#nutellacheesetart

41332 posts

TOP POSTS

Sumpah Sis tak recycle gambar 😄. Ini semua penangan intro promo price rm100 for nutella cheesetart.
Promo ni sampai esok je tau. Kalau nak makan next month boleh je booking siap2 harga ni. Sis terima 😄

To order, w apps 0184083836
#brownbutterbakes
#nutellacheesetart
#promoendingsoon

Delivery ke upm hari ni. Thanks @dididid0 ♥️♥️ harap harap lah kena dgn taste awak 🤗 #sayajualtart #minicheesetart #nutellacheesetart #blueberrytart #cheesetartkl

Sometimes I thank god I have a really high metabolism cos my need for all things chocolate should've killed me by now..plus I deserve a treat after working 13 hours yesterday #anythingwithnutellaisheavenly #houseofpie #nutellacheesetart

Tq minmin @sommerroxz 😘😘 Minggu ni n minggu depan ramai pulak yg order nutella cheesetart ni.🤔🤔🤔 #cheesetart #nutellacheesetart #0196668445

Nutella Cheese Tart Berry
.
✔️Cream cheese + nutella + berry's
✔️size 6" sorang pun boleh hadap sampai habis
✔️confirm xmuak rasa manis2 coklat & cheese kemudian dicampur rasa masam2 berry's😋
.
Jom pre order sekarang‼️
.
Delivery area ✔️BTHO✔️KAJANG✔️MAHKOTA CHERAS ✔️BDR PERMAISURI ✔️BDR TUN RAZAK ✔️BANGI ✔️KAJANG ✔️UPM ✔️UKM ✔️MINES ✔️PUTRAJAYA ✔️BANGSAR ✔️SHAH ALAM ✔️DAMANSARA ☎️0172915143 Malas nak save no?? Pergi ke profile sy & klik link whats app .
#agentnaja #agentsabrinabakery #nutellacheesetart #berrysweet

MOST RECENT

Order : 27 Julai 2017 📆

Alhamdulillah penutup untuk malam ni dan harini 🤗
Terima kasih! 😘

25 pcs mix basic flavour - 2box
25 mango cheese tart 🍥
6pcs mix basic flavour 🍥
Order : 27 Julai 2017 📆

25pcs mix basic flavour 🍥😘
Thank you!
📲 : +60126053723 - Athirah
✅ Whatsapp only
#sayajualcheesetart #tarthirah #cheesetartcikmisi #blueberrycheesetart #strawberrycheesetart #oreocheesetart #nutellacheesetart #mangocheesetart #kiwicheesetart

Mini mix cheesetart..TQ customer
✔ Order 4 days in advnce
✔ WHATSAPP 0 1 0 9 4 9 9 0 5 3 (n o r)
✔ delivery with charge
✔ FULL PAYMENT/50% depo need to proceed n confirm order

#cake #chocolatecake #creamycreampuff #nutellacreampuff #kuihmuih #bihungoreng #homecook #nutellacheesetart #cheesetartgebu #homebaker #delicious #instadesserts #dessertlover #desserttable #instabake #instagood #instafood #foodgasm #foodies #foods #deliciousdessert #delicious #sweettreats #puchongbaker #wargapuchong #fooddelivery

💕 mini chocomelted isi 24 😍😍😍
💕 medium cheese pie isi 12 😍😍😍
💕 pie sedang isi 20 😍😍😍
.
.
.
info order and pricelist:
line: liszalukitaa
thankyouuu 🙏🙏🙏💕💕💕

Bihun goreng utk kanak2 riang..TQ customer
✔ Order 4 days in advnce
✔ WHATSAPP 0 1 0 9 4 9 9 0 5 3 (n o r)
✔ delivery with charge
✔ FULL PAYMENT/50% depo need to proceed n confirm order

#cake #chocolatecake #creamycreampuff #nutellacreampuff #kuihmuih #bihungoreng #homecook #nutellacheesetart #cheesetartgebu #homebaker #delicious #instadesserts #dessertlover #desserttable #instabake #instagood #instafood #foodgasm #foodies #foods #deliciousdessert #delicious #sweettreats #puchongbaker #wargapuchong #fooddelivery

Our redvelvet. Memang digemari ramai. Fluffy cream cheese and moist red velvet cake. Customer kata cake kami moist, masuk fridge simpan makan for the next few days pun still sedap. Nak try rasa? Meh la order! Hehe whatsapp 0136455044

Foods utk bfday party..TQ customer
✔ Order 4 days in advnce
✔ WHATSAPP 0 1 0 9 4 9 9 0 5 3 (n o r)
✔ delivery with charge
✔ FULL PAYMENT/50% depo need to proceed n confirm order

#cake #chocolatecake #creamycreampuff #nutellacreampuff #kuihmuih #bihungoreng #homecook #nutellacheesetart #cheesetartgebu #homebaker #delicious #instadesserts #dessertlover #desserttable #instabake #instagood #instafood #foodgasm #foodies #foods #deliciousdessert #delicious #sweettreats #puchongbaker #wargapuchong #fooddelivery

Choc moist cake---bitesize! Suitable for anyyyyyy majlis ❤️

Nak buat birthday party?
Nak pujuk bini mahupun marka yang merajuk?
Nak surprisekan ibu dan ayah?
Atau saja-saja nak makan sambil tengok cerita korea?
.
Haaaaaa, mai sini Dhada Little Bakery ada buat promo untuk hampa. Khas sempena gaji masuk.
.
Ekeke, kami memang sensitif dengan bunyi ka-chingggg duit masuk 😁
Mak dengan ayah dulu selalu pesan makan jangan berkira. Jadi alang-alang dah promo ni mai order lekas.
.
Jangan terlepas peluang nak rasa cheesestart sedap ni, untuk tempahan boleh whatsapp 016-2244738 😊
.
Since ramai yg nak order, kami tak hadkan kuantiti tapi promo ni valid sehingga 20 Ogos sahaja! Cepat order sebelum terlambat nanti kempunan 😄
.
#cheesetart #cheesetartgebu #cheesetarts #cheesetartmurah #cheesetartsedap #blueberrycheesetart #nutellacheesetart #chocolatecheesetart #tart #tartshell #sayajualmurah #promocheesetart #cheesetartmurah #promo2017 #promo #happybirthday #birthdaygift #uitmpermatangpauh #uitmpulaupinang #ikbnbm #politeknikpermatangpauh #penangbaker #penangites #pulaupinang #bukitmertajam #bandarperda #dhadalittlebakery

Dh alang2 beli utk post-raya dept iols esok, belilah skali utk org kat rumah kan, persoalannya skrg mana pg yg sebijik kt tgh tu, ekau yg makan kan tiger! 😹😒 tq @chetapetitetartlets for this #nutellacheesetart coz tak prnh menghampakan iols 😽😘 #sedap #meltdlmmulut #pdhaldahmasukperuttuandia #tigerygdipersalahkan #tigerkubkntigermu #orgnakmakandiapunsibuk #tigerpenggemarchoc

Most Popular Instagram Hashtags