#okayashahalam

130 posts

TOP POSTS

Okaya Cream to Powder
.
Harga promo RM79 termasuk pos ke SM
RM89 termasuk pos ke SS
.
Whatsapp +60123402945 untuk pesanan
.
#Okayafoundation #makeupmurahmalaysia #okayafoundationtocream #okayamalaysia #okayashahalam

OKAYA! OKAYA! OKAYA!!!
.
Produk laku kerasss masa sekarang..
Boleh walk-in atau whatsapp +60187714668 untuk order online!
#okaya #okayacodshahalam #okayastokisshahalam #okayashahalam #okayamurah #ninestock #shahalam

Bidadari ke ni ๐Ÿ˜. #okayashahalam

OKAYA Foundation Cream to Powder
Ready Stokโ€ผ๏ธ
WS 017-9579831
#OkayaShahAlam #OkayaPuncakAlam #okayafoundation

OKAYA TERBUKTI ! ! ! ๐Ÿ’™95% daripada yang telah menggunakannya mengatakan kulit mereka nampak LEBIH NATURAL, GEBU DAN CERAH
๐Ÿ’™98 % daripada yang telah menggunakannya, mengatakan yang mereka TIDAK PERLU LAGI BERBEDAK, cukup dengan penggunaan cream to powder ini sahaja
๐Ÿ’™97 % daripada yang telah menggunakannya, mengatakan krim ini TIDAK BERMINYAK

sudah ramai yang berpuas hati dan memberikan feedback yang terbaik

KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER* ๐Ÿ’“boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
๐Ÿ’“ Tahan lama sehingga 12 jam
๐Ÿ’“Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat
๐Ÿ’“Tidak bercapuk walaupun berpeluh..
๐Ÿ’“spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
๐Ÿ’“cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
๐Ÿ’“mesra solat
๐Ÿ’“bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
๐Ÿ’“menutup cela,parut,jerawat dan jeragat
๐Ÿ’“boleh dijadikan alas mekap
๐Ÿ’“menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃYANG PENTING TAHAN BERBULAN BULAN
GUNA TANPA WAS WAS
#okayaklang #okayashahalam #okayasabakbernam #okayamurah

Tq @okayashahalam ..hntr smpai depn umah..๐Ÿ‘๐Ÿ‘semoga Allah besarkan pintu rezeki awak..๐Ÿ˜ #okayashahalam
#flawlessskin

@Regrann from @nanabeautyhealth - @Regrann from @nanabeautyhealth - INSTOCK
$34
.
KELEBIHAN #okayamalaysia CREAM TO POWDER:
.
๐Ÿ’“ Boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
๐Ÿ’“ Tahan lama sehingga 12 jam
๐Ÿ’“Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat
๐Ÿ’“Tidak bercapuk walaupun berpeluh
๐Ÿ’“ Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
๐Ÿ’“ Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
๐Ÿ’“ Mesra solat
๐Ÿ’“ Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
๐Ÿ’“ Menutup cela,parut,jerawat dan jeragat
๐Ÿ’“ Boleh dijadikan alas mekap
๐Ÿ’“ Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
.
YANG PENTING TAHAN BERBULAN BULAN
GUNA TANPA WAS WAS!
.
#okaya
#okayafoundation
#okayamurah
#okayashahalam
#okayasetiaalam
#okayameru
#okayaklang
#makeupartis
#foundationmurah
#foundationokayamurah
#skincaremurah
#produkhilangjeragat
#produkhilangjerawat
#skincareputih
#skincareputihgebugebas
#agenokaya
#foundationokaya
#skincarehilangkanparut #skincaremencerahkanwajah
#Whatsapp8177472
#Whatsapp8177472
#Whatsapp8177472

BEST SELLER !!
.
.
KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER .
.
Boleh menggantikan bedak (tidak perlu berbedak)
.
.
Tahan lama sehingga 12 jam .
.
Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat .
.
Tidak bercapuk walaupun berpeluh .
.
SPF 30 melindungi cahaya matahari merbahaya .
.

Cerah , gebu , shining dan berseri sepanjang hari .
Mesra solat .
.
Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya .
.
Menutup cela , parut , jerawat dan jeragat .
.
Boleh dijadikan alas mekap .
.
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan .
.
YANG PENTINGGG TAHAN BERBULAN BULAN DAN GUNA TANPA WAS WAS .
.

OKAYA FOUNDATION RM79.00

Postage add RM8 SEM RM12 SS

#okaya #okayaklang #okayashahalam #okayapj #sayajualokaya
.
Wassap 0129304189

PROMOSIโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
RM70.00
..
OKAYA Cream To Powder menjadikan wajah anda kelihatan cerah berseri sepanjang hari. Ia diformulasi khas dengan minyak zaitun, minyak tea tree dan vitamin E yang dapat membantu merawat masalah kulit kusam tak bermaya, berminyak dan berjerawat. Ia mudah digunakan dengan hanya sedikit sapuan dapat menutup cela di wajah. Tambahan lagi, Okaya mengandungi agen perlindungan UV bagi melindungi kulit dari sinar UV berbahaya.
BEST sangat pakai Okaya ni. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
๐Ÿ’œ Kekal cantik, gebu, berseri sampai 12 jam
๐Ÿ’œ Penggunaan selama 3 bulan
๐Ÿ’œ Tampak cerah ๐Ÿ’œ Terasa ringan di wajah
๐Ÿ’œ Tak bercapuk bila berpeluh
๐Ÿ’œ Tak berminyak, tak melekit
๐Ÿ’œ Tak perlu berbedak
๐Ÿ’œ Ada SPF30, melindungi dari sinar UV berbahaya
๐Ÿ’œ Kulit dah tak kering ๐Ÿ˜
๐Ÿ’œ Bebas alkohol & bahan kimia berbahaya
๐Ÿ’œ Produk buatan Malaysia
..
#okaya #okayashahalam #okayafoundation #okayamelaka #codmelaka #codshahalam

MOST RECENT

OKAYA FOUNDATION โ€œNAK NAMPAK NATURAL BEAUTY DAN GLOWING DALAM MASA SEMINIT?

NAK NAMPAK CANTIK TANPA SEBARANG MAKE UP?

NAKK!!!!. CEPAT DAPATKAN OKAYA FOUNDATION!!โ€
.
Memperkenalkan Okaya Foundation Cream To Powder 2 in 1 membantu anda flawless
sepanjang masa.

Calit-calit sapu-sapu pakai lipstick pakai celak tak sampai 2 minit terus putih berseri..senyum sampai ke telinga pegi kerja.

Cream to Powder merupakan cream
ajaib yang diperbuat dari bahan berkualiti tinggi setanding jenama antarabangsa yang
sangat popular di pasaran.

Okaya Foundation Malaysia memang terbaik uollsss rugi la kalau korang tak try.Tak perlu pakai cream lain dah kalau pakai ni.Wangi pun wangi dan ni adalah salah satu foundation favourite yang selalu guna.

KELEBIHAN OKAYA FOUNDATION
๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ
Boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
Tahan lama sehingga 12 jam
Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat
jeragat dan jerawat
Tidak bercapuk walaupun berpeluh..
Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
Mesra solat
Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
Menutup cela,parut,jerawat dan jeragat
Boleh dijadikan alas mekap
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan

CARA PENGGUNAAN OKAYA
FOUNDATION
Calit-calit je macam foundation biasa.Yang penting tahan berbulan-bulan.

Guna tanpa was-was.

Price RM70 sm / RM 80 ss ๐Ÿ“Utk order, sertakan pic item
๐Ÿ“ฒWhatsApp 0111-0745926
๐Ÿ’SERIUS BUYER ONLY๐Ÿ’

#okayamalaysia
#okayashahalam
#okayaoriginal
#sayajualokaya
#okaya
#okayafricamystyle

Taraaaaa yarra datang lagi dgn salesnya...hihihi.. Meh wassap kita mana2 yg berminat.

Mur mur mur je ni
#YarraVitC #yarra #OkayaShahAlam #iflawless #ArganOilManiqueen #sayajual #iklantk #niaga #rezeki #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #kecantikankulitwajah

Bila guna dan rasai sendiri kebaikannya.. Terus terasa teruja.... Nampak kan betapa POWERNYA #OKAYACREAMPOWDER ni.. Nak cuba?jangan tangguh2 lg.. jom cantik dengan CREAM OKAYA
#Okaya #OkayaShahAlam #CreamtoFoundation #iflawless #ArganOilManiqueen #YarraVitC #sayajual #jompromote #iklantk #niaga #rezeki #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #kecantikankulitwajah

AWAS...OKAYA CREAM TO POWDER TENGAH HANGAT DI PASARAN ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–....
.............................. Apply foundation okaya sepanjang 7 jam waktu kerja...
Still freshhhh macam waktu pagi... Memang puas hati.....
Tak perlu tepek bedak bagai....OKAYA SAHAJA.

KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER
โค Merawat masalah JERAWAT,JERAGAT & KULIT KUSAM
โค Merawat KULIT BERMINYAK dan MELEMBAPKAN kulit
โค Merawat tona kulit TAK SEKATA & berparut
โคMemperbaiki sel kulit yg rosak akibat sinaran UV
โคMengurangkan keradangan & inflamasi kulit
โคMenganjalkan kulit,mengurangkan kedutan dan garis2 halus
.
โคMengandungi minyak ZAITUN, VIT E & dan MINYAK TEA TREE utk kecantikan kulit
โค Kekal GLOWING & FLAWLESS selama 12 jam
โค MESRA SOLAT โค TIDAK berminyak, melekit, bercapuk ketika berpeluh โค Terdapat dalam 1 KOD WARNA SAHAJA mengikut warna kulit โค Mempunyai SPF 30 dan melindungi kulit daripada sinaran UV
.
untuk BELI OKAYA
๐Ÿ‘‡
Klik link ===> www.wasap.my/01135218799
#Okaya #OkayaShahAlam #CreamtoFoundation #CreamToPowder #OkayaMalaysia #iflawless #ArganOilManiqueen #sayajual #iklantk #niaga #rezeki #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #kecantikankulitwajah

"Akak Best la cream to powder nie. Tak berpeluh lansung!. Tahan lama..rasa ringan di muka. Pakai seharian pun maintain je,x berminyak Jerawat pon kurang nampak bila guna tak MELEKIT pon..senang basuh plk tu.
.
Cream to powder ni magic tau sebab datang dengan satu colour je tau.. Tapi ikut warna kulit..
.
.
KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER
==================
.
๐Ÿ’–mengandungi minyak zaitun dan vitamin E yang membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT & masalah kedutan
๐Ÿ’–Memudarkan JERAGAT secara perlahan
๐Ÿ’–Menghilangkan parut jerawat secara perlahan
๐Ÿ’–Menegang serta melembapkan kulit
๐Ÿ’–Menganjalkan kulit, memgurangkan kedutan & garis halus
๐Ÿ’–membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit
๐Ÿ’–memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari
๐Ÿ’–Mempunyai SPF 30 dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV
๐Ÿ’–Membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT
๐Ÿ’–Memudarkan JERAGAT
๐Ÿ’–Memberi effect GLOWING & FLAWLESS pada kulit wajah
๐Ÿ’– Mesra SOLAT
๐Ÿ’–Tidak berminyak
๐Ÿ’–Sesuai utk semua jenis kulit
=================
SERIUS BERMINAT NAK CUBA?

ORDER SEKARANG!

Tahan berbulan - bulan tau ๐Ÿ˜Š

Whatsapp segera

012 340 2945

#okayafoundationflawlesshabis #okayafoundation #foundationmuka #foundation #feedbackfoundation #okayafeedback #foundationterbaik #foundationflawlesshabis #makeupinstashop #recentforrecent #likeforlike #likeforfollow #okayashahalam #okaya #lagisapulagilawa #shahalam #denaialam #ttdijaya #kotadamansara #subangbestari #muabellaz #makeupviral #bazaarpaknil

okaya foundation! Lagi sapu lagi lawa!
.
Berminat whatsapp ke www.wasap.my/60145539343 .
#okayafoundation #okayacreamtopowder #okayashahalam #shahalam #makeupviral #foundation #lagisapulagilawa #sayajual #makeupmalaysia #muamalaysia #muabellaz

okaya foundation! Lagi sapu lagi lawa! Jimat anda tak perlu beli concealer guna okaya pon boleh !!
.
Berminat whatsapp ke 012 340 2945. ๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE seluruh malaysia, ๐Ÿš—COD shah alam, ttdi jaya kg melayu subang, subang bestari , kota damansara
.
#okayafoundation #okayacreamtopowder #okayashahalam #shahalam #makeupviral #foundation #lagisapulagilawa #subangbestari #ttdijaya #sayajual #makeupmalaysia #muamalaysia #muabellaz

@Regrann from @nanabeautyhealth - @Regrann from @nanabeautyhealth - INSTOCK
$34
.
KELEBIHAN #okayamalaysia CREAM TO POWDER:
.
๐Ÿ’“ Boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
๐Ÿ’“ Tahan lama sehingga 12 jam
๐Ÿ’“Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat
๐Ÿ’“Tidak bercapuk walaupun berpeluh
๐Ÿ’“ Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
๐Ÿ’“ Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
๐Ÿ’“ Mesra solat
๐Ÿ’“ Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
๐Ÿ’“ Menutup cela,parut,jerawat dan jeragat
๐Ÿ’“ Boleh dijadikan alas mekap
๐Ÿ’“ Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
.
YANG PENTING TAHAN BERBULAN BULAN
GUNA TANPA WAS WAS!
.
#okaya
#okayafoundation
#okayamurah
#okayashahalam
#okayasetiaalam
#okayameru
#okayaklang
#makeupartis
#foundationmurah
#foundationokayamurah
#skincaremurah
#produkhilangjeragat
#produkhilangjerawat
#skincareputih
#skincareputihgebugebas
#agenokaya
#foundationokaya
#skincarehilangkanparut #skincaremencerahkanwajah
#Whatsapp8177472
#Whatsapp8177472
#Whatsapp8177472

selamat tengah hari OKAYA loversss ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Okaya ready stok ๐Ÿ’‹1 kod warne n sesuai tuk semua jenis kulit ๐Ÿ’‹Tidak berminyak n tidak bercapuk ๐Ÿ’‹Merawat jerawat n jeragat ๐Ÿ’‹Tekstur yg pekat n ringAn ๐Ÿ’‹Tahan berbulan2 ๐Ÿ’‹Full coverage ๐Ÿ’‹Boleh jadikan concealer tuk kening skli ๐Ÿ’‹Dah xperlu sapu bedak
Becozz its foundation cream to powder

#Okaya #OkayaShahAlam #CreamtoFoundation #OkayaMalaysia #iflawless #ArganOilManiqueen #sayajual #iklantk #niaga #rezeki #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #kecantikankulitwajah

Nak dengar cerita x... Meh baca nie... "Nape jual mahal sangat dikk?? Tak boleh kurang ke?? "Tak boleh kak..sy jual ikut harga yang telah ditetapkan pihak HQ/owner.. "Hmm tak pe la dik.. akak beli ngan cik "X" la..dia pun jual produk sama macam adik.. tapi harga dia jauh lagi murah..tak jadi la beli ngan adik..." "Okey takpe kak...bukan rezeki saya.." ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Seller semua ada tak pengalaman macam ni.. mesti ada kan...hihihi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Pertama: itu bukan rezeki kita
Kedua: kita kena jaga amanah yg diberi..klu HQ/ owner dh tetapkan hrga..kita ikut..sbb tu adalah amanah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ni jawapan nape saya tak nak/ tak boleh jual murah "Kadang-kadang kita suka beli barang yang dijual TERLAMPAU MURAH. Tanpa kita sedar, kita sedang membantu peniaga tersebut 'membakar tangan sendiri'. Untung kecil (sebenarnya tiada). Tidak mampu pusing modal.

Berfikirlah sebelum membeli.. Harga barang mahal tentulah qualiti nya bagus.. Membantu walaupun sedikit pasti berkat... #Okaya #OkayaShahAlam #CreamtoFoundation #iflawless #ArganOilManiqueen #YarraVitC #sayajual #jompromote #jombeli #iklanbyus #iklantk #sayajual #niaga

OKAYA TERBUKTI !!! โค 95% daripada yang telah menggunakannya, mengatakan kulit mereka nampak LEBIH NATURAL, GEBU DAN CERAH. โค 98% daripada yang telah menggunakannya, mengatakan yang mereka TIDAK PERLU LAGI BERBEDAK, cukup dengan penggunaan cream to powder ini sahaja. โค 97% daripada yang telah menggunakannya, mengatakan krim ini TIDAK BERMINYAK.
Sudah ramai yang berpuas hati dan memberikan feedback yang terbaik๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐ŸŒน KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER ๐ŸŒน ๐ŸŒน Boleh menggantikan bedak (tidak perlu berbedak) ๐ŸŒน Tahan sehingga 12 jam
๐ŸŒน Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat
๐ŸŒน Tidak bercapuk walaupun berpeluh
๐ŸŒน Spf 30 melindungi daripada cahaya matahari berbahaya
๐ŸŒน Cerah, gebu, shining dan berseri sepanjang hari
๐ŸŒน Mesra solat
๐ŸŒน Bebas alkohol dan bahan kimia berbahaya
๐ŸŒน Menutup cela, parut, jerawat dan jeragat
๐ŸŒน Boleh dijadikan alas mekap
๐ŸŒน Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan ๐Ÿ‘ YANG PENTING TAHAN BERBULAN-BULAN
๐Ÿ‘ GUNAKAN TANPA WAS WAS

COD SHAH ALAM

Berminat??? Whatsapp:
011-10745926

#okayashahalam
#okayamalaysia
#okayaori
#OkayaSPF30
#okayacodshahalam

KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER
================================ ๐Ÿ’“ Boleh menggantikan bedak (tidak perlu berbedak)
๐Ÿ’“ Tahan lama sehingga 12 jam
๐Ÿ’“ Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat jeragat dan jerawat
๐Ÿ’“ Tidak bercapuk walaupun berpeluh
๐Ÿ’“ SPF 30 melindungi cahaya matahari berbahaya
๐Ÿ’“ Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
๐Ÿ’“ Bebas alkohol dan bahan kimia berbahaya
๐Ÿ’“ Menutup cela, parut, jerawat dan jeragat
๐Ÿ’“ Boleh dijadikan alas mekap
๐Ÿ’“ Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan ==============================
YANG PENTING TAHAN BERBULAN BULAN
GUNA TANPA WAS WAS

Berminat? PM @ whatsapp:
011-10745926
============================== #OkayaSPF30
#OkayaORI
#OKayafoundationterbaik
#OkayaJomCuba
#LebihCalitLebihLawa
#okayashahalam
#okayacodshahalam

"Akak best la pakai OKAYA Cream to Powder nie. Tak berpeluh langsung...! Tahan lama... Rasa ringan je kat muka. Pakai seharian pun maintain glowing je, x berminyak. Jerawat pon kurang nampak. Bila guna TAK MELEKIT langsung.... Senang nak basuh pulak tu..."
.
OKAYA Cream to Powder ni magic tau sebab datang dengan satu colour je... Tapi ikut warna kulit.

KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER
================================ ๐Ÿ’– Mengandungi minyak zaitun dan vitamin E yang membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT & masalah kedutan ๐Ÿ’– Memudarkan JERAGAT secara perlahan ๐Ÿ’– Menghilangkan parut jerawat secara perlahan ๐Ÿ’– Menegang serta melembapkan kulit ๐Ÿ’– Menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan & garis halus ๐Ÿ’– Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit ๐Ÿ’– Memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari ๐Ÿ’– Mempunyai SPF 30 dan dapat melindungi kulit daripada sinaran UV ๐Ÿ’– Membantu merawat kulit bermasalah seperti JERAWAT ๐Ÿ’– Memberi efek GLOWING & FLAWLESS pada kulit wajah ๐Ÿ’– Mesra SOLAT ๐Ÿ’–Tidak berminyak ๐Ÿ’–Sesuai untuk semua jenis kulit
========================== SERIUS BERMINAT NAK CUBA?

Boleh COD shah alam

JOM ORDER SEKARANG!

Whatsapp:
011-10745926

Ready stock
#okayashahalam
#okayamalaysia
#okayacod

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Terima kasih sbb berurusniaga dgn sy.
#Okaya
#OkayaShahAlam
#iflawless
#YarraVitC
#manniqueenarganoilelixir

#Repost @masitahzanila (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Tq @okayashahalam ..hntr smpai depn umah..๐Ÿ‘๐Ÿ‘semoga Allah besarkan pintu rezeki awak..๐Ÿ˜ #okayashahalam
#flawlessskin

Tq @okayashahalam ..hntr smpai depn umah..๐Ÿ‘๐Ÿ‘semoga Allah besarkan pintu rezeki awak..๐Ÿ˜ #okayashahalam
#flawlessskin

Most Popular Instagram Hashtags