#ohsemvideos

304 posts

TOP POSTS

Atas permintaan ramai kita kembalikan PQDaily,so Episode kali ni kita makan,makanan yang berbakorrrrr dulu,nak tahu rasa bako-bako,manis bako-bako dia macam mana?Jom tengok!
#Yooolah #Parodi @plonxbox
Amaran:
Kepada yang kuat Triggered dilarang tengok,kalau degil,padan muke kome..hahahahaha! .
.
#juicywasabi
#malaya_vidgram
#himpunan_vidgram
#kelakarvidgram
#komedividgram
#lawakvidgram
#nasihat_vidgram
#videoinstagram
.
.
#lawakhangit #lawak_hambar #lawak_king #kakishare.my #lawak_antarabangse #ohsemvideos
#lawakterkini #lawak5k #motifviral #lawak_ker_der #malaysiaigers .
.
@lawak.hangit
@lawak_hambar @lawakterkini @lawak_ker_der @kakishare.my @lawak_antarabangse @motifviral @lawak_king
@malaysiaigers

Minggu lepas kita dah rasa jajan,apa kata minggu ni kita cuba pekena makanan jepun,iaitu Takoyaki di Putrajaya,resepi yang berlainan dan bukan rasa yang kita selalu makan di kedai-kedai lain. yang penting #PADUBEB!
Untuk full Review boleh saksikan di Youtube MrPutera link dekat Profile Bio!
@takoviral
#Yooolah
#Parodi
#Vitdaily

Pesanan:Apa yang review oleh saya adalah betol,tapi dalam bentuk Parodi .
.
#juicywasabi
#malaya_vidgram
#himpunan_vidgram
#kelakarvidgram
#komedividgram
#lawakvidgram
#nasihat_vidgram
#videoinstagram
.
.
#lawakhangit #lawak_hambar #lawak_king #kakishare.my #lawak_antarabangse #ohsemvideos
#lawakterkini #lawak5k #motifviral #lawak_ker_der #malaysiaigers .
.
@lawak.hangit
@lawak_hambar @lawakterkini @lawak_ker_der @kakishare.my @lawak_antarabangse @motifviral @lawak_king
@malaysiaigers

Semalam @budiey mengajak saya untuk menonton #PremiereWithBudiey filem #DespicableMe3 so apa yang aku boleh review,filem ni best dan enjoy bagi korang yang mengikuti filem ini dari first sampai sekarang.walaupun story dia kita tahu apa yang akan berlaku lepas ini,dan aku bagi filem ini 3/5,sebab cliche dan watak gru terlalu baik dan bukan gru yang biasa.minion yang kurang aksi.but still enjoy! saksikan dipawagam bermula hari ini. .@budieyators
#budieyators #budieydotcom #budiey
.
#juicywasabi
#malaya_vidgram
#himpunan_vidgram
#kelakarvidgram
#komedividgram
#lawakvidgram
#nasihat_vidgram
#videoinstagram
.
.
#lawakhangit #lawak_hambar #lawak_king #kakishare.my #lawak_antarabangse #ohsemvideos
#lawakterkini #lawak5k #motifviral #lawak_ker_der #malaysiaigers .
.
@lawak.hangit
@lawak_hambar @lawakterkini @lawak_ker_der @kakishare.my @lawak_antarabangse @motifviral @lawak_king
@malaysiaigers

MOST RECENT

Atas permintaan ramai kita kembalikan PQDaily,so Episode kali ni kita makan,makanan yang berbakorrrrr dulu,nak tahu rasa bako-bako,manis bako-bako dia macam mana?Jom tengok!
#Yooolah #Parodi @plonxbox
Amaran:
Kepada yang kuat Triggered dilarang tengok,kalau degil,padan muke kome..hahahahaha! .
.
#juicywasabi
#malaya_vidgram
#himpunan_vidgram
#kelakarvidgram
#komedividgram
#lawakvidgram
#nasihat_vidgram
#videoinstagram
.
.
#lawakhangit #lawak_hambar #lawak_king #kakishare.my #lawak_antarabangse #ohsemvideos
#lawakterkini #lawak5k #motifviral #lawak_ker_der #malaysiaigers .
.
@lawak.hangit
@lawak_hambar @lawakterkini @lawak_ker_der @kakishare.my @lawak_antarabangse @motifviral @lawak_king
@malaysiaigers

#Repost @takoviral (@get_repost)
・・・
#Repost @puteraqamarul (@get_repost)
・・・
Minggu lepas kita dah rasa jajan,apa kata minggu ni kita cuba pekena makanan jepun,iaitu Takoyaki di Putrajaya,resepi yang berlainan dan bukan rasa yang kita selalu makan di kedai-kedai lain. yang penting #PADUBEB!
Untuk full Review boleh saksikan di Youtube MrPutera link dekat Profile Bio!
@takoviral
#Yooolah
#Parodi
#Vitdaily

Pesanan:Apa yang review oleh saya adalah betol,tapi dalam bentuk Parodi .
.
#juicywasabi
#malaya_vidgram
#himpunan_vidgram
#kelakarvidgram
#komedividgram
#lawakvidgram
#nasihat_vidgram
#videoinstagram
.
.
#lawakhangit #lawak_hambar #lawak_king #kakishare.my #lawak_antarabangse #ohsemvideos
#lawakterkini #lawak5k #motifviral #lawak_ker_der #malaysiaigers .
.
@lawak.hangit
@lawak_hambar @lawakterkini @lawak_ker_der @kakishare.my @lawak_antarabangse @motifviral @lawak_king
@malaysiaigers

Minggu lepas kita dah rasa jajan,apa kata minggu ni kita cuba pekena makanan jepun,iaitu Takoyaki di Putrajaya,resepi yang berlainan dan bukan rasa yang kita selalu makan di kedai-kedai lain. yang penting #PADUBEB!
Untuk full Review boleh saksikan di Youtube MrPutera link dekat Profile Bio!
@takoviral
#Yooolah
#Parodi
#Vitdaily

Pesanan:Apa yang review oleh saya adalah betol,tapi dalam bentuk Parodi .
.
#juicywasabi
#malaya_vidgram
#himpunan_vidgram
#kelakarvidgram
#komedividgram
#lawakvidgram
#nasihat_vidgram
#videoinstagram
.
.
#lawakhangit #lawak_hambar #lawak_king #kakishare.my #lawak_antarabangse #ohsemvideos
#lawakterkini #lawak5k #motifviral #lawak_ker_der #malaysiaigers .
.
@lawak.hangit
@lawak_hambar @lawakterkini @lawak_ker_der @kakishare.my @lawak_antarabangse @motifviral @lawak_king
@malaysiaigers

Most Popular Instagram Hashtags