[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#oasistmj

1918 posts

TOP POSTS

Sory terlebih feeling hehe. Esok khamis 9 malam jgn lupa tengok Tazkirah Malam Jumaat ye. Dak2 Kuis yg dtg haritu tgk la u olss masuk tv 😅. Firsttime abam jd host TMJ, nebes. Alhamdulillah. .
#oasistmj #tazkirahmalamjumaat @mysalammuslim

Saya insaf 😭sbb sy ingat esok khamis..rupanya esok rabu huhu. Tp lg insaf dgr #tazkirahmalamjumaat dr @imammudaasyraf ni. Tak caya tgk lusa.
.
#oasistmj @mysalammuslim

Pakat tengok ramai-ramai naaaa 😉
..
..
@Regrann from @amin_idris - Announcing @fakhrulunic join Avengers... ehh... join Tazkirah Malam Jumaat. Sekali dia masuk terus tarik selagu! Welcome bro. #TazkirahMalamJumaat #OasisTMJ #AstroOasis

Pesanan khas dari @zoeyrahman yg berada di tanah suci😊. IG|FB|Twitter :
Tazkirahmalamjumaat

#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Best nasihat Ust @ebitlew berkenaan cara2 nak kenali hati kita dah kena penyakit #tazkirahmalamjumaat #oasistmj #apakhabarhati

Throwback TMJ Episod 1 "Ada Apa Dengan Malam Jumaat?"😎. Rakaman di Masjid An-Nur, Batu 8, Ulu Kinta, Perak.
Bagi yang rindu program Astro Oasis 'Tazkirah Malam Jumaat' . Kami akan sentiasa update perkembangan TMJ di laman sosial kami.
#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj
#throwbackoasistmj
@amin_idris

Nak berubah !!! Tapi ada satu halangan paling besar..... Nasihat mantoppp dari Dato Dr @fadzilahkamsah berkenaan petua terhebat untuk buat perubahan diri dalam #tazkirahmalamjumaat #oasistmj , tunaikkk !!! Siapa nak nonton angkat tangaaaannnn 🤣🤣🤣

Thank you @hazwanihelmi sentiasa support @tazkirahmalamjumaat . Semoga kita semua mendapat keberkatan dengan kongsi segala benda yang membawa manfaat😊. IG|FB|Twitter :
Tazkirahmalamjumaat

#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Announcing @fakhrulunic join Avengers... ehh... join Tazkirah Malam Jumaat. Sekali dia masuk terus tarik selagu! Welcome bro. #TazkirahMalamJumaat #OasisTMJ #AstroOasis

MOST RECENT

#TazkirahMalamJumaat dah ada Official acc FB, Twitter & Instagram.. Jom pakat follow FB, Twitter & Instagram @tazkirahmalamjumaat 😊

#tazkirahmalamjumaat #oasistmj

Adinda saya @zoeyrahman dari Madinah ada pesanan penting buat korang semua. Dia pun dah add FB dan follow Twitter & Insta @tazkirahmalamjumaat Kawan-kawan dah ke belum? #TazkirahMalamJumaat #OasisTMJ

Throwback TMJ Episod 1 "Ada Apa Dengan Malam Jumaat?"😎. Rakaman di Masjid An-Nur, Batu 8, Ulu Kinta, Perak.
Bagi yang rindu program Astro Oasis 'Tazkirah Malam Jumaat' . Kami akan sentiasa update perkembangan TMJ di laman sosial kami.
#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj
#throwbackoasistmj
@amin_idris

Thank you @hazwanihelmi sentiasa support @tazkirahmalamjumaat . Semoga kita semua mendapat keberkatan dengan kongsi segala benda yang membawa manfaat😊. IG|FB|Twitter :
Tazkirahmalamjumaat

#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Saya tak SUKA MEKAP!!
❕sebab susah nak BUANG mekap
❕sebab susah nak BERWUDHUK
❕sebab takde MASA nak MEKAP ❕sebab tak pandai MEKAP
❕sebab tak Jumpa produk sesuai😮

Sekarang tak ada MASALAH lagi dengan LO'RICH BB CREAM FOUNDATION 😉 💥
APA KEISTIMEWAAN BB CREAM FOUNDATION NI? : 🍃ianya tak berminyak & tak bercapuk
🍃Ada spf 25/pa++ utk protect kulit dari dari sinaran uv
🍃 senang pakai dan senang cuci
🍃 lembut dipakai dan tak melekit
🍃 boleh tahan sehingga 3bulan! 🍃 instant Glow & Flawless in 1 Minutes! 🍃Sesuai untuk semua jenis warna kulit 🍃Boleh pakai di mana-mana tempat, sebab dah disediakan span dan cermin. 🍃Teksturnya dah moist, jadi takperlu basahkan span dah. (kalo selesa, boleh je basahkan) 🍃bahan Kandungan dah ada talkum, sebab tu tak pakai bedak pon dah cantik gebu. 
KKM APPROVED ⌛

Berminat? 
Whatsapp sy laju-laju. Klik je tak perlu save dah. 
www.wasap.my/60148283567 😉👑LO'RICH INSTANT GLOW & FLAWLESS IN 1 MINUTES 😘
#foundationmurah #foundationviral#lorichbbfoundation #jerteh #mekapmurah#mirafilzah #neelofa #aydajebatlovers#sayangketatsendatpadat #jannanick #muabellaz#retis #mukaberminyak #mukacantik #jerawatpasir#besut #pasirputeh #nienabaharun #dramasangat#oasistmj #tvalhijrah #dudapujaandara #titiancinta#dendamaurora #terapiinstagram #ajimaura#fattahamin #lorichbbfoundation #n9

RUMUSAN BB CREAM FOUNDATION: ✅ 3 IN 1. Bb Cream + Foundation + Concealer. ✅Pelindung dari Sinaran UV SPF25/PA++. ✅ Ramuan khas dari Minyak Bunga matahari yang kaya dengan Vitamin A, C, D, dan E yang mampu Merawat Kulit. ✅ Terdapat Collagen yang mengukuhkan sel-sel kulit untuk mengekalkan keanjalan, ketebalan kulit dan keupayaan untuk mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan. ✅Terdapat Vitamin E yang dapat mencerahkan kulit, membantu kulit untuk kelihatan muda, sebagai proses penyembuhan kulit dan sebagainya. ✅BEBAS SILIKON & BAHAN MERBAHAYA. ✅ Mesra Wudhuk dan mudah ditanggalkan. ✅ Keluaran BUMIPUTRA & kilang bertaraf GMP. Mendapat kelulusan KKM. ✅ Sapuan yg SENANG blend kat kulit. ✅ Boleh juga diguna sebagai Concealer untuk menutup cela diwajah. . .
BILA PAKAI JER LO'RICH BB CREAM FOUNDATION.. Ia mampu; ❤ Menghaluskan kulit, Menegangkan Wajah & Nampak Glowing & Flawless sepantas 1 minit. ❤ Menghilangkan Masalah Garis2 halus di muka.
❤ Kulit nampak Putihh secara Natural. ❤ Cerah sekata dan tidak berminyak. ❤ Menghilang n parut-parut jerawat. ❤ Cantikk di luar & di dalam tanpa bantuan 'beauty Camera'. . 
Whatsapp huda www.wasap.my/0148283567
*LORICH PENAJA BERSAMA DALAM CERITA BERSIRI MISI DANIA CUN RTM TV1 ARAHAN DATO TS JEFFRY* 👑LO'RICH INSTANT GLOW & FLAWLESS IN 1 MINUTES 😘
#foundationmurah #foundationviral#lorichbbfoundation #jerteh #mekapmurah#mirafilzah #neelofa #aydajebatlovers#sayangketatsendatpadat #jannanick #muabellaz#retis #mukaberminyak #mukacantik #jerawatpasir#besut #pasirputeh #nienabaharun #dramasangat#oasistmj #tvalhijrah #dudapujaandara #titiancinta#dendamaurora #terapiinstagram #ajimaura#fattahamin #lorichhq

@sitinordiana yang berada di Madinah sekarang ni nak sampaikan sesuatu yang penting buat para penonton Tazkirah Malam Jumaat.
IG|FB|Twitter :
Tazkirahmalamjumaat

#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Ramai yang DM mana nak tengok online TMJ. Korang boleh layan di laman web Astro Gempak. Dan TMJ masih ada siaran ulangan di Astro Oasis (106) & Maya HD (135). Link👇

http://www.gempak.com/video/video-details.aspx?mediaid=1587899&title=tazkirah-malam-jumaat-aku-merindui-mu-episod-41&apik=movideoSalamMuslim

#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Pesanan khas dari @zoeyrahman yg berada di tanah suci😊. IG|FB|Twitter :
Tazkirahmalamjumaat

#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Alhamdulillah, Tazkirah Malam Jumaat Musim Pertama telah tamat bersiaran. Tapi jangan risau, TMJ akan kembali beraksi insyaallah pada bulan Februari tahun hadapan. Bagi mengubat rindu penonton TMJ, kami akan sentiasa update di laman sosial TMJ. Hari ini, kami belanja antara paparan menarik sepanjang rakaman TMJ musim pertama. Jangan cakap TMJ tak payung😎
.
#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj
@mysalammuslim
@bismillahadduha

Ku bersukur, alhamdulillah🎶
Thank you @wanimusic support @tazkirahmalamjumaat .
Ramai lagi di luar sana tak follow laman sosial TMJ. Just search:

IG|FB|Twitter:
Tazkirahmalamjumaat

#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Alhamdulillah, Tazkirah Malam Jumaat Musim Pertama telah tamat bersiaran. Tapi jangan risau, TMJ akan kembali beraksi insyaallah pada bulan Februari tahun hadapan. Bagi mengubat rindu penonton TMJ, kami akan sentiasa update di laman sosial TMJ. Hari ini, kami belanja antara paparan menarik sepanjang rakaman TMJ musim pertama. Jangan cakap TMJ tak payung😎. #tazkirahmalamjumaat
#oasistmj
@mysalammuslim
@bismillahadduha

Terharu betul bila @nurhelizahelmi jadikan Tazkirah Malam Jumaat sebagai rancangan kegemarannya sekeluarga. Siap ajak follow IG, Twitter & FB TMJ lagi. Thank you awak. Korang bila lagi nak follow Insta @tazkirahmalamjumaat ?
.
#TazkirahMalamJumaat
#OasisTMJ
#akankembalifeb2018

Wah! Tazkirah Malam Jumaat pun antara favourite program @nurhelizahelmi 😄. Syukran Heliza Helmi.
Dan buat warga Selangor, selamat bercuti esok, yg lain jangan lupa masuk kerja pula😁.
Do follow us on
IG : @tazkirahmalamjumaat
FB|Twitter : TazkirahMalamJumaat

#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Jom pakai sedondon menjelang Tahun Baru 2018 ni👍.
.
Moga 1 keluarga ibu,ayah dan anak-anak akan bersama-sama terinspirasi untuk menjadi ummah yang lebih baik di hari-hari mendatang😃.
.
👍 "To Be A Better Ummah"

Harga terbaik daripada kami

RM70 untuk combo 3 pcs baju Tee ni😃👍
exclude postage.

Jom sebarkan mesej kebaikan kepada semua.

WA to 0163226263.

#tee2018
#2018
#tshirt
#tshirtdesign
#tshirtshop
#teemuslimah
#teemuslimin
#tshirt
#tshirtdesign
#kidstshirt
#teemuslimahKhadijah #teemuslimahKunAnta #teemuslimah #teemuslimahpahalaproject #pahalaproject #pahalaprojectshop #sizechartTM #tipsukurbajuTM#teemuslimah2018
#teemuslimahtobeabetterummah
#oasistmj

#sizechartTM - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann

Syukran @amin_idris tolong promote IG,FB, & Twitter TMJ. Mai pakat ramai2 follow 'official account' TMJ.
IG|FB|Twitter : Tazkirahmalamjumaat

#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Moga 1 keluarga ibu,ayah dan anak-anak akan bersama-sama terinspirasi untuk menjadi ummah yang lebih baik di hari-hari mendatang😃.
.
👍 "To Be A Better Ummah"

Harga terbaik daripada kami

RM70 untuk combo 3 pcs baju Tee ni😃👍
exclude postage.

Jom sebarkan mesej kebaikan kepada semua.

WA to 0163226263.

#tee2018
#2018
#tshirt
#tshirtdesign
#tshirtshop
#teemuslimah
#teemuslimin
#tshirt
#tshirtdesign
#kidstshirt
#teemuslimahKhadijah #teemuslimahKunAnta #teemuslimah #teemuslimahpahalaproject #pahalaproject #pahalaprojectshop #sizechartTM #tipsukurbajuTM#teemuslimah2018
#teemuslimahtobeabetterummah
#oasistmj

#sizechartTM - #regrann - #

Ada berita penting Bro Amin nok ghoyak ni... semalam lengkaplah sudah musim pertama Tazkirah Malam Jumaat. Insya Allah kita jumpa lagi musim kedua tahun depan. Tapi sementara tu, jom follow Instagram & Twitter @tazkirahmalamjumaat Kepada yang dah follow, thank uuuuu banyak-banyak! ☺️
.
#OasisTMJ
#TazkirahMalamJumaat
#AstroOasis
@mysalammuslim

Thank you @shuibsepahtu dah follow instagram kita😀. Yg kat luar sana, yg belum follow IG, Facebook, & Twitter kita, cepat2 follow tau.

IG|FB|Twiiter : Tazkirahmalamjumaat
(OasisTMJ)

#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Tangis sebatang tamar 🎼 @fakhrulunic #oasistmj #tazkirahmalamjumaat

Hujan masih lagi berterusan Membasahi Bumi dgn Rahmat Illahi😍
Alhamdulillah antara Tanda Kebesaran & Kekuasaan Illahi ❤
Hujan2 ... Sejuk2 nie Perut anak2 terasa Lapar😅So utk itu Ummi sediakan Simple Dinner Brunch "Nan Cheese Eggs" sambil sama2 Tonton Tazkirah Malam Jumaat #oasistmj "Nabi Muhammad S.A.W."😍
#duniaku_instastore
#ceritakuceriteramu
#ufollowmeifollowinguback
#fbmeaabdullah
#pagealzafieraafsstoreonline

Pohon kurma yang tidak bernafas pun rindukan Nabi Muhammad S.A.W, malulah kita sebagai umat beliau jika tidak rindukan kekasih Allah S.W.T.
TMJ bersiaran 9.00 malam ini di Astro Oasis (106) & Maya HD (135). Cepat2 tukar siaran. @imammudaasyraf
#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Apa yang feel sangat @fakhrulunic nyanyi tu. Nak tahu? Jangan lupa saksikan Tazkirah Malam Jumaat malam ini 9.00 malam di Astro Oasis (106) & Maya HD (135)
#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Jangan lupa saksikan TMJ malam ini. Tajuk "Terus Merindui Mu". Gandingan antara @ustazdon & @imammudaasyraf . Moderator @fakhrulunic .
Hanya di Astro Oasis (106) & Maya HD (135)
#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Kurang sejam dari sekarang untuk jam 9... Tazkirah Malam Jumaat, Astro Oasis 106 & Maya HD 135 #OasisTMJ #TazkirahMalamJumaat #AstroOasis @mysalammuslim

Malam jumaat buat apa? 😊jom santai2 sambil tambah ilmu tgk @tazkirahmalamjumaat 9 malam ni di Astro Oasis 106 & Maya Hd 135. @imammudaasyraf #ustazdon #oasistmj @mysalammuslim #tazkirahmalamjumaat

Sabun Debu Putih diperbuat daripada Tanah Liat Putih, Shea Butter dan Minyak Zaitun. .

100% semulajadi, 100% organik .

Untuk kegunaan muka dan badan. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama mereka yang menghadapi masalah kulit. .

Tanpa bahan campura kimia, pewangi dan alkohol. .

Sebarang Pertanyaan
014.8186.044
014.8186.044
.
.
.
#oasistmj #wanitaterindah #babybro #dekatkanjarakkita #qhaliq #fattahamin #fattzura #dia #pinjamkanhatiku #tanahliatputih #dendamaurora #debuputih #organik #aloevera #jerawat #penyakitkulit #petua #adibizara #mycoffeeprince #kernasyurgabukanpercuma #ypm #ypc #dropshipwanted

Jom pakai sedondon menjelang Tahun Baru 2018 ni👍.
.
Moga 1 keluarga ibu,ayah dan anak-anak akan bersama-sama terinspirasi untuk menjadi ummah yang lebih baik di hari-hari mendatang😃.
.
👍 "To Be A Better Ummah"

Harga terbaik daripada kami

RM70 untuk combo 3 pcs baju Tee ni😃👍
exclude postage.

Jom sebarkan mesej kebaikan kepada semua.

WA to 0163226263.

#tee2018
#2018
#tshirt
#tshirtdesign
#tshirtshop
#teemuslimah
#teemuslimin
#tshirt
#tshirtdesign
#kidstshirt
#teemuslimahKhadijah #teemuslimahKunAnta #teemuslimah #teemuslimahpahalaproject #pahalaproject #pahalaprojectshop #sizechartTM #tipsukurbajuTM#teemuslimah2018
#teemuslimahtobeabetterummah
#oasistmj

#sizechartTM - #regrann - #regrann - #regrann

Menyediakan Jamu Untuk Cairkan Lemak Di Perut
.
Okay, jom saya share resipi ni. Jamu ni bagus untuk mereka yang dalam berpantang/ibu yang masih menyusukan bayi. Jom kita buat. Masih belum terlambat buat sebab malam ini dah boleh minum. Mana tahu esok pagi bangun terusss… slimm! Lagi best, resipi ini boleh buat steam badan tau!
.
Bahan-bahan:
.
7 sudu besar halba campur
1 sudu besar bunga cengkih
3 batang kulit kayu manis
1/2 sudu kunyit
Seuncang Teh Sanaa (Raja Herba) – Herba wajib, tak kena cara tak menjadi
5 biji bunga lawang
.
.
Cara Buat:
.
1. Semua bahan direbus dalam periuk yang airnya 2 LITER. Rebus selama 9 -11 minit. Biarkan suam.
.
2. Kemudian masukkan sedikit ke dalam cawan dan tambah 1 sudu madu dan nak sedap lagi perah 1 slice lemon atau limau nipis.
.
3. Kacau lawan jam beserta niat untuk kesembuhan setiap pagi dan malam sebelum makan. In Sha Allah. Semakin slim. Boleh simpan dalam peti dan rebus kembali esoknya. Bahan boleh tahan 3 hari ja. Pastu buat lain, ya.
.
.
.
Okay semua. Jom kita cairkan lemak!Masukkan bahan rebusan dalam baldi pastu pakai kain batik buat macam berkemban dan berdiri. Gaya begini boleh bertangas sekali. Wahh… lagi cepatlah lemak lemak degil itu cair. Bila steam, pori pori terbuka jadi khasiat rempah ini akan buat kerja-kerja dia. Badan pun rasa ringan je.
Ini kira jamu 4 in 1. Boleh minum, steam, tangas dan boleh buat mandian rempah.Mudahnya nak sihat hanya di rumah. Mudahnya nak berpantang di rumah. Jamu ini sesuai untuk lelaki dan perempuan. Umur dah baligh boleh minum untuk kesegaran badan. Semoga bermanfaat!
.
.
.
.
.
#oasistmj #wanitaterindah #babybro #dekatkanjarakkita #qhaliq #fattahamin #fattzura #dia #pinjamkanhatiku #tanahliatputih #dendamaurora #debuputih #organik #aloevera #jerawat #penyakitkulit #petua #adibizara #mycoffeeprince #kernasyurgabukanpercuma #ypm #ypc #dropshipwanted

Perghh ada gaya wakil rakyat dah tu @imammudaasyraf 🤩 Kena pulak petik kata-kata ulama’ hebat Qadhi Iyadh. Confirm menang sheikh 😁 #OasisTMJ #TazkirahMalamJumaat #AstroOasis @mysalammuslim

TMJ nak ajak semua rindu nabi bukan masa Maulid Nabi jer tapi hari-hari rindu Rasulullah. Ubati rindu dengan belajar hadis nabi. Baru win! #OasisTMJ #TazkirahMalamJumaat @mysalammuslim #AstroOasis #hariharicintarasul

Ustaz serba boleh.🌹💕#TMJ @Regranned from @familiunic - Pakat tengok ramai-ramai naaaa 😉
..
..
@Regrann from @amin_idris - Announcing @fakhrulunic join Avengers... ehh... join Tazkirah Malam Jumaat. Sekali dia masuk terus tarik selagu! Welcome bro. #TazkirahMalamJumaat #OasisTMJ #AstroOasis - #regrann

Saya insaf 😭sbb sy ingat esok khamis..rupanya esok rabu huhu. Tp lg insaf dgr #tazkirahmalamjumaat dr @imammudaasyraf ni. Tak caya tgk lusa.
.
#oasistmj @mysalammuslim

Jom pakai sedondon menjelang Tahun Baru 2018 ni👍.
.
Moga 1 keluarga ibu,ayah dan anak-anak akan bersama-sama terinspirasi untuk menjadi ummah yang lebih baik di hari-hari mendatang😃.
.
👍 "To Be A Better Ummah"

Harga terbaik daripada kami

RM70 untuk combo 3 pcs baju Tee ni😃👍
exclude postage.

Jom sebarkan mesej kebaikan kepada semua.

WA to 0163226263.

#tee2018
#2018
#tshirt
#tshirtdesign
#tshirtshop
#teemuslimah
#teemuslimin
#tshirt
#tshirtdesign
#kidstshirt
#teemuslimahKhadijah #teemuslimahKunAnta #teemuslimah #teemuslimahpahalaproject #pahalaproject #pahalaprojectshop #sizechartTM #tipsukurbajuTM#teemuslimah2018
#teemuslimahtobeabetterummah
#oasistmj

#sizechartTM - #regrann - #regrann

Sory terlebih feeling hehe. Esok khamis 9 malam jgn lupa tengok Tazkirah Malam Jumaat ye. Dak2 Kuis yg dtg haritu tgk la u olss masuk tv 😅. Firsttime abam jd host TMJ, nebes. Alhamdulillah. .
#oasistmj #tazkirahmalamjumaat @mysalammuslim

Debu Putih(DB) mengandungi 67 mineral semulajadi yang amat diperlukan oleh kulit untuk menjadikan sihat dan bersih.
.
.
DB akan bertindak balas dengan kulit untuk merangsangkan dan melancarkan peredaran darah.
.
.
Penggunaan DB yang berterusan akan membantu membuang sel kulit mati, membuang toksin dan racun pada kulit dan membersihkan pori-pori kulit.
.
.
.
.
.
.
#oasistmj #wanitaterindah #babybro #dekatkanjarakkita #qhaliq #fattahamin #fattzura #dia #pinjamkanhatiku #tanahliatputih #dendamaurora #debuputih #organik #aloevera #jerawat #penyakitkulit #petua #adibizara #mycoffeeprince #kernasyurgabukanpercuma #ypm #ypc #dropshipwanted

Pakat tengok ramai-ramai naaaa 😉
..
..
@Regrann from @amin_idris - Announcing @fakhrulunic join Avengers... ehh... join Tazkirah Malam Jumaat. Sekali dia masuk terus tarik selagu! Welcome bro. #TazkirahMalamJumaat #OasisTMJ #AstroOasis

Announcing @fakhrulunic join Avengers... ehh... join Tazkirah Malam Jumaat. Sekali dia masuk terus tarik selagu! Welcome bro. #TazkirahMalamJumaat #OasisTMJ #AstroOasis

Malam ini yer dating kita 😉 #OasisTMJ #TazkirahMalamJumaat #AstroOasis

Selamat pagi famili 😊 Esok mana tahu kot kot korang keluar tv, tengok tau 🙈
..
..
@Regranned from @fakhrulunic - Jangan lupa tgk muka u olss yg dtg masuk tv tau..jgn lupa tgk UNIC di Konsert 10 Tahun Oasis
Jumaat ni, 11pagi di Astro Oasis (106) @unicofficials
.
#konsert10tahunoasis
#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Walau suara kau buruk, namun konfiden diri mengatasi segalanya hahaha 😎 tribute buat Palestin
.
Dak2 KUIS, kena tengok. Masuk tv u ollss 😉 Khamis malam Jumaat pukul 9 di Astro Oasis 106 & Maya HD 135. Malam Jumaat buat apa?
.
#OasisTMJ
#TazkirahMalamJumaat
#AstroOasis
#WeWillNotGoDown
@amanpalestinofficial

Sabun Debu Putih diperbuat daripada Tanah Liat Putih, Shea Butter dan Minyak Zaitun. .

100% semulajadi, 100% organik .

Untuk kegunaan muka dan badan. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama mereka yang menghadapi masalah kulit. .

Tanpa bahan campura kimia, pewangi dan alkohol. .

Sebarang Pertanyaan
014.8186.044
014.8186.044
.

#oasistmj #wanitaterindah #babybro #dekatkanjarakkita #qhaliq #fattahamin #fattzura #dia #pinjamkanhatiku #tanahliatputih #dendamaurora #debuputih #organik #aloevera #jerawat #penyakitkulit #petua #adibizara #mycoffeeprince #kernasyurgabukanpercuma #ypm #ypc

Dont forget to watch Konsert 10 Tahun Oasis
Jumaat ni, 11pagi di Astro Oasis (106) @fakhrulunic @unicofficials @hijjaz_official
@munifhijjazofficial @akueatu
#konsert10tahunoasis
#tazkirahmalamjumaat
#oasistmj

Most Popular Instagram Hashtags