#nurfarradyanne

362 posts

TOP POSTS

Saling buli dan membuli, bak kata ayh barulah gengggg... 😁😆😋 #loved #bondingtime #haianakoi #nurfarradyanne #myveryfirstdaughter💞

Happy one month to farra, mcm2 pe'el awk yer beralih bln ni syg...mata ibu ni mcm panda tauu 🐼. #motherhood #nurfarradyanne #babydiaries #loved #muahciked

Wefie gmbr ibu ngn farra, getaway lpas 46 hari...Jalan skit lpas habis pntg wajibun 44 hari..Lega rasany dpt tgk luasny bumi Allah nikmat yg tak terkata..Alhamdulillah! 😀😇😄 #mommydiaries #familybonding #nurfarradyanne

Pakcik adam greeting farra. 😁😂😃 #babyactivity #nurfarradyanne #babydiaries🍼

My little minion attempt to selfie. #mybaby #loved #selfie #nurfarradyanne #babydiaries🍼

Sanding bertiga pula...Majlis aqiqah & cukur jambul baby farra..hihihi #nurfarradyanne #tb #08102016💕

Gusi awk is my favorite one farra...😍🤗😗 #nurfarradyanne #babydiaries🍼

Kecik2 da solehah dah...ahhah 😍🤗😗 #nurfarradyanne #babydiaries #awe #babymine

MOST RECENT

Saling buli dan membuli, bak kata ayh barulah gengggg... 😁😆😋 #loved #bondingtime #haianakoi #nurfarradyanne #myveryfirstdaughter💞

Bangun j ajk main...ank sape ni? #nurfarradyanne #loved #babydiaries🍼

Orang raya nk melawa dia sibuk buat parut ckar muka sendiri.#haianakoi #nurfarradyanne #loved #babydiaries🍼

Atuk buli suh pkai topi. 😁😋😃 #nurfarradyanne #loved #babydiaries🍼

Spotted gift baju yg maktok bg mse raya tu, omeyy ank ibu nk soft & lembut j. Thank you maktok buat farra nmpk feminin. 😁😉😗 #shesfeelinggood #thankyou #loved #nurfarradyanne #babydiaries🍼

My little minion attempt to selfie. #mybaby #loved #selfie #nurfarradyanne #babydiaries🍼

Farra jenis baby yg ber'hati2 utk jatuh & berani cuba sesuatu yg baru smpi xdgr bile ibu dia ckp noooo jgnnnnnnn...Time ni dia xsdar bole berpaut & berdiri kjap, sebabnyyyy tgklah tgn dia pegang ape....COKLAT #perempuansgt #makanan #favorite #nurfarradyanne #babydiaries🍼

Sampai je rumah nenek ibu pown trus dptkan dia, tgk muka mcm tido dgn mimpi ngeri & xpuas hati so ibu pown langsaikan hutang berbaki setahun lbih tu...trus dia sdar dgn muka pnuh makne wlpn ade merajuk skit..sorry syg ibu. #loved #nurfarradyanne #babymine #myveryfirstdaughter💞

Ummi hani kate awk da start meragam, tunggu kjap yer syg ibu. #nurfarradyanne #loved #babymine #myveryfirstdaughter💞

Eyhhhh smpi rumah dah? Bermula lah rutin harian suri rumah #loved #mybaby #nurfarradyanne #babydiaries🍼

Back to reality would be like... 😋😂😣 #nurfarradyanne #mybaby #loved #baliksudah #babydiaries🍼

Pkul 10 balek hotel semula since esok nk balek to reality plus nnek pown da rindu...hari2 anta gmbr & buat laporan. #untunglah #disayangi #cucufirstterlebihmanja #nurfarradyanne #babydiaries🍼

Ibu perhatikan je bdak ni.... #nurfarradyanne #babydiaries🍼

Xmau tdo nilah akibatny mata tu tgk mata tu... #holidayraya #bondingtime #ourlittlefamily #nurfarradyanne #babydiaries🍼

Ibu keluar je blik air tgk bdak ni dah bgn. Magic sungguh! #holidayraya #bondingtime #ourlittlefamily #loved #nurfarradyanne #babydiaries🍼

Lately farra suka & ngam main ngan ayh, Untunglah jadi lalang pegi ikut memane org nak. #sygibuayah #nurfarradyanne #babydiaries🍼

Most Popular Instagram Hashtags