#ohanabeauty

61 posts

TOP POSTS

Ohana Sunday #ohanabeauty πŸ’–

Terima kasih atas kepercayaan nya ya.. .
.
Same day service using Gosend, package by JNE
.
.
#ohanabeauty

Another testimonial from our customer, thank you sis udah belanja di kita @graceanstsy
.
.
.
Yang belum order ayo dipesen..3 pcs lisptick hanya IDR 119.000 .
.
#ohanabeauty #focallureindonesia #focallurelipstick
#focallure

HELLO GUYS! aku pengen review Dan ngenalin 1 produk yg lagi aku suka banget Dan sekian banyak aku pakai masker menurut aku ini adalah THE BEST MASK EVER πŸ˜πŸ‘ kenapa aku brani bilang bagus pake banget krna dlam 1 Kali pemakaian hasil udah keliatan
Muka jd halus banget, sejuk, kulit wajah kencang ,komedo bubar, tambah cerah Dan glowing bahkan nge detox wajah Dan mengeluatkan segala ktoroan dari pori" ❀ bener" masker idaman para wanita lo
Dan aku suka banget maskernya ini trbuat dari bahan alami loh. Jd ga prlu tkut Ada bahan kimia. Krna aku emg suka pake masjer yg bahan alami dibanding yg berbahan kimia. Krna lebih sehat Dan lebuh bagus untuk kuliy pastinya 😊
Thank you @luxcrime_id 😘😘 #ohanabeauty#ohanavlogger

Beauty in blackβ™₯
Glamour makeup look πŸ’„#ohanamakeup#ohanabeauty#ohanaphoto

Yey! Finally got this the balm's stuff from @makeup.banjarmasin 😘😘 thankyou so muchπŸ’•
Suka banget sm the balm ini krna wrnanya bagus banget aku suka banget dan dlam 1 wadah multifungsi banget loh, ad blush on, eyeshadow, contour, highlight, shimmer, lipstick, dan lip balm πŸ’‹πŸ’‹ jdi cocok bgt buat dibwa kemana" enak dibwa kemana" 1 wdah aja udah skaligus smuanya jd ga ribet lgi. Dan packaging ny lucu bangett formula nya juga oke banget

Hrga emang mahal tp sebanding dengan kualitasnya πŸ’•πŸ’• Falling in love bgt sm ini pkoknya
Sekian review dari Ohana Beauty Vlogger πŸ˜— #ohanablogger#ohanafashion#ohanamakeup#ohanabeauty

MAKEUP is art and BEAUTY is passion -- Ohana πŸ˜ŠπŸ’„πŸ’•
#ohanamakeup#ohanamakeuptalent#ohanafashion#ohanabeauty#instamakeup

Thank you @venvenvenny, ditunggu lagi ya pesenan nya
.
.
.
#focallureindonesia #focallure #ohanabeauty #onlineshopkosmetik

Order now... Vishine colour nail gel polish .
. 08588505 3999 wa available

#kutek #ohanabeauty #jualkutek
#onlineshopping

MOST RECENT

Tonight's raffle will no longer be drawn live. But you still have half an hour to get your free raffle tickets! Comment below to get your last minute tickets! #ohanabeauty #makeup

Tonight and tomorrow is your last chance to get your free raffle tickets! The raffle will be drawn live tomorrow night at 7:00pm to get extra entries comment below why you would like to a FREE gentle face massage and you make up done for a special occasion or just because you feel like it! Get your entries in, don't miss out! #makeup #ohanabeauty #morphe

✨ Don't forget to get your free raffle tickets! The raffle will be drawn on Friday night! To get extra free raffle tickets comment on this post! ✨ #ohanabeauty #makeup

Did you know that we do make up @ohanahairandbeauty 😊 natural, blushing, transforming, confidence building makeup without the huge salon price tag! #ohanahairandbeauty #ohanahair #ohanabeauty #makeup #bridalmakeup #makeuplove #beauty #beautytherapy #beautician #beauticians #bridal

✨Pick a number and win a prize!! Comment below which number you would like and I will inbox you your prize!! ✨ #makeup #ohanabeauty

Got to have a bit of a play with some natural make up on the weekend love this look! ❀✨ #makeup #morphe #ohanabeauty

The official price list for all your make up needs! Don't forget to head over the official Ohana Beauty Facebook page to enter the in the comp to win a free make up lesson! https://m.facebook.com/OhanaBeauty.byInicaTaylor/ #ohanabeauty #makeup

Look what is here! Book your make up lessons today! #morphe #makeup #ohanabeauty

Look what is here! Pre-order yours today! Comment to pre-order yours today! #ohanabeauty

https://m.facebook.com/OhanaBeauty.byInicaTaylor/

Head over to Ohana Beauty to enter in the comp to win a FREE make up lesson! #ohanabeauty #makeup

Terima kasih atas kepercayaan nya ya.. .
.
Same day service using Gosend, package by JNE
.
.
#ohanabeauty

Focallure lipstick matte, longlasting lip makeup
.
.
New colour kit 3 (#18,#16,17)
New colour kit 4 (#4,#15,17) .
.
Setiap Kit isi 3 pcs ya sist, warna yang ada di setiap kit tidak bisa di ganti, lipstick ini sangat rekomen banget loh.. .
Dm untuk order atau wa 08588505 3999 (official ohanabeauty.id) .
.
IDR 130.000/ Kit (3 pcs)
Cod: slipi, lebak bulus,bekasi .
.
#focallureindonesia
#focallurelisptick
#makeup
#jualmakeup #beautyblogger #fashion #ohanabeauty.id #lipstickkekinian #juallipstick

Thank you @venvenvenny, ditunggu lagi ya pesenan nya
.
.
.
#focallureindonesia #focallure #ohanabeauty #onlineshopkosmetik

Hi all... Ready stock lagi ya untuk lipstick focallure ini.. Warna sesuai yang diposting ya...
.
Produk ini sangat bagus loh, banyak yang udah review... Ayo dipesan ya sebelum kehabisan .
Hanya Rp 119.000 saja, kamu sudah bs tampil cantik, free ongkir untuk area jakarta

#ohanabeauty #focallureindonesia #focallure #jualkosmetikmurah #juallipstick
#onlineshopkosmetik

Gah I'm halfway to my target for the month!!! πŸ€—πŸ€— #thankyou to everyone who has #supported me and my #team! #teamohana #ohanabeauty #younique #yflourish2017

Most Popular Instagram Hashtags