#okayashahalam

100 posts

TOP POSTS

๐ŸŒผ OKAYA ๐ŸŒผ

Sejenis foundation yang hot viral #MUABBella dok pakai. Tak mau cerita panjang lebar, yang pernah guna tahu apa yang best #Okaya ni ๐Ÿ‘

Yang penting tak bercapuk, tak berminyak ๐Ÿ˜˜

Yang dok cari foundation ni xjumpa, yang baru nak cuba atau nak repeat order.
Boleh whatsapp saya

0124594546
#okayashahalam
#okayafoundation

Okaya Cream to Powder
.
Harga promo RM79 termasuk pos ke SM
RM89 termasuk pos ke SS
.
Whatsapp +60123402945 untuk pesanan
.
#Okayafoundation #makeupmurahmalaysia #okayafoundationtocream #okayamalaysia #okayashahalam

Bidadari ke ni ๐Ÿ˜. #okayashahalam

OKAYA! OKAYA! OKAYA!!!
.
Produk laku kerasss masa sekarang..
Boleh walk-in atau whatsapp +60187714668 untuk order online!
#okaya #okayacodshahalam #okayastokisshahalam #okayashahalam #okayamurah #ninestock #shahalam

OKAYA Foundation Cream to Powder
Ready Stokโ€ผ๏ธ
WS 017-9579831
#OkayaShahAlam #OkayaPuncakAlam #okayafoundation

OKAYA TERBUKTI ! ! ! ๐Ÿ’™95% daripada yang telah menggunakannya mengatakan kulit mereka nampak LEBIH NATURAL, GEBU DAN CERAH
๐Ÿ’™98 % daripada yang telah menggunakannya, mengatakan yang mereka TIDAK PERLU LAGI BERBEDAK, cukup dengan penggunaan cream to powder ini sahaja
๐Ÿ’™97 % daripada yang telah menggunakannya, mengatakan krim ini TIDAK BERMINYAK

sudah ramai yang berpuas hati dan memberikan feedback yang terbaik

KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER* ๐Ÿ’“boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
๐Ÿ’“ Tahan lama sehingga 12 jam
๐Ÿ’“Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat
๐Ÿ’“Tidak bercapuk walaupun berpeluh..
๐Ÿ’“spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
๐Ÿ’“cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
๐Ÿ’“mesra solat
๐Ÿ’“bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
๐Ÿ’“menutup cela,parut,jerawat dan jeragat
๐Ÿ’“boleh dijadikan alas mekap
๐Ÿ’“menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃYANG PENTING TAHAN BERBULAN BULAN
GUNA TANPA WAS WAS
#okayaklang #okayashahalam #okayasabakbernam #okayamurah

@Regrann from @nanabeautyhealth - INSTOCK
$34
.
KELEBIHAN #okayamalaysia CREAM TO POWDER:
.
๐Ÿ’“ Boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
๐Ÿ’“ Tahan lama sehingga 12 jam
๐Ÿ’“Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat
๐Ÿ’“Tidak bercapuk walaupun berpeluh
๐Ÿ’“ Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
๐Ÿ’“ Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
๐Ÿ’“ Mesra solat
๐Ÿ’“ Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
๐Ÿ’“ Menutup cela,parut,jerawat dan jeragat
๐Ÿ’“ Boleh dijadikan alas mekap
๐Ÿ’“ Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
.
YANG PENTING TAHAN BERBULAN BULAN
GUNA TANPA WAS WAS!
.
#okaya
#okayafoundation
#okayamurah
#okayashahalam
#okayasetiaalam
#okayameru
#okayaklang
#makeupartis
#foundationmurah
#foundationokayamurah
#skincaremurah
#produkhilangjeragat
#produkhilangjerawat
#skincareputih
#skincareputihgebugebas
#agenokaya
#foundationokaya
#skincarehilangkanparut #skincaremencerahkanwajah
#Whatsapp8177472
#Whatsapp8177472

BEST SELLER !!
.
.
KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER .
.
Boleh menggantikan bedak (tidak perlu berbedak)
.
.
Tahan lama sehingga 12 jam .
.
Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat .
.
Tidak bercapuk walaupun berpeluh .
.
SPF 30 melindungi cahaya matahari merbahaya .
.

Cerah , gebu , shining dan berseri sepanjang hari .
Mesra solat .
.
Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya .
.
Menutup cela , parut , jerawat dan jeragat .
.
Boleh dijadikan alas mekap .
.
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan .
.
YANG PENTINGGG TAHAN BERBULAN BULAN DAN GUNA TANPA WAS WAS .
.

OKAYA FOUNDATION RM79.00

Postage add RM8 SEM RM12 SS

#okaya #okayaklang #okayashahalam #okayapj #sayajualokaya
.
Wassap 0129304189

MOST RECENT

- ๐ŸŒผ OKAYA ๐ŸŒผ

Sejenis foundation yang hot viral #MUABBella dok pakai. Tak mau cerita panjang lebar, yang pernah guna tahu apa yang best #Okaya ni ๐Ÿ‘

Yang penting tak bercapuk, tak berminyak ๐Ÿ˜˜

Yang dok cari foundation ni xjumpa, yang baru nak cuba atau nak repeat order.
#okayashahalam
#okayafoundation - #regrann

๐ŸŒผ OKAYA ๐ŸŒผ

Sejenis foundation yang hot viral #MUABBella dok pakai. Tak mau cerita panjang lebar, yang pernah guna tahu apa yang best #Okaya ni ๐Ÿ‘

Yang penting tak bercapuk, tak berminyak ๐Ÿ˜˜

Yang dok cari foundation ni xjumpa, yang baru nak cuba atau nak repeat order.
Boleh whatsapp saya

0124594546
#okayashahalam
#okayafoundation

Hai semua..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Produk OKAYA CREAM TO POWDER lulus kkm bermakna produk nie selamat di gunakan tiada bahan kimia merbahaya..dicipta untuk anda yang ingin sentiasa cantik dan menawan.. So gunakn tnpa was was nah..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ BERMINAT:
whatsapp 0124594546
#okayafoundation#okayashahalam#okaya

Tiada lagi kulit kering selepas ini
#Yarra kan ada
Rm31 aje tau. Jimat sangat
0172527436

"Kulit makin flawless.nampak gebu sangat. Tak bercapuk dan best betul ringan je kat muka"

Itu antara feedback customers yang dah grab Foundation CPG. Dah pekena pondesen merisik pulak bedak CPG. Last last satu pakej depa pakai tau.
Tak pandai makeup bukan lagi alasan tau sekarang. Takkan nak nampak pucat aje muka kan . Dok umah pon wajib makeup tau๐Ÿ˜„

Cantik kaler ni #sexychoc #lipstickcpg. Nampak cool aje kan

Amboi si comel ni pon sakan ye ber #eyebrowCPG. Comel je๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Acik cantik lain taknak ke.. senang je lorek terus terbentuk tu

Fuhhhh

Product LOCAL setanding international

Pakai tak bercapuk namapk smooth aje stick kat muka. Tak lah nampak tepung gomak kat muka kan

Ringan aje texturenya. .
.
.
FOUNDATION CPG

Offer raya masih berjalan ye. Jom grab satu untung berbaloi๐Ÿ˜„

Arini melaram pakai ni.

Lumur dulu GBE tu bagi bibir tak kering merekah. Then Lipstick CPG

Code : Dusty pink

Ni set combo best tau
Jimat sangat lahai. GBE tu nak sapu kat muka kuku rambut pon boleh๐Ÿ˜„. GBE tu minyak aura seri ye.ada kepingan gold dlm tu dan bunga ros๐ŸŒท

Nampak tak MUA bellaz pegang aoa?? Tu foundation OKAYA. Nak try juga jom. Memang gebu lah nanti. Ready stok ni.

0172527436

RM79 sm /RM89 ss

Most Popular Instagram Hashtags