#nurraysalover

MOST RECENT

Alhamdulillah syukur terima feedback pengguna #maskara Nurraysa .
.
Suka sangat apabila banyak feedback kami terima dan ramai dapat manfaat daripada produk kami keluarkan.
.
Ramai yang berpuas hati dengan produk-produk keluaran Nurraysa .
.
#ApaSa#nurraysabangi#testimoninurraysa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#nurraysalover
#testimoniproduk - #regrann

Siapa nak, Uv Cream yang mampu cerahkan wajah dan lindungi wajah dari sinaran matahari?
.
Komen Nak
.
Silakan share & like
.
#nurraysalover
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#uvcreamnurraysa

from @nurraysahq - Alhamdulillah syukur terima feedback pengguna #lotionnurraysa Nurraysa .
.
Suka sangat apabila banyak feedback kami terima dan ramai dapat manfaat daripada produk kami keluarkan.
.
Ramai yang berpuas hati dengan produk-produk keluaran Nurraysa .
.
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#nurraysalover
#testimoniproduk

Ramadan Sales last day today. Jom pakat order cepat2. Jom cantik bergaya time raya. Jom whatsapp saya 📱0173024924
#nurraysaramadansales
#NurraysaBeauty
#nurraysalover
#dropshipping
#bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil
#sayajualmurah
#makeup #spreadlovenothate
#instalike #instafollow #instabeauty
#Nur
#halalkanhatiyangkucuri

♥Nurraysa Shining Mineral Blusher♥
===============================
.
Blusher adalah salah satu tools makeup yang buat muka kita berseri-seri dan cantik.
Tanpa blusher, wajah kita seperti kekurangan sesuatu.
Betul tak?
.
KELEBIHAN SHINING MINERAL BLUSHER :
◆Shining Mineral Blusher mengandungi kolagen yang membantu merawat kulit dan tidak mengandungi plumbum yang boleh menghitamkan kulit muka.
◆Siapa yang sukakan blusher yang tak terlalu heavy, makeup yang ringkas, sangat sesuai pakai blusher ni.
◆Selain tu, blusher ni boleh jadi eyeshadow jugak tau.
◆Blusher ni mudah dibawa kemana-mana saja dengan saiz yang minima dan ringan, memudahkan anda menyimpan dalam handbag.
.
BORONG :
1 × Rm35
5 × Rm34
10 × Rm33
.
POST : RM7 sm / RM11 ss
.
#nurraysa #nurraysamiracleeyeliner #nurraysahq #nurraysalover #nurraysacollagensoap #nurraysamurah #nurraysajb #nurraysaperfectbrowshaping #nurraysaeyeliner #nurraysahabbatussaudahairtreatment #nurraysafamininewash #nurraysashiningmineralblusher #nurraysalipstick #nurraysashampoo #nurraysapromo #nurraysaddmoistcake #nurraysaoriginal #nurraysatestimoni #nurraysamalaysia #nurraysalovers #nurraysabeautycollagen #nurraysabeauty #nurraysasale #nurraysaskincarebeauty #nurraysajohor #nurraysabeautyskincare #nurraysaproduct #nurraysadkincare #nurraysabeauty #sayajual

Siapa nak, Uv Cream yang mampu cerahkan wajah dan lindungi wajah dari sinaran matahari?
.
Komen Nak
.
Silakan share & like
.
#nurraysalover
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#uvcreamnurraysa
#nurraysa
#nur

...DULU .. Kulit Kusam dan berjerawat.. ....KINI..Alhamdulillah..berkat sabar nk kulit cantik secara sihat..guna collagen nurraysa soap..kulit makin berseri dn jerawat hilang..alhmdulillah..yg penting istiqomah.. #testimonipengguna
#Nurraysacollagensoap
#sabunkolagen
#sabunorganik
#nurraysalover
#nurraysauser
#apasa
#sesuaiuntuksemua
#sabunrawatmasalahkulit
#sesuailelakidanwanita

Ada tak dekat sini yang tak pernah cuba lagi produk nurraysa yang nak free sample scrub..sample sabun dan sample lotion.

Akak nak bagi pada 50 orang sahaja.

Tapi duit postage akak tak tanggung tau.
Sape nak boleh bayar duit pos je RM 7

Komen nak jika berminat. Stok terhad
.
Boleh whstsapp 0194947186
.
#samplenurraysa
#nurraysalover

Siapa nak, Uv Cream yang mampu cerahkan wajah dan lindungi wajah dari sinaran matahari?
.
Komen Nak
.
Silakan share & like
.
#nurraysalover
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#uvcreamnurraysa

Uolss tahu tak yang pemakaian lotion yang betul, boleh kasi hasil yang kebih baik untuk kulit. Meh admin kongsikan beberapa cara pemakaian lotion untuk kulit. ✔Bersihkan kulit sebelum memakai lotion, supaya segala kotoran dapat di elakkan.
✔Seelok-eloknya pakai lotion sekali sehari
✔Gunakan secara menyeluruh
.
Untuk kulit cerah sepantas 3 saat, boleh guna #instantpearlglowbodylotion nurraysa. Putih dalam masa singkat dan yang penting tidak melekik bila apply pada kulit.
.
Silakan share dan like, semoga ianya bermanfaat pada yang lain
.

#elegantset
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#teamnurraysa
#nurraysalover
#skincarecombo
#bodycarecombo
#inspiredbyflora #instantpearlglowbodylotion #perfumemurah #lotionmurah

Uolss tahu tak yang pemakaian lotion yang betul, boleh kasi hasil yang lebih baik untuk kulit.
Meh admin kongsikan beberapa cara pemakaian lotion untuk kulit. ✔Bersihkan kulit sebelum memakai lotion, supaya segala kotoran dapat di elakkan.
✔Seelok-eloknya pakai lotion sekali sehari
✔Gunakan secara menyeluruh
.
Untuk kulit cerah sepantas 3 saat, boleh guna #instantpearlglowbodylotion nurraysa. Putih dalam masa singkat dan yang penting tidak melekik bila apply pada kulit.
.
Silakan share dan like, semoga ianya bermanfaat pada yang lain
.
#NurraysaSandakan
#elegantset
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#teamnurraysa
#nurraysalover
#skincarecombo
#bodycarecombo
#inspiredbyflora #instantpearlglowbodylotion #perfumemurah #lotionmurah

Uolss tahu tak yang pemakaian lotion yang betul, boleh kasi hasil yang kebih baik untuk kulit. Meh admin kongsikan beberapa cara pemakaian lotion untuk kulit. ✔Bersihkan kulit sebelum memakai lotion, supaya segala kotoran dapat di elakkan.
✔Seelok-eloknya pakai lotion sekali sehari
✔Gunakan secara menyeluruh
.
Untuk kulit cerah sepantas 3 saat, boleh guna #instantpearlglowbodylotion nurraysa. Putih dalam masa singkat dan yang penting tidak melekik bila apply pada kulit.
. .

#elegantset
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#teamnurraysa
#nurraysalover
#skincarecombo
#bodycarecombo
#inspiredbyflora #instantpearlglowbodylotion #perfumemurah #lotionmurah

Uolss tahu tak yang pemakaian lotion yang betul, boleh kasi hasil yang kebih baik untuk kulit. Meh admin kongsikan beberapa cara pemakaian lotion untuk kulit. ✔Bersihkan kulit sebelum memakai lotion, supaya segala kotoran dapat di elakkan.
✔Seelok-eloknya pakai lotion sekali sehari
✔Gunakan secara menyeluruh
.
Untuk kulit cerah sepantas 3 saat, boleh guna #instantpearlglowbodylotion nurraysa. Putih dalam masa singkat dan yang penting tidak melekik bila apply pada kulit.
.
Silakan share dan like, semoga ianya bermanfaat pada yang lain
.

#elegantset
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#teamnurraysa
#nurraysalover
#skincarecombo
#bodycarecombo
#inspiredbyflora #instantpearlglowbodylotion #perfumemurah #lotionmurah

Siapa nak kurangkan berat badan dan kurus dipagi raya? Komen SAYA NAK. #nurraysalover #apasa #nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia#produkmesrawuduk#kosmetikmudahditanggalkan#jamuvherbs ws0122513806 ita

5 TANDA TANYA MENGENAI PEARL MAGIC LIPSTICK NURRAYSA💋

1. Lipstick Ini waterproof?
Lipstik ini tidak kalis air, kerana ia mesra solat. Sekiranya "waterproof", maka ia tidak boleh dibawa solat kerana air wuduk tidak meresap pada kulit.

2. Lipstick Ini ada berapa jenis warna?
Hanya satu warna sahaja. Apabila dikenakan di bibir, warna Lipstick akan berubah mengikut warna darah anda.

3. Lipstick Ini menghitamkan bibir?
TIDAK. Ini adalah kerana TIADA kandungan PLUMBUM di dalam Lipstick Ini yang boleh menyebabkan bibir menjadi hitam Dan bahaya kanser.

4. Warna lipstick ini boleh melekat pada gelas?
TIDAK

5. Apa kelebihannya Lipstick Ini?
Boleh merawat bibir yang kering Dan menggelupas.

Meh whatsapp mira 0192615601 🕺🏼 #makeuporganic #nurraysabeauty #nurraysabeautyskincare
#bellaammara #makeup #nurraysaoriginal #nurraysamurah #nurraysalover #sayajual #sayajualnurraysa #sayajualnurraysabeauty #tarte #glowingmakeup #makeuphalal #makeuphalalmalaysia #makeuplover #makeupjunkie #makeupmurah #makeupmalaysia
#sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupmalaysia #beautyaddict #skincare #fattzura #shampoomurah #setbodycaremurahmalaysia #setbodycare #onlineshoppingmurah #onlineshoppingmalaysia #bellaammara #mirafilzah

Alhamdulillah syukur terima feedback pengguna #lotionnurraysa Nurraysa .
.
Suka sangat apabila banyak feedback kami terima dan ramai dapat manfaat daripada produk kami keluarkan.
.
Ramai yang berpuas hati dengan produk-produk keluaran Nurraysa .
.
#Agentnurraysa
#squadyatie
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#nurraysalover
#testimoniproduk

Most Popular Instagram Hashtags