[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#officialdramasangat

MOST RECENT

Still xleyh move on lagi dgn episod #Melankolia td πŸ˜ƒ

Regrann from @dramasangat - Guys, malam ni #melankolia pukul 10 malam #samarinda di #tv3 πŸ“½πŸ“ΊπŸŽž
.
Korang mesti nak tahu ape yang terjadi dengan Nana, Zain dan Tuan Hamid kan? So, be ready guys.. malam ni! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
#tv3 #tv9 #dramasangat #dssquad #officialdramasangat #melankolia #samarinda #samarindatv3 - #regrann

πŸ˜£πŸ˜’πŸ˜ŒπŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’”πŸ’”
#zain #melankolia
@aliffaziz91
@nonnynadirah .
#Repost @dramasangat (@get_repost)
・・・
Guys, malam ni #melankolia pukul 10 malam #samarinda di #tv3 πŸ“½πŸ“ΊπŸŽž
.
Korang mesti nak tahu ape yang terjadi dengan Nana, Zain dan Tuan Hamid kan? So, be ready guys.. malam ni! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
#tv3 #tv9 #dramasangat #dssquad #officialdramasangat #melankolia #samarinda #samarindatv3

Nie rupanya #kekasihpaksarela 11juta penonton.. Regrann from @dramasangat - β€œSaya yang patut bertuah tau, sebab abang terima saya jadi isteri abang... walaupun, saya ni kekasih paksa rela abang” - Hanan Khaira πŸ’•
.
β€œApadia? Kekasih paksa rela?” - Adham πŸ’“
.
β€œHmmm.. mula-mula paksa, lepastu rela” πŸ’•
.
@remyishak @intannajuwa
#tv3 #kekasihpaksarela #akasia #akasiatv3 #dssquad #officialdramasangat #dramasangat #remyishak #intannajuwa #teampakcik #teamhanankhaira #teamrosnaida #teamkahwindua #teamduaisteri - #regrann

Walhal #angah suka #pia... Amboiii kuat nyakat Regrann from @dramasangat - Guys, jangan lupa sekejap je lagi tauuu!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
TIADA ARAH JODOH KITA, Akasia pukul 7 malam di #tv3 jangan lupa tengok!! πŸ“ΊπŸ“½πŸŽž
.
#akasia #akasiatv3 #dramasangat #dssquad #tv3 #officialdramasangat #tiadaarahjodohkita #shukriyahaya #aprenamanrose - #regrann

Guys, malam ni #melankolia pukul 10 malam #samarinda di #tv3 πŸ“½πŸ“ΊπŸŽž
.
Korang mesti nak tahu ape yang terjadi dengan Nana, Zain dan Tuan Hamid kan? So, be ready guys.. malam ni! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
#tv3 #tv9 #dramasangat #dssquad #officialdramasangat #melankolia #samarinda #samarindatv3

Terkejut ke ape tu Aathif tengok handphone tu..
#TiadaArahJodohKita
#MegatAathif
#AfiaAwliya
#MegatWakeel
#FayyadSyakir
Regrann from @dramasangat - Biasalah.. kalau dah nama tu abang, memang lah risaukan adik dia.. bukan sebab dia nak halang, tapi cuma nak yang terbaik πŸ’•
.
TIADA ARAH JODOH KITA, Akasia pukul 7 malam di #tv3 jangan lupa tengok!! πŸ“ΊπŸ“½πŸŽž
.
#akasia #akasiatv3 #dramasangat #dssquad #tv3 #officialdramasangat #tiadaarahjodohkita #shukriyahaya #aprenamanrose - #regrann

Heyyy sape punya almari hitam niiii!!
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kemain ayat Aathif ni..
#TiadaArahJodohKita
#MegatAathif
#AfiaAwliya
#MegatWakeel
#FayyadSyakir
Regrann from @dramasangat - Guys, jangan lupa sekejap je lagi tauuu!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
TIADA ARAH JODOH KITA, Akasia pukul 7 malam di #tv3 jangan lupa tengok!! πŸ“ΊπŸ“½πŸŽž
.
#akasia #akasiatv3 #dramasangat #dssquad #tv3 #officialdramasangat #tiadaarahjodohkita #shukriyahaya #aprenamanrose - #regrann

dah kenapa Angah? sakit hati Akeel nk kahwin dgn Afia ke? 😁😁 Regrann from @dramasangat - Guys, jangan lupa sekejap je lagi tauuu!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
TIADA ARAH JODOH KITA, Akasia pukul 7 malam di #tv3 jangan lupa tengok!! πŸ“ΊπŸ“½πŸŽž
.
#akasia #akasiatv3 #dramasangat #dssquad #tv3 #officialdramasangat #tiadaarahjodohkita #shukriyahaya #aprenamanrose - #regrann

SEKARANG !! SEKARANG !! SEKARANG !! SEKARANG !! πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯
#budakboys NOW guyss
Amboii Adilla dulu kak buli, la ni duk berkenan pulak 😜
@jajailiyes_ . . .
Repost from @dramasangat using @RepostRegramApp - #Hakim @nafizmuaz yang sekarang lagi perghhh !!! Berketerampilan, segak & berkeyakinan tinggi okay!!! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
#BudakBoys | 6.30 petang di #TV3 geng !
.
@nafizmuaz @nafiez.zaidi @ashrafmuslim @eyra.hazali @a_aidaproduction
#tv3 #tv9 #dramasangat #dssquad #officialdramasangat #iris #iristv3 #budakboys

"Ni sape punya almari hitam dpn ni hah? Almari letak kat rmh lah bkn tepi jln. Awak punya? Alihkan!" - Atif -

Pehh..sombong gila wei. Ada ke kete Pia dikatanya almari hitam..ishh..ishh..ishh😏. -

Regrann from @dramasangat - Guys, jangan lupa sekejap je lagi tauuu!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
TIADA ARAH JODOH KITA, Akasia pukul 7 malam di #tv3 jangan lupa tengok!! πŸ“ΊπŸ“½πŸŽž
.
#akasia #akasiatv3 #dramasangat #dssquad #tv3 #officialdramasangat #tiadaarahjodohkita #shukriyahaya #aprenamanrose - #regrann

GREENTEA FACEMIST BARU πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Basicaly nano tech sprayy ni berbeza & mahal sebab
1- teknologi nano sendiri yang bukan guna spray botol di pasaran
2- mmg teknologi nano adalah sangat MAHAL dan susah orang nak copycat dengan kos yang sangat agak mahal
3- Particle lebih halus - air yang keluar tu mcm WAP sahaja bukan air sampai basah
4- Semburan air biasa dia tak penetrate/tak masuk sedalam2 nya ke lapisan kulit yang dalam tapi dgn NANO TECH spray mmg mampu masuk ke liang2 pori so kulit dpt khasiat green tea lebih cepat
5- tekan sekali je spray/wap yang keluar tu boleh kene satu muka penuh
6- lubang nano spray botol baru lebih luas - so sekali spray dah boleh kene satu muka. Berbanding sebelum ni at least 2-3 kali baru semua side muka kena
Okay jelaaasss? 😍😍😍 Pm/dm utk order😘

#teamdyxyfateng #teamdyxy #dyxygreenteafacemist
#dyxyklang #dyxykedah #dyxyjitra #dyxyjohorbahru
#dyxypenang #Dyxyperlis
#dyxymelaka #dyxylover #DyxyViral #officialdramasangat #drama #dramasangat #syurgayangkedua
#lafazkankalimahcintamu

Kereknya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Repost By dramasangat: Guys, jangan lupa sekejap je lagi tauuu!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
TIADA ARAH JODOH KITA, Akasia pukul 7 malam di #tv3 jangan lupa tengok!! πŸ“ΊπŸ“½πŸŽž
.
#akasia #akasiatv3 #dramasangat #dssquad #tv3 #officialdramasangat #tiadaarahjodohkita #shukriyahaya #aprenamanrose (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)

Guys, jangan lupa sekejap je lagi tauuu!!! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
TIADA ARAH JODOH KITA, Akasia pukul 7 malam di #tv3 jangan lupa tengok!! πŸ“ΊπŸ“½πŸŽž
.
#akasia #akasiatv3 #dramasangat #dssquad #tv3 #officialdramasangat #tiadaarahjodohkita #shukriyahaya #aprenamanrose

Atif dan Waqeel meminati wanita yang sama. -

Regrann from @dramasangat - Biasalah.. kalau dah nama tu abang, memang lah risaukan adik dia.. bukan sebab dia nak halang, tapi cuma nak yang terbaik πŸ’•
.
TIADA ARAH JODOH KITA, Akasia pukul 7 malam di #tv3 jangan lup tengok!! πŸ“ΊπŸ“½πŸŽž
.
#akasia #akasiatv3 #dramasangat #dssquad #tv3 #officialdramasangat #tiadaarahjodohkita #shukriyahaya #aprenamanrose - #regrann

Regrann from @dramasangat - Biasalah.. kalau dah nama tu abang, memang lah risaukan adik dia.. bukan sebab dia nak halang, tapi cuma nak yang terbaik πŸ’•
.
TIADA ARAH JODOH KITA, Akasia pukul 7 malam di #tv3 jangan lup tengok!! πŸ“ΊπŸ“½πŸŽž
.
#akasia #akasiatv3 #dramasangat #dssquad #tv3 #officialdramasangat #tiadaarahjodohkita #shukriyahaya #aprenamanrose - #regrann

#tiadaarahjodohkita
@aprenamanrose
@shukriyahaya
@hafeezmikail
@erwin_dawson
Repost By dramasangat: Biasalah.. kalau dah nama tu abang, memang lah risaukan adik dia.. bukan sebab dia nak halang, tapi cuma nak yang terbaik πŸ’•
.
TIADA ARAH JODOH KITA, Akasia pukul 7 malam di #tv3 jangan lup tengok!! πŸ“ΊπŸ“½πŸŽž
.
#akasia #akasiatv3 #dramasangat #dssquad #tv3 #officialdramasangat #tiadaarahjodohkita #shukriyahaya #aprenamanrose (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)

Biasalah.. kalau dah nama tu abang, memang lah risaukan adik dia.. bukan sebab dia nak halang, tapi cuma nak yang terbaik πŸ’•
.
TIADA ARAH JODOH KITA, Akasia pukul 7 malam di #tv3 jangan lupa tengok!! πŸ“ΊπŸ“½πŸŽž
.
#akasia #akasiatv3 #dramasangat #dssquad #tv3 #officialdramasangat #tiadaarahjodohkita #shukriyahaya #aprenamanrose

Regrann from @dramasangat - Mak mak kita ni bila berpesan hah, macam ni lah gayanya.. korang ada tak kena situasi macam ni, bila bawa balik β€˜bakal jodoh’ pastu kena sakat dengan family? Ahahahaa! Ada tak, ada tak??? πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
TIADA ARAH JODOH KITA, Akasia pukul 7 malam di #tv3 jangan lup tengok!! πŸ“ΊπŸ“½πŸŽž
.
#akasia #akasiatv3 #dramasangat #dssquad #tv3 #officialdramasangat #tiadaarahjodohkita #shukriyahaya #aprenamanrose - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags