[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#olivehouse

5865 posts

TOP POSTS

"Nak kawin paling kurang isteri pun mesti 3 org, itu yg sepatutnya." mungkin tu telahan saya.. haha.. ☺

#QuranicFoods
#OliveHouse
#ImamMudaArrazi

Ingatkan Liridon tadi.. rupanya Ustaz Don.. hihi .. Ustaz Don sempoi lahh 💪🏻😄.. #kenduriabgbob #olivehouse #lk3n9 #vsco #ustazdon

Tahu tak olive house tengah buat promosi bulan ni... Dengan setiap pembelian madu asli olive house dan pembelian rm100 ke atas... anda boleh dapat termos ekslusif dari olive house yang memang "LIMITED EDITION".... bukan senang weh nak dapat termos tu.. So apa lagi...pm atau dm admin cepat 😉

#aafiatlifestyle
#olivehouse
#webeginwithnature

"Tetapkan hati untuk bersyukur ketika mendapat kebahagiaan. Bersabar ketika diberi ujian"

#AafiyatLifestyle
#OliveHouse

@malaysiaolivehouse

Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat

Uolls biasa dengar cuka kurma, cuka epal kan? Apa kata uolls try #saricukateen by #olivehouse.
.
.
.
Harga hanya RM24.90 (250ml).

"Allah tidak membebankan seseorang melainkan sesuai dengan kemampuannya"

#AafiyatLifestyle
#OliveHouse #StayPositive #StayStrong #Quotes

かなと久しぶりにご飯食べた😋🌷
紫芋とかぼちゃのモンブランおいしすぎたよ🤤🍠🎃
#kichijoji#olivehouse

Alhamdulillah, syukur diberi kekuatan menyiapkan proposal produk baru dan presentation sebentar tadi walaupun banyak halangan dan komitmen masa.. Enjoy dalam group ni.. Kami bertiga, Datin Azleenda, dan Dr Noormin sgt supportive dan willing to help ntk siapkan proposal Produk Almond untuk dipasarkan didalam Olive House.
.
Doakan produk kami berjaya untuk ditapis hingga akhir💪🏻😍
.
#theapprentice
#olivehouse
#naturalbeautybyoh

Perkongsian ilmu dan pengalaman bersama warga #olivehouse - impak & karisma bahasa dalam seni komunikasi

MOST RECENT

WANITA & DIABETES
.
Di Malaysia, seramai 3.6 juta (17.5%) penduduk berumur 18 tahun dan ke atas adalah penghidap diabetes, daripada jumlah ini, seramai 1.78 juta penghidap diabetes adalah wanita.
.
Sempena sambutan Hari Diabetes Sedunia pada hari ini, tema “Wanita dan Diabetes: Kesihatan Kita, Milik Kita, Hak Kita” telah dipilih.
.
Untuk memberi fokus kepada bebanan penyakit kencing manis di kalangan wanita khususnya pada pesakit diabetes wanita yang hamil.
.
Adalah penting untuk golongan wanita sedar bahawa kesihatan mereka adalah milik mereka (health ownership).
.
Rawatan dan usaha untuk mengawal paras gula di kalangan pesakit TIDAK akan berjaya sekiranya pesakit tidak mengambil langkah proaktif untuk mengawal paras gula dengan: . 🍄 Mematuhi pengambilan ubat dan rawatan. .
🍄 Mengawal pengambilan makanan dan minuman. .
🍄 Mengamalkan gaya hidup sihat dan kekal aktif. .
🍄 Jauhi dari mengambil supplement, makanan tambahan dan jus campuran buah buahan yang tinggi gula dan pengawet yang berlambak di pasaran. Pilihlah yang organik & segar.
. -----------------------------------
.
Gambar yang dikongsi menunjukkan masalah Diabetic Foot Ulcer yang merupakan komplikasi penyakit kencing manis yang tidak dikawal.

Sayangi diri anda. 😊☘ Sama-sama amalkan gaya hidup Aafiyat 🌷
.
Maklumat lanjut boleh hubungi :
📞☎📱012 -637 11011
.
atau whatsapp :
📞☎📱http://www.wasap.my/60126371101
.
.
Zakuan Ahmad
Ejen Rasmi Olive House
Lembah Klang 3 & Negeri Sembilan

#zaitun #minyakzaitun #oliveoil #olivieplus30X #jusdelima #makanansunnah #quranicfood #makananberkhasiat #olivehouse #olivehouseagent #agentolivehousesentul #sayajualminyakzaitun #sayajualjusdelima #sentul #bandarbarusentul

MALAM INI >>>Menangi Jus Delima Az-Granata dari Azerbaijan(1 liter) esok!
-
Hanya di Facebook Aafiyat Lifestyle.

#AafiyatLifestyle
#OliveHouse

@malaysiaolivehouse

Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat

The best olive oil for your health

#oliveoil
#olivie30
#olivehouse

Kawal pengambilan gula. Elak dari merana seumur hidup!
#AafiyatLifestyle
#OliveHouse

@malaysiaolivehouse

Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat

JOM MENANG JUS DELIMA BOTOL BESAR MALAM INI! .

Sertai kuiz "JAWAB & MENANG"di facebook Aafiyat Lifestyle MALAM INI bermula jam 9.30 malam hingga 12.00 malam (2 JAM 30 MINIT SAHAJA) dan menangi JUS DELIMA AZ - GRANATA dari Azerbaijan 1 liter yang enak, segar lagi menyihatkan. .

Ingat, jangan terlepas peluang untuk menang dengan share poster ini kepada rakan² anda! .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #JusDelimaOrganik #JusDelima #Contest #Giveaway #MalaysiaGiveaway #FreeGift

Tiada minuman yang lebih baik dibandingkan dengan jus delima Az – Granata yang dihasilkan daripada teknologi hebat yang dapat mengekalkan segala nutrisi dan kesegarannya. .

Jom nikmatinya hari ini! .

Nak JUS DELIMA FREEEE?

Jangan Lupa SAKSIKAN AAFIYAT LIFESTYLE malam ini di ASTRO OASIS 106, Pukul 9.30 malam! .

WhatsApp: www.wasap.my/60178623537/JusDelima .

#OliveHouse #OliveHouseSabah #OliveHouseKunak #Sabah #Kunak #Tawau #KotaKinabalu #JusDelima #JusDelimaOrganik #SayaJual #Delima #Pomegranate #Alhamdulillah #PomegranateJuice #Organik #Natural #TanpaGulaTambahan #TanpaPengawet #DelimaTerbaik #Azerbaijan #Promosi #Share #Like #Trending #Viral #EjenOliveHouse #PenghantaranSeluruhMalaysia

>> *MALAM INI* << >>> Menangi *Jus Delima Az-Granata* dari Azerbaijan (1 liter) dengan menonton rancangan bual bicara *Aafiyat Lifestyle* pada malam ini jam 9.30 malam di Astro Oasis saluran 106

Soalan kuiz mingguan akan dipaparkan di Facebook Aafiyat Lifestyle.

#AafiyatLifestyle
#OliveHouse

Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat

"Tetapkan hati untuk bersyukur ketika mendapat kebahagiaan. Bersabar ketika diberi ujian"

#AafiyatLifestyle
#OliveHouse

@malaysiaolivehouse

Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat

MINYAK ZAITUN ADALAH TERBAIK DALAM.DUNIA
.
Ini kerana ...
.
Minyak Zaitun Menurunkan Paras Kolestrol 🍃
Dalam satu kajian oleh ahli sains daripada Jepun yang diterbitkan dalam jurnal perubatan Medical Science Monitortahun 2004 menunjukkan pengambilan minyak zaitun kepada 28 pesakit yang mempunyai masalah kolesterol tinggi selama enam minggu akan membantu menurunkan paras kolesterol LDL dan meningkat kolesterol HDL.
.
.
Saintis berpendapat kesan ini adalah kerana kandungan asid oleic (MUFA), phenol dan vitamin E didalam minyak zaitun ini.
.
.
Dapatkannya hari ini!.
.
Hubungi :
📞☎📱012 -637 11011
.
atau whatsapp :
📞☎📱http://www.wasap.my/60126371101
.
.
Zakuan Ahmad
Ejen Rasmi Olive House
Lembah Klang 3 & Negeri Sembilan

#zaitun #minyakzaitun #oliveoil #olivieplus30X #jusdelima #makanansunnah #quranicfood #makananberkhasiat #olivehouse #olivehouseagent #agentolivehousesentul #sayajualminyakzaitun #sayajualjusdelima #sentul #bandarbarusentul

Salam jumaat semua

Jom cantikkan kulit. Scrub badan anda dengan Olive Herbal Soap setiap hari. Semua daki daki sel kulit mati di leher dan celah paha hilang. Semua jadi cerah dan halus. Jerawat badan dan bau badan pun hilang.

#bodyscrub #sabungatal #sabunherbal #sabunhilangdaki #oliveherbalsoap #olivehouse #kulitcantik #shahalamresident

Keep calm and meet Olive touch. .
.
Sape pagi ni perkara pertama sekali dia buat selain solat adalah makan minyak zaitun? Seandainya semua tahu khasiat dan manfaat yang sangat besar dari buah syurga ni, pasti mereka berlumba-lumba hatta Rasulullah saw pon menjadikan zaitun sebagai makanan pertama yang masuk kedalam badan setiap hari. .
.
Jom rasai kehebatan minyak zaitun dari Turki dan Morocco yang sangat tinggi antioksidant dan telah melalui kajian saintifik yang mendalam.
.
.
Hidup sihat cara Rasulullah.. .
Nak cantik
Nak berseri
Nak sihat
Nak kurus
Nak bijak
Jom menjadi pengguna Olive House. .
Pencetus senyuman semulajadi 🌹
.
Wasap 01115112586 for details 😘
.
.
_We begin with Nature_ 🌿
#olivehouse
#olivie30
#jusdelima
#saricukateen
#extravirginoliveoil
#naksihatnakcantik
#madukyrgystan.
#naturalbeautybyoh
#sihatsemulajadil
#madupergunungan
#fatburnermurah
#bisikpadalangit
#worldbeekeepingaward
#painkillerorganic
#trustedseller
#dietpemalas
#jomsihatdancantik #worldbeekeepingaward
#painkillerorganic
#trustedseller
#dietpemalas
#jomsihatdancantik
#batukarang
#batuhempedu

Minuman detoks mula menjadi pilihan rakyat Malaysia yang sukakan kehidupan yang sihat. Kebaikan minuman detoks dapat membantu membersihkan segala sisa – sisa toksin dalam badan. .

Kesan daripada pembersihan secara dalaman, tubuh lebih ‘ringan’ dan sihat. Kulit pula semakin cerah dan berseri. .

OLIVE HOUSE ingin berkongsi minuman detoks enak yang menggunakan bahan – bahan daripada produk keluaran kami. Pastikan anda bersedia untuk menerima perubahan maksimum setelah pengambilan jus ini! 😊 .

#OliveHouse #aafiyatlifestyle #Detoks #MaduKyrgyzstan #MaduAsli #saricukateen #CukaBuahTin #CukaTeen #KayuManisCeylon #KMC #SayaJual

Salam jumaat followers semua🌹 .
Jom segerakan Al Kahfi, moga ia menjadi bantuan kpd kita di hari kiamat nanti 🌹🌹
.
.
Alhamdulillah .
#olivehouse
#naturalbeautybyoh
#jumaat #barakah #alkahfi

Most Popular Instagram Hashtags