[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#onehomeonestraycat

MOST RECENT

#1home1straycat πŸ±πŸ±πŸ’•πŸ’• keep sharing and spreading
#onehomeonestraycat

Tak sabar nya event rabu ni di #umt !
Unicat akan buka booth ya .
Tarikh lokasi akan kami umum kan nanti !!! Jemput ramai2 πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Kami akan bawa anak2 bulus kami yang dulu nya #jalanan tapi sekarang #TheRoyals 🌹🌹🌹🌹 πŸ¦„πŸ¦„πŸˆπŸˆ Photobooth by @cik_aqeela

#umt #dapopata #kucingjalanan #1home1straycat #onehomeonestraycat

CikTa sebelum dan selepas adoption. Jom adopt kucing jalanan dan belalah mereka dgn seikhlas hati, InsyaAllah cantik akhirnya. Jangan adopt ramai... sekor dua pun dah cukup.
#onehomeonestraycat #fromstraytoroyal #unicatkingdom

Ape ko makan nakkkkk oiiiii sampai body mukmuk mcm ni?.. Mommy puasakan korang dua nak?!.. #anakUnicatKingdom
#fromstraytoroyal
#onehomeonestraycat

Nak buka for adoption. Ada yg sudi ke?.. hik..hik..hik... eh tak la ..gurau jer.. Ini anak anak Unicat yg kami adopt.
#fromstraytoroyal
#1home1straycat
#onehomeonestraycat
#unicatkingdom

Semoga Allah merahmati dan memurahkan rezeki dengan kehadiran baby meow yang baru di adopt oleh Jannah. This baby, pernah terseliuh kaki. Sampai tak nak makan sendiri. Kak Yanti suapkan wetfood, Nutriplus, dan letak pain relief rub (Khas untuk pet. Bukan utk manusia ya) serta ubatan lain. Wajib 2 kali sehari demi baby ini.
Unicat Kingdom berharap awk gembira dengan owner baru yang boleh luangkan masa untuk awak. Terima kasih Jannah.

#1home1straycat #onehomeonestraycat #kucingmalaysia #adopted #fromstraytoroyal #kucingterengganu

Terkejut admin tengok keadaan kucing ini. Tapi inilah Shell. Kucing yang diadopt oleh Kak Yanti ketika bertugas di Samarahan, Sarawak. Menurut doktor veterinar yang merawat Shell dijangkiti hama dan kulat dan menerima rawatan bertauliah hampir sebulan.
Macam mana keadaan Shell sekarang? πŸ˜† Seperti Big Boss! Segeralah bawa kucing anda ke klinik haiwan jika ada masalah kesihatan.

#onehomeonestraycat #fromstraytoroyal #kucingmalaysia #kucingdomestik

Bob Si Kucing Jalanan

Siapa yang baca artikel dari majalah Hai Meow ni sampai mencurah air mata? Huhu.. kalau bab kucing/anjing memang mudah beremosi.
Jom2 kita baca kisah si Bob ni. Hanya dalam Hai Meow aja taw!

#haimeow #onehomeonestraycat

I don't know why Panther ada fetish isap kaki Luna. Si Luna pn layankan je la. Buruk betul perangai.

#fromstraytoroyal #onehomeonestraycat #lunachance #pantherchance

Ahtletic Panther. Favourite spot, portable aircond. Bleh panjat-panjat and berjemur tepi window.
#fromstraytoroyal #onehomeonestraycat #pantherchance

Tiger loves the Astro decoder. Especially when mummy watches channel 393. Anak bertuah!

#fromstraytoroyal #onehomeonestraycat #tigerchance

I'm back! With more mischief.
#fromstraytoroyal #onehomeonestraycat

Semalam kami ada post di page Dunia Kucing kisah transformasi salah seekor anak Unicat Kingdom, Shell. Mencapai 7000 lebih audience. Ramai penyokong kucing jalanan di page tersebut. Semoga kisah Shell menjadi inspirasi utk semua. #onehomeonestraycat #fromstraytoroyal #anakjalanan #AnakUnicatKingdom #kucingkembirikool

Aktiviti mlm 😩 Tok Ngulu ❀ GD ❀ Babang ❀ Hongki ❀ Treeleaf ❀ Nobita ❀ Hitam ❀ Bohsia ❀ Dedek ❀ Batu 6 ❀ Jelita and kids ❀ Another one is coming soon!

Esok jemput singgah ke kedai

#nothingmuchtodo #kucingkampungjer #fromstraytoroyal #onehomeonestraycat #adoptisthebestbreed #kurangkasihsayang #crazycats #catsofinstagram #unicatkingdom #wedontsellcats

Abang Hitam si terrorist dulu dan sekarang ❀ Dulu bulu tipis je dan kaler oren2 sebab kesan sinaran UV dan tak cukup nutrients. Skang ni body dah pejal, bulu hitam legam dan tebal bak pakai pomade πŸ˜‚
#kucinghitam #kucingdomestik #belumkembiri #kucingjalanan #fromstraytoroyal #adopt #onehomeonestraycat #penjagaankucing #indoorcat #kucingterengganu #kucingiscat #unicatkingdom #unicatmalaysia

Dinner berjemaah dalam talam. Dah mcm makan nasi ambeng pulak. πŸ˜… Makan sikit sorg ya. Kucing yang dekat luar tu pun nak merasa jugak.

#kucingterengganu #kucingdomestik #kucingjalanan #kucingadopt #mogamurahrezeki #jomadoptkucing #onehomeonestraycat #fromstraytoroyal #neuterandspay #kucingkembiri #jakimkataharuskembiridemikemaslahatanummah

"Sis, kucing saya tak pandai poo dalam bekas dia 😣 Ada cara tak?" Kan dah cakap MAJALAH HAI MEOW ni bagus!! Lepas ni tak perlu susah2 nak tunggu Unicat Kingdom reply soalan2 awk tu. Awak semua beli je majalah ni. Sambil baring ilmu pun dapat πŸ˜‰ Tak baca tak taw.
Jom cepat2 dapatkan sebelum habis. Ada Baucer??? Buat apa kepam lam wallet. Pakai je beli buku ni dan dapat harga RM5.90. Jangan kedekut kalau nak menuntut ilmu.
#kucingterengganu #kucingmalaysia #haimeow #majalahkucingno1 #kucingcomel #membacajambatanilmu #petshopmalaysia #petshopterengganu #kedaikucingmalaysia #hanyayangterbaik #unicatkingdom #unicatmalaysia #onehomeonestraycat #fromstraytoroyal

Most Popular Instagram Hashtags