#nurraysa

MOST RECENT

.
Siapa nak KURUS? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ
.
Memperkenalkan Nurraysa Miracle Slim Choco ( minuman kurus berperisa coklat vanila) diformulasikan bahan-bahan berkualiti tinggi dengan bahan utama herba AYUVEDA daripada India dengan rasa coklat yang sangat sedap 😍😍😍😍
.
Serius! Langsung tak rasa pahit atau rasa pelik-pelik. Macam minum minuman coklat biasa, membuatkan anda rasa ketagih nak minum lagi 😍😍😘
.
Bukan setakat untuk kurus, kalau anda susah nak membuang, sembelit, pun elok sangat minum tau
.
Bahan - bahan :
βœ… Malt βœ…Oat βœ… Coco βœ… Ayuverda βœ… Green Tea βœ… Garcinia Cambodia
βœ… Maltos βœ… Seana Leaves βœ…Krimer
Sekotak 20 sachet x 20 gram
.
βœ… Penggunaan permulaan sehari 2 sachet, 1 sachet pagi dan 1 sachet malam.
.
Berminat?
Komen SAYA NAK
.
#KurusCaraSihat
#nurraysakuantan
#MiracleSlimChoco .
#SlimCoco #MiracleSlimChoco #MSC #cabarankurus #lotionkurus #ubatkurus #tipskurus #herbs #sihat #slim .
#AgentNurraysaKuantan #nepkuantan #nurraysahq #nurraysabeauty #mesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #senangditanggalkan #kuantan #pahang #balok #Kelebihansetmakeupnurraysa#nurraysahq #kuantan #pahang #balok #nurraysabalok #nurraysakuantan #nurraysa #foundernurraysa

.
BERITA TERBAIK! PRE-LAUNCH MIRACLE SLIM CHOCO akan bermula pada 18/7/2018 πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
Harga Promosi PRE LAUNCH
Sekotak
RM 76.50 (SM)
RM 79.50 (SS)
.
NAK LEBIH JIMAT ???
.
Untuk pembeliaan 3 kotak:
RM 66.50 sm/ sekotak
RM 69.50 ss / sekotak
.
BESTNYA LAGI DAPAT PERCUMA sample 1 pcs Losyen Kurus (LIMITED 5000 pcs pelanggan terawal) 😍
.
#KurusCaraSihat
#nurraysakuantan
#MiracleSlimChoco .
#SlimCoco #MiracleSlimChoco #MSC #cabarankurus #lotionkurus #ubatkurus #tipskurus #herbs #sihat #slim .
#AgentNurraysaKuantan #nepkuantan #nurraysahq #nurraysabeauty #mesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #senangditanggalkan #kuantan #pahang #balok #Kelebihansetmakeupnurraysa#nurraysahq #kuantan #pahang #balok #nurraysabalok #nurraysakuantan #nurraysa #foundernurraysa

.
Siapa nak KURUS? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ
.
Memperkenalkan Nurraysa Miracle Slim Choco ( minuman kurus berperisa coklat vanila) diformulasikan bahan-bahan berkualiti tinggi dengan bahan utama herba AYUVEDA daripada India dengan rasa coklat yang sangat sedap 😍😍😍😍
.
Serius! Langsung tak rasa pahit atau rasa pelik-pelik. Macam minum minuman coklat biasa, membuatkan anda rasa ketagih nak minum lagi 😍😍😘
.
Bukan setakat untuk kurus, kalau anda susah nak membuang, sembelit, pun elok sangat minum tau
.
Bahan - bahan :
βœ… Malt βœ…Oat βœ… Coco βœ… Ayuverda βœ… Green Tea βœ… Garcinia Cambodia
βœ… Maltos βœ… Seana Leaves βœ…Krimer
Sekotak 20 sachet x 20 gram
.
βœ… Penggunaan permulaan sehari 2 sachet, 1 sachet pagi dan 1 sachet malam.
.
Berminat?
Komen SAYA NAK
.
#KurusCaraSihat
#nurraysakuantan
#MiracleSlimChoco .
#SlimCoco #MiracleSlimChoco #MSC #cabarankurus #lotionkurus #ubatkurus #tipskurus #herbs #sihat #slim .
#AgentNurraysaKuantan #nepkuantan #nurraysahq #nurraysabeauty #mesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #senangditanggalkan #kuantan #pahang #balok #Kelebihansetmakeupnurraysa#nurraysahq #kuantan #pahang #balok #nurraysabalok #nurraysakuantan #nurraysa #foundernurraysa

.
Siapa nak KURUS? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ
.
Memperkenalkan Nurraysa Miracle Slim Choco ( minuman kurus berperisa coklat vanila) diformulasikan bahan-bahan berkualiti tinggi dengan bahan utama herba AYUVEDA daripada India dengan rasa coklat yang sangat sedap 😍😍😍😍
.
Serius! Langsung tak rasa pahit atau rasa pelik-pelik. Macam minum minuman coklat biasa, membuatkan anda rasa ketagih nak minum lagi 😍😍😘
.
Bukan setakat untuk kurus, kalau anda susah nak membuang, sembelit, pun elok sangat minum tau
.
Bahan - bahan :
βœ… Malt βœ…Oat βœ… Coco βœ… Ayuverda βœ… Green Tea βœ… Garcinia Cambodia
βœ… Maltos βœ… Seana Leaves βœ…Krimer
Sekotak 20 sachet x 20 gram
.
βœ… Penggunaan permulaan sehari 2 sachet, 1 sachet pagi dan 1 sachet malam.
.
Berminat?
Komen SAYA NAK
.
#KurusCaraSihat
#nurraysakuantan
#MiracleSlimChoco .
#SlimCoco #MiracleSlimChoco #MSC #cabarankurus #lotionkurus #ubatkurus #tipskurus #herbs #sihat #slim .
#AgentNurraysaKuantan #nepkuantan #nurraysahq #nurraysabeauty #mesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #senangditanggalkan #kuantan #pahang #balok #Kelebihansetmakeupnurraysa#nurraysahq #kuantan #pahang #balok #nurraysabalok #nurraysakuantan #nurraysa #foundernurraysa

.
BERITA TERBAIK! PRE-LAUNCH MIRACLE SLIM CHOCO akan bermula pada 18/7/2018 πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
Harga Promosi PRE LAUNCH
Sekotak
RM 76.50 (SM)
RM 79.50 (SS)
.
NAK LEBIH JIMAT ???
.
Untuk pembeliaan 3 kotak:
RM 66.50 sm/ sekotak
RM 69.50 ss / sekotak
.
BESTNYA LAGI DAPAT PERCUMA sample 1 pcs Losyen Kurus (LIMITED 5000 pcs pelanggan terawal) 😍
.
#KurusCaraSihat
#nurraysakuantan
#MiracleSlimChoco .
#SlimCoco #MiracleSlimChoco #MSC #cabarankurus #lotionkurus #ubatkurus #tipskurus #herbs #sihat #slim .
#AgentNurraysaKuantan #nepkuantan #nurraysahq #nurraysabeauty #mesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #senangditanggalkan #kuantan #pahang #balok #Kelebihansetmakeupnurraysa#nurraysahq #kuantan #pahang #balok #nurraysabalok #nurraysakuantan #nurraysa #foundernurraysa

.
BERITA TERBAIK! PRE-LAUNCH MIRACLE SLIM CHOCO akan bermula pada 18/7/2018 πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
Harga Promosi PRE LAUNCH
Sekotak
RM 76.50 (SM)
RM 79.50 (SS)
.
NAK LEBIH JIMAT ???
.
Untuk pembeliaan 3 kotak:
RM 66.50 sm/ sekotak
RM 69.50 ss / sekotak
.
BESTNYA LAGI DAPAT PERCUMA sample 1 pcs Losyen Kurus (LIMITED 5000 pcs pelanggan terawal) 😍
.
#KurusCaraSihat
#nurraysakuantan
#MiracleSlimChoco .
#SlimCoco #MiracleSlimChoco #MSC #cabarankurus #lotionkurus #ubatkurus #tipskurus #herbs #sihat #slim .
#AgentNurraysaKuantan #nepkuantan #nurraysahq #nurraysabeauty #mesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #senangditanggalkan #kuantan #pahang #balok #Kelebihansetmakeupnurraysa#nurraysahq #kuantan #pahang #balok #nurraysabalok #nurraysakuantan #nurraysa #foundernurraysa

.
Siapa nak KURUS? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ
.
Memperkenalkan Nurraysa Miracle Slim Choco ( minuman kurus berperisa coklat vanila) diformulasikan bahan-bahan berkualiti tinggi dengan bahan utama herba AYUVEDA daripada India dengan rasa coklat yang sangat sedap 😍😍😍😍
.
Serius! Langsung tak rasa pahit atau rasa pelik-pelik. Macam minum minuman coklat biasa, membuatkan anda rasa ketagih nak minum lagi 😍😍😘
.
Bukan setakat untuk kurus, kalau anda susah nak membuang, sembelit, pun elok sangat minum tau
.
Bahan - bahan :
βœ… Malt βœ…Oat βœ… Coco βœ… Ayuverda βœ… Green Tea βœ… Garcinia Cambodia
βœ… Maltos βœ… Seana Leaves βœ…Krimer
Sekotak 20 sachet x 20 gram
.
βœ… Penggunaan permulaan sehari 2 sachet, 1 sachet pagi dan 1 sachet malam.
.
Berminat?
Komen SAYA NAK
.
#KurusCaraSihat
#nurraysakuantan
#MiracleSlimChoco .
#SlimCoco #MiracleSlimChoco #MSC #cabarankurus #lotionkurus #ubatkurus #tipskurus #herbs #sihat #slim .
#AgentNurraysaKuantan #nepkuantan #nurraysahq #nurraysabeauty #mesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #senangditanggalkan #kuantan #pahang #balok #Kelebihansetmakeupnurraysa#nurraysahq #kuantan #pahang #balok #nurraysabalok #nurraysakuantan #nurraysa #foundernurraysa

.
Siapa nak KURUS? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ
.
Memperkenalkan Nurraysa Miracle Slim Choco ( minuman kurus berperisa coklat vanila) diformulasikan bahan-bahan berkualiti tinggi dengan bahan utama herba AYUVEDA daripada India dengan rasa coklat yang sangat sedap 😍😍😍😍
.
Serius! Langsung tak rasa pahit atau rasa pelik-pelik. Macam minum minuman coklat biasa, membuatkan anda rasa ketagih nak minum lagi 😍😍😘
.
Bukan setakat untuk kurus, kalau anda susah nak membuang, sembelit, pun elok sangat minum tau
.
Bahan - bahan :
βœ… Malt βœ…Oat βœ… Coco βœ… Ayuverda βœ… Green Tea βœ… Garcinia Cambodia
βœ… Maltos βœ… Seana Leaves βœ…Krimer
Sekotak 20 sachet x 20 gram
.
βœ… Penggunaan permulaan sehari 2 sachet, 1 sachet pagi dan 1 sachet malam.
.
Berminat?
Komen SAYA NAK
.
#KurusCaraSihat
#nurraysakuantan
#MiracleSlimChoco .
#SlimCoco #MiracleSlimChoco #MSC #cabarankurus #lotionkurus #ubatkurus #tipskurus #herbs #sihat #slim .
#AgentNurraysaKuantan #nepkuantan #nurraysahq #nurraysabeauty #mesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #senangditanggalkan #kuantan #pahang #balok #Kelebihansetmakeupnurraysa#nurraysahq #kuantan #pahang #balok #nurraysabalok #nurraysakuantan #nurraysa #foundernurraysa

Hai selamat pagi ❀
Buat masa ni kami akan fokus produk tertentu sahaja :
.
.
#ALFA
#DYXY
#NAFURA
#NURRAYSA
#AURAWHITE
#SATINSKINZ
.
.
Dan beberapa selected items sahaja. Untuk selebihnya, boleh pm atau visit ig @aura_beautyshoppe ya πŸ˜‰
.
.
#aidaabeautyshoppe

Hai selamat pagi ❀
Buat masa ni kami akan fokus produk tertentu sahaja :
.
.
#ALFA
#DYXY
#NAFURA
#NURRAYSA
#AURAWHITE
#SATINSKINZ
.
.
Dan beberapa selected items sahaja. Untuk selebihnya, boleh pm atau visit ig @aura_beautyshoppe ya πŸ˜‰
.
.
#aidaabeautyshoppe

Hai selamat pagi ❀
Buat masa ni kami akan fokus produk tertentu sahaja :
.
.
#ALFA
#DYXY
#NAFURA
#NURRAYSA
#AURAWHITE
#SATINSKINZ
.
.
Dan beberapa selected items sahaja. Untuk selebihnya, boleh pm atau visit ig @aura_beautyshoppe ya πŸ˜‰
.
.
#aidaabeautyshoppe

.
Siapa nak KURUS? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ
.
Memperkenalkan Nurraysa Miracle Slim Choco ( minuman kurus berperisa coklat vanila) diformulasikan bahan-bahan berkualiti tinggi dengan bahan utama herba AYUVEDA daripada India dengan rasa coklat yang sangat sedap 😍😍😍😍
.
Serius! Langsung tak rasa pahit atau rasa pelik-pelik. Macam minum minuman coklat biasa, membuatkan anda rasa ketagih nak minum lagi 😍😍😘
.
Bukan setakat untuk kurus, kalau anda susah nak membuang, sembelit, pun elok sangat minum tau
.
Bahan - bahan :
βœ… Malt βœ…Oat βœ… Coco βœ… Ayuverda βœ… Green Tea βœ… Garcinia Cambodia
βœ… Maltos βœ… Seana Leaves βœ…Krimer
Sekotak 20 sachet x 20 gram
.
βœ… Penggunaan permulaan sehari 2 sachet, 1 sachet pagi dan 1 sachet malam.
.
Berminat?
Komen SAYA NAK
.
#KurusCaraSihat
#nurraysakuantan
#MiracleSlimChoco .
#SlimCoco #MiracleSlimChoco #MSC #cabarankurus #lotionkurus #ubatkurus #tipskurus #herbs #sihat #slim .
#AgentNurraysaKuantan #nepkuantan #nurraysahq #nurraysabeauty #mesrawudhuk #adacahayadiwajahmu #senangditanggalkan #kuantan #pahang #balok #Kelebihansetmakeupnurraysa#nurraysahq #kuantan #pahang #balok #nurraysabalok #nurraysakuantan #nurraysa #foundernurraysa

TAK PANDAI NAK LUKIS EYELINER? TANGAN KAKU NAK LUKIS?
.
Jangan risau guna MIRACLE EYELINER NURRAYSA terus jadi pandai nak lukis tau ! Berbentuk tirus seperti pen ianya amat mudah untuk dilukis dan digunakan.
.
Ianya juga tidak menghitamkan bawah mata kita. MIRACLE EYELINER sangat mudah ditanggalkan dan tidak mengembang ketika kita pakai.
.
So best ke best?
Meh whatsapp sis untuk order.
www.wasap.my/601121550419/miracleeyelinernurraysa
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

Korang sayang kulit muka tak? Kalau sayang kena lah spend masa manjakan kulit muka tu taw!πŸ’

Masih tercari cari skrub yg sesuai dengan semua jenis kulit including kulit yg sensitif? Ni ha, Greentea Mint Facescrub kan hadooooπŸ˜‰

Nak cantek as usual kena mula dari bawah. So rutin wajib awakss is SCRUB MUKA laa sayang!😘
-
Bukan hari-hari pun, seminggu 2/3 kali jee. Hilangkan dulu sel kulit mati, baru lah produk lain senang nak absorb kat muka.

Uolsss selalu pakai lipstick jenama apa?
.
Pearl Magic Lipstick Nurraysa ni ok ke? Siapa dah guna? Boleh bagi feedback?
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#teamsabrina

www.wasap.my/60194802985

Most Popular Instagram Hashtags