[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#onduty

515724 posts

TOP POSTS

Seus Dodo Kesayangan Incessss !
@seus_dodo
_____________\\\___________

#PrincesSyahrini
#SyahriniEntertainmentIndonesia
#Work
#OnDuty

Another day at work.... Diabetes, hypertension, swelling of feet, acute kidney injury, chronic kidney disease, nephrotic syndrome,?? I got you.... These are the top conditions being treated in my unit... While pills, medications, & other interventions are an important part of disease cure & prevention,,,a healthy lifestyle can have incredible benefits towards your overall health as well...Healthy eating plays an important role in reducing the risk of getting chronic kidney disease (CKD).... In my unit, taking a patient OFF a chronic medication is a huge personal victory...๐Ÿ™Œ
PS. Drink a lot of water.
#hospital #doctor #onduty #health #diseases #healthiswealth

A โ€˜Happy Fridayโ€™ smile from Natalya. Sheโ€™s always cooking with her mom and wants to be a chef when sheโ€™s older. I volunteer to be her official taste tester ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿผ
Have a great day, be safe.
#OnDuty #TorontoPolice #Smile #ScarbTO #Toronto #Police #CommunityPolicing #LW #BeSafe @mornellecourt

.
Semua pekerjaan, terutama proses kreatif membutuhkan pikiran ya g jernih, energi positif dan hati yang gembira. .
.
Kreatifitas tak hanya dibutuhkan oleh para pekerja seni. Apapun bidang pekerjaan kita, dibutuhkan kreatifitas untuk berinovasi, melahirkan ide ide cemerlang dan mencari jalan keluar atas permasalahan yang ada.
.
.
Kita tak bisa mengihindari drama ataupun masalah kecil hingga besar yang pasti hadir dalam hidup. Karena kalau drama dan masalah sudah tak ada lagi, berarti usailah kehidupan itu.
.
.
Jangan pernah lelah untuk berusaha, karena kesuksesan adalah hak semua orang. .
.
Selamat bekerja,
Salam pantang menyerah,
Wanda Ponikaโค๏ธ
.
.
#wandaponika #wandaponikajourney #wandaponikasharing #wandaponikalife #onduty #jeweler #jewelrydesigner #wandahouseofjewels

Last night at the amazing premiere for On Duty, directed by @richardkattah. Amazing turnout and it was great to see everyone supporting each other!
Mr Women Are Trash & myself after 50 attempts of getting a good picture. Catch us tonight on the premier of Season 3 @bkchatworld BABYYYYY!
#bkchatldn #bkchat #onduty #premiere #films #youtuber #disgustedcampaign

Big day for the Special Supervisor!
๐Ÿ‘€๐Ÿ”Ž Every Thanksgiving, Mamz has one very important job: Captain Mac & Cheese

I have to make sure she gets it right.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”-
HAPPY THANKSGIVING!
Queenie luvs you! ๐Ÿ‘‘๐Ÿฆƒโค๏ธ
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”-
#queenmolly #thanksgiving2017 #specialsupervisor #onduty #boxerdogduty #boxerdog

May be Iโ€™ll stop wearing black when they invent a darker color.
This Thursday is all about reminiscing my favorite collaboration with @sciccosobd and Cover feature for @gayamagazine, March 2017 โค๏ธ

MOST RECENT

@daljef_ofan (Duta Kampus STKS 2017) dan @diniciherla (Duta Seni dan Olahraga STKS 2017) menghadiri Pemilihan Duta Politeknik Pos Indonesia pada Jumat, 24 November lalu.
Selamat kepada @aldinurrahman17 dan @indiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yang telah terpilih menjadi Face of Poltekpos 2017. Semoga dapat menjalankan amanahnya dengan baik dan selalu menginspirasi, ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• #DutaSTKS #Onduty #Brain #Behaviour #Confident #Social #Wise

Enseval this mornin'... ๐Ÿ˜‰ #officeday #onduty #happyweekend #withfriends #satpamganteng

Wkwk enduynya aku ya tuhan ๐Ÿ˜‚
.
.
.
.
.
.
#avsecindonesia
#lionairgrub
#bandaranotohadinegoro
#onduty
#semangat
#salamsingamaborr โœˆโœˆ

Sesi foto studio, buat kamu semua yang ingin mengabadikan moment kalian untuk keperluan foto display diacara birthday party, graduation, couple anniversary, bridal shower, prewedding, dll
.
"we can treat you better"
.
๐Ÿ‘ฉ : @wharentsuawa
๐Ÿ’„ : @vennyangelina.id
๐Ÿ“ท : @elcielo.id
๐Ÿ’ก : @victoryfotosby
Studio : @puzzlerental
.
Contac us :
WA/Text Only 081231488892 ๐Ÿ“ง elcielo.id@gmail.com
.
#ootd #beautyshoot #makeup #potrait #fotostudio #events #party #dailyphoto #capture #elcieloid #handelwithcare #treatyoubetter #igdaily #onduty #photograferlife #indografer #indonesia #traveller

Cause I am leaving on a jetplane I dont know when I'll be back again..
Oo babe I have to goooo...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#aeroplane #bluesky #travelgram #piknik #onduty #clearsky #wanderlust #airport #indonesia #garudaindonesia

Hari Ke 5..dilantik sebagai Pegawai Pengiring kepada YABhg Datin Seri Utama Rosmah Mansor sempena Program Tahunan Isteri Wakil Rakyat 2017 di Melaka.. #onduty
#dontmesswithmelaka
#firstlady

Family Fest sih tema acaranya, tapi kita mah belom berkeluarga gmn dong? Bawa asik aja lah ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
.
NB : #onDuty event #FamilyFEST w/ bos @phambukp

Most Popular Instagram Hashtags