#oeraya

336 posts

TOP POSTS

@ommaesabel takes Inha University #인하대 yawwww.! 🇰🇷
.
Completed my 4 years bachelor degree in mechanical engineering here later came back as a fashion designer cum model 😂
.
Pada yang tanya about my studies, boleh baca one of my #ommabebel yang ada gambar result exam tu. I explain panjang lebar sila khatam haha..
.
Alhamdulillah handling @ommaesabel full time since end of last year (before this buat business part time je, I was a full time homemaker 👻), alhamdulillah everything is well and fine. And expanding mashaAllah. Saya percaya, ia kerana redha ibu bapa ada bersama ❤️
.
Anyway, #OEraya is now on 20% discount. But starting today until Friday, I am giving an extra 10% coupon sebab nak clear up stocks, kita nak pindah office baruw hikhik.. Ok masa checkout, masukkan coupon NEWOFFICE, dan korang akan dapat discount 10% untuk semua product kat website www.ommaesabel.com.!
.
Cepat bagitau dan tag kawan sedara mara sekali sebab coupon NEWOFFICE ni valid sehingga hari Jumaat je.. Yoshhh 💃🏻
.
[TB2years9months] #mareamesabel #ommaream #OEjenjalan #incheon #KOREA @ommaesabel

Rugi tau kalau korang tak ada lagi #OEduyung ni 💃🏻💃🏻💃🏻 20% off untuk semua #OEraya masih valid ya. Ayuh order sekarang di www.ommaesabel.com.

Assalamualaikum dan selamat pagi Isnin semua 🌹 Amboi Esabel ceria nya pagi ni, korang semua kena lah ceria jugak tau pagi-pagi ni 😁🤗 #OEraya masih ada 20% off di website kami www.ommaesabel.com , jom order sekarang sebab stok dah limited 🙊

#OEduyung Omma RM 207.20 (Normal price RM259), Esabel RM103.20 (Normal price RM129)

Ok malam ni Farazura belanja ootd pakai #OEcendawan @ommaesabel ft Velvet Silk Sakura @love.farahlee satu.
.
Mohon jangan tanya handbag beli mana, sebab Farazura pun pinjam orang punya semata nak ootd 😂
.
Anyway, #OEraya semua on SALE 20% OFF tau sekarang.! Cepat order sebab stock limited dah @ommaesabel

Ni ha gambar #OEduyung 2 piece punya. Tak nampak beza pun kan? Tapi inshaAllah lebih selesa pakai dan lebih flowy sebab skirt asing 😻 #OEraya www.ommaesabel.com #OEdropships

Alamak, duit raya belum tukar 😱 Siapa sini belum tukar duit raya baik tukar cecepat. Tahun ni omma bagi singgit sorang je, ekonomi tak stabil katanya 😂 #OEpopia in Chikoo. RM 219 for Omma dan RM 129 for Esabel for short sleeve with skirt. #OEraya #OEdropships www.ommaesabel.com

Buat muka pulak semek ni 🤓 Anyway, #OEduyung warna Peach ni fav omma. Sebab warna soft sangat dan lain dari yang lain 😍 #OEraya www.ommaesabel.com

Peaceeee from Omma & Esabel ✌🏻
.
Tahu kan kami dah open #OEpopia ni untuk preorder? Untuk size Omma boleh request kalau nak labuh, untuk size Esabel boleh request nak pairkan dengan skirt atau lengan panjang 😊
.
Semalam family members omma datang tengok sample #OEraya. Alhamdulillah semua puji fabric best dan nampak sangat high quality ☺️ Boleh order kat www.ommaesabel.com ya.. - Love, Omma.

Siapa nak baju raya macam Maream pakai kena la follow @ommaesabel 😛 Cantik tak omma design.? Berapa bintang nak bagi eh.? Bagi banyak2 sikit tau, kesian omma tak tidur malam reka design dan perfectkan measurement 🙈 #OEraya [2years8months] #mareamesabel

MOST RECENT

Rugi tau kalau korang tak ada lagi #OEduyung ni 💃🏻💃🏻💃🏻 20% off untuk semua #OEraya masih valid ya. Ayuh order sekarang di www.ommaesabel.com.

Ok malam ni Farazura belanja ootd pakai #OEcendawan @ommaesabel ft Velvet Silk Sakura @love.farahlee satu.
.
Mohon jangan tanya handbag beli mana, sebab Farazura pun pinjam orang punya semata nak ootd 😂
.
Anyway, #OEraya semua on SALE 20% OFF tau sekarang.! Cepat order sebab stock limited dah @ommaesabel

#OEcendawan in Lychee, anyone? 🙋🏻 Material #OEraya kalini sangat selesa & breatheable sesuai untuk cuaca di Malaysia ni ⛅️ Ramai yang dah puas hati dengan #OEraya ni, korang bila lagi? 🙊 .
.
#OEraya ada 20% off dan kalau guna coupon code NEWOFFICE (valid sampai HARINI sahaja), dapat lagi 10% diskaun. Berbaloi-baloi kan? Jom order di www.ommaesabel.com 🌹

| DISKAUN BERTUBI-TUBI 😱
-
Good news! Omma tambah diskaun 10% lagi sbb #ommaesabel akan berpindah ke office baru 😘 Tapi diskaun tambahan 10% ni valid utk hari ni & esok sahaja. Jom order baju meletop #OEraya ramai2 😉 Harga dah habis murah dah ni.
-
Whatsapp 📲+6011 1771 4348

#ushoptilldroplah #ushopoe #OEdropships #ushopduyung #ushopdress #ushoppeach #dress #fashionista #bajusedondon #sayajualdress #sayajualbaju #dressmalaysia #bajuraya #bajuraya2017 #raya2017

@ommaesabel takes Inha University #인하대 yawwww.! 🇰🇷
.
Completed my 4 years bachelor degree in mechanical engineering here later came back as a fashion designer cum model 😂
.
Pada yang tanya about my studies, boleh baca one of my #ommabebel yang ada gambar result exam tu. I explain panjang lebar sila khatam haha..
.
Alhamdulillah handling @ommaesabel full time since end of last year (before this buat business part time je, I was a full time homemaker 👻), alhamdulillah everything is well and fine. And expanding mashaAllah. Saya percaya, ia kerana redha ibu bapa ada bersama ❤️
.
Anyway, #OEraya is now on 20% discount. But starting today until Friday, I am giving an extra 10% coupon sebab nak clear up stocks, kita nak pindah office baruw hikhik.. Ok masa checkout, masukkan coupon NEWOFFICE, dan korang akan dapat discount 10% untuk semua product kat website www.ommaesabel.com.!
.
Cepat bagitau dan tag kawan sedara mara sekali sebab coupon NEWOFFICE ni valid sehingga hari Jumaat je.. Yoshhh 💃🏻
.
[TB2years9months] #mareamesabel #ommaream #OEjenjalan #incheon #KOREA @ommaesabel

"Omma, Esabel tahuuuuu. #OEraya tengah ada potongan harga 20% kan kan?" Haah betul Esabel sayang, tapi jari tu tunjuk 3 😂 #OEcedawan untuk kids available untuk saiz 1 - saiz 5, harga RM 111.20 sahaja. Material sama macam #OEraya Omma jugak. Order di www.ommaesabel.com 💙

Nah Omma bagi love sikit untuk semua #OEandFriends yang dah beli #OEraya dari @ommaesabel ❤️ Untuk yang baru nak beli #OEraya jom order di www.ommaesabel.com, ada 20% off lagi. #OEcendawan macam yang Omma pakai ni RM 175.20 sahaja (Normal Price : RM 219)

Assalamualaikum 🌹 Happy Tuesday, everyone 🙋🏻 Omma nak ingatkan je, #OEraya masih available di www.ommaesabel.com. Masih ada potongan harga 20% jangan risau. Cepat order tau, sebelum semua habis dikebas orang 🙊

| Dah tak banyak pieces dah yg tinggal #OEraya ni. Semua ada 3 designs : POPIA, DUYUNG & CENDAWAN. Tak semua saiz available tau.

Colour :
CHIKOO | KIWI | LYCHEE | BLUEBERRY ❌| PEACH ❌
-
Whatsapp 📲+6011 1771 4348

#ushoptilldroplah #ushopoe #ommaesabel #OEdropships #ushopcendawan #ushopdress #ushopjubah #ushopbrown #dress #jubah #fashionista #bajusedondon #sayajualdress #sayajualjubah #sayajualbaju #dressmalaysia #jubahmalaysia #bajuraya #bajuraya2017 #raya2017

"Assalamualaikum hi 💕.
Dear OE, saya menyesal lah beli satu je #OEpopia hari tu 😭😭😭. Kualiti kain dia best sangat, tu yang menyesal beli satu tu. I want to buy more 😍 OE raya still available ke? 😋" .

Alhamdulillah & thank you so much for the positive feedback dear #OEandFriends 👭❤️. And yes, #OEraya still available & ada 20% off only at www.ommaesabel.com

| Material #OEraya matte sponge satin. Fabrik dia tebal, spongy tapi tak panas sbb jenis yg breathable. Mana yg dah beli tu, semua puas hati dgn kualiti fabrik 👍

Colours :
BLUEBERRY | CHIKOO | KIWI | LYCHEE | PEACH
-
Whatsapp 📲+6011 1771 4348

#ushoptilldroplah #ushopoe #ommaesabel #OEdropships #ushopduyung #ushopdress #ushopblue #dress #fashionista #bajusedondon #sayajualdress #sayajualbaju #dressmalaysia #bajuraya #bajuraya2017 #raya2017

Assalamualaikum 🙋🏻 Happy Monday everyone ❤️ Yeay dah Isnin kena semangat nak kerja/nak pergi kolej tau. Jangan liat-liat ya 😏.
.

#OEraya masih lagi ada potongan harga 20%. Tapi dah ramai yang order ni, jangan salahkan Omma kalau korang lambat order 🙊. Order di www.ommaesabel.com 😉 Have a great day 💛

| 20% OFF for #OEraya 😲
-
Harga ni lagi murah dari harga promosi raya hari tu tau. Design & material tip top. Kalau tak caya boleh tgk #ushopfeedback Ramai customer sis yg repeat order. Siap buat koleksi tu 😘

BLUEBERRY | CHIKOO | KIWI | LYCHEE | PEACH ❌
-
Whatsapp 📲+6011 1771 4348

#ushoptilldroplah #ushopoe #ommaesabel #OEdropships #ushoppopia #ushopdress #ushopjubah #ushopgrey #dress #jubah #fashionista #bajusedondon #sayajualdress #sayajualjubah #sayajualbaju #dressmalaysia #jubahmalaysia #bajuraya #bajuraya2017 #raya2017

"Omma betul ke #OEraya tengah ada sale sekarang?" 😱 Haah betul, ada potongan harga 20% sekarang untuk semua #OEraya tau 😉

#OEduyung Omma RM 207.20, Esabel RM 103.20 sahaja ! Order di www.ommaesabel.com 😁

Good news!
#oeraya is now on SALE!! 20% off!
.
Jom dapatkan sekarang!
❤️ Whatsapp 0163387054 ❤️
#oepopia #oeduyung #oecendawan #koleksiraya2017 #raya2017 #ommaesabel

Assalamualaikum semua 🌷

Nak tahu tak kenapa Omma ceria sangat sampai nak menari-nari pagi ni? Jawapan nya; Mulai hari ini #OEraya (#OEcendawan, #OEduyung & #OEpopia) ada potongan 20%. Yeayy 💃🏻💃🏻💃🏻 Jom order sekarang di www.ommaesabel.com sebelum semua habis licin 🙊

Assalamualaikum & selamat pagi semua ⛅️ Harini Kuala Lumpur sejuk je baru lepas hujan, ada yang liat nak pergi kerja/kolej ke tu? 🙊

Haa material #OEraya sangat breatheable tau, sesuai untuk cuaca kat Malaysia ni. Yang paling penting anak-anak pun selesa je dengan material yang Omma pilih kali ni 🤗

#OEcendawan in Chikoo masih available utk Omma & Esabel ya, order di www.ommaesabel.com

Most Popular Instagram Hashtags