#olicandypremiumoriginal

MOST RECENT

RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
OLICANDY PREMIUM PACK BARU!!!.
dengan 5x KUASA PENCERAHAN.
.
OLI CANDY: GULA-GULA PENCERAHAN KULIT
.
OLI CANDY PREMIUM
.
Bagi yang dah cuba olicandy mesti dah tau kebabommnyerr hasil olicandy kan?? Nak hasil lagi lagi best tak??? Meh kita kunyah olicandy premium!! Limited edition, limited tau!
.
Olicandy premium merupakan olicandy advance yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa..pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.

Hanya hisap rasa macam gula-gula oren je olicandy ni
OliCandy iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C.
.
KELEBIHAN OLICANDY:-
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan
✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Meningkatkan sistem imunisasi
✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✿ Memulihkan sakit sendi dan otot
✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
.
KEISTIMEWAAN OLICANDY:-
▶Mencerah kulit
▶Melembap & Menyinarkan kulit
▶Menganjalkan kulit
▶Memudarkan parut jerawat
▶Anti-penuaan
▶Membaikpulih sel kulit
.
#olicandy#olicandypremium#olicandypremiumedition#olicandypremiummurah#olicandypremiumoriginal#olicandypremiumfreepostage #azanisscarserum #sabunpewittmurah #symabeauty #symabeautymurah #symaadvance #produkkecantikan #originalproduct #originalproduk #sayajual #sayajualmurah #trustedseller #bvrc #bvrcmurah #bvrcollagen #kcollymurah #kcolly #dnarsskincare #nourainskincare #olicandymurah #juscaliphmurah #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

.
OLICANDY PINK PREMIUM EDITION
.
1 x RM25
3 x RM24
10 x RM23.50
.
www.wasap.my/60136339498
.
#nzbeautyshopmurah #olicandypinkbottle #olicandypremium #olicandypremiummurah #olicandypremiumedition #olicandypremiumoriginal

OLICANDY PREMIUM EDITION
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
-mengandungi pitera sbg whitening booster y mmberi perubahan tona kulit berganda lebih cerah
-kulit lebih gebu lembap dan tegang
- wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
-menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat serius
-Membantu menghilangkan parut -memudarkan dark spot
-memperbaiki tekstur kulit tua dan mati
-mengurangkan pigmentasi dan garis kedutan
-meningkatkan sistem imunisasi -mmbuang toksin dan mmbersihkan darah Kotor
-memberi kecergasan badan sepanjang hari
-anti-penuaan
-menganjalkan kulit
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGAMBILAN
.
-hanya kemam atau kunyah
-2 biji sblum sarapan (kesan terbaik ketika perut kosong)
-diikuti dgn segelas air putih
-kurangkan minuman berkafein dan bergas
.
💝💝💝💝💝
.
Wasap 019 3140514 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
💝💝💝💝💝
.
#olicandypremium
#olicandypremiumoriginal
#olicandypremiummurah
#olicandy
#fieyzzabeauty
#olicandypremiumborong
#olicandypremiummurah
#igkosmetikmurah
#olicandymurahmalaysia
#olicandymalaysia
#kecantikandalaman
#olicandyborong
#olicandyborongmurah
#olicandy
#produkkecantikanmurah
#igprodukmurah
#olicandyoriginal
#borongolicandy

OLICANDY PREMIUM EDITION
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM30 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Sbg whitening booster y mmberi perubahan tona kulit berganda lebih cerah
💥Kulit lebih gebu lembap dan tegang
💥Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
💥Menyekat pembentukan jerawat
💥Membantu menghilangkan parut
💥Memudarkan dark spot
💥Memperbaiki tekstur kulit tua dan mati
💥Mengurangkan pigmentasi dan garis kedutan
💥Meningkatkan sistem imunisasi
💥Membuang toksin dan mmbersihkan darah kotor
💥Memberi kecergasan badan sepanjang hari
💥Anti-penuaan
💥Menganjalkan kulit
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGAMBILAN
➡️Hanya kemam atau kunyah
➡️2 biji sblum sarapan (kesan terbaik ketika perut kosong)
➡️Diikuti dgn segelas air putih
➡️Kurangkan minuman berkafein dan bergas
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#olicandypremium #olicandypremiumoriginal
#olicandypremiummurah #olicandy #olicandypremiumborong
#olicandypremiummurah
#olicandymurahmalaysia #olicandymalaysia
#kecantikandalaman #olicandyborong
#olicandyborongmurah #olicandy
#produkkecantikanmurah #igprodukmurah
#olicandyoriginal #borongolicandy
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#olicandy#olicandypremium#olicandypremiumedition#olicandypremiummurah#olicandypremiumoriginal#olicandypremiumfreepostage#azanisscarserum#sabunpewittmurah#symabeauty#symabeautymurah#symaadvance#produkkecantikan#originalproduct#originalproduk#sayajual#sayajualmurah#trustedseller#bvrc#bvrcmurah#bvrcollagen#kcollymurah#kcolly#dnarsskincare#nourainskincare#olicandymurah#juscaliphmurah

RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
OLICANDY PREMIUM PACK BARU!!!.
dengan 5x KUASA PENCERAHAN.
.
OLI CANDY: GULA-GULA PENCERAHAN KULIT
.
OLI CANDY PREMIUM
.
Bagi yang dah cuba olicandy mesti dah tau kebabommnyerr hasil olicandy kan?? Nak hasil lagi lagi best tak??? Meh kita kunyah olicandy premium!! Limited edition, limited tau!
.
Olicandy premium merupakan olicandy advance yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa..pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.

Hanya hisap rasa macam gula-gula oren je olicandy ni
OliCandy iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C.
.
KELEBIHAN OLICANDY:-
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan
✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Meningkatkan sistem imunisasi
✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✿ Memulihkan sakit sendi dan otot
✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
.
KEISTIMEWAAN OLICANDY:-
▶Mencerah kulit
▶Melembap & Menyinarkan kulit
▶Menganjalkan kulit
▶Memudarkan parut jerawat
▶Anti-penuaan
▶Membaikpulih sel kulit
.
#olicandy#olicandypremium#olicandypremiumedition#olicandypremiummurah#olicandypremiumoriginal#olicandypremiumfreepostage #azanisscarserum #sabunpewittmurah #symabeauty #symabeautymurah #symaadvance #produkkecantikan #originalproduct #originalproduk #sayajual #sayajualmurah #trustedseller #bvrc #bvrcmurah #bvrcollagen #kcollymurah #kcolly #dnarsskincare #nourainskincare #olicandymurah #juscaliphmurah #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

www.effatihah.com
.
OLICANDY PREMIUM
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🍋Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
🍋Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
🍋Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
🍋Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
🍋Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
🍋Memudarkan dark spot di seluruh badan
🍋Merangsangkan penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
🍋Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
🍋Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
🍋Meningkatkan sistem imunisasi
🍋Membantu Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
🍋Memberi kecergasan badan sepanjang hari
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
CARA PENGGUNAAN
.
🍋 Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan maksima
🍋 Boleh di ambil sebelum atau selepas makan
🍋 Minum air masak sekurang2nya 3 liter sehari untuk kesan penyerapan yang baik #effatihah
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 🍋 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🍋 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🍋 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
#olicandy #olicandypremium #olicandypremiummurah #olicandypremiumoriginal #olicandypremiumorimurah #olicandyoriginal #olicandyfattahamin #supplimenttambahan #beaumamam #dianzvitaminc #aynforeyes #vsirehlipstik #bazarapaknil #sayajualmurah #igkosmetikmurah #kosmetikborong #beautyandhealthcare #pemborongshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmalaysia #supplimentkecergasan #olicandyproduct #olicandypremiumborongmurah #olicandymurahoriginal #olicandyenergybooster #effatihah #pemborongtermurah #uitmshahalam #bazarpaknil

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#olicandy#olicandypremium#olicandypremiumedition#olicandypremiummurah#olicandypremiumoriginal#olicandypremiumfreepostage#azanisscarserum#sabunpewittmurah#symabeauty#symabeautymurah#symaadvance#produkkecantikan#originalproduct#originalproduk#sayajual#sayajualmurah#trustedseller#bvrc#bvrcmurah#bvrcollagen#kcollymurah#kcolly#dnarsskincare#nourainskincare#olicandymurah#juscaliphmurah

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#olicandy#olicandypremium#olicandypremiumedition#olicandypremiummurah#olicandypremiumoriginal#olicandypremiumfreepostage#azanisscarserum#sabunpewittmurah#symabeauty#symabeautymurah#symaadvance#produkkecantikan#originalproduct#originalproduk#sayajual#sayajualmurah#trustedseller#bvrc#bvrcmurah#bvrcollagen#kcollymurah#kcolly#dnarsskincare#nourainskincare#olicandymurah#juscaliphmurah

RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
OLICANDY PREMIUM PACK BARU!!!.
dengan 5x KUASA PENCERAHAN.
.
OLI CANDY: GULA-GULA PENCERAHAN KULIT
.
OLI CANDY PREMIUM
.
Bagi yang dah cuba olicandy mesti dah tau kebabommnyerr hasil olicandy kan?? Nak hasil lagi lagi best tak??? Meh kita kunyah olicandy premium!! Limited edition, limited tau!
.
Olicandy premium merupakan olicandy advance yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa..pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.

Hanya hisap rasa macam gula-gula oren je olicandy ni
OliCandy iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C.
.
KELEBIHAN OLICANDY:-
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan
✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Meningkatkan sistem imunisasi
✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✿ Memulihkan sakit sendi dan otot
✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
.
KEISTIMEWAAN OLICANDY:-
▶Mencerah kulit
▶Melembap & Menyinarkan kulit
▶Menganjalkan kulit
▶Memudarkan parut jerawat
▶Anti-penuaan
▶Membaikpulih sel kulit
.
#olicandy#olicandypremium#olicandypremiumedition#olicandypremiummurah#olicandypremiumoriginal#olicandypremiumfreepostage #azanisscarserum #sabunpewittmurah #symabeauty #symabeautymurah #symaadvance #produkkecantikan #originalproduct #originalproduk #sayajual #sayajualmurah #trustedseller #bvrc #bvrcmurah #bvrcollagen #kcollymurah #kcolly #dnarsskincare #nourainskincare #olicandymurah #juscaliphmurah #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

www.effatihah.com
.
OLICANDY PREMIUM
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🍋Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
🍋Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
🍋Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
🍋Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
🍋Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
🍋Memudarkan dark spot di seluruh badan
🍋Merangsangkan penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
🍋Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
🍋Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
🍋Meningkatkan sistem imunisasi
🍋Membantu Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
🍋Memberi kecergasan badan sepanjang hari
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
CARA PENGGUNAAN
.
🍋 Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan maksima
🍋 Boleh di ambil sebelum atau selepas makan
🍋 Minum air masak sekurang2nya 3 liter sehari untuk kesan penyerapan yang baik #effatihah
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 🍋 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🍋 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🍋 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
#olicandy #olicandypremium #olicandypremiummurah #olicandypremiumoriginal #olicandypremiumorimurah #olicandyoriginal #olicandyfattahamin #supplimenttambahan #beaumamam #dianzvitaminc #aynforeyes #vsirehlipstik #bazarapaknil #sayajualmurah #igkosmetikmurah #kosmetikborong #beautyandhealthcare #pemborongshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmalaysia #supplimentkecergasan #olicandyproduct #olicandypremiumborongmurah #olicandymurahoriginal #olicandyenergybooster #effatihah #pemborongtermurah #uitmshahalam #bazarpaknil

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#olicandy#olicandypremium#olicandypremiumedition#olicandypremiummurah#olicandypremiumoriginal#olicandypremiumfreepostage#azanisscarserum#sabunpewittmurah#symabeauty#symabeautymurah#symaadvance#produkkecantikan#originalproduct#originalproduk#sayajual#sayajualmurah#trustedseller#bvrc#bvrcmurah#bvrcollagen#kcollymurah#kcolly#dnarsskincare#nourainskincare#olicandymurah#juscaliphmurah

OLICANDY FATTAH AMIN
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
-mengandungi pitera sbg whitening booster y mmberi perubahan tona kulit berganda lebih cerah
-kulit lebih gebu lembap dan tegang - wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
-menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat serius
-Membantu menghilangkan parut -memudarkan dark spot
-memperbaiki tekstur kulit tua dan mati
-mengurangkan pigmentasi dan garis kedutan
-meningkatkan sistem imunisasi -mmbuang toksin dan mmbersihkan darah Kotor
-memberi kecergasan badan sepanjang hari
-anti-penuaan -menganjalkan kulit
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGAMBILAN
.
-hanya kemam atau kunyah
-2 biji sblum sarapan (kesan terbaik ketika perut kosong)
-diikuti dgn segelas air putih
-kurangkan minuman berkafein dan bergas
.
💝💝💝💝💝
.
Wasap 019 314 0514 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
💝💝💝💝💝
.
#olicandypremium
#olicandypremiumoriginal
#olicandypremiummurah
#olicandy
#olicandyfattahaminmurah
#olicandyfattahaminborong
#olicandyfattahaminborongmurah
#fieyzzabeauty
#olicandypremiumborong
#olicandypremiummurah
#igkosmetikmurah
#olicandymurahmalaysia
#olicandymalaysia
#kecantikandalaman
#olicandyborong
#olicandyborongmurah
#olicandy
#produkkecantikanmurah
#igprodukmurah
#olicandyoriginal
#borongolicandy

www.effatihah.com
.
OLICANDY PREMIUM
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🍋Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
🍋Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
🍋Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
🍋Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
🍋Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
🍋Memudarkan dark spot di seluruh badan
🍋Merangsangkan penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
🍋Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
🍋Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
🍋Meningkatkan sistem imunisasi
🍋Membantu Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
🍋Memberi kecergasan badan sepanjang hari
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
CARA PENGGUNAAN
.
🍋 Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan maksima
🍋 Boleh di ambil sebelum atau selepas makan
🍋 Minum air masak sekurang2nya 3 liter sehari untuk kesan penyerapan yang baik #effatihah
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
Whatsapp dengan klik link di bawah: 🍋 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🍋 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🍋 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬
.
#olicandy #olicandypremium #olicandypremiummurah #olicandypremiumoriginal #olicandypremiumorimurah #olicandyoriginal #olicandyfattahamin #supplimenttambahan #beaumamam #dianzvitaminc #aynforeyes #vsirehlipstik #bazarapaknil #sayajualmurah #igkosmetikmurah #kosmetikborong #beautyandhealthcare #pemborongshahalam #pemborongtermurahselangor #kosmetikmalaysia #supplimentkecergasan #olicandyproduct #olicandypremiumborongmurah #olicandymurahoriginal #olicandyenergybooster #effatihah #pemborongtermurah #uitmshahalam #bazarpaknil

PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
Nak tahu rahsianya ??
.
✔BEBAS MERKURI
✔BEBAS BAHAN KIMIA
✔BEBAS HYDROQUINE
✔Lulus KKM
.
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐
.
👉🏻Kelebihan Serum :
🌱melembutkan kulit
🌱mencerahkan kulit
🌱merawat kulit wajah
🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌱mengecilkan pori
🌱melembapkan kulit
🌱kulit jd halus dan berseri
🌱menganjalkan kulit
🌱melambatkan proses kedutan
.
✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇
.
click whatsapp link die bio @arsyabeautehq atau @serum_arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#olicandy#olicandypremium#olicandypremiumedition#olicandypremiummurah#olicandypremiumoriginal#olicandypremiumfreepostage#azanisscarserum#sabunpewittmurah#symabeauty#symabeautymurah#symaadvance#produkkecantikan#originalproduct#originalproduk#sayajual#sayajualmurah#trustedseller#bvrc#bvrcmurah#bvrcollagen#kcollymurah#kcolly#dnarsskincare#nourainskincare#olicandymurah#juscaliphmurah

RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
OLICANDY PREMIUM PACK BARU!!!.
dengan 5x KUASA PENCERAHAN.
.
OLI CANDY: GULA-GULA PENCERAHAN KULIT
.
OLI CANDY PREMIUM
.
Bagi yang dah cuba olicandy mesti dah tau kebabommnyerr hasil olicandy kan?? Nak hasil lagi lagi best tak??? Meh kita kunyah olicandy premium!! Limited edition, limited tau!
.
Olicandy premium merupakan olicandy advance yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa..pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.

Hanya hisap rasa macam gula-gula oren je olicandy ni
OliCandy iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C.
.
KELEBIHAN OLICANDY:-
✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan
✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Meningkatkan sistem imunisasi
✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✿ Memulihkan sakit sendi dan otot
✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
.
KEISTIMEWAAN OLICANDY:-
▶Mencerah kulit
▶Melembap & Menyinarkan kulit
▶Menganjalkan kulit
▶Memudarkan parut jerawat
▶Anti-penuaan
▶Membaikpulih sel kulit
.
#olicandy#olicandypremium#olicandypremiumedition#olicandypremiummurah#olicandypremiumoriginal#olicandypremiumfreepostage #azanisscarserum #sabunpewittmurah #symabeauty #symabeautymurah #symaadvance #produkkecantikan #originalproduct #originalproduk #sayajual #sayajualmurah #trustedseller #bvrc #bvrcmurah #bvrcollagen #kcollymurah #kcolly #dnarsskincare #nourainskincare #olicandymurah #juscaliphmurah #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

Most Popular Instagram Hashtags