#oeraya

346 posts

TOP POSTS

안녕하세요 😊 Kalini, omma tersangat puas hati dengan pilihan fabric untuk #OEraya iaitu MATTE SPONGE SATIN.
.
✔️Tak nipis macam satin, so kena tiup angin pun tak nampak shape badan sangat 😍
✔️ Tebal dan spongy, sangat selesa pakai especially untuk kids
✔️ Walaupun tebal, tapi material breathable, so tak panas dan sesuai dengan weather Malaysia especially yang balik beraya kat kampung (omma faham 😅)
✔️ Matte finishing, maknanya tak berkilat, so it gives #OEraya a very exclusive look 😎
✔️ It is stretchable as well, so tersangat selesa pakai
✔️ Paling penting, fabric ni tak kedutttt.! Bila dah squeeze or lepas basuh of course akan nampak konyok2 sikit but kalau tak kisah takyah gosok pun ok 😂 Tapi kalau nak gosok pun senang dan masa pakai confirm tak kedut sampailah habis beraya 😬
.
Fabric #OEraya sangat berkualiti but the price is very very affordable. Sangat affordable dengan design dan quality yang kami bagi 😊 Design #OEraya pula semua sesuai sangat dengan fabric so raya nanti walaupun simple tapi korang akan nampak sangat special 😍 - Love, Omma.
.
This #OEcendawan is now available in store! www.ommaesabel.com 👩‍👧

Siapa nak baju raya macam Maream pakai kena la follow @ommaesabel 😛 Cantik tak omma design.? Berapa bintang nak bagi eh.? Bagi banyak2 sikit tau, kesian omma tak tidur malam reka design dan perfectkan measurement 🙈 #OEraya [2years8months] #mareamesabel

Disebalik gambar yang elok di hadapan camera, di belakangnya ada gambar begini 😌#saborjelamareamoiii #peliksokmo [2years8months] #mareamesabel .
#OEcendawan for #OEraya by @ommaesabel

Ni ha gambar #OEduyung 2 piece punya. Tak nampak beza pun kan? Tapi inshaAllah lebih selesa pakai dan lebih flowy sebab skirt asing 😻 #OEraya www.ommaesabel.com #OEdropships

Bellooo.. #OEpopia ni selling fast. Yang kids punya boleh request lengan panjang dan skirt tau! Cepat sebelum kita tutup preorder minggu depan #OEraya www.ommaesabel.com

Assalamualaikum & selamat pagi semua 🌹 Yeay dah Jumaat 💃🏻 #OEpopia in Lychee ni antara yang selling-fast untuk koleksi #OEraya Omma&Esabel tau 👍🏻 Materialnya yang berkualiti tinggi, design nya yang tersendiri memang memikat hati semua orang, gittew 😉 RM175.20 sahaja selepas 20% off, available in Lychee, Peach, Chikoo & Blueberry juga. Order di www.ommaesabel.com

Your #OEpopia in Chikoo! It's only RM 219. And the flower is detachable 🌸 www.ommaesabel.com #OEdropships #OEraya

Assalamualaikum & selamat pagi Khamis 🌹 Haa sebelum mula kelas/kerja tu jom lah cuci mata dekat website kami www.ommaesabel.com. #OEraya macam yang Omma & Esabel pakai ni ada 20% off 😱 Jom serbu website jom 😘

Cepat cepat order #OEpopia warna Chikoo ni sebab tak banyak piece dah tinggal. Harga RM 219 je. Bukan sesaje sampai mencecah RM 200 tau tapi sebab material super berkualiti. Matte sponge satin ni memang exclusive sangat. Designers pun ramai pakai tau.. #OEraya #OEdropships www.ommaesabel.com 😊

MOST RECENT

Assalamualaikum & selamat pagi semua 🌹 Yeay dah Jumaat 💃🏻 #OEpopia in Lychee ni antara yang selling-fast untuk koleksi #OEraya Omma&Esabel tau 👍🏻 Materialnya yang berkualiti tinggi, design nya yang tersendiri memang memikat hati semua orang, gittew 😉 RM175.20 sahaja selepas 20% off, available in Lychee, Peach, Chikoo & Blueberry juga. Order di www.ommaesabel.com

Assalamualaikum & selamat pagi Khamis 🌹 Haa sebelum mula kelas/kerja tu jom lah cuci mata dekat website kami www.ommaesabel.com. #OEraya macam yang Omma & Esabel pakai ni ada 20% off 😱 Jom serbu website jom 😘

"Ce cari benda tersembunyi" 😂

#OEpopia in Chikoo antara yang paling laris untuk #OEraya kali ni 🤔 OE Popia masih available dari saiz S hingga XXL, RM175.20 selepas 20% off. Order di www.ommaesabel.com

Assalamualaikum & selamat pagi Selasa 🌹 Cantik kan #OEduyung in Blueberry ni kan? Boleh pakai sedondon dengan anak gadis 👭 #OEraya masih ada 20% off di www.ommaesabel.com, jom order sekarang 💙

Velvet Silk Sakura in Pink ni manis sangat kan? Sangat sesuai digayakan dengan baju plain, lagi cantik kalau gayakan dengan #OEraya kan 🙊
Velvet Silk Sakura, 50" square hijab.
Material : Exclusive velvet silk
Available colour : Pink, Purple & Green
Price : RM 129
How to order? Order at www.ommaesabel.com 🌸

Assalamualaikum & selamat pagi Rabu semua 🤗 Jom lah cuci mata di website kami www.ommaesabel.com, #OEraya masih ada 20% off tau untuk #OEcendawan , #OEduyung dan #OEpopia Omma & Esabel. Memang berbaloi habis, order sekarang sebelum semua stok licin tau.

Have a great day 🌹

Assalamualaikum & selamat pagi semua 🌸 Saja nak ingatkan #OEraya masih ada 20% off di website www.ommaesabel.com. Kalau #OEduyung macam yang Omma pakai ni RM207.20 (Normal price RM259), available in Peach, Blueberry, Lychee, Kiwi & Chikoo. Jom order sekarang ayuh 😉

It's Fri-yayy 💃🏻 Weekend ni mesti banyak wedding invitations kan? Jom kita sama-sama pakai #OEraya 😍 Oh ya, #OEraya masih ada 20% di website www.ommaesabel.com tau.

#OEcendawan macam yang Omma pakai ni RM175.20 sahaja. #OEcendawan in Kiwi, Lychee & Chikoo masih available dari saiz XS hingga XXL. Order sekarang di website kami ya 🌹

Assalamualaikum & selamat pagi Rabu 🌹 Ramai yang puji material untuk #OEraya kali ni sebab sangat selesa & breatheable, sesuai dengan cuaca kat negara kita. Bukan Omma je selesa bila pakai #OEraya ni, Esabel pun selesa dan ceria je 💃🏻 #OEraya masih ada 20% off di website www.ommaesabel.com. #OEcendawan Omma RM 175.20, Esabel RM 111.20 👭

Rugi tau kalau korang tak ada lagi #OEduyung ni 💃🏻💃🏻💃🏻 20% off untuk semua #OEraya masih valid ya. Ayuh order sekarang di www.ommaesabel.com.

Assalamualaikum dan selamat pagi Isnin semua 🌹 Amboi Esabel ceria nya pagi ni, korang semua kena lah ceria jugak tau pagi-pagi ni 😁🤗 #OEraya masih ada 20% off di website kami www.ommaesabel.com , jom order sekarang sebab stok dah limited 🙊

#OEduyung Omma RM 207.20 (Normal price RM259), Esabel RM103.20 (Normal price RM129)

Ok malam ni Farazura belanja ootd pakai #OEcendawan @ommaesabel ft Velvet Silk Sakura @love.farahlee satu.
.
Mohon jangan tanya handbag beli mana, sebab Farazura pun pinjam orang punya semata nak ootd 😂
.
Anyway, #OEraya semua on SALE 20% OFF tau sekarang.! Cepat order sebab stock limited dah @ommaesabel

#OEcendawan in Lychee, anyone? 🙋🏻 Material #OEraya kalini sangat selesa & breatheable sesuai untuk cuaca di Malaysia ni ⛅️ Ramai yang dah puas hati dengan #OEraya ni, korang bila lagi? 🙊 .
.
#OEraya ada 20% off dan kalau guna coupon code NEWOFFICE (valid sampai HARINI sahaja), dapat lagi 10% diskaun. Berbaloi-baloi kan? Jom order di www.ommaesabel.com 🌹

| DISKAUN BERTUBI-TUBI 😱
-
Good news! Omma tambah diskaun 10% lagi sbb #ommaesabel akan berpindah ke office baru 😘 Tapi diskaun tambahan 10% ni valid utk hari ni & esok sahaja. Jom order baju meletop #OEraya ramai2 😉 Harga dah habis murah dah ni.
-
Whatsapp 📲+6011 1771 4348

#ushoptilldroplah #ushopoe #OEdropships #ushopduyung #ushopdress #ushoppeach #dress #fashionista #bajusedondon #sayajualdress #sayajualbaju #dressmalaysia #bajuraya #bajuraya2017 #raya2017

@ommaesabel takes Inha University #인하대 yawwww.! 🇰🇷
.
Completed my 4 years bachelor degree in mechanical engineering here later came back as a fashion designer cum model 😂
.
Pada yang tanya about my studies, boleh baca one of my #ommabebel yang ada gambar result exam tu. I explain panjang lebar sila khatam haha..
.
Alhamdulillah handling @ommaesabel full time since end of last year (before this buat business part time je, I was a full time homemaker 👻), alhamdulillah everything is well and fine. And expanding mashaAllah. Saya percaya, ia kerana redha ibu bapa ada bersama ❤️
.
Anyway, #OEraya is now on 20% discount. But starting today until Friday, I am giving an extra 10% coupon sebab nak clear up stocks, kita nak pindah office baruw hikhik.. Ok masa checkout, masukkan coupon NEWOFFICE, dan korang akan dapat discount 10% untuk semua product kat website www.ommaesabel.com.!
.
Cepat bagitau dan tag kawan sedara mara sekali sebab coupon NEWOFFICE ni valid sehingga hari Jumaat je.. Yoshhh 💃🏻
.
[TB2years9months] #mareamesabel #ommaream #OEjenjalan #incheon #KOREA @ommaesabel

Most Popular Instagram Hashtags