#ointment

MOST RECENT

Happy 4/20! I dropped this "lofi wasp" over night. Give it a hot spin while you're eating cereal. jacobjameswilton.bandcamp.com/album/rendezvous #music #lofi #omaha #sounds #ointment #walmartisntanymore #pop #album #indie #guitars #sounds #noise

My natural essential oils ointment. Always with me in my bag! Not only great for cuts, bites, burns and all skin issues, it is incredible for wrinkles and under eye bags and puffiness! Girl’s best friend! www.doterra.com and quote ID: 3424449 under Personal care then Body care! #natural #skincare #ointment #blamish #skinhealing #burn #bite #sting #irritation #stretchmarks #wunds #wounds #cuts #cutsandbruises #wrinkles #puffiness #undereyebags

LUCAS PAPAW OINTMENT ✨✨ Available in 15g, 25g and 75g! Its 100% authentic as it’s directly bought in Australia! 🇦🇺✈️ Dont miss out! Order yours NOW!! ❤️ .
.
.
.
.
#lucaspapaw #lucaspapawph #ointment #reliever #multipurpose #skincare #philippines #australia #bestseller #fanfave #lucaspapawointment #skincareroutine #eczema #skinproblems #productshoot #shoot #phorotography

Comfrey ointment is traditionally a repairing & nourishing balm for your sore body.

#linkinbio

Lucas Papaw Ointment 25g
₱350 only
#lucaspapawph #lucaspapaw #ointment

Lucas Papaw Ointment 25g Paw Paw Cream skin ointment dry lip Australian Seller
#lucas #papaw #ointment #camping #skincare #drylips #dry #crackskin #lip #lipcare #rednose #nose #australia

Zaman sekarang seperti yang kita hidup hari ini, semestinya mencabar dan menekan. Banyak tuntutan yang wajib kita jelaskan untuk terus hidup, tuntutan tugasan kerja di pejabat, tugasan kerja sekolah, tuntutan komitmen bulanan belum kira lagi tuntutan hutang2 jahat yang membuatkan kita kerja lebih masa. Kesemua tuntutan ini mampu membuat kita stress, letih, bimbang, tidak bermaya, hilang daya tumpuan dan kurang bersemangat. Selamat ada DIOGANIC digosok-gosokkan pada sendi supaya dapat kembali berkerja dengan baik.
.
Selamat tinggal stress dan letih. 😉
.
👍🏻DioganicAromaterapi ni perlu ada di office, dalam kereta, hand bag dan dirumah. .
👍🏻DioganicAromaterapi sesuai dijadikan minyak pembawa serbaguna yg selalu berdamping dgn korang sepanjang hari setiap aktiviti. Sapu sapu je In Shaa Allah.. 'Segar', 'Tenang', 'Selesa' dan 'Melegakan' segala ketidakselesaan sesuai sgt guna apabila di bawah persekitaran yg menekan.
.
Dapatkan segera sbb stok Dioganic ni sgtlah limited! Admin dan sahabat office yg lain dh cuba mmg best sgt guna Dioganic ni. Korang yg kerja stress2, travel memanjang, sportman, kaki pancing, kaki study, kaki lepak, atau susah tidur malam wajib beli sekarang tau. 😃
.
#dioganic #dioganicoil #dioganickajang #dioganicoilkajang #dioganicbangi #dioganicoilbangi #dioganicputrajaya #dioganicoilputrajaya #dioganicaromaterapi #aromatherapy #aromaterapi #minyakdioganic #minyakkelapadara #minyakwangi #minyakaromaterapi #minyakorganik #organicoil #virginoil #ointment #fresh #cool #virgincoconutoil #magicoil

😊 Daun sirih, or betel 🍃 leaf, the boiled water can be used as an antiseptic or add honey 🍯 and ginger to get rid of mucus in your chest 👌🇮🇩#
#cure #
#care#
#drink #
#remedies #
#healthylifestyle #
#withers #
#ointment #
#aftertattoo #
#bali #

MINYAK AROMATERAPI KELAPA DARA DARI DIOGANIC BANTU SELESAIKAN MASALAH STRESS, KETIDAKSELASAAN BADAN, MEMBERI KESEGARAN DAN KELEGAAN BUAT ANDA YG SIBUK SEPANJANG HARI DAN BERKERJA DIBAWAH PERSEKITARAN YG MENEKAN.
.
Sebagai manusia biasa, kita memang tak dapat lari dari masalah. Masalah itu lah yg boleh datangkan STRESS. Bahaya STRESS boleh mengakibatkan kualiti hidup kita dan orang yg tersayang pun boleh terjejas.
.
Admin nak bagitau ni, seharian kita berkerja, dari pagi sampai petang. Betul?
.
Belum kira lagi over time dan part time mesti penatkan?
.
Belum kira lagi yg drive jarak jauh, jarak dekat pun kalau jammed lagi letih..!
.
Untuk pengetahuan korang STRESS ni atau tekanan adalah tindak balas emosi, fizikal dan mental akibat perubahan sesuatu keadaaan.
.
STRESS ni boleh dikategorikan sbg TEKANAN, BEBANAN, KELETIHAN, KEMURUNGAN, PANIK, KEBIMBANGAN, LESU, HILANG DAYA CITA atau SEMANGAT.
.
BAHAYA STRESS kerana ianya boleh menyebabkan pelbagai jenis penyakit dan simtom2 yg tidak baik utk tubuh badan kita.. antaranya selsema, ketidakselesaan badan, pening kepala, migraine, tak fokus dalam kerja, takde mood, kembung perut dan lain2.
.
JOM! Tangani STRESS dgn bijak dan teratur bersama DIOGANIC AROMATERAPI.
.
Hanya 4-5 titik #DioganicAromaterapi masalah anda selesai sepantas 30saat. Tiada lagi ketidakselesaan, tiada lagi stress2 disebabkan suasana tegang yg anda hadapi. .
Anda mahu selesaikan masalah anda sekarang? boleh hubungi segera nombor yang tertera di bio, admin sedia membantu mengikut masalah anda 👌🏻
.
.
#dioganic #dioganicoil #dioganickajang #dioganicoilkajang #dioganicbangi #dioganicoilbangi #dioganicputrajaya #dioganicoilputrajaya #dioganicaromaterapi #aromatherapy #aromaterapi #minyakdioganic #minyakkelapadara #minyakwangi #minyakaromaterapi #minyakorganik #organicoil #virginoil #ointment #fresh #cool #virgincoconutoil #magicoil

I love that most Young Living prodcuts are super versatile. Like this rose ointment!

I was putting on makeup the other day and happened to see this jar. Knowing that it can be used for ANYTHING that has to do with skin, i decided to try it as an eyeshadow primer. And it totally worked! It gave my eyeshadow more color and heloped it stand out more 😏

Here are some other uses for this ointment:
Any skin issues 💃
Chapped lips 👄
Fresh tattoos 🌸
Under eyes 👀
Diaper rash 👶
Stong nails 💅
.
ALL this and ZERO toxins! ....
And I'm sure there are MANY other uses i still don't know about! 😁

#youngliving #yleo #seedlings #babyproducts #essentialoils #oilybabies #oilymama #oilyhome #oilyeverything #chemicalfree #chemicalfreehome #chemicalfreeliving #naturalliving #organic #nochemicalsformybaby #seedtoseal #onlythebest #roseointment #ylroseointment #eyeshadowprimer #lotion #cream #diaperrashcream #diaperrash #chappedlips #chapstick #ointment #notoxins #toxicfree #toxocfreehome

🌼🌼🌿🌼🌼

This is the last of the Arnica and Hemp anti-inflammatory Salve until the next infusion is ready, which won’t be until August 2018.😩 I let this flowering herb infuse for 6-9 months before crafting this miracle salve for you. 🌿🌼
.
If this is your go to salve and it works wonders for you, you might want to stock up ~ Or check out my Arnica and Hemp PLUS which was just recently restocked after a 6 month love affair in a jar.🌿
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#arnicamontana #arnica #antiinflammatory #hempseedoil #hempoil #hemp #infusedoil #miraclesalve #arnicasalve #painsalve #salve #ointment #painkiller #arthritis #fibromyalgia #jointpain #achesandpains #earthpixie #positiveenergyplus #selfcare #selflove #peaceandlove✌

One of our esteemed surgeon’s favorite sayings! 😭 #qotd #surgerylife #hurryup #muchacha #bacitracin #ointment

The #ointment of all ointments!! #AnimalScentsOintment. This is a #familyfavorite of ours. With #kiddos around, there’s #always a #need for some sort of ointment. Replace yours with this #fab and #natural, #nontoxic version! Our kiddos are obsessed and seem to find a need for using it #everyday. It will #serve your family well😉 #YoungLiving #GypsyDroppers

Noodle and Boo has arrived!
Baby Bath Essentials... pure and simple formulas with mild cleansers and gentle moisturizers. Safe and natural skin care ensures healthy skin and happy babies.

#bathtime #bedtime #wipes #diapertime #diaper #ointment #diaperbag #ultimatateointment #bubbles#sensitiveskin #eczemafree #hypoallergenic #guguguru #momtobe #moms #newmom #pregnancy #babyshower #babyshowergifts #mommy #mommyblogger

‼️ FOR A LIMITED TIME ONLY‼️ Preparation H Cream 26g and Preparation H Ointment 2oz are $2,000 each!

Medicine Chest Pharmacy
315 Middle Street, Georgetown
#limited #sale #preparationH #ointment #cream #medicinechest #pharmacy #health #wellness #592 #medicine #rx #otc #prescription #guyana #georgetown

Cold sores. Early research shows that applying 3% propolis ointment five times daily might help improve healing time and reduce pain from cold sores.

Luxuriously thick, petal-soft cloths soaked in a mild, alcohol-free, no-rinse solution. Natural and gentle preservatives safeguard our wipes from waterborne contamination. Gentle formula hydrates delicate skin with vitamin E, aloe and chamomile.
Thank you for sharing @simplyicb

#wipes #diapertime #diaper #ointment#diaperbag #ultimatateointment #bubbles#sensitiveskin #eczemafree#hypoallergenic #bathtime #bedtime

Most Popular Instagram Hashtags