#nurraysaislamik

240 posts

TOP POSTS

😍Set Mata Memikat😍

Dalam set nih ada 3 item:
1.Perfect Brow Shaping
2.Mineral Eyeliner
3.Perfect Long Lash Mascara

Cer explain?
Ok...set nih bagi mereka yang suka mata yg galak dan berkeyakinan.. Eyebrow tuh??
Mudah je nak pakai. Siap dah ada berusnya sekali untuk rapikan kening. Jimat pun jimat..Sangat senang nak pakai uolls.. Eyeliner ni mmg awesome!!
Tidak comot tp mudah dicuci...tak perlu lg risau mata macam panda kalau berpeluh sbb eyeliner ni cepat kering dan juga dihasilkan dalam bentuk pen bg memudahkan si pemakai...awesome kan? 😃

Mascara plak??
Sangat mudah dipakai dan ringan je. Bila berpeluh ke atau kena air still boleh maintain tak comot. Tiada lagi mata panda 😆juga mudah untuk dibersihkan bila nak berwudhu dan solat.. Apa istimewa produk nih?
Haaaa...istimewanya produk #NurraysaBeauty nih ia mesra wudhu dan solat...satu lagi mudah dicuci😍.. Best ke best?

Berminat nak order?😎
Wassup saya📲01129449223👈

#nurraysaislamik

TONA KULIT WAJAH ANDA TIDAK SEKATA? KAMI ADA JALAN PENYELESAIANNYA !
.

Kalau sebelum ni, tona kulit wajah anda sempurna je tapi lepas dah terdedah dengan matahari, berjerawat, berjeragat semua membuatkan kulit muka anda bermasalah dan juga telah menyebabkan tona kulit anda tidak sekata.
.
Asal tengok cermin je, boleh badmood sebab tengok wajah bermasalah. 😂 Pening fikir macam mana nak selesaikan masalah ni ?
.
Jangan pening-pening dah sebab kami ada jalan penyelesainnya !
.
Gunakan lah UV CREAM NURRAYSA ni. Sangat berkesan. Sapu kan je di wajah anda dengan konsisten, InsyaAllah akan kembalikan tona kulit wajah anda yang sempurna sebelum ni. Siap boleh nampak pinkish pinkish lagi uolls. 😍
.
Besnyaaaa !
.
Rugi betul siapa yang belum cuba tu. Dah la sekarang ni ada promosi. Lagi lah rugi kalau tak ambil peluang ni untuk grab.
berminat wasap /pm
📲01129449223
Silakan SHARE. .
#nurraysaislamik
#nurraysa

Tahukah anda cara untuk MEKAP TAHAN LAMA🎉🎉🎊,👇👇 Sebelum pakai foundation, jangan biarkan kulit kering tau, mesti pakai moisturizer dulu @ minyak argan. 👉🏼👉🏼Foundation pun akan mudah blend pada muka kita.
Argan whitening moisturizer by Nurraysa Beauty boleh digunakan sebelum pemakaian foundation, tidak melekit dan tidak berminyak kerana sifat minyak argan itu sendiri yang menyerap kedalam kulit, dan bezanya argan whitening moisturizer bukan hanya melembabkan kulit malah merawat dan mencerahkan kulit juga. 😁😁😁😁😁😁 Best ke best??
Nak tahu, kena la cuba sendiri.. Tambah lawa Raya ni uollss 😍😍 Jangan tunggu lagii cepat klik link ni www.wasap.my 01129449223/ArganWhiteningMoisturizer

Supaya uolls leh pakai raya ni.. #nurraysaislamik #Nurraysa

Saya sangat berpuas hati sebab ianya membuatkan make up saya nampak lebih glowing ,lembut dan smooth & ia juga salah satu basic sebelum memakai make up. Juga menyenangkan apabila memakai bedak Glowing DD Moist Cake kerana kelembapannya pada kulit. Dan baunya wangi . Anda bila lagi ?
.
Whatsapp 01129449223
.
#Nurraysa
#nurraysaislamik

TAMPIL BERKEYAKINAN DENGAN WAJAH BEBAS CELA, BEBAS JERAWAT, BEBAS JERAGAT & KEKAL AWET MUDA .. YANG PENTING HANYA GUNA PRODUK 100% ORGANIK SAHAJA! 😍

Jika uols ada kulit muka bermasalah seperti jerawat, jeragat, muka berparut, kulit berminyak dan ekzema, anna cadangkan gunakan SET NURRAYSA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1. Produk ini sesuai untuk LELAKI & WANITA okey 😘 🚨100% tanpa bahan kimia berbahaya
🚨100% dibuat dari bahan semulajadi
🚨Tahan utk 2-4 minggu penggunaan (ikut penggunaan masing²)

Dalam 1 set ada 4 item yang HOT!! 🚨Nurraysa Colagen Soap •Membersih dan mencerahkan kulit wajah
•Menganjalkan kulit muka
•Mengurangkan jerawat dan parut
•Menjadikan tone kulit lebih sekata
•Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori •Membersihkan mekap 🚨 Miracle Whitening Spray 30 ML
•Memutih •Mencerah
•Menegang
•Menutup liang-liang roma
•Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah 🚨 Treatment Serum 15 ML
•Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus. 🚨 UV Cream
•Melindungi kulit dari sinaran matahari &
menjadikan kulit cerah berseri.
1 set hanya RM65 sahaja, harga sempena Promosi hari raya uols.. Harga asal RM150 okey.. Banyak tu jimat😍

Order selagi sale masih berlangsung😀

berminat wasap
/pm 📲01129449223
#nurraysaislamik

APA ITU spf ye??
==============
.
jom lihat...
.
SPF adalah pengukuran penggunaan sunscreen sebelum kulit menjadi kemerahan terkena pancaran. Angka SPF boleh berkisar dari 2 hingga 100. SPF15, beerti mampu memberi pelindungan kulit selama 150 minit sebelum kulit menjadi kemerahan. Tapi jika kulit anda biasanya mengalami kemerahan setelah 10 minit berjemur sinar matahari maka dengan memakai pelindung matahari SPF15, kulit anda akan selamat 15 x 10 minit iaitu jadinya 150minit (tapi jika guna SPF 0, atau dalam erti kata lain tak guna langsung pelindung uv, faham-faham jerlah ye..hehe)
Maka sekarang anda tentu sudah fahamkan angka pada SPF tu kan, jika SPF30, maka kulit anda terlindung selama 300 minit begitulah seterusnya.
.
Perlindungan ini juga bergantung pada jenis kulitnya, jika anda berkulit putih beerti sedikit pigmennya maka lebih mudah terbakar daripada mereka yang berkulit gelap. Ini adalah kerana pada mereka yang bekulit gelap beerti banyak pingmen yang melindungi dari sengatan matahari.
.
Ok sekarang anda mungkin dah nampak betapa pentingnya memakai pelindung matahari.

Kalau nak order boleh wasap tekan je link ni www.wasap.my/601129449223
#nurraysaislamik
#nurraysa

suami....Wah !cantiknya isteri abg di pagi ini.
pakai makeup apa sayang?,sekejap jer....tak lama pun abg tunggu sayang.... isteri...nurraysalah bang.
dap...dap...dap...dah siap...
semudah ABC... nak order
wasap ok
📲01129449223
#nurraysaislamik

SET SKINCARE NURRAYSA(Trial)

Untuk Masalah:
↪😘Jerawat
↪😘Jeragat
↪😘Muka berparut
↪😘Kulit Berminyak ✔ Produk sesuai untuk LELAKI, WANITA, wanita mengandung, remaja dan kanak2
✔ 🌺100% tanpa bahan kimia merbahaya
✔ 🌺dibuat dari bahan semulajadi
✔ 🌺Bertahan utk 2-4 minggu penggunaan (ikut penggunaan anda)

1. Nurraysa Colagen Soap 35 GM
Fungsi :-
✔🌼 Membersih dan mencerahkan kulit wajah
✔🌼 Menganjalkan kulit muka
✔🌼 Mengurangkan jerawat dan parut
✔🌼 Menjadikan tone kulit lebih sekata
✔🌼 Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori ✔🌼 Membersihkan mekap

2. Miracle Whitening Spray 30 ML
Fungsi :-
✔ 🌸Memutih ✔ 🌸Mencerah
✔ 🌸Menegang
✔ 🌸Menutup liang-liang roma
✔ 🌸Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di
3. Treatment Serum 15 ML

Fungsi : -
- 🍃Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.
4. UV Krim 5 GM
Fungsi :-
- 🌻Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.

Berminat?Whatsapp📱01129449223

#Nurraysaislamik
#nurraysa

Terdapat 3 warna GLOWING DD MOIST CAKE
Jom wasap jika beminat
01129449223

#nurraysaislamik #Nurraysa
#bedak

MOST RECENT

😍Set Mata Memikat😍

Dalam set nih ada 3 item:
1.Perfect Brow Shaping
2.Mineral Eyeliner
3.Perfect Long Lash Mascara

Cer explain?
Ok...set nih bagi mereka yang suka mata yg galak dan berkeyakinan.. Eyebrow tuh??
Mudah je nak pakai. Siap dah ada berusnya sekali untuk rapikan kening. Jimat pun jimat..Sangat senang nak pakai uolls.. Eyeliner ni mmg awesome!!
Tidak comot tp mudah dicuci...tak perlu lg risau mata macam panda kalau berpeluh sbb eyeliner ni cepat kering dan juga dihasilkan dalam bentuk pen bg memudahkan si pemakai...awesome kan? 😃

Mascara plak??
Sangat mudah dipakai dan ringan je. Bila berpeluh ke atau kena air still boleh maintain tak comot. Tiada lagi mata panda 😆juga mudah untuk dibersihkan bila nak berwudhu dan solat.. Apa istimewa produk nih?
Haaaa...istimewanya produk #NurraysaBeauty nih ia mesra wudhu dan solat...satu lagi mudah dicuci😍.. Best ke best?

Berminat nak order?😎
Wassup saya📲01129449223👈

#nurraysaislamik

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP
.
Collagen Soap Nurraysa ini dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit berminyak! Nak tahu kelebihan lain ? Jom baca di bawah ini 👇
.
Kelebihan :
.
🔹Memudarkan parut
🔹Mengecilkan liang pori pada wajah
🔹Mencerahkan kulit wajah
🔹Membuang sel-sel kulit mati
🔹Melembapkan kulit muka
🔹Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
🔹Mengurangkan whitehead & blackhead
🔹Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
🔹Menghilang bau badan
🔹Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.

Cara Penggunaan:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Rugi betul kalau tak cuba :)
.
Silakan SHARE.
wasap 01129449223
#nurraysaislamik

" MAHU KEKAL CANTIK DARI PAGI HINGGA KE PETANG ? "
.

Kini anda tidak perlu pening-pening lagi untuk cari produk yang boleh mengekalkan kecantikan anda kerana FLAWLESS MINERAL POWDER dapat membantu ! Hanya dengan sekali sapuan sahaja dah membolehkan anda nampak cantik & awesome. Tahan lama lagi tu. 😍
.
Teksturnya yang sangat halus dan ringan sangat best nak pakai. Tambah pula pakai bersama Glowing Dd Moist Cake. Lagi lah ummppphh, Terbaikk. 👍👍👍
.
Berminat nak nampak flawless dan cantik ?
WhatsApp kami di 👇👇👇👇
01129449223untuk order. .
Jangan lupa klik LIKE & SHARE untuk manfaat bersama !
.
#nurraysaislamik
#Nurraysa

Tahukah anda cara untuk MEKAP TAHAN LAMA🎉🎉🎊,👇👇 Sebelum pakai foundation, jangan biarkan kulit kering tau, mesti pakai moisturizer dulu @ minyak argan. 👉🏼👉🏼Foundation pun akan mudah blend pada muka kita.
Argan whitening moisturizer by Nurraysa Beauty boleh digunakan sebelum pemakaian foundation, tidak melekit dan tidak berminyak kerana sifat minyak argan itu sendiri yang menyerap kedalam kulit, dan bezanya argan whitening moisturizer bukan hanya melembabkan kulit malah merawat dan mencerahkan kulit juga. 😁😁😁😁😁😁 Best ke best??
Nak tahu, kena la cuba sendiri.. Tambah lawa Raya ni uollss 😍😍 Jangan tunggu lagii cepat klik link ni www.wasap.my 01129449223/ArganWhiteningMoisturizer

Supaya uolls leh pakai raya ni.. #nurraysaislamik #Nurraysa

PRODUK TERLARIS....!!!!!!!
🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿 ❤Dd Moist Cake
❤Loose Powder
💄Pearl Magic lipstik

Antara 3 produk terlaris dari NURRAYSA BEAUTY.....!!!!!!👍👍👍 Wasap utk memilikinya...!!!!!!
01129449223

#nurraysaislamik
#Nurraysa

Saya sangat berpuas hati sebab ianya membuatkan make up saya nampak lebih glowing ,lembut dan smooth & ia juga salah satu basic sebelum memakai make up. Juga menyenangkan apabila memakai bedak Glowing DD Moist Cake kerana kelembapannya pada kulit. Dan baunya wangi . Anda bila lagi ?
.
Whatsapp 01129449223
.
#Nurraysa
#nurraysaislamik

suami....Wah !cantiknya isteri abg di pagi ini.
pakai makeup apa sayang?,sekejap jer....tak lama pun abg tunggu sayang.... isteri...nurraysalah bang.
dap...dap...dap...dah siap...
semudah ABC... nak order
wasap ok
📲01129449223
#nurraysaislamik

TAMPIL BERKEYAKINAN DENGAN WAJAH BEBAS CELA, BEBAS JERAWAT, BEBAS JERAGAT & KEKAL AWET MUDA .. YANG PENTING HANYA GUNA PRODUK 100% ORGANIK SAHAJA! 😍

Jika uols ada kulit muka bermasalah seperti jerawat, jeragat, muka berparut, kulit berminyak dan ekzema, anna cadangkan gunakan SET NURRAYSA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1. Produk ini sesuai untuk LELAKI & WANITA okey 😘 🚨100% tanpa bahan kimia berbahaya
🚨100% dibuat dari bahan semulajadi
🚨Tahan utk 2-4 minggu penggunaan (ikut penggunaan masing²)

Dalam 1 set ada 4 item yang HOT!! 🚨Nurraysa Colagen Soap •Membersih dan mencerahkan kulit wajah
•Menganjalkan kulit muka
•Mengurangkan jerawat dan parut
•Menjadikan tone kulit lebih sekata
•Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori •Membersihkan mekap 🚨 Miracle Whitening Spray 30 ML
•Memutih •Mencerah
•Menegang
•Menutup liang-liang roma
•Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah 🚨 Treatment Serum 15 ML
•Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus. 🚨 UV Cream
•Melindungi kulit dari sinaran matahari &
menjadikan kulit cerah berseri.
1 set hanya RM65 sahaja, harga sempena Promosi hari raya uols.. Harga asal RM150 okey.. Banyak tu jimat😍

Order selagi sale masih berlangsung😀

berminat wasap
/pm 📲01129449223
#nurraysaislamik

TERCARI-CARI PRODUK YANG BOLEH PULIHKAN MASALAH KULIT ?
.
Anda ada allergic..dah macam-macam krim anda pakai.. tapi semuanya tak berkesan. Ada yang anda try, makin teruk allergic. Anda memang tak tahu dah macam mana nak pulihkan kulit anda semula.
.
Jangan risau, Sebab itulah COLLAGEN SOAP disediakan untuk anda ! Kami boleh bantu anda. Bukan hanya boleh digunakan di wajah sahaja, malah ia juga dapat digunakan di bahagian anggota badan anda yang mengalami masalah kulit seperti allergic atau pun eczema.
.
Rugi sangat kalau anda tak cuba COLLAGEN SOAP ni. Sangat berkesan dan sudah ramai yang telah memberikan feedback yang positif selepas menggunakannya. .
Psttt.. Jangan lupa COLLAGEN SOAP juga ada harga promosi tau ! Jimat banyak sangat uollss. 😍
.
HARGA PROMOSI AIDILFITRI : 🎉Collagen Soap (1 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶7̶0̶
Harga Promosi: RM29.90
🎉Collagen Soap (3 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶2̶1̶0̶
Harga Promosi: RM80
.
.
Hubungi kami segera di talian 📲0167548643
Silakan SHARE.
.
#Collagensoap
#nurraysaislamik
#nurraysa

TONA KULIT WAJAH ANDA TIDAK SEKATA? KAMI ADA JALAN PENYELESAIANNYA !
.

Kalau sebelum ni, tona kulit wajah anda sempurna je tapi lepas dah terdedah dengan matahari, berjerawat, berjeragat semua membuatkan kulit muka anda bermasalah dan juga telah menyebabkan tona kulit anda tidak sekata.
.
Asal tengok cermin je, boleh badmood sebab tengok wajah bermasalah. 😂 Pening fikir macam mana nak selesaikan masalah ni ?
.
Jangan pening-pening dah sebab kami ada jalan penyelesainnya !
.
Gunakan lah UV CREAM NURRAYSA ni. Sangat berkesan. Sapu kan je di wajah anda dengan konsisten, InsyaAllah akan kembalikan tona kulit wajah anda yang sempurna sebelum ni. Siap boleh nampak pinkish pinkish lagi uolls. 😍
.
Besnyaaaa !
.
Rugi betul siapa yang belum cuba tu. Dah la sekarang ni ada promosi. Lagi lah rugi kalau tak ambil peluang ni untuk grab.
berminat wasap /pm
📲01129449223
Silakan SHARE. .
#nurraysaislamik
#nurraysa

APA ITU spf ye??
==============
.
jom lihat...
.
SPF adalah pengukuran penggunaan sunscreen sebelum kulit menjadi kemerahan terkena pancaran. Angka SPF boleh berkisar dari 2 hingga 100. SPF15, beerti mampu memberi pelindungan kulit selama 150 minit sebelum kulit menjadi kemerahan. Tapi jika kulit anda biasanya mengalami kemerahan setelah 10 minit berjemur sinar matahari maka dengan memakai pelindung matahari SPF15, kulit anda akan selamat 15 x 10 minit iaitu jadinya 150minit (tapi jika guna SPF 0, atau dalam erti kata lain tak guna langsung pelindung uv, faham-faham jerlah ye..hehe)
Maka sekarang anda tentu sudah fahamkan angka pada SPF tu kan, jika SPF30, maka kulit anda terlindung selama 300 minit begitulah seterusnya.
.
Perlindungan ini juga bergantung pada jenis kulitnya, jika anda berkulit putih beerti sedikit pigmennya maka lebih mudah terbakar daripada mereka yang berkulit gelap. Ini adalah kerana pada mereka yang bekulit gelap beerti banyak pingmen yang melindungi dari sengatan matahari.
.
Ok sekarang anda mungkin dah nampak betapa pentingnya memakai pelindung matahari.

Kalau nak order boleh wasap tekan je link ni www.wasap.my/601129449223
#nurraysaislamik
#nurraysa

" BARU MAKAN SEHARI, TAPI DAH BERKESAN. SAKIT TUMIT HILANG, BADAN RASA SANGAT BERTENAGA & TAK CEPAT PENAT, INSYAALLAH ! "
.

Wow ! memang power, Alhamdulillah. Baru je makan sehari tapi esoknya bangun dah boleh rasa perbezaannya. Badan anda akan rasa lebih ringan, sakit-sakit tumit sebelum ni pun dah boleh hilang. Bila dah sakit-sakit semua hilang rasa ringan je la kan badan. Nak buat kerja rumah pun laju je. 😍
.
Kalau sebelum-sebelum ni nak siapkan kerja rumah ambil masa yang lama sangat sebab cepat penat tapi lepas makan JAMU V'HERB NURRAYSA ni dah lebih bertenaga. .
Best ke best ?
.
Siapa dah cuba ? JOM cuba,kita sihat dan bahagia ❤❤❤yang belum tu jom cuba sekarang..... Siapa taknak kan badan rasa segar & best kan?
.
Jom dapatkannya sekarang dengan WhatsApp kami di 0167548643 Comfirm berpuas hati !
.
Silakan SHARE.
#nurraysaislamik
#nurraysa
#jamuvherbnurraysa

TERCARI-CARI PRODUK YANG BOLEH PULIHKAN MASALAH KULIT ?
.
Anda ada allergic..dah macam-macam krim anda pakai.. tapi semuanya tak berkesan. Ada yang anda try, makin teruk allergic. Anda memang tak tahu dah macam mana nak pulihkan kulit anda semula.
.
Jangan risau, Sebab itulah COLLAGEN SOAP disediakan untuk anda ! Kami boleh bantu anda. Bukan hanya boleh digunakan di wajah sahaja, malah ia juga dapat digunakan di bahagian anggota badan anda yang mengalami masalah kulit seperti allergic atau pun eczema.
.
Rugi sangat kalau anda tak cuba COLLAGEN SOAP ni. Sangat berkesan dan sudah ramai yang telah memberikan feedback yang positif selepas menggunakannya. .
Psttt.. Jangan lupa COLLAGEN SOAP juga ada harga promosi tau ! Jimat banyak sangat uollss. 😍
.
HARGA PROMOSI AIDILFITRI : 🎉Collagen Soap (1 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶7̶0̶
Harga Promosi: RM29.90
🎉Collagen Soap (3 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶2̶1̶0̶
Harga Promosi: RM80
.
. .
#Collagensoap
#nurraysaislamik
#nurraysa

AIDIL FITRI
HARI YANG BAHGIA
HARI YANG MULIA

BERMAAFAN SESAMALAH KITA
SELAMAT -SELAMAT HARI RAYA

AYUH ,JOM SAMA -SAMA GEMBIRA,SIHAT DI HARI RAYA DENGAN MENGAMALKANKAN PRODUK NURRAYSA YANG SELAMAT , SUCI,HALAL,MESRA SOLAT DAN WUDUK

BERMINAT WASAP/PM 📲01129449223

#nurraysaislamik
#nurraysaislamik

NURRAYSA COLLAGEN SAYANG PADA ANDA SEMUA PENGGUNANYA.... TAHU SEBAB APA?

ANDA PENGGUNA YANG BIJAK
SATU KELUARGA MENGGUNAKANNYA
YAKIN KEBERKESANANNYA

JADI NURRAYSA MENGADAKAN PROMOSI LAGI...
PROMOSI HEBAT UNTUK PENGGUNA YANG HEBAT

HARGA SABUN SATU BUKU RM70.00
DENGAN HARGA PROMOSI HANYA RM 29.90 SAHAJA.

APA! RM 29.90 SAHAJA

BETUL....HANYA RM 29.90
HARGA KASIH SAYANG 💖💖💖👍 berminat tak dengan harga kasih sayang ini..... wasap 📲01129449223
#nurraysaislamik
#nurraysa

🌹🌹KELEBIHAN COLLAGEN SOAP🌹🌹
.
Collagen Soap Nurraysa ini dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit berminyak! Nak tahu kelebihan lain ? Jom baca di bawah ini 👇
.
🌹Kelebihan :🌹
.
🔹Memudarkan parut
🔹Mengecilkan liang pori pada wajah
🔹Mencerahkan kulit wajah
🔹Membuang sel-sel kulit mati
🔹Melembapkan kulit muka
🔹Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
🔹Mengurangkan whitehead & blackhead
🔹Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
🔹Menghilang bau badan
🔹Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.

Cara Penggunaan:🌹🌹🌹
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Rugi betul kalau tak cuba :)
.
Silakan SHARE.
wasap jika berminat 📲01129449223
#nurraysaislamik
#Kelebihancollagensoap
#nurraysa

Tercari2 pencuci muka yg sesuai dgn kulit?

Mungkin Nurraysa Beauty lah jawapannye... Jom cuba Nurraysa Collagen Soap! ********************************** NURRAYSA COLLAGEN BEAUTY SOAP ni bahan2 dia natural. So InshaAllah takde kesan2 yg menakutkan:
Bahan2 dia:
✔ Minyak Zaitun
✔ Susu Kambing
✔ Vitamin A, C & E
✔Gliserin
✔Marine Collagen
Lg satu sabun ni tahan lama,
boleh potong kecik2 baru pakai, boleh cukup smpi 2-3 bulan InshaAllah...berbaloi-baloiii.😊 Haaa..macam best kan? Memangg besttttt.. 😊☺☺☺ Jom cuba!
wasap 📲01129449223
#nurraysaislamik
#nurraysa

😄TERCARI-CARI PRODUK YANG BOLEH PULIHKAN MASALAH KULIT ?😄
.
Anda ada allergic..dah macam-macam krim anda pakai.. tapi semuanya tak berkesan. Ada yang anda try, makin teruk allergic. Anda memang tak tahu dah macam mana nak pulihkan kulit anda semula.
.
Jangan risau, Sebab itulah COLLAGEN SOAP disediakan untuk anda ! Kami boleh bantu anda. Bukan hanya boleh digunakan di wajah sahaja, malah ia juga dapat digunakan di bahagian anggota badan anda yang mengalami masalah kulit seperti allergic atau pun eczema.
.
Rugi sangat kalau anda tak cuba COLLAGEN SOAP ni. Sangat berkesan dan sudah ramai yang telah memberikan feedback yang positif selepas menggunakannya. .
Psttt.. Jangan lupa COLLAGEN SOAP juga ada harga promosi tau ! Jimat banyak sangat uollss. 😍
.
HARGA PROMOSI AIDILFITRI : 🎉Collagen Soap (1 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶7̶0̶
Harga Promosi: RM29.90
🎉Collagen Soap (3 unit)
H̶a̶r̶g̶a̶ ̶A̶s̶a̶l̶:̶ ̶R̶M̶2̶1̶0̶
Harga Promosi: RM80
.
.
Hubungi kami segera di talian 📲01129449223
.
Silakan SHARE.
#nurraysaislamik
#Collagensoap
#nurraysa

DD MOIST CAKE NURRAYSA

3 pilihan warna bedak Nurraysa DD Moist Cake: 🌼Light
🌼Medium
🌼Dark

Kelebihan: 🌻Ada AIR ZAM-ZAM
🌻Mesra solat
🌻No silikon
🌻3 in 1 solution ( Foundation + Powder + Concealer ) 💕💕Cara pakai bedak Nurraysa DD Moist Cake💕💕 Oleh sebab bedak bersifat DD bukan compact jadi guna span tekap di muka dan dap2 je.Pastu baru sapu dan ratakan. 📑Notes: 🎈Sapu dengan tekap kesan tak sama sebab DD Moist kena tekap.
🎈Span basah boleh, kering pun boleh

Nak cuba sekarang ?
Harga insyaAllah mampu milik,
RM39 sahaja ♡

www.wasap.my/01129449223
#nurraysaislamik
#nurraysa

Most Popular Instagram Hashtags