#okisetianadewi

MOST RECENT

#SaleExtended ♥️PEPLUM ALIYA RM80♥️
Peplum ala baju kurung bercorak bungaan seperti batik selesa buat si pemakai tampak simple dan elegen..Mempunyai kain dengan pilihan warna grey dan pink yang comel digayakan bersama2nya.. Material kain juga bersifat strechtable tapi tidak melekap 😃 Amat sesuai dipakai untuk majlis2 rasmi dan formal..Yang penting aurat terjaga dan sesuai untuk semua wanita😘 Nak cuba gayakan?

Size available S ,M ONLY😊 S 6pcs, M 5pcs
Skirt Color Available -GREY ONLY
.
.
Whatsapp Kak La
010-4001628/017-9729124 /012-3945048
Atau
Boleh Datang ke Butik di alamat:
No.1 Jalan Prima 1, D'Ramal Prima, Sungai Ramal Dalam, 43000 Kajang Selangor

#butikmuslimah #osdmalaysia #jubahmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak #minijubahmurah #bajukurungelegantmurah
#peplumlabuhmurah

#Saleclearence ♥️BLOUSE ZAHRA RM70♥️
Blouse yang labuh, tidak jarang, tidak panas dan selesa buat si pemakai..😊 Boleh digayakan 3 style tampak seperti cardigan dan sesuai untuk ke kuliah , meeting dan sebagainya. Dihiasi bunga2 comel di hujung tangan dan mempunyai bukaan butang😉 Yang penting aurat terjaga dan sesuai untuk semua wanita😘
.
Size available S ONLY
Color Available
-light purple-2pcs -dark green-2pcs
-light choc-1pcs
-dark choc-1pcs -pink 1pcs
Whatsapp Kak La
010-4001628 /017-9729124 /012-3945048
Atau
Boleh Datang ke Butik di alamat: No.1 Jalan Prima 1, D'Ramal Prima Sungai Ramal Dalam, 43000 Kajang Selangor

#butikmuslimah #osdmalaysia #jubahmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak
#blouselabuhmurah

SET MAXMARA LACE PEACH

Dress bahan maxmara
Aplikasi renda
Ukuran allsize
Resleting depan (busui)
Ld 110
Pb 143
Kantong, pinggang belakang karet
.
Khimar bahan maxmara
Soft pad
Pd 90 Pb 135
.
SET Dress + khimar 325.000
(Tidak dijual terpisah)
.

Order hub :
WA 0812 9895 9537
Line : bakoelhijab

#abaya #bismillah #moslemwear #hijrah #tutupaurat #salaf #dakwah #bakoelhijab #griyaanggun #bakoelhijab_boutique #perlengkapanumroh #ootdhijabindo #gamisumroh #shippingworldwide #tawakkal #islam #umroh #sunnah #muslimah #akhwat #gamisdenim #recommendedsyari #musthaveitem #inspirasibusanamuslimahsyari #okisetianadewi #laudyacintyabella

GAMIS SET KHIMAR GAMIS CERUTY ULTIMATE GAMIS SYAR'I *ANINDYA SYAR'I*




SUPPLIER GAMIS SYARI | SMS/WA : 083805207885

Update Ready stock
@lonicsgamis

GAMIS RIMSHA - JUMBO .
Detail Gamis : - Bahan monalisa
- kantong kanan dan kiri
- Belakang Karet
- Berfurring
- Busui friendly
- Wudhu friendly
- Tangan kancing - Ld. 120 cm
- Pb. 142 Cm
- Klok / keliling bawah 4 meter
.
Detail khimar :
- Bahan ceruty - Double layer
- Pd 90cm
- Pb 135cm
.
Harga :
Gamis Saja - Ecer : Rp.165.000., - Reseller : Rp.160.000.,
- Grosir : Rp.155.000.,(3 pcs, bisa mix motif) .

Set khimar ceruty - Ecer : Rp.265.000., - Reseller : Rp.260.000
- Grosir : Rp.255.000., (3 set, bisa mix motif)

# Harga belum termasuk ongkir.
------------------------------------.

Detail dan cara order :
SMS/WA : 083805207885

Format Order :
Nama # Alamat lengkap + kecamatan + kota # orderan (screen shoot motif gamis) # jumlah

Update ready stock
@lonicsgamis

SEMUA FOTO ASLI HASIL JEPRETAN SENDIRI

Jazakumullah


#gamismonalisa #gamismurah #gamis #gamissyari #grosirgamis #gamisbusui #gamismonalisamurah #gamismotif #gamismonalisamotif #gamisset #gamissyarimurah #gamisgrosir #gamisjumbo #konveksigamis #gamisbubblepop #gamisjersey #gamiswolfis #gamispesta #syaridepok #gamisdepok #gamis #gamispremium
#laudyacynthiabella #okisetianadewi #flf

Tak percaya Palazzo Sholehah OSD ni hanya RM45 sahaja? 😍
.
.
Palazzo bukan sebarang palazzo uols. 😋 Palazzo ni daripada material scuba yang tebal tau, tidak panas, tidak berat dan selesa dipakai.Nak pakai pun terjatuh cantik je kat kaki uols. 😍 So, Boleh digayakan bersama blouse atau tshirt ikut keselesaan masing-masing. 😃
.
.
Color Available purple dan maroon.. FREE SIZE .
.
- purple 6maroon 5pcs
Whatsapp Kak La
010-4001628 /017-9729124 /012-3945048
Atau
Boleh Datang ke Butik di alamat:
No.1 Jalan Prima 1, D'Ramal Prima, Sungai Ramal Dalam, 43000 Kajang Selangor
#butikmuslimah #osdmalaysia #jubahmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak #minijubahmurah #bajukurungelegantmurah #bawalmurahlabuh #bawalruffle #palazosyarie #palazobesarmurah

#Saleclearence ♥️BLOUSE ZAHRA RM70♥️
Blouse yang labuh, tidak jarang, tidak panas dan selesa buat si pemakai..😊 Boleh digayakan 3 style tampak seperti cardigan dan sesuai untuk ke kuliah , meeting dan sebagainya. Dihiasi bunga2 comel di hujung tangan dan mempunyai bukaan butang😉 Yang penting aurat terjaga dan sesuai untuk semua wanita😘
.
Size available S ONLY
Color Available
-light purple-2pcs -dark green-2pcs
-light choc-1pcs
-dark choc-1pcs -pink 1pcs
Whatsapp Kak La
010-4001628 /017-9729124 /012-3945048
Atau
Boleh Datang ke Butik di alamat: No.1 Jalan Prima 1, D'Ramal Prima Sungai Ramal Dalam, 43000 Kajang Selangor

#butikmuslimah #osdmalaysia #jubahmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak
#blouselabuhmurah

Harga Jatuh Lagi💥
#OSD Malaysia # SALE EXTENDED😘😋
BLOUSE AL HURRA 3D♥️😋
Blouse dan skirt dari material scuba yang mempunyai potongan unik dan berenda di hadapan skirt.Berciri BF freindly dan whudu freindly ,kelihatan menawan buat si pemakai ,Ditambah lagi dengan bunga2 kecil di hujung tangan 😋😘 yang penting aurat terjaga dan sesuai untuk semua wanita😱😋😍 Nak cuba gayakan ?😋♥️ Color Available
. - grey
- maroon
saiz Available =XXL2 pcs 1maroon ,1 grey.
.
Whatsapp Kak La
010-4001628 /017-9729124 /012-3945048 .
Atau
Boleh Datang ke Butik di alamat: No.1 jalan prima 1,D'Ramal prima,Sungai Ramal Dalam,43000 Kajang Selangor

#butikmuslimah #osdmalaysia #jubahmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak #instantshawllabuhmurah

GAMIS SET KHIMAR GAMIS CERUTY ULTIMATE GAMIS SYAR'I *ANINDYA SYAR'I*




SUPPLIER GAMIS SYARI | SMS/WA : 083805207885

Update Ready stock
@lonicsgamis

GAMIS RIMSHA - JUMBO .
Detail Gamis : - Bahan monalisa
- kantong kanan dan kiri
- Belakang Karet
- Berfurring
- Busui friendly
- Wudhu friendly
- Tangan kancing - Ld. 120 cm
- Pb. 142 Cm
- Klok / keliling bawah 4 meter
.
Detail khimar :
- Bahan ceruty - Double layer
- Pd 90cm
- Pb 135cm
.
Harga :
Gamis Saja - Ecer : Rp.165.000., - Reseller : Rp.160.000.,
- Grosir : Rp.155.000.,(3 pcs, bisa mix motif) .

Set khimar ceruty - Ecer : Rp.265.000., - Reseller : Rp.260.000
- Grosir : Rp.255.000., (3 set, bisa mix motif)

# Harga belum termasuk ongkir.
------------------------------------.

Detail dan cara order :
SMS/WA : 083805207885

Format Order :
Nama # Alamat lengkap + kecamatan + kota # orderan (screen shoot motif gamis) # jumlah

Update ready stock
@lonicsgamis

SEMUA FOTO ASLI HASIL JEPRETAN SENDIRI

Jazakumullah


#gamismonalisa #gamismurah #gamis #gamissyari #grosirgamis #gamisbusui #gamismonalisamurah #gamismotif #gamismonalisamotif #gamisset #gamissyarimurah #gamisgrosir #gamisjumbo #konveksigamis #gamisbubblepop #gamisjersey #gamiswolfis #gamispesta #syaridepok #gamisdepok #gamis #gamispremium
#laudyacynthiabella #okisetianadewi #flf

GAMIS SET KHIMAR GAMIS CERUTY ULTIMATE GAMIS SYAR'I *ANINDYA SYAR'I*




SUPPLIER GAMIS SYARI | SMS/WA : 083805207885

Update Ready stock
@lonicsgamis

GAMIS RIMSHA - JUMBO .
Detail Gamis : - Bahan monalisa
- kantong kanan dan kiri
- Belakang Karet
- Berfurring
- Busui friendly
- Wudhu friendly
- Tangan kancing - Ld. 120 cm
- Pb. 142 Cm
- Klok / keliling bawah 4 meter
.
Detail khimar :
- Bahan ceruty - Double layer
- Pd 90cm
- Pb 135cm
.
Harga :
Gamis Saja - Ecer : Rp.165.000., - Reseller : Rp.160.000.,
- Grosir : Rp.155.000.,(3 pcs, bisa mix motif) .

Set khimar ceruty - Ecer : Rp.265.000., - Reseller : Rp.260.000
- Grosir : Rp.255.000., (3 set, bisa mix motif)

# Harga belum termasuk ongkir.
------------------------------------.

Detail dan cara order :
SMS/WA : 083805207885

Format Order :
Nama # Alamat lengkap + kecamatan + kota # orderan (screen shoot motif gamis) # jumlah

Update ready stock
@lonicsgamis

SEMUA FOTO ASLI HASIL JEPRETAN SENDIRI

Jazakumullah


#gamismonalisa #gamismurah #gamis #gamissyari #grosirgamis #gamisbusui #gamismonalisamurah #gamismotif #gamismonalisamotif #gamisset #gamissyarimurah #gamisgrosir #gamisjumbo #konveksigamis #gamisbubblepop #gamisjersey #gamiswolfis #gamispesta #syaridepok #gamisdepok #gamis #gamispremium
#laudyacynthiabella #okisetianadewi #flf

#SaleExtended ♥️PEPLUM ALIYA RM80♥️
Peplum ala baju kurung bercorak bungaan seperti batik selesa buat si pemakai tampak simple dan elegen..Mempunyai kain dengan pilihan warna grey dan pink yang comel digayakan bersama2nya.. Material kain juga bersifat strechtable tapi tidak melekap 😃 Amat sesuai dipakai untuk majlis2 rasmi dan formal..Yang penting aurat terjaga dan sesuai untuk semua wanita😘 Nak cuba gayakan?

Size available S ,M ONLY😊 S 6pcs, M 5pcs
Skirt Color Available -GREY ONLY
.
.
Whatsapp Kak La
010-4001628/017-9729124 /012-3945048
Atau
Boleh Datang ke Butik di alamat:
No.1 Jalan Prima 1, D'Ramal Prima, Sungai Ramal Dalam, 43000 Kajang Selangor

#butikmuslimah #osdmalaysia #jubahmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak #minijubahmurah #bajukurungelegantmurah
#peplumlabuhmurah

#Saleclearence ♥️FILZAH JUNIOR RM40
Filzah Junior dari material Cotton Linen Magic yang ironless sesuai digayakan di majlis-majlis formal dan santai. Tidak jarang dan lengannya yg ruffle kelihatan comel buat si pemakai. Sesuai untuk budak umur 4- 7 tahun. Jom grab sehelai untuk anak anak kecil 😘
.
.
Color Available SIZE XS-XL
- grey-Xs 3pcs, S 3pcs, M 4pcs, L 1pcs - light blue-Xs 3pcs, M 3pcs - light choc-Xs 4pcs, S 3pcs, M 2pcs, L 2pcs, XL 1pcs - orange-xs 3pcs, S 2pcs, M 7pcs, L 1pcs, XL 1pcs - pink-xs 1pcs, M 2pcs
Whatsapp Kak La
010-4001628 /017-9729124 /012-3945048
Atau
Boleh Datang ke Butik di alamat: No.1 Jalan Prima 1,D Ramal Prima,Sungai Ramal Dalam ,43000 Kajang Selangor

#butikmuslimah #osdmalaysia #jubahlabuhmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak #minijubahmurah #bajukurungelegantmurah #bawalmurahlabuh #bawalruffle #abayamurah

#saleclearence ♥️ABAYA FILZAH♥️RM70
Mudah digosok dan bersifat BF friendly. Sesuai digayakan di majlis2 formal dan santai 😊 Yang penting aurat terjaga dan sesuai untuk semua wanita😘 Nak cuba gayakan? .kain sangat selesa♥️😍
Color Available SAIZ M-XXL😘
.
- pink-M 6pcs -chocolate-M 3pcs, L 2pcs,XL 7pcs - grey-M 4pcs, Xxl 2pcs - orange - L 1pcs, XL 2pcs, Xxl 1pcs ._biru L 1 pcs, Xl 2pcs .
Whatsapp Kak La
010-4001628/017-9729124 /012-3945048
Atau
Boleh Datang ke Butik di alamat:
No.1 Jalan Prima 1, D'Ramal Prima, Sungai Ramal Dalam, 43000 Kajang Selangor

#butikmuslimah #osdmalaysia #jubahmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak #minijubahmurah #bajukurungelegantmurah #bawalmurahlabuh #bawalruffle

GAMIS SET KHIMAR GAMIS CERUTY ULTIMATE GAMIS SYAR'I *ANINDYA SYAR'I*




SUPPLIER GAMIS SYARI | SMS/WA : 083805207885

Update Ready stock
@lonicsgamis

GAMIS RIMSHA - JUMBO .
Detail Gamis : - Bahan monalisa
- kantong kanan dan kiri
- Belakang Karet
- Berfurring
- Busui friendly
- Wudhu friendly
- Tangan kancing - Ld. 120 cm
- Pb. 142 Cm
- Klok / keliling bawah 4 meter
.
Detail khimar :
- Bahan ceruty - Double layer
- Pd 90cm
- Pb 135cm
.
Harga :
Gamis Saja - Ecer : Rp.165.000., - Reseller : Rp.160.000.,
- Grosir : Rp.155.000.,(3 pcs, bisa mix motif) .

Set khimar ceruty - Ecer : Rp.265.000., - Reseller : Rp.260.000
- Grosir : Rp.255.000., (3 set, bisa mix motif)

# Harga belum termasuk ongkir.
------------------------------------.

Detail dan cara order :
SMS/WA : 083805207885

Format Order :
Nama # Alamat lengkap + kecamatan + kota # orderan (screen shoot motif gamis) # jumlah

Update ready stock
@lonicsgamis

SEMUA FOTO ASLI HASIL JEPRETAN SENDIRI

Jazakumullah


#gamismonalisa #gamismurah #gamis #gamissyari #grosirgamis #gamisbusui #gamismonalisamurah #gamismotif #gamismonalisamotif #gamisset #gamissyarimurah #gamisgrosir #gamisjumbo #konveksigamis #gamisbubblepop #gamisjersey #gamiswolfis #gamispesta #syaridepok #gamisdepok #gamis #gamispremium
#laudyacynthiabella #okisetianadewi #flf

, #saleclearence ♥️DRESS NASUHA RM70♥️
Dress bercorak batik dari material Italian Royal mudah digosok dan bersifat BF friendly. Mempunyai getah dibahagian lengan. Sesuai digayakan di majlis2 formal dan santai 😊 Yang penting aurat terjaga dan sesuai untuk semua wanita😘 Nak cuba gayakan? .
Color Available SAIZ S-2XL
.
- olive, hitam .. SOLD OUT - dark blue-M 3pcs, L 3pcs, Xl 3pcs - light blue-s 1pcs, M 2pcs, L 2pcs, Xxl 2pcs - orange-S 1pcs, M 1pcs, L 3pcs, Xl 2pcs, Xxl 2pcs -
Whatsapp Kak La
010-4001628 /017-9729124 /012-3945048
Atau
Boleh Datang ke Butik di alamat:
No 1, Jalan Prima 1, D'Ramal Prima, Sungai Ramal Dalam, 43000 Kajang Selangor

#butikmuslimah #osdmalaysia #jubahmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak #minijubahmurah #bajukurungelegantmurah #bawalmurahlabuh #bawalruffle #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak #minijubahmurah #bajukurungelegantmurah #bawalmurahlabuh #bawalruffle

.
DRESS WAFIYYA♥️ RM120
Dress dari material chiffon yang dijahit bersama kain lining yang tidak jarang dan berciri BF friendly and wudhu friendly, kelihatan menawan buat si pemakai.. Sesuai digayakan di majlis2 formal dan santai 😊 Yang penting aurat terjaga dan sesuai untuk semua wanita😘 Nak cuba gayakan? .
Color Available-olive S, purple S
. - pink= xl .😍😘 Whatsapp Kak La
010-4001628/017-9729124/012-3945048
Atau
Boleh Datang ke butik: No.1 jalan prima 1,D Ramal Prima, Sungai Ramal Dalam ,43000 Kajang selangor

#butikmuslimah #osdmalaysia #jubahmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak #minijubahmurah #bajukurungelegantmurah #bawalmurahlabuh #bawalruffle
#dresslabuhmurah

.
DRESS WAFIYYA♥️ RM120
Dress dari material chiffon yang dijahit bersama kain lining yang tidak jarang dan berciri BF friendly and wudhu friendly, kelihatan menawan buat si pemakai.. Sesuai digayakan di majlis2 formal dan santai 😊 Yang penting aurat terjaga dan sesuai untuk semua wanita😘 Nak cuba gayakan? .
Color Available-olive S, purple S
. - pink= xl .😍😘 Whatsapp Kak La
010-4001628/017-9729124/012-3945048
Atau
Boleh Datang ke butik: No.1 jalan prima 1,D Ramal Prima, Sungai Ramal Dalam ,43000 Kajang selangor

#butikmuslimah #osdmalaysia #jubahmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak #minijubahmurah #bajukurungelegantmurah #bawalmurahlabuh #bawalruffle
#dresslabuhmurah

♥️Jubah Nadeeya RM95♥️
Jubah ala kaftan yang mempunyai lining baju dan jubah di dalam ,tidak panas dan selesa buat si pemakai tampak simple tapi elegen.. Baju yang mempunyai zip bersifat wudu' friendly dan BF friendly😃 Amat sesuai dipakai untuk majlis2 rasmi dan formal..Yang penting aurat terjaga dan sesuai untuk semua wanita😘 Nak cuba gayakan?

Size available M-L #Saleclearence

Color Available
-black - L 3pcs -cream-M 3pcs -grey-M 4pcs -nude-L 1pcs -light green-S 1pcs, M 1pcs -blue-L 1pcs

Whatsapp Kak La
010-4001628/ 017-9729124/ 012-3945048

Atau
Boleh Datang ke Butik di alamat:
No.1 Jalan Prima 1, D'Ramal Prima, Sungai Ramal Dalam, 43000 Kajang Selangor

#butikmuslimah #osdmalaysia #jubahmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak #minijubahmurah #bajukurungelegantmurah
#jubahelegant #jubahkaftanmurah

KUISSSSS !!!
Haiii olehlovers, pada bingung mau ngapain ? Mending ikutan kuis yukkk. Kuisnya adalah kalian lengkapin 2 bait di atas sampai jadi satu pantun yg bagus.
Cara menjawabnya :

1. Tulis 2 bait yg kalian buat dikolom komentar.
2 . tag dan mention temen kalian sebanyak-banyaknya (semakin banyak temen yg di tag semakin besar peluang untuk menang).
3. Boleh buat lebih dari satu kali.
4. Hadiah hanya bisa di ambil di outlet @batamolehlo

Bagi 2 orang yang bnaitnya menarik dan beruntung akan mendapatkan #batamolehlo gratis, masing-masing 1 box. Yuk yuk yukkk ikutan kuisnya...
.
.
.
@batamolehlo alamaakkk sedapnyeeee

Outlet 1:
Komp. Ruko Tunas Bizpark Blok. B No. 23A
Tunas Industrial Park, Batam Center 29464

Pop up store:
📌Bandara Hang Nadim - Bagian keberangkatan (deretan tempat oleh2)
(Lantai 2 Ruang Tunggu A5 deket kedai kopi bandara)
📌Panbil Mall (area atrium)
📌Nagoya Hill (Lantai 1 food street area)
.
.
.
#batamolehlo #oleholeh #oleholehbatam #oleholehkekinian #oleholehhits
#oleholehartis #batam #infobatam #kulinerbatam #kulinerhitsbatam #batamfoodie #batamfoodies #batambanget #batamhits #okisetianadewi #jalanjalanbatam #wisatabatam #anakbatam #wisatakulinerbatam #wiskulbatam #pesonaindonesia #wonderfulindonesia #genpi #genpibatam #genpikepri #pesonaindonesiabatam #wonderfulindonesiabatam

Hidup itu sederhana tapi cara berfikir anda yang bisa membuatnya berubah "rubahlah kebiasaan anda saat bayar2 , hijrahlah ke PayTren, karna di PayTren banyak sekali manfaatnya". Dan saya sudah membuktikannya dan merasakannya .. Instal aplikasi paytren di hp mu untuk menjadi PENGUSAHA dan membawa BANGSA INDONESIA UNTUK MEMBELI KEMBALI ASET INDONESIA dari Negara ASING...
.
Info daftar dan bimbingan
Untuk Pendaftaran SILAHKAN KLIK 👇👇👇
bit.ly/_bisnis_digital_paytren

whatsap admin : +62 852-2076-0502

Sisihkan sedikit penghasilan untuk memulai BISNIS !! #jakarta #bisnisonline #hijab #jalanjalan #bogor #bandung #surabaya #medan #tanggerangselatan #ustadzabdulsomad #okisetianadewi #dewisandralovers #jamtanganmurah #kuliner #kulinerjogja #lowongankerja #mahasiswa #purwokerto #cirebon #bukalapak #ojekonline #yusufmansyurnew #sepatumurah #carikerja #eskepalmilo #ayamgeprek #arifinilham#ustadevieefendi#ustadmaulana #mamahdedeh

.
🌸 SALE 🌸 SALE 🌸 SALE 🌸
.
*LIMITED EDITION*
.
📱081310707278
.
Sale 340.000 >>> 280.000
.
Fit to XL
.
Warna : Ungu
.
Rompi menyatu dengan dress
.
Material : Velvet & Brokat Korea
.
Rok lebar 4 meter
.
Ready ☺
.
Mleleh hatiku 😍😍😍
.
.
#bajumuslimterbaru #modelbajumuslimterbaru #trendbajumuslim2018 #modelbajumuslim #okisetianadewi #dianpelangi #velvet #kerudungsegiempat #syllahijab #gamislebaran2018 #bajugamislebaran #bajulebaran #bajulebarankeluarga #hijab #trendhijab2018 #hijabers #hijaboftheday #dailyhijab #dresspesta #hijabstore #hijabistyle #U45 #gamispesta #hotd #fashionhijabis #mode #galeririricherie #luckystore
#gamiskokosarimbit #hijabootdindo

Most Popular Instagram Hashtags