#nursajat02

MOST RECENT

BEST NYAA !! KULIT MAKIN FLAWLESS, JERAWAT PON TAK BERANI SINGGAH LAGI DAH !

Baru beberapa sachet u all kemam² UFORA Collagen, JERAWAT KECUT, KULIT makin CERAH. Cnfirm dah taknak cuba product lain lagi dah 😘😘
.
.
Ufora ada rumusan yg boleh mengecutkan jerawat seawal 7-14HARI dan boleh pudarkan parut dgn cepat tau ! .
.
.

Ada tak yg ada masalah kulit yg belum cuba UFORA? Min nak bantu 10 orang terawal yang teringin nak cantik dan rawat masalah kulit sama2 dengan UFORA Collagen 😍 .
Cepat DM atau whatsapp
01111003934
01111003934
.
.
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
.
.

#jentikhati
#cakestagram
#jjcm
#gemokisawesome
#k1ngcoco_1
#fazbulouscom
#nursajat02
#missfazura
#w4w4_zainal
#neelofa
#ctdk
#sifufbads
#sitisarahraissuddin
#datoserivida
#kimkardashian
#errafazira
#farahnabilahofficial
#syedsaddiq
#aliffsyukriterlajaklaris
#marianrivera
#chedetofficial
#anzalnanasir88

BEST NYAA !! KULIT MAKIN FLAWLESS, JERAWAT PON TAK BERANI SINGGAH LAGI DAH !

Baru beberapa sachet u all kemam² UFORA Collagen, JERAWAT KECUT, KULIT makin CERAH. Cnfirm dah taknak cuba product lain lagi dah 😘😘
.
.
Ufora ada rumusan yg boleh mengecutkan jerawat seawal 7-14HARI dan boleh pudarkan parut dgn cepat tau ! .
.
.

Ada tak yg ada masalah kulit yg belum cuba UFORA? Min nak bantu 10 orang terawal yang teringin nak cantik dan rawat masalah kulit sama2 dengan UFORA Collagen 😍 .
Cepat DM atau whatsapp
01111003934
01111003934
.
.
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
.
.

#jentikhati
#cakestagram
#jjcm
#gemokisawesome
#k1ngcoco_1
#fazbulouscom
#nursajat02
#missfazura
#w4w4_zainal
#neelofa
#ctdk
#sifufbads
#sitisarahraissuddin
#datoserivida
#kimkardashian
#errafazira
#farahnabilahofficial
#syedsaddiq
#aliffsyukriterlajaklaris
#marianrivera
#chedetofficial
#anzalnanasir88

BEST NYAA !! KULIT MAKIN FLAWLESS, JERAWAT PON TAK BERANI SINGGAH LAGI DAH !

Baru beberapa sachet u all kemam² UFORA Collagen, JERAWAT KECUT, KULIT makin CERAH. Cnfirm dah taknak cuba product lain lagi dah 😘😘
.
.
Ufora ada rumusan yg boleh mengecutkan jerawat seawal 7-14HARI dan boleh pudarkan parut dgn cepat tau ! .
.
.

Ada tak yg ada masalah kulit yg belum cuba UFORA? Min nak bantu 10 orang terawal yang teringin nak cantik dan rawat masalah kulit sama2 dengan UFORA Collagen 😍 .
Cepat DM atau whatsapp
01111003934
01111003934
.
.
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
.
.

#jentikhati
#cakestagram
#jjcm
#gemokisawesome
#k1ngcoco_1
#fazbulouscom
#nursajat02
#missfazura
#w4w4_zainal
#neelofa
#ctdk
#sifufbads
#sitisarahraissuddin
#datoserivida
#kimkardashian
#errafazira
#farahnabilahofficial
#syedsaddiq
#aliffsyukriterlajaklaris
#marianrivera
#chedetofficial
#anzalnanasir88

BEST NYAA !! KULIT MAKIN FLAWLESS, JERAWAT PON TAK BERANI SINGGAH LAGI DAH !

Baru beberapa sachet u all kemam² UFORA Collagen, JERAWAT KECUT, KULIT makin CERAH. Cnfirm dah taknak cuba product lain lagi dah 😘😘
.
.
Ufora ada rumusan yg boleh mengecutkan jerawat seawal 7-14HARI dan boleh pudarkan parut dgn cepat tau ! .
.
.

Ada tak yg ada masalah kulit yg belum cuba UFORA? Min nak bantu 10 orang terawal yang teringin nak cantik dan rawat masalah kulit sama2 dengan UFORA Collagen 😍 .
Cepat DM atau whatsapp
01111003934
01111003934
.
.
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
.
.

#jentikhati
#cakestagram
#jjcm
#gemokisawesome
#k1ngcoco_1
#fazbulouscom
#nursajat02
#missfazura
#w4w4_zainal
#neelofa
#ctdk
#sifufbads
#sitisarahraissuddin
#datoserivida
#kimkardashian
#errafazira
#farahnabilahofficial
#syedsaddiq
#aliffsyukriterlajaklaris
#marianrivera
#chedetofficial
#anzalnanasir88

BEST NYAA !! KULIT MAKIN FLAWLESS, JERAWAT PON TAK BERANI SINGGAH LAGI DAH !

Baru beberapa sachet u all kemam² UFORA Collagen, JERAWAT KECUT, KULIT makin CERAH. Cnfirm dah taknak cuba product lain lagi dah 😘😘
.
.
Ufora ada rumusan yg boleh mengecutkan jerawat seawal 7-14HARI dan boleh pudarkan parut dgn cepat tau ! .
.
.

Ada tak yg ada masalah kulit yg belum cuba UFORA? Min nak bantu 10 orang terawal yang teringin nak cantik dan rawat masalah kulit sama2 dengan UFORA Collagen 😍 .
Cepat DM atau whatsapp
01111003934
01111003934
.
.
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
.
.

#jentikhati
#cakestagram
#jjcm
#gemokisawesome
#k1ngcoco_1
#fazbulouscom
#nursajat02
#missfazura
#w4w4_zainal
#neelofa
#ctdk
#sifufbads
#sitisarahraissuddin
#datoserivida
#kimkardashian
#errafazira
#farahnabilahofficial
#syedsaddiq
#aliffsyukriterlajaklaris
#marianrivera
#chedetofficial
#anzalnanasir88

Cepat korang!!ruginye la kalo tak grab skrg, PROMOSI semakin tibe ke penghujung.. Bertindaklah sekarang utk dptkan kulit yg cantik mulus,glowing dan cerah bakk hangg!! 😘😘😘
.
.
.
BEST NYAA !! KULIT MAKIN FLAWLESS, JERAWAT PON TAK BERANI SINGGAH LAGI DAH !

Baru beberapa sachet u all kemam² UFORA Collagen, JERAWAT KECUT, KULIT makin CERAH. Cnfirm dah taknak cuba product lain lagi dah 😘😘
.
.
Ufora ada rumusan yg boleh mengecutkan jerawat seawal 7-14HARI dan boleh pudarkan parut dgn cepat tau ! .
.
.

Ada tak yg ada masalah kulit yg belum cuba UFORA? Min nak bantu 10 orang terawal yang teringin nak cantik dan rawat masalah kulit sama2 dengan UFORA Collagen 😍 .
Cepat DM atau whatsapp
01111003934
01111003934
.
.
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
.
.

#jentikhati
#cakestagram
#jjcm
#gemokisawesome
#k1ngcoco_1
#fazbulouscom
#nursajat02
#missfazura
#w4w4_zainal
#neelofa
#ctdk
#sifufbads
#sitisarahraissuddin
#datoserivida
#kimkardashian
#errafazira
#farahnabilahofficial
#syedsaddiq
#aliffsyukriterlajaklaris
#marianrivera
#chedetofficial
#anzalnanasir88

BELI LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD,uols dapat FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE BY NURSAJAT!!! Mana nak dapat tu uols!!! Pakai pakai perut jadi kempis dan meletop🌹
NUR SAJAT GOLD
.
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah

BELI LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD,uols dapat FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE BY NURSAJAT!!! Mana nak dapat tu uols!!! Pakai pakai perut jadi kempis dan meletop🌹
NUR SAJAT GOLD
.
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah

BELI LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD,uols dapat FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE BY NURSAJAT!!! Mana nak dapat tu uols!!! Pakai pakai perut jadi kempis dan meletop🌹
NUR SAJAT GOLD
.
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah

BELI LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD,uols dapat FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE BY NURSAJAT!!! Mana nak dapat tu uols!!! Pakai pakai perut jadi kempis dan meletop🌹
NUR SAJAT GOLD
.
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah

BELI LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD,uols dapat FREE KRIM PANAS MISS UNIVERSE BY NURSAJAT!!! Mana nak dapat tu uols!!! Pakai pakai perut jadi kempis dan meletop🌹
NUR SAJAT GOLD
.
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah

Tak pernah lagi customer complain pasal bengkung ni kecuali complain ketat🤣 Tapi dont worry mmg kena pakai ketat baru ada effect ramping. Tapi yang palinggg penting tak sakit & tak berlipat. Boleh berejam-jam. Nak pakai masa tidur pun boleh😘
.
.BENGKUNG DiAmond GOLD by NUR SAJAT.. .Kenapa dalam banyak2x jenis bengkung , Bengkung Sajat ni yang paling LARISSSSSSS ?
.
.
Sebabnya :-
☘️Korang akan rasa selesa gila ! Takdelah sesak nafaassss sepanjang penggunaan bengkung gold ni . .
🎋Material Lets Bengkung yang TIDAK PANAS . So takde lah sampai berpeluh basah sampai nak kerja pun tak selesa . .
☘️Sangat berkualiti ! Senang cakap boleh pakai lamaaaa . .
🎋 Panjang dan lebar Lets Bengkung Gold ckup utk menutup semua kawasan perut / badan dan lemak jahat ! .
☘️Membentuk pinggang yang ramping dengan pantas . .
🎋Kadar pembakaran lemak menjadi lebih cepat sepanjang penggunaan Lets Bengkung Gold ☘️Mudah dicuci dan cepat kering . Jangan masuk mesin tau . .
🎋Menyokong tulang belakang dengan lebih sempurna. .
☘️Memberikan bentuk badan yang ideal pada si pemakai . .
🎋Menghilangkan masalah lemak gelebeh dan perut buncit . .
☘️Sesuai untuk semua peringkat umur termasuk ibu lepas bersalin . .

0189007878!0189007878

#letsbengkung
#letsbengkunggoldbynursajat #letsgirdlebynursajat #letsgirdle #letscantik  #letskerengga #nursajat02
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungmama #bengkungzip #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold

Buat smoothie + campur serbuk SERAI.
“Gott gott ti gott gott” kata orang swedish bila sedap sangat.

Nak Sihat dan nak cantik?
Jom serai!
Sedap, Harum dan berkhasiat!

Cepat harga promosi RM69 sahaja.

Whatsapp +601126330103 🌷🌷🌷🌷🌷
#aznilnawawihm#ctfu#ct#ctdk#neelofa#fattzura#stacyanam#fattahamin#fattahaminz#alifsatar#alifsyukriterlajaklaris#lindaonn#sheilarusly#noradanish#jepsepahtu#rubychewan#_chefwan58#rozitachewan#janganbencicintaku_tv3#nursajat#nursajat02#nursajatbeautician#nursajatrtw

PINGGANG KERENGGA SIAPA TAKNAK?
.
.
Dengan bantuan sekeping belt tu je mampu menjadikan angan2 korang yang bertahun tahun tu jadi kenyataan. Tak perlu suntik, makan pil, diet kelaparan & exercise bagai nak rak. Cuma pakai ikut masa yang ditetapkan atleast 5 jam sehari & sapu lotion panas.
.
.
InshaAllah jika KONSISTEN kejap je kesan tu nampak. Belum cuba belum tahu😘
.wasap 01165090945 INA
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse

Tq sis dr Shah Alam membeli cincin bunga eksklusif dr Nur Sajat Gold😘😘.. .

Hari ini emas 916 segram rm165 sahaja!!!so, tggu ape lg..jom la dtng beramai-rmai 😘😘okay nak bagitau ni.. kita ada Promosi sempena bulan Merdeka!! Dari 1/8/2018 hingga ke 31/8/2018!!macam macam promosi ada tau!! cash voucher rm20,rm30,rm40,rm50,rm60,rm70,rm80,rm90 hingga ke RM100 untuk pembelian Dari rm1000 keatas gitew!!!Dan anda jugak mendapat free cuci emas untuk semua pembeli barangan emas @nursajatgold02 !!!!😱😱😱apa tunggu2 lagi.. jom rebut peluang emas ini!! #sahsehingga31ogos2018
Lets walk in di🏃🏼‍♀💨💨💨💨💨
NUR SAJAT GOLD
Building No B-27 (5 Storey ShopLot),
​Jalan Serai Wangi K 16/6, Seksyen 16,
​40200, Shah Alam, Selangor
☎03-5523 3470
📲 011-1110 6243

Waktu operasi dari pukul
🕙 10am - 6pm 🕕
( isnin - ahad )
Jom follow ig official kami🏃🏼‍♀💨💨💨💨💨
@nursajatgold02
@nursajatgold02
@nursajatgold02
Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
#nursajatgold02 #nursajat02 #gelangwomenfuhh916 #newdesign #916 #999 #seksyen16 #alamavenue #janganmengata #readytoangkut #perempuanfuhh #emasmurah
#emastermurahshahalam #gelangjagung #fuhhperempuan #gelangcocoviraldatosajat #gelangcoco

PINGGANG KERENGGA SIAPA TAKNAK?
.
.
Dengan bantuan sekeping belt tu je mampu menjadikan angan2 korang yang bertahun tahun tu jadi kenyataan. Tak perlu suntik, makan pil, diet kelaparan & exercise bagai nak rak. Cuma pakai ikut masa yang ditetapkan atleast 5 jam sehari & sapu lotion panas.
.
.
InshaAllah jika KONSISTEN kejap je kesan tu nampak. Belum cuba belum tahu😘
.
.
#letsbengkunggold #bengkunggold #letsbengkungdiamondgold #bengkungdiamondgold #letsbengkunggolddiamond #bengkunggolddiamond #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #nursajat02 #sajat #bengkungsajat #bengkung #bengkungpink #bengkung16tulang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #krimpanasmissuniverse

Packaging LETS GIRDLE TONGGEK FUH🤞🏻 Cantik kan uollss pink2 gitewww. Readystock size S M & L warna nude & black SAHAJA. Cara dapatkan size, ukur lilit PUNGGUNG (ukuran dalam inci).
.
.
Sempat lagi ni nak post & memiliki pinggul yg tonggek. Jom pm laju2 0172496944/ DM. Fast response💯
.
.
#letsgirdle #letsgirdlebynursajat #letsgirdlenursajat #letsgirdletonggekfuhh #letsgirdletonggek #girdlesajat #girdlemurah #girdlemalaysia #girdleviral #perempuanfuhh #nursajat02 #coachyin #letscantik #janganmengata #seluartutuplemak #seluartutupperutbuncit #seluarkecilkanpeha #seluarkecilkanperut #seluarnaikkanpunggung #bumppant #bumppushuppants #pushupbontot #queenbysaraanna #saraana #queensara #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #tipskecilkanpeha

Most Popular Instagram Hashtags