[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nurraysa

MOST RECENT

Siapa pencinta makeup mesti kena ada FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER ni. Sebab apa? Sebab ianya boleh cuci makeup dengan sekelip mata je uolssss.
.
Yang paling best makeup remover ini 100% oil free dan alcohol free. So jangan ragu ragu lagi, cepat dapatkan sekarang! 😍😘
.
Jom hubungi pengedar sah kami atau boleh whatsapp admin di 0143784384 😘
.
Korang dah try ke belum? Haa belum?? Meh cecepat whatsapp admin ke 014 3784384 untuk order ye. πŸ˜‰
.
.
Nak order?
klik terus link di bawah
.

www.wasap.my/60143784384
www.wasap.my/60143784384
www.wasap.my/60143784384
.
.
#assalamualaikum #selamatpagi #selamatpetang #selamatmalam #nurraysadeeraz #deerazlovers #anggunterpesona #nurraysasale #nurraysadeeraz #promosinurraysa #nurraysa #lipstik #nurraysamakeup #bodycare #nurraysamalaysia #mua #makeup #foundation #mascara #eyeliner
#setkecantikan #sethamil #setpantang #setspa #setfacial #setkulitkering #setjeragat #setflawless #setpercubaan #setfullmekap #settrial
.

Nak tukar skincare tapi takut tak sesuai atau allergik atau skincare ada bahan terlarang, tapi, skincare lama cuma "memaintainkan" tetapi tidak memberi perubahan. Skeptical.
.
Cubalah trial pack, harga murah, kuantiti sikit, tak sesuai boleh buang. .
Tapi TAK PERNAH lagilah orang buang kalau dah pakai Vitamin C Serum yang ada 10X Vitamin C ni πŸ˜ƒ
.
Kulit ada perubahan, harga berbaloi, tahan lama, selamat dan halal. Trial Pack mampu milik. RM39 sahaja.

MUKA RASA RINGAN DAN SEGAR ❀️
.
🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
.
Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
.
Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❀️
.
NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
.
.
Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!πŸŽπŸŽ‰πŸŽˆπŸŽ€πŸ›
.
Whatspp tiqa πŸ“²019-2541640
Whatsapp tiqa πŸ“²019-2541640
Whatsapp tiqa πŸ“²019-2541640

[ CANTIK-CANTIK NAK KE MANA TU KAKAK SAYANG ]
.
.
Cust Ita : "Dress simple & Cantik sangat2.. Sesuai pakai untuk majlis nikah "
.
.
Cust Ain : "Dress cantik muat dengan saya. Cutting pon cun & material sangat baik"
.
.
Cust Aira : "Cantiknya sis baju ni... Design lain dari yg lain.. puas hati lepas ni boleh beli lagi "
.
.
[ Alhamdulillah ramainya customer berpuas hati dengan Adelia Dress.. Ehhh... awak2 yg lain tak nak try ka..?? ,Rugi Oooo ] .
.
Stock dah tak bnyak.. Warna & Saiz semakin susut.. Harga mampu milik...
.
#AdeliaDress #Sale

NURRAYSA SELAMAT DIGUNAKAN!
Collagen Soap by Nurraysa ni mampu merawat pelbagai masalah kulit dan SESUAI untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak. Kandungan utamanya adalah Kolagen Marin, Minyak Zaitun, Susu Kambing dan Herba- Herba terpilih dan bebas daripada bahan kimia berbahaya seperti merkuri, hydroquinone dan paraben.

Boleh DM atau whatsapp : 011 1999 3125 atau click link ws kat bio!
.
.
.
#collagensoapnurraysa #collagensoap #nurraysaterbaik #nurraysamalaysia #nurraysapromosi #nurrausapromo #nurraysaofficial #nurraysamurah #nurraysaoriginal #bazaarkecantikanpaknil #bazaarkecantikan #bazaarpaknil #bazaaronline #nakcantik #perfume #nurraysaperfume #yearendsale #nakslim #nurraysa #produkkecantikan #produkmesrawudhuk #nurraysaYES #utem #utemmelaka #usim

#NURRAYSA COLLAGEN POWDER RM 75
.
Walk in ke: πŸ‘‡πŸ‘‡
Sophie Vendor Boutique & Cafe Terengganu
Wakaf Beruas, Kuala Terengganu
.
Lokasi:
🌸 Wakaf beruas
🌸 Berhadapan Bob Keropok Lekor
🌸 Sebelah kedai Iklan UniArt
🌸 Sebaris Cendol Madu
.
⏰ DIBUKA SETIAP HARI 10 PAGI HINGGA 6 PETANG
❌ TUTUP SETIAP JUMAAT
.
Nak beli secara online? Whatsapp 0199239201. πŸ’‹
.
.
#sophielovers
#sophievendor
#vendorwanted
#kualaterengganuvendor
#multibrandsconceptstore
#vendorconceptboutique
#vendorbutik
#vendorterengganu

Alhamdulillah kami sentiasa menerima feedback positif dari pengguna setia rangkaian produk Nurraysa.
-
❀❀❀TRIAL SET SKINCARE❀❀❀
-
πŸ“² 0175621902
πŸ“² 0175621902
πŸ“² 0175621902
-
-
-
-
-
#glowglowing
#nurraysa #nurraysabeauty #skincaremalaysia #blusher #wedding #testimoninurraysa #produkmesrasolat #zulariffin #titiancinta #foundationvcare #loosepowder #serum #umayrharris #kolagen #supplementhalal #mrlondonmslangkawi #jamu #fattzura #nurraysahalal #nurraysaskincare #eyeliner #maskara #maskaranurraysa #produkmuslim #MIRAFILZAH #dynars #tbh #vcare #furaiha

QISYAA LONG TOP
.
πŸ’• DESIGN LABUH SUPER SOPAN
.
πŸ’• MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
.
πŸ’• WUDHU N BF FRIENDLY
.
Sehelai harga istimewa
Combo 3 helai, harga adik-beradik. 😍😍😍
.
Nak risik-risik harga boleh pm whatsapp #jejakajualbaju terus jangan malu jangan segan, kalau dm takut tak masuk.
πŸ“²+60145164512
πŸ“²+60145164512
πŸ“²+60145164512
.
#ajimaura #terapiinstagram #boosterwhitening #nurraysa #bawalmurah #erezeki #youcanduit #ootdmalaysia #bazaarpaknil #ivmist
.
#niqavie #bintangbersamabintang #setberpantangshaklee #perlashinemurah #blousemalaysia #sayajualblouse #tutorialshawl #instantshawlmalaysia #fattzura
.
#ctdk #cutisekolah #kurungsyarie #wanita #handsockmalaysia #ootd #jubahmalaysia #setcouple #emmamaembong

SKINCARE Assalammualaikum 🌸🌺🌷🌹🌼
Cak 😍😍😍 Ni Set Skincare Nurraysa (trial) yang boleh merawat masalah kulit wajah anda. InshaAllah, jika menggunakannya secara konsisten, ia akan memperbaiki masalah kulit wajah anda.
Ada 4 item

Collagen Soap : Untuk cerahkan. Kecutkan jerawat. Pudarkan parut. Pudarkan jeragat. Lembutkan dan licinkan kulit

Whitening Spray : Untuk tegangkan kulit. Cerahkan dan untuk tutup liang2 roma
Treatment Serum : Untuk kecutkan jerawat. Pudarkan parut dan untuk cegah jerawat naik
Uv Cream : Untuk lindung kulit dari cahaya matahari 😘

Ni antara produk Nurraysa yang PAAALING HOTTTTT 😍

Sape2 ade masalah jerawat. Jom saya bantu 😘

Just wsap sy 014-8011641

#nurraysaexecutivepartner
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysaworld
#syukurselalu
#mogedipermudahkan
#dropshipneededmalaysia
#cantik2
#nurraysaworld
#nurraysaterengganu
#nurraysa
#terengganuku
#kedah
#pahang
#sarawak
#sabah
#Dropshipdiperlukan
#nurraysalover
#nurraysaproduct
#loveit
#likeit
#simplebutnice
#healthbeautyshine
#hargamampumilik
#trustseller
#sayapenggunasayajual
#pos1malaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ

FULL SET SKINCARE NURRAYSA juga ada ?? APA BEZA FULL SET DENGAN TRIAL SET SKINCARE NIH ??? Bezanya adalah kuantiti yang lebih besar utk full set skincare nurraysa ini 😊😊 mungkin pada pengguna di luar sana yang sudah biasa memakai produk ini, anda boleh membeli full set skincare ini dengan harga yang lebih jimat daripada membeli satu2 item seperti dalam set itu...
#nurraysaexecutivepartner
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#nurraysaworld
#syukurselalu
#mogedipermudahkan
#dropshipneededmalaysia
#cantik2
#nurraysaworld
#nurraysaterengganu
#nurraysa
#terengganuku
#kedah
#pahang
#sarawak
#sabah
#Dropshipdiperlukan
#nurraysalover
#nurraysaproduct
#loveit
#likeit
#simplebutnice
#healthbeautyshine
#hargamampumilik
#trustseller
#sayapenggunasayajual
#pos1malaysiaπŸ‡²πŸ‡Ύ

BAWAL COTTON.
.
Material : Cotton Voile.
Sangat senang untuk dibentuk.
.
.
Warna mungkin berbeza disebabkan faktor pengcahayaan.
.
.
Size : Bidang 45 (standard size tudung bawal)
.
.
Harga : RM10 (tak termasuk postage)
.
.
Postage : SM RM8 // SS RM12
.
.
To order, whatsapp : +60199403425
.
.
Stock adalah limited. First come first serve basis.
.
.
#likeforlike
#terlajaklaris
#wanita
#neelofa
#irfankhairi
#iphone
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#noradanish
#dexandra
#bazaarpaknil
#belajarinstagram
#nurraysa
#toneexcel
#instafamous
#projekstg
#azizanosman
#eusahawan
#erezeki
#bisnesonline
#love
#cute
#girl
#instagood
#photooftheday
#terapiinstagram
#ajimaura

Antara set2 yg banyak di pinang sepanjang Promosi Y.E.S Nurraysa 😍😍 .

Set Spa , kabuki brush , set kecantikan & set silky smooth 😘 .

Berbaki lagi 10 hari promosi.. πŸ•›πŸ•§πŸ• . 🌻019-9068850 .
.
#nurraysakemaman #nurraysa #nurraysabeauty #kosmetikmesrawuduk #nurraysaseniorpartner #stokiskemaman #codkemaman #kemaman #kemamancity #bandarchukai #trustedsellernurraysa #produkhalal #setmakeupmesrasolat #nurraysabeautykemaman #organik #kkmapproved #setSpa #brushhalal #berusmakeuphalal

.πŸ€UV CREAM NURRAYSA - BABY DOLLπŸ€
.
🌽 Uv Cream Nurraysa tanpa silikon dikenali sebagai Baby Doll.
🌽 Lebih mudah digunakan, mesra wudhuk dan solat. 🌽 Struktur cream yang padat, dapat memberi kesan solekan yang tahan lama serta menutup hampir seluruh cela.
.
🌷 Kelebihan Baby Doll Cream🌷
❌ Tidak berminyak
πŸ‘ Tahan sehingga 18 jam
πŸ‘ Anti rekahan dan anti penuaan
πŸ‘ Mempunyai spf 50 sebagai pelindung UV
.
❌ Tidak perlu guna bedak untuk kesan glowing
πŸ‘ Merawat jerawat,parut,jeragat,kulit kusam
πŸ‘ Mempunyai collagen untuk menegangkan kulit
πŸ‘ Menutup cela hampir 100% (jeragat,parut,pori)
πŸ‘ Sesuai untuk kegunaan harian serta solekan pengantin

#NURRAYSA
#NurraysaBeauty
#produkmesrawuduk
#mesrawuduk
#diatv3
#syurgayangkedua
#kekasihpaksarela

OIL FREE EYE MAKE REMOVER ! . .
Adakah anda memakai makeup remover dari oil? Jangan tau.. sgt bahaya!
.
Area mata kita hanya ada kulit semata sahaja. tiada lapisan lain yg back up so sgt lembut tau kulit di area mata tu. Cuba anda check ni.
.
πŸ‘‰area mata byk garisan halus
πŸ‘‰area mata sembap
πŸ‘‰area mata mempunyai oil seed
.
Kalau anda ada semua yang diatas ni , maknanya anda dah salah pakai product.
.
OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni mengandungi 80% AIR dan 20% SILICONE.
.
Nak share juga kebanyakkan yg pakai OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER NI bgtau oil seed beransur hilang. Wow!!! Hebat kan.
.
Kalau ikut logic nak get rid of oil usually mmg pakai air kan!
.
Jadi apa lagi mari la jaga mata seperti CHE TA !! Bila pakai OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER NI automatik mata akan cengkang sbb adanya silicone.
.
Jom dapatkan segera!
.
Klik link di bio utk sbrg pertanyaan n order ❀️
.
#beautyconsultant
#marykaysabahsarawak
#marykayantipenuaan
#marykaymakeupremover #marykaysarawak #marykayshahalam #kulitbersih #timewisesetskincaremarykay #clearproof #antiaging #dyxy #nurraysa #lasoul #melacep #hydrokuinon #kulitsihat #kulitsensitif #za #avon #igshop #instashopmalaysia #jomshopping #scc

QISYAA LONG TOP
.
πŸ’• DESIGN LABUH SUPER SOPAN
.
πŸ’• MATERIAL DUBAI MOSS CREPE
.
πŸ’• WUDHU N BF FRIENDLY
.
Sehelai harga istimewa
Combo 3 helai, harga adik-beradik. 😍😍😍
.
Nak risik-risik harga boleh pm whatsapp #jejakajualbaju terus jangan malu jangan segan, kalau dm takut tak masuk.
πŸ“²+60145164512
πŸ“²+60145164512
πŸ“²+60145164512
.
#ajimaura #terapiinstagram #boosterwhitening #nurraysa #bawalmurah #erezeki #youcanduit #ootdmalaysia #bazaarpaknil #ivmist
.
#niqavie #bintangbersamabintang #setberpantangshaklee #perlashinemurah #blousemalaysia #sayajualblouse #tutorialshawl #instantshawlmalaysia #fattzura
.
#ctdk #cutisekolah #kurungsyarie #wanita #handsockmalaysia #ootd #jubahmalaysia #setcouple #emmamaembong

Most Popular Instagram Hashtags