[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nyieun

117 posts

TOP POSTS

#nyieun kesang...
Lumayan pake lulumpatan di kebon...
"Jibrug..."

Bibi: panangan kunaon gning bengkak+luka?
Ayu: ah ntos biasa bi labuh keur lulumpatan ieu mah😀
hampura ngabohong bi😭 alim nyusahkeun bibi ayumah😢
#tabrakan #nyieun #trauma😢 #23des2016 #jumatt😢

Open PO teman-teman. Buat gantungan apa saja 😊. Buat cendramata juga bisa . Harga di jamin murmer. #nyieun mah tanggel 😂😂
#ramahlingkungan
#cintaaindonesia
#kayuasli

Mantuan... #Nyieun#imah.

Terima jasa lettering
Hub @imalhsag
Lettering by @imalhsag #lettering #Nyieun #Lain #Meuli

(masih) dalam rangka jiga nu tadi caption na #cape #nyieun #hastag #lah #barinage 😊😄

:
Cukup sudah,
Tong aya deui telolét ayeuna mah,
Mamah dengernya udah lelah,
Cik ayeuna mah bagéan mamah,
Mun bener kamu nyaàh,
Jauhi télolét, sungkem ka mamah,
Peupeuriheun pidosaeun ka mamah ngalayah,
Cikan poé ini mah sisihkeun waktu jang mamah,
Najan mamah di imah,
Tapi moal pegat kanyaah.
.
.
Wilujeng dintenna mamah
.
.
.
#telolet #must #end
#bebegigsawah #sunda #nyunda #heureuy #meme #memesunda #mothersday #selamat #hari #ibu #hampura #ema #can #bisa #nyieun #bagja #baenya

MOST RECENT

#nyieun kesang...
Lumayan pake lulumpatan di kebon...
"Jibrug..."

alena udah siap jadi pengangguran lagi? siap dong, yang penting mah udah jualan banyak udah ngambil profit, kari CAO! puji Tuhan berminggu" gegembelan pepeurihan tiba saatnya kebahagiaan . rejeki mah ada aja coy, selama kita kerja bener! emang sih ga bikin kaya, tapi ga akan kekurangan . kerja di ladangnya Tuhan yang melayani dengan hati, bukan kerja penuh ambisi dan emosi ambil poin orang untuk nutupin poin yang kurang . sikat sana-sini untuk naik pangkat hanya bermodalkan drama kacangan mencari perhatian . lainna meuli deodoran sateh meh teu badan pak! ah akhirnya saya tak tahan lagi jadi memilih pergi tanpa pamitan 😂 #independentwoman #pengangguran #elite #borju #hedonism #sombong #lu #kampret #socantik #emang #cantik #bweeek #bad #influencer #nyieun #kabeh #ngilu #resign #prestasi #2017 #lol #lfl

Bukan pasrah tapi berserah....???
Karena doa bukan tentang siapa yg mengucap,tapi tentang siapa yg mendengar (mengabulkan)
#diajar #nyieun #produk #brand #merk #sorangan

Aku tau kalian nunggu balesan DM kan? Hampura pisan broth and sister. Aa Batmannya lagi sibuk mempersiapkan skripsi yg gak beres-beres dari tahun lalu. Jadi, dr pada kalian nungguan balesan nepi bulbao leubeut. Lgsg aja itu add and follow fb, twitter dn bbm nya ya, kalian silahkan tanya-tanya sing loba biar adminna lieureun. Rek nanya primbon, jodoh, karir, atau bertanya apakah mantan masih nyaah keneh teu ke karamu ge pek. Anjis peperihan pisan maraneh mah euy gengs. Tp bae, dari pada kalian isukan maot trs jadi panasaran, gentayangan we, mending tanyakan. Asal tong menta beas we, eweuh soalna, geus dijadikeun sangu ku aku, cik keneh. Hatur nuhun.
#ker
#hoream
#nyieun
#hehesteg
#an
#info
#mabesbombercimahi

Open PO teman-teman. Buat gantungan apa saja 😊. Buat cendramata juga bisa . Harga di jamin murmer. #nyieun mah tanggel 😂😂
#ramahlingkungan
#cintaaindonesia
#kayuasli

Judul ;

Ceuk Wa Hasan
Anjay si ayah nyieun lagu hahaha

#ceukwahasanoge
#nyieun
#lagu
#tentang
#manusia
#sunda
#katabijak
#katasuper

Terima jasa lettering
Hub @imalhsag
Lettering by @imalhsag #lettering #Nyieun #Lain #Meuli

Salah satu ilmu yang di dapat waktu di kobong ha-ha-ha
#nyieun kupat

Menu pagi ini#nasiliwet#brownies#spageti#nyieun olangan#tadinamahrek iitalian#kekeh nu nikmat mh anger w liwet paket komlit😬😜😝😘😜😊

Most Popular Instagram Hashtags