#okistopnow

489 posts

TOP POSTS

Ramai orang kirim doa pasal jodoh. Ramai juga yang bagi nama specific. Kalau boleh hidup mati balik tak nak kahwin dengan orang lain. Nak dia jugak.
-
And I tak terkecuali. Ini kali keempat I datang Jabal Rahmah. Masa kecik kecik dulu, I doa supaya dapat kahwin dengan lelaki nama Ikhwan dari tempat tuition I πŸ˜‚ Lepas tu doa nak kahwin dengan mat salleh supaya dapat anak lawa.
-
Kali ni, I minta temukan jodoh dengan pilihan Allah.
-
Tipulah tak sedih kalau pilihan Allah tak sama dengan pilihan I. Kalau break memang akan nangis sebaldi dan mungkin I akan travel satu dunia untuk luputkan rasa sedih.
-
Tapi sepanjang I hidup, I banyak buat stupid decisions. Terlalu banyak. Dan harapnya dalam hal jodoh, biar Allah yang pilihkan.
-
Tapi jauh dilubuk hati, I masih berharap pilihan I dengan pilihan Allah ialah orang yang sama.
-
Kalau tak sama I harap pilihan I tak kahwin sebab tak nak tengok dia dengan ppuan lain. Kbye. #BilaNakKahwinNi #SedihTidurBerbantalkanLengan #TakdeSiapaKejutSubuh #MakKejutTakBangun #KenaBayarZakatFitrahSendiri #IndependentWoman #MukaMacamMakOrangTapiTakKahwinLagi #ITakNakDuitHantaranPunTapiTakdeMasukMeminang #OrangArabSukaPerempuanGemok #OkIStopNow

Our next potential Green Queen right here. She just as savage as @nutellajessica πŸ’€ #dhtnmtd2016 #okistopnow #postfeels #tnttmtdcuties

What it feels like to have a assistant who takes care of you on & off the clock ❀️ Thank you for making sure I eat, taking care of me, and teaching me what dab is. πŸ˜‚#staffappreciationday #thisiswhatawesomelookslike #sheisactuallychinese #motherofbabycow #okistopnow

Rocking the Stonehenge selfie 😏 #rockingthestonehengepunstoo #okistopnow

All in my head ❀️
#challengedone #thankyou #teamHeloCeto #wedabest #djkhaled #okistopnow
Saclari boyadik, eger resimleri ve videolari kacirdiysaniz bizim sucumuz yok πŸ˜³πŸ€·πŸ½β€β™€οΈ

When you act like u in france but u in malaysia lmaoπŸ˜‚ jkjk
#ootd #france #jkitsmalaysia #ifeelfancy #zikua #okistopnow

MOST RECENT

This weekend we had family paint night at the Ramirez residents and the theme was abstract, so everyone painted an abstract place or thing. I chose outer space πŸš€ obvs. It was so much fun! Maybe I'll keep doing this. Not too bad for my first time painting either I think. Just gotta finish the last touch ups. What do you guys think? πŸ˜„#missingmyolderbrother #firsttimepainting #Lanalikesit #dogo #doggie #Mybabylikesit #shealmoststeppedonit #outerspace #abstract #painting #familynight #okistopnow

Ramai orang kirim doa pasal jodoh. Ramai juga yang bagi nama specific. Kalau boleh hidup mati balik tak nak kahwin dengan orang lain. Nak dia jugak.
-
And I tak terkecuali. Ini kali keempat I datang Jabal Rahmah. Masa kecik kecik dulu, I doa supaya dapat kahwin dengan lelaki nama Ikhwan dari tempat tuition I πŸ˜‚ Lepas tu doa nak kahwin dengan mat salleh supaya dapat anak lawa.
-
Kali ni, I minta temukan jodoh dengan pilihan Allah.
-
Tipulah tak sedih kalau pilihan Allah tak sama dengan pilihan I. Kalau break memang akan nangis sebaldi dan mungkin I akan travel satu dunia untuk luputkan rasa sedih.
-
Tapi sepanjang I hidup, I banyak buat stupid decisions. Terlalu banyak. Dan harapnya dalam hal jodoh, biar Allah yang pilihkan.
-
Tapi jauh dilubuk hati, I masih berharap pilihan I dengan pilihan Allah ialah orang yang sama.
-
Kalau tak sama I harap pilihan I tak kahwin sebab tak nak tengok dia dengan ppuan lain. Kbye. #BilaNakKahwinNi #SedihTidurBerbantalkanLengan #TakdeSiapaKejutSubuh #MakKejutTakBangun #KenaBayarZakatFitrahSendiri #IndependentWoman #MukaMacamMakOrangTapiTakKahwinLagi #ITakNakDuitHantaranPunTapiTakdeMasukMeminang #OrangArabSukaPerempuanGemok #OkIStopNow

Most Popular Instagram Hashtags