM 112 termasuk sekali dengan postage. Ada account shopee? Haaaa jom shopping game ni kat shopee admin
.
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp admin 019-2180629 untuk order๐Ÿ“ฑ
.
.
"Enjoy The Game"
.
.
#gamermalaysia #ps4malaysia #ps3malaysia #xboxmalaysia #hobigame #dotamalaysia #gamemurah #controllermurah #gameps3 #gameps4 #jualgame #jualcontroller #jualcd #jualpsp #jualchargerps4 #batmanps4 #topimurah #jualtopi #gamebest #gamemalaysia #consolemalaysia #nintendomalaysia #sonymalaysia #microsoftmalaysia #pesmalaysia #fifamalaysia #keychainanime #narutomalaysia #onepiecemalaysia

[DESTINY]
.
.
Wasup brooo. ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
.
๐ŸŽฎ Ada yang minat game shooting futuristic tak kat console ps3 & ps4? .
.
๐ŸŽฎ Haaa, admin nak bagitau ni. Game DESTINY ni game shooting futuristic yang serius best. .
.
๐ŸŽฎ PS3 - RM 77 termasuk sekali dengan postage.
๐ŸŽฎ PS4 - RM 77 termasuk sekali dengan postage.
.
.
๐ŸŽฎWhatsapp admin 0192180629 untuk order. Nakkan postage murah? Jom shopping kat shopee admin.
.
.
"Enjoy The Game"
.
.
#gamermalaysia #ps4malaysia #ps3malaysia #xboxmalaysia #hobigame #dotamalaysia #gamemurah #controllermurah #gameps3 #gameps4 #jualgame #jualcontroller #jualcd #jualpsp #jualchargerps4 #jaketmurah #topimurah #jualtopi #gamebest #gamemalaysia #consolemalaysia #nintendomalaysia #sonymalaysia #microsoftmalaysia #pesmalaysia #fifamalaysia #keychainanime #narutomalaysia #onepiecemalaysia

๐Ÿ’ฅ Naruto Figurine๐Ÿ’ฅ
.
โœ”๏ธSize; Approx 8cm
โœ”๏ธ1 Set=6 Figurines
๐Ÿ’ฐ RM90 per set ๐Ÿ˜ (exc postage)
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #dragonballmalaysia #lovelivemalaysia #gamersmalaysia #tokyoghoul

๐Ÿ’ฅ Sasuke Wig๐Ÿ’ฅ
.
โœ”๏ธOne Size
๐Ÿ’ฐ RM75 ๐Ÿ˜ (exc postage)
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #dragonballmalaysia #lovelivemalaysia #gamersmalaysia #tokyoghoul

๐Ÿ’ฅ Cosplay Set๐Ÿ’ฅ
.
โœ”๏ธSize S-XL
๐Ÿ’ฐ RM139 Per Set ๐Ÿ˜ (exc postage)
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #dragonballmalaysia #lovelivemalaysia #gamersmalaysia #tokyoghoul

๐Ÿ’ฅ Cosplay Set๐Ÿ’ฅ
.
โœ”๏ธSize S-2XL
๐Ÿ’ฐ RM140 Per Set ๐Ÿ˜ (exc postage)
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #dragonballmalaysia #lovelivemalaysia #gamersmalaysia #tokyoghoul

[DUST PROOF KIT PS4]
.
.
Wasup broo.๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
.
๐ŸŽฎ Risau ps4 masuk habuk atau serangga pelik2? .
.
๐ŸŽฎ Takkan tak sayang ps4 korang kan kalau berhabuk teruk gila dalam ps4. Luar dah nampak cantik dah. Dalam, perghhh. Kipas nak jalan pun tak smooth bila teruk sangat habuk dalam ps4
.
.
๐ŸŽฎ Haaa, nah kali ni admin datangkan fust proof kit untuk halang habuk/serangga masuk dalam ps4 korang
.
.
๐ŸŽฎ PS4 FAT : RM 27 termasuk sekali dengan postage.
๐ŸŽฎ PS4 PRO : RM 35 termasuk sekali dengan postage.
๐ŸŽฎ PS4 SLIM : RM RM 30 termasuk sekali dengan postage.
.
.
๐ŸŽฎ Nak postage murah? Boleh shopping dekat shopee admin.
.
.
๐ŸŽฎ Atau ws admin terus 019-2180629 untuk direct order.
.
.
"Enjoy The Game"
.
.
#gamermalaysia #ps4malaysia #ps3malaysia #xboxmalaysia #hobigame #dotamalaysia #gamemurah #controllermurah #gameps3 #gameps4 #jualgame #jualcontroller #jualcd #jualpsp #jualchargerps4 #jaketmurah #topimurah #jualtopi #gamebest #gamemalaysia #consolemalaysia #nintendomalaysia #sonymalaysia #microsoftmalaysia #pesmalaysia #fifamalaysia #keychainanime #narutomalaysia #onepiecemalaysia

๐Ÿ’ฅ Death Note Bag๐Ÿ’ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM79 ๐Ÿ˜ (exc postage)
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #bungoustraydogs

๐Ÿ’ฅ Assassin's Creed Tshirt๐Ÿ’ฅ
.
โœ”๏ธSize S-3XL(small cutting)
๐Ÿ’ฐ RM37 Each ๐Ÿ˜(exc postage)
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60107950140 for Pre-Order
.
.
๐Ÿ”ฎ Tag your friends who might be interested ๐Ÿ˜
.
#cosplaymalaysia #overwatchmalaysia #animemalaysia #otakumalaysia #onepiecemalaysia #lovelivemalaysia #harajukumalaysia #kiminonawa #dragonballmalaysia #lovelivemalaysia #assassinscreed #tokyoghoul

Most Popular Instagram Hashtags