[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#odfpenang

22 posts

TOP POSTS

Alang2 nak repeat order Oxygen Doll Foundation tuu jom la grab sekali dewi harum 🌸 ni . Dah la cut price , dapat FREE POSTAGE pulak tuu . Yuhooo ❗

ODF / OXYGEN DOLL FOUNDATION ni memang superb ! Rugiii sangat sapa tak try 😎

Feminine Wash yang lain dari yang lain . Tekture berbuih senang pakai tak tumpah . Bau bunga asli dan bukan tiruan ye . Tidak bahaya sama sekali . Bila pakai macam dalam mimpi tengah mandi bunga uols . VERY VERY VERY fresh !

Berminat , pm or ws Farah okay +60143496092 πŸ’•

#RZNbeauty #teamkimlani #staybeautyhouse #dewiharumfemeninewash #rznbeautypenang #odfpenang #oxygendollfoundation

SET KOMBO YANG HOT SELLING πŸ’—

Nak instant glowing , jom pakat2 guna set kombo ODF + MSW πŸ‘ . πŸ“²+60143496092
πŸ’— Free gift included
.
.

#AgentRZNBeautyPenang
#RZNbeauty #rznbeatyresources #teamLDlani #teamfarahsein #teamkimlani🀘 #oxygendollfoundationtrial #oxygendollfoundation #odftrialpenang #odfpenang #magicsparklingwaterpenang #magicsparklingwater #msw #setkombo #codpenang #codbutterworth

Set kombo yang terlajak laku ni πŸ€”πŸ˜‰ Wajib try uols πŸ’„ Yang mana dah order pakat repat order kot 😍

Kenapa set combo ODF & MSW ni hebat ?
πŸ„ Kedua2 item mempunyai khasiat Vitamin C
πŸ„ Ektra Whitening
πŸ„ Ketahanan selama 3bulan
πŸ„ Tidak berminyak dan Tidak luntur
πŸ„ SPF tinggi , 50++ Jom berODF dan BerMSW❗

#AgentRZNBeautyPenang #agentRZNbeauty #rznbeautypenang #rznpenang #odfpenang #odfmswblusherinabyRznbeauty #oxygendollfoundation #magicsparklingwaterbyrznbeauty #codbutterworth #codpenang

[ Testimoni Oxygen Doll Foundation medium pack ]

Pergi sana orang tegur , pergi sini orang tegur . Yeahoo , mana taknya lain sangat perubahan tu 😍

Nak tahu fungsi Oxygen Doll Foundation ? πŸ‘‡ βœ” Mengandungi SPF50 PA++ βœ” Sesuai untuk semua jenis kulit βœ” Bertahan sehingga 16 jam berbanding bedak biasa hanya 6 jam βœ” 100% menutup pigmentasi, parut, cela, jerawat dan noda hitam βœ” Boleh di bawa solat kerana ia tidak mengandungi silicon yang boleh menghalang air masuk ke dalam pori-pori kulit βœ” Ringan dan lembut pada kulit βœ” Anti kilauan / tidak berminyak βœ” Melindungi kulit dari sinar UV yang menyebabkan pigmentasi βœ” Senang digunakan dan tidak melekit βœ” Tidak menutup pori-pori βœ” Kulit terasa ringan, tidak melekit dan kelihatan gebu βœ” Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan, photoshoot dan lain-lain

Tak beli rugi πŸ˜… , jom whatsapp sis Farah +60143496092

Rm50 ( tahan 3 bulan ++ )

#RZNbeauty #teamkimlani #staybeautyhouse #rznbeautypenang #OxygenDollFoundation #odf #odfpenang

"Salam sis , sy nak repeat oder ODF + MSW " - Sekali guna memang ta cari lain 🌸🌸 Alhamdulillah 😍 Yey ❗set kombo terbaik haruslah REPEAT ORDER kan . Hehe Sebenarnya hati berbunga2 dari pagi tadi , cuma ta sempat nak update sales hari ni . Sekarang baru muncul and barang da restok ❗

See , tahan lamaa kot set kombo super duper best ni . Haa , sis ni grab last year bulan 9 and pagi tadi repeat oder πŸ‘
Uols yang belum try tuu , meh pakai try . Serious best sgt πŸ’• Rugi tak cuba uols πŸ˜‹

#agentRZNbeauty #AgentRZNBeautyPenang #teamkimlani #teamfarahsein #RZNbeauty #rznbeautypenang #codpenang #codbutterworth #odfmswblusherinabyRznbeauty #oxygendollfoundationtrial #OxygenDollFoundationbyRZNBeauty #foundationviral #foundationbeast #MSWbyRZnbeauty #magicsparklingwater #spraymakeup #spraymuka #setmekapmurah #setkombo #macaronlipsbyrznbeauty #odfpenang #mswpenang #rznbeatyresources

The power of Oxygen Doll Foundation ❀ . Siapa pengguna ODF and teringin nak merasa kehebatan ODF ni ? Angkat tangan sikett πŸ–‘πŸ– Uiii syok betul pakai ODF ! pegi mana2 pon makeup tak cair & tak bercapuk ! Lama2 pakai ODF ni membuatkan kulit muka jadi cerah & lembab kerana ODF mengandungi : βœ” Agen pencerahan
βœ” Vitamin C
βœ” SPF 50 PA++ Yabedabeduuu πŸ’ƒ rugi tak grab duluuu πŸ™ˆ Jom grab dengan sis Farah. Lekaih2 tinggal lagi 2 ja ODF medium ni 😊 πŸ“±+60143496092

#AgentRZNBeautyPenang #agentRZNbeauty #teamfarahsein #teamLDlani #oxygendollfoundationtrial #oxygendollfoundation #OxygenDollFoundationbyRZNBeauty #odfmswblusherinabyRznbeauty #odfpenang #o #foundationlulusKKM #codseberangperai #codpenang #codbutterworth #codkepalabatas #codseberangjaya #rznbeautyresources #foundationviral #foundationbest

πŸ”Š TESTIMONI OXYGEN DOLL FOUNDATION (ODF) πŸ”Š

Customer kata "Muka tak berminyak , tak pakai bedak pn takpa dah , sampai mak tegur muka licin" 😍

Woo ❗ Hebat sangat aihh ODF ni ❀ Yes , it is ! Memang best sangat2 pun . Sapa yang da pakai tau la best dia cemana πŸ‘
Uols bila lagii nak try ⁉ Grab yang trial dulu lepastu mesti upgrade ke medium size lepas 2 bulan hehe . Jamin 😍

Jom berODF uols , pm / ws Farah lekaih πŸ“±+60143496092

#AgentRznBeautyPenang #AgentRznBeauty #teamfarahsein #teamLDlani #codpenang #codbutterworth #odftrial #odfpenang #oxygendollfoundation #oxygendollfoundationpenang #foundationviral #foundationluluskkm #codseberangjaya #codkepalabatas rznbeautyresources

hye uols 😍 Kenapa pung pang2 dok pm/ws dok order , dok ririsk2 ODF ⁉ haa , ni la sebab dia 😍
Sangat2 berkualiti uols ❗ Tahan lama pulak tu , rugiii woo sapa ta cuba . Meh rasai kelainan dengan ODF 🌹

#AgentRZNBeautyPenang #AgentRZNBeauty #teamLDlani #teamfarahsein #codpenang #codseberangperai #codbutterworth #codseberangjaya #codkepalabatas #codpermatangpauh #codbertam #codbagan #odftrial #odfpenang #oxygendollfoundationtrial #OxygenDollFoundationbyRZNBeauty #oxygendollfoundationpenang #rznbeautyresources #foundationluluskkm

MOST RECENT

SET KOMBO YANG HOT SELLING πŸ’—

Nak instant glowing , jom pakat2 guna set kombo ODF + MSW πŸ‘ . πŸ“²+60143496092
πŸ’— Free gift included
.
.

#AgentRZNBeautyPenang
#RZNbeauty #rznbeatyresources #teamLDlani #teamfarahsein #teamkimlani🀘 #oxygendollfoundationtrial #oxygendollfoundation #odftrialpenang #odfpenang #magicsparklingwaterpenang #magicsparklingwater #msw #setkombo #codpenang #codbutterworth

Set kombo yang terlajak laku ni smpai stock this week tau . Ye ye ye tahuu uols pon xsabar kan . πŸ€”πŸ˜‰
.

Kenapa set combo ODF & MSW ni hebat ?
. πŸ„ Kedua2 item mempunyai khasiat Vitamin C
πŸ„ Ektra Whitening
πŸ„ Ketahanan selama 3bulan
πŸ„ Tidak berminyak dan Tidak luntur
πŸ„ SPF tinggi , 50++ πŸ“²+60143496092

#AgentRZNBeautyPenang #teamkimlani #teamLDlani #teamfarahsein #TeamQLFiena #setmekapmurah #oxygendollfoundationtrial #oxygendollfoundation #oxygendollfoundationpenang #odfpenang #odftrialpenang #magicsparklingwaterpenang #magicsparklingwaterbyrznbeauty #magicsparklingwater #msw #RZNbeauty #rznbeautyresources

πŸŽŠπŸŽ‰ SET KOMBO PILIHAN RAMAI πŸŽ‰πŸŽŠ
.

Promo Raya kali ni ramai yang grab ODF + MSW ni 😍 Uols bila lagiii , promosi raya sampai 16 hb ni ja tau . Jangan tunggu lama2 . Beli sekarang lebih JIMAT ❗Tak payah tunggu bulan2 nak glowing . Calit2 , Spray dan glowing seawal 2 minit 😍
.

Yang best nye set kombo ni adalah :
πŸ—Ί 🌻Foundation yang SPF 50
πŸ—Ί 🌻Menutup parut jerawat & Jeragat
πŸ—Ί 🌻Spray untuk kekal glowing & tahan lama makeup anda selama 16jam
πŸ—Ί 🌻Boleh spray bila-bila masa untuk kesegaran wajah
πŸ—Ί 🌻Serapan air vitamin C menjadikan wajah sentiasa lembab .

Yeahuu , uols tak nak ke kulit muka uols sihat cantik hari2 . Jom grab laju2 . Recomended item ever ❀
. πŸ“²www.wasap.com/60143496092
🌹 free gift included
.

#AgentRznBeautyPenang #teamLDlani #teamQLfiena #codpenang #codbutterworth #PromosiRaya2017 #oxygendollfoundationpenang #magicsparklingwaterpenang #odf #oxygendollfoundation #oxygendollfoundationbyrznbeauty #mswpenang #odfpenang #rznbeautyresources #letscantik #setmekapmurah #setkombo #promosirayarznbeauty #MSWbyRZnbeauty #msw #mswpenang #odftrialpenang #odfpenang

πŸ˜πŸ’„ SET KOMBO TERBAIK DENGAN ODF πŸ’„πŸ˜
.

Terbaikk la uols sebab ODF ni sesuai dengan all skin type tau . Pastu ada agen whitening , spf 50++ , full coverage and banyak lagi kelebihan dia πŸ‘
.

So kalau uols grab set promosi raya JIMAT berganda 😍
. πŸ”Š Cepat grab sebelum 16 Jun πŸ”Š.
.
πŸ“² +60143496092
.
πŸ’ Free gift included

#AgentRznBeautyPenang #teamfarahsein
#codpenang #codbutterworth #oxygendollfoundationtrial #oxygendollfoundation #OxygenDollFoundationbyRZNBeauty #odfpenang #laveniatrimmingpowder #LaveniaTrimmingPowderByRznBeauty #lashiraellipmattepenang #lashiralipmatte #LashiraElLipmatte #rznbeauty #PromosiRaya2017 #PromosiRayaByRznBeauty

😍 ODF HEBAT 😍
.

Wehuu , penangan ODF memang terbaik . Siapa yang belum cuba jom pakat2 try . Grab sekarang lagi untung tau uols . Sebab tengah ada PROMOSI RAYA valid until 16 Jun . .

Jom2 jangan lepaskan peluang πŸ‘πŸ˜ Wassap Farah sekarang ‡
. πŸ“²+60143496092
🌹 Free gift included

#AgentRZNBeautyPenang #codbertam #codpenang #codbutterworth #oxygendollfoundationtrial #oxygendollfoundation #odfpenang #odftrialpenang #oxygendollfoundationbyrznbeauty #luluskkm #foundationbest #promosiraya2017 #promosirayabyrznbeauty #uitm #uitmpp #psp #rznbeautyresources

ODF yang super duper power πŸ‘ Sebab apa ? Haa , Farah nak habaq ni sebabnya dia ada ⬇ πŸ’ Coconut Oil
πŸ’ Grape Seed Oil πŸ’ Collagen
πŸ’ Root Extract
πŸ’ Apple Stemcell

Dont worry , memang 100% organik 😍 Lekaih2 sapa lagi nak cantik2 raya ni ? Nak ke nakkk ⁉
#AgentRznBeautyPenang #teamLDlani #teamQLfiena #teamfarahsein #oxygendollfoundation #odftrial #odfpenang #odf #oxygendollfoundationpenang #codpenang #codbutterworth #codpermatangpauh #odfbyrznbeauty #oxygendollfoundationbyrznbeauty

[ ODF PACKAGING BARU - PURPLE ]

Dup dap Dup dap πŸ˜ƒ . Tak sabar tak sabar . Hehe jom grab Oxygen Doll Foundation packaging baru ni . 🍬 Foundation PERTAMA di Malaysia membekalkan OKSIGEN pada kulit agar ia bernafas secara sihat 🍬 Diperkaya dengan ekstrak botani, vitamin C dan agen pencerahan kulit 🍬 Mengurangi tanda2 penuaan, mengawal jerawat serta pigmentasi 🍬 Membantu menyembunyikan cela dengan sempurna sambil merawat kulit pada masa yang sama πŸ“²+60143496092
🌷 free gift included

#AgentRZNBeautyPenang #teamLDlani #TeamQLFiena #teamfarahsein #odfmswblusherinabyRznbeauty #oxygendollfoundationtrial #oxygendollfoundation #OxygenDollFoundationbyRZNBeauty #odf #odfpenang #codpenang #codbutterworth #codpermatangpauh #codbertam #psp #uitmpp #uitm #letscantik #foundationbest #lukuskkm #rznbeautyresources

" PAKAI ODF & BLUSHERINA GLOWING JE MUKA "

Wehuu2 ! Berbunga2 Farah dengar . Heheh . Hebat betul penangan OXYGEN DOLL FOUNDATION & BLUSHERINA ni 😍

Oxygen Doll Foundation ade 2 jenis code ye πŸ˜‰

Kelebihan Oxygen Doll Foundation :
✴ Spf 50 ++
✴ Bebas minyak
✴ Full coverage 16 Jam
✴ Khasiat Vitamin C
✴ Foundation pertama di Malaysia yang berikan nafas baru pada kulit
✴ Menutup cela & noda hitam di muka
✴ Diluluskan KKM & tanpa silicon

Kelebihan Blusherina ? πŸ‚ Sekali beli tahan lebih 4 bulan
πŸ‚ Warna tahan lama
πŸ‚ Teksture tidak berhabuk sama sekali
πŸ‚ Boleh dijadikan Blusher , Eye shadow & highlighter
πŸ‚ Pilihan MUA hebat di Malaysia

Jom grab lekaih uols 😍 πŸ“²+60143496092 . Free gift included ❀

#AgentRZNBeautyPenang #rznbeatyresources #teamfarahsein #teamkimlani #teamQLfieyna #oxygendollfoundationtrial #OxygenDollFoundationbyRZNBeauty #odf #odfmswblusherinabyRznbeauty #odfpenang #OxygenDollFoundationbyRZNBeauty #foundationbest #foundationluluskkm #codpenang #codbutterworth #uitm #psp #blushermurah #blusherinapenang #blusherinabyrznbeauty #blusherina #blusher3in1 #blusher3layer #lulusKKM #letscantik

🌸Kombinasi 2 item yang paling laku keras 🌸‡ "BLUSHERINA & OXYGEN DOLL FOUNDATION"

Oxygen Doll Foundation(ODF) adalah foundation pertama di Malaysia yang membekalkan oksigen baik pada kulit . Bukan untuk cantik cover2 cela je tau , malah ODF ni memberi khasiat vitamin C pada kulit wajah supaya sentiasa lembab dan segar . Selamatkan kulit muka dari sinar UV bahaya kerana mempunyai spf yang tinggi iaitu SPF50++ .
Blusherina pula adalah penyeri makeup yang sangat digilai ramai abad ni . Warna yang ceria memukau juga tahan lama . Setanding blusher mahal uols 😍

Jom dapatkan 2 item hebat dengan sis πŸ‘―

#AgentRznBeautyPenang #teamLDlani #teamQLfiena #teamfarahsein #codpenang #codbutterworth #oxygendollfoundation #odfpenang #odftrial #blusherinapenang #blusherina #blusher3layer #blusher3layer #rznbeautyresources #oxygendollfoundationpenang #Rznbeauty #ilovemycustomer #uitmpp #psp #letscantik #jomputih #jomcantik #odfmswblusherinabyRznbeauty #odf

πŸŒΉπŸ”Š BUKAN SEKADAR FOUNDATION , TAPI JUGA MERAWAT πŸ”ŠπŸŒΉ Uols , nak tau dak apa tu ? Haa , ni la OXYGEN DOLL FOUNDATION yang meleptups sangat sekarang ni 😍 Kecik2 pon berbaloi 😍 fungsi yang hebat . Selamat dari kesan UV bahaya . SPF50 uols . Fuyyo πŸ’ͺ

Bukan sahaja parut biasa tau dapat cover , tapi cela2 yang tebal , noda hitam , jerawat dan jeragat pun foundation ni boleh cover . Bahkan , tak terasa macam pakai foundation . Ringan dan lembut di muka .

Jom rasai kehebatan Oxygen Doll Foundation trial pack ni 😍 Highly recommended πŸ‘πŸ’• #AgentRznBeautyPenang #RznBeauty #teamLDlani #teamfarahsein #oxygendollfoundationbyrznbeauty #oxygendollfoundationpenang #oxygendollfoundation #odftrial #odf #odfpenang #codpenang #codbutterworth #codkepalabatas #codseberangjaya #codpermatangpauh #luluskkm #foundationviral #foundationlulusKKM

Set kombo ni harus dijadikan pelengkap hari anda . 😍 Lebih jimat tau uols ❗ Discount rm5 πŸ’•
.

1) Tak perlu pakai bedak
2) Kulit glowing serta merta
3) Tak bercapuk
4) SPF 50
5) Tahan 3 bulan ++
6) Menutup 100% cela diwajah
7) Merawat kulit kerana mempunyai serapan Vitamin C
8) Boleh bawa solat
9) Ringan & lembut pd kulit
10) Halal/ lulus kkm/ xde kesan sampingan
.

Sangat jimat , berkualiti pulak tu uols😘

#AgentRznBeautyPenang #AgentRznBeauty #teamfarahsein #teamLDlani #oxygendollfoundation #magicsparklingwater #rznbeauty#odfmswblusherinabyRznbeauty #odfpenang #oxygendollfoundationpenang #msw #magicsparklingwater #MSWbyRZnbeauty #mswpenang #setmekapmurah #setkombo #codpenang #codbertam #codseberangperai #codbagan #codseberangperai #codbutterworth #lulusKKM

πŸ”₯ PENANGAN ODF UOLS πŸ”₯ "Pakai lama2 pun tak rasa pakai foundation " - Customer
➑ Ye uols sebabnya texture ODF ni sangat laa ringan & tak melekit "Lepasni sy repeat oder" - Customer
➑ hehe kan dah cakap yang mana da pakai konfem jatuh hati & tak cari hat lain dah 😍

So tunggu apa lagi uols. Tak rugi pun uols try sebab MEMANG BEST ODF ni ❗ Jom sapa nak selit order untuk esk cepat2 ❗

p/s : Tinggal lagi 2 ketul je kat farah ni . Sapa cepat dia dapat 🌹

#AgentRznBeauty #AgentRznBeautyPenang #teamLDlani #teamfarahsein #codpenang #codbutterworth #codseberangjaya #codpermatangpauh #codbagan #codkepalabatas #odfpenang #oxygendollfoundation #oxygendollfoundationpenang #mswpenang #magicsparklingwater #luluskkm

hye uols 😍 Kenapa pung pang2 dok pm/ws dok order , dok ririsk2 ODF ⁉ haa , ni la sebab dia 😍
Sangat2 berkualiti uols ❗ Tahan lama pulak tu , rugiii woo sapa ta cuba . Meh rasai kelainan dengan ODF 🌹

#AgentRZNBeautyPenang #AgentRZNBeauty #teamLDlani #teamfarahsein #codpenang #codseberangperai #codbutterworth #codseberangjaya #codkepalabatas #codpermatangpauh #codbertam #codbagan #odftrial #odfpenang #oxygendollfoundationtrial #OxygenDollFoundationbyRZNBeauty #oxygendollfoundationpenang #rznbeautyresources #foundationluluskkm

πŸ”Š TESTIMONI OXYGEN DOLL FOUNDATION (ODF) πŸ”Š

Customer kata "Muka tak berminyak , tak pakai bedak pn takpa dah , sampai mak tegur muka licin" 😍

Woo ❗ Hebat sangat aihh ODF ni ❀ Yes , it is ! Memang best sangat2 pun . Sapa yang da pakai tau la best dia cemana πŸ‘
Uols bila lagii nak try ⁉ Grab yang trial dulu lepastu mesti upgrade ke medium size lepas 2 bulan hehe . Jamin 😍

Jom berODF uols , pm / ws Farah lekaih πŸ“±+60143496092

#AgentRznBeautyPenang #AgentRznBeauty #teamfarahsein #teamLDlani #codpenang #codbutterworth #odftrial #odfpenang #oxygendollfoundation #oxygendollfoundationpenang #foundationviral #foundationluluskkm #codseberangjaya #codkepalabatas rznbeautyresources

The power of Oxygen Doll Foundation ❀ . Siapa pengguna ODF and teringin nak merasa kehebatan ODF ni ? Angkat tangan sikett πŸ–‘πŸ– Uiii syok betul pakai ODF ! pegi mana2 pon makeup tak cair & tak bercapuk ! Lama2 pakai ODF ni membuatkan kulit muka jadi cerah & lembab kerana ODF mengandungi : βœ” Agen pencerahan
βœ” Vitamin C
βœ” SPF 50 PA++ Yabedabeduuu πŸ’ƒ rugi tak grab duluuu πŸ™ˆ Jom grab dengan sis Farah. Lekaih2 tinggal lagi 2 ja ODF medium ni 😊 πŸ“±+60143496092

#AgentRZNBeautyPenang #agentRZNbeauty #teamfarahsein #teamLDlani #oxygendollfoundationtrial #oxygendollfoundation #OxygenDollFoundationbyRZNBeauty #odfmswblusherinabyRznbeauty #odfpenang #o #foundationlulusKKM #codseberangperai #codpenang #codbutterworth #codkepalabatas #codseberangjaya #rznbeautyresources #foundationviral #foundationbest

Most Popular Instagram Hashtags