[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nurbykhiriah

7460 posts

TOP POSTS

JOM AMALKAN MINUM JBD EVERYDAY ‼️‼️😘
.
“Speechless!"
“Badan rasa ringan and cergas!”
“Husband excited nak sponser setiap Jus Bidan Dara!”
.
Nak minum juga! Kan dah dapat banyak effect! Jangan salahkan kami eh bila abang pon double tripple sayang 🙈
.
Anak dara menggelupur bila tau jus ni boleh hilangkan keputihan. Makin meletup la awak adik-adik .💃🏻
.
Jus Bidan Dara ni SPECIAL untuk SUPER WOMEN 💪🏻:-
✅ Sudah berkawin 👨‍👩‍👧‍👦
✅ Anak dara cantik manis (16 tahun keatas) 👩‍👩‍👧
⛔ Ibu mengandung 🙅🏼
.
Khasiat dia panjang sangat nak cerita kat sini. Speechless nanti bila uolls tengok kat sini. Meh whatsapp akak laju laju +6019 375 3509 . Boleh kita borak panjang 😘🌹
.
Antara ramuan dia: manjakani, kacip fatimah, madu, halia, akar serapat, kunyit 😍 . Orang lain dah REPEAT ORDER. Uols tak nak ke? Rugi 😭
.
.
#nurbykhiriah #jusbidandara

Alhamdulillah..syukur pada Allah Taala..selaku pengguna dan agent #jusbidandara kepada @naura_rizqi .. @farayacob88 udah naik pangkat kepada stokis Cheras..tima kasih Fara mempercayai produk akak..semoga Allah permudahkan dan murahkan rezeki ke semua family #jusbidandara ..maka bagi yang berada di Cheras dan kawasan yg sewaktu dengannya silalah berkenalan dengan stokis terbaru #jusbidandara #nurbykhiriah maka bolehlah
boleh follow..
@farayacob88
@farayacob88
@farayacob88
untuk mendapatkan #jusbidandara dan kesemua produk yang beliau jual..Alhamdulillah😘😘😘 #jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#feedbackjusbidandara
#jusbidandara
#nurbykhiriah

Izin Allah..adik kitani dah mengamalkan #jusbidandara selama setahun..penantian selama 6 tahun akhirnya Allah makbulkan..berkat sabar dan usaha tanpa jemu..syukur Alhamdulillah..maka jaga baik3 kandungan taw..pabila dalaman telah dicuci tidak mustahil segalanya pasti melekat..yeeay..akak nak dpt anak buahhhhhhhhh...tahniah dik💋💋💋
0193753509📱
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#feedbackjusbidandara
#jusbidandara
#nurbykhiriah

pepagi ni mohlah kita bertenaga..jgn lemau amat weh..tapi mohon jangan tiru macam saya..nampak memang tak senonoh tapi itulah gayanya..dah guana..leh agak dan sukat sendiri dah weh..setahun consume.. @iedamoin79 gitu gak..main togok aje..nak cepat kesan kena ikut sukatan yang betul.. diulang..jangan ikut cam saya taw..kihkihkih.. bagi wanita di luar sana..jangan jadikan alasan untuk tangan suami kita diheret kemana2 oleh wanita lain..cepat bertindak..bagi anak dara lak..cepat..sebelum terlambat cuci dalaman bermula dari sekarang.. #jusbidandara supplement terbaik untuk dalaman wanita.. klik #feedbackjusbidandara untuk testimony pengguna yang telah berjaya..Alhamdulillah..meh wasap 0193753509..📱 #jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#feedbackjusbidandara
#jusbidandara
#nurbykhiriah

JOM AMALKAN MINUM JBD EVERYDAY ‼️‼️😘
.
“Speechless!"
“Badan rasa ringan and cergas!”
“Husband excited nak sponser setiap Jus Bidan Dara!”
.
Nak minum juga! Kan dah dapat banyak effect! Jangan salahkan kami eh bila abang pon double tripple sayang 🙈
.
Anak dara menggelupur bila tau jus ni boleh hilangkan keputihan. Makin meletup la awak adik-adik .💃🏻
.
Jus Bidan Dara ni SPECIAL untuk SUPER WOMEN 💪🏻:-
✅ Sudah berkawin 👨‍👩‍👧‍👦
✅ Anak dara cantik manis (16 tahun keatas) 👩‍👩‍👧
⛔ Ibu mengandung 🙅🏼
.
Khasiat dia panjang sangat nak cerita kat sini. Speechless nanti bila uolls tengok kat sini. Meh whatsapp akak laju laju +6019 375 3509 . Boleh kita borak panjang 😘🌹
.
Antara ramuan dia: manjakani, kacip fatimah, madu, halia, akar serapat, kunyit 😍 . Orang lain dah REPEAT ORDER. Uols tak nak ke? Rugi 😭
.
.
#nurbykhiriah #jusbidandara

Stokis Cheras @farayacob #Repost @farayacob (@get_repost)
・・・
🌹Alhamdulillah🌹rezeki hari sabtu. Yang cod kite cod. Yang pos kite pos ye😘
.
Siapa nak join boleh WhatsApp fara ye.
📲012-3172362
📲012-3172362
📲012-3172362
.
#JusBidanDara
#Nurbykhiriah
#sayagunasayajual
#Alhamdulillah

Mkasih jua kakak & anak2 gadisnya memborong koleksi #NurByKhiriah di booth BusanaMara..mohon maaf pada yg membeli kiranya xde gambar..maknanya x sempat snap gambar laa time tu..papepun mkasih bbanyak dari saya..Alhamdulillah :)

Jauhnya #HijabMist #Nurbykhiriah berjalan..sampai ke Madinah..dapat berdiri condong di hadapan kubah Nabi Muhammad S.A.W...hebat hebat
Alhamdulillah..bawalah kemana saja kerna ia merupakan Produk HALAL yang boleh dibawa SOLAT..tanpa ALKOHOL..berasaskan AIR..30mL..
time2 panas ke sejuk ke..sembur aje..kerna baunya akan myegarkan mana yg ucuk..no pobolom..mana yg berminat boleh wassap 0193753509..
tqsm @syasyahurairah for te oll picture..moga mendapat umrah yg dberkati..

Depan mata..depan mata koi..baru satni jumpa..Alhamdulillah..Allah ketemukan dengan customer tetap #jusbidandara.. comei..pinkish pipi..berbeza sungguh dulu dan sekarang..dalaman kasi cuci luaran pasti cantik berseri..dan adik kita ni masih muda bujang lagi haaaaaa☺️nama adik manih ni Nora..Lawyer..Alhamdulillah terima kasih dik..kerana mempercayai #jusbidandara dan berkongsi pengalaman sepanjang mengamalkan #jusbidandara namun beliau tetap istiqomah mengamalkannya sampailah comei bertambah comeii...gebu uolsss..izin Allah dan usaha pasti akan mendapat hasil..terima kasih @juetartlet_agentjusbidandara kerana sangat rajin bertanya kabar pada Nora..Nora ni customer tetap Jue...dan @juetartlet_agentjusbidandara agent Bangi dah RESTOK kak piaaaaaaaaaaaah...cepat dapatkan melalui @juetartlet_agentjusbidandara...jue pun ada wat kek..sedap..😘
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#feedbackjusbidandara
#jusbidandara
#nurbykhiriah

MOST RECENT

Alhamdulillh repeat order #jusbidandara...
Jus bidan dara sesuai diambil seawal usia remaja 16tahun hingga dah menopos. Jangan biarkan masalah dalaman menghantui uolls.. Lagi dipendam lagi parah 😉
.
InsyaAllah jus bidandara untuk #supplementdalamanwanita #energybooster #cucidalaman #detox #rawathormon .
Untuk info, order.. Whatsapp 👇
www.wasssp.my/60196512165
.
#jusbidandaraNgSembilan #poslajuseluruhmalaysia #nurbykhiriah

Siapa nak bonus juge? Boleh try amalkan #JusBidanDara secara konsisten. Mana mana supplement harus konsisten dan sabar dalam merawat dan mencantikkan. Tiada produk yang makan sekali sudah secantik miss universe. 😁. Jadi maka nya.. nak #sihat dan nak #cergas nak #berseri boleh jadikan #Jbd ini sebahagian rutin uolls😍😍😘
.
.
.
Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.
#Jusbidandara
#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#alhamdulillah
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentwanted
#malaysia #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran #posseluruhmalaysia

Pada siapa yang belum tahu lagi. Siapa yang mencari dan ingin cuba JUS BIDAN DARA dari NurByKhiriah. Boleh WhatsApp saya. JBD ready stock😍👍
.
🌷J U S B I D A N D A R A🌷

Suppliment tambahan khusus buat wanita, untuk kekal sihat bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan membasmi bau badan yang tidak disenangi dan banyak lagi khasiat boleh kite peroleh. More info boleh ws fara 📲 www.wasap.my/60123172362
📲012-3172362

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
👍🏻🚩period
👍🏻👱🏼‍♀Berpantang
👍🏻👶🏼menyusu bayi

Boleh diamalkan oleh :-
👍🏻👧🏻Gadis seawal usia 16 tahun
👍🏻👩🏼wanita telah berkahwin
👍🏻👵🏼wanita yang telah putus haid

DILARANG keras bagi :-
🙅🏻Ibu mengandung
🙅🏻sakit kronik
.
.
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.

#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi untuk cheras, btho, balakong😊👍
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.
#Jusbidandara
#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#alhamdulillah
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentwanted
#malaysia #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran #posseluruhmalaysia
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#feedbackjusbidandara
#jusbidandara
#nurbykhiriah

Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Whatsapp 01137140565 @ visit ig @yasmin_mdarif #jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

Assalamualaikum dan selamat pagi😊🌷
.
Sudah sarapan belum? Nanti jangan lupa 10ml sebelum sarapan. Tapi tapi pada siapa yang sudah tersarapan. Boleh juga ambil😊 Cuma seeloknya diambil ketika perut kosong. .
Pada siapa yang belum cuba. Boleh dah tiba masa nya untuk try. Untuk jaga dalaman yang nak guna lama ni. Kita sibuk untuk cantikkan luaran. Tapi hampir lupa untuk dalaman. Jadinya ini masanya. #DalamanKasiCuciLuaranCantikBerseri
#JusBidanDaraMerawatDalaman
.
Boleh dm @farayacob or WhatsApp fara 📲 012-3172362 untuk sebarang info dan order😊🌷
.
#JusBidanDara
#JusBidanDaraCheras
#JusBidanDaraBalakong
#JusBidanDaraBandarTunHusseinOnn #JusBidanDaraBTHO
#JBD #NurByKhiriah #khiriah #merawatdalaman #jamu #jus #wanita #anakdara #sudahberkahwin #monopos #supplement #kesihatan #berpantang #period #supplementlepasbersalin #PosSeluruhMalaysia #FreeGift

#FEEDBACKJUSBIDANDARA
#JusBidanDara bantu #cucidalaman mana kotoran yang tertinggal memang akan keluar habis masa period 😉
InsyaAllah jus bidan dara akan stabilkan hormon... .
Berminat nak cuba nak info, direct wassap..📲 012-3172362 😊🌷 . .
#JusBidanDaraCheras #supplementdalamanwanita #cucidalamanberseriluaran #rawathormonwanita #Juskhiriah #nurbykhiriah #jusbidandarabtho #jusbidandarabalakong #cod #possseluruhmalaysia

Alhamdulillah.. #feedbackjusbidandara bukan takat keputihan hilang malah bau pun dah berkurang.. #jusbidandara adalah sejenis jus cecair bukan jamu taw..untuk membantu mencuci dalaman wanita bagi lagi cun..klik #feedbackjusbidandara untuk testimoni☺
.
.
Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
.
(250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD dan
Pos setiap hari
.
.

Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.

#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi untuk cheras, btho, balakong😊👍
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.
#Jusbidandara
#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#alhamdulillah
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentwanted
#malaysia #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran #posseluruhmalaysia
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#feedbackjusbidandara
#jusbidandara
#nurbykhiriah

Tudia sorg lagi akak ni die dh mnm before ni.. die konsisten ambik dgn min dh masuk botol ke 5 tak silap.. Masalah die dh dpt penyelesaian.. alhamdulillah.. asbab penangan dr #nurbykhiriah jus bidan dara 🖒💪 .
.
KELEBIHAN 3JUS BIDAN DARA
.
. ✔M4encantikkan & Menaikkan Seri Wajah
✔Mengurangkan Kedutan, Membantu Menyegar & Menyihatkan Badan
✔Membantu Menganjalkan Kulit & Tubuh Badan
✔Mengurangkan Tekanan Dan Stress
✔Mengatasi Kencing Tak Lawas
✔Menghilangkan Keputihan
✔Mengetatkan & Menganjalkan Vagina
✔Meningkatkan Keinginan Serta Mempercepatkan Rangsangan Seksual
✔Melancarkan Datang Haid
✔Menghilangkan Bau Badan & Mulut
✔Menegangkan Payudara
✔Mengencangkan Otot Kewanitaan
✔Menghalang Bau Tidak Enak Serta Gatal2
✔Menambah Keharmonian Suami Isteri
✔Meningkatkan Sistem Daya Tubuh Serta Menstabilkan Hormon
.
.
Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
.
(250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD dan
Pos setiap hari
.
.

Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.

#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi untuk cheras, btho, balakong😊👍
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.
#Jusbidandara
#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#alhamdulillah
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentwanted
#malaysia #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran #posseluruhmalaysia

KELEBIHAN JUS BIDAN DARA
.
✔Mencantikkan & Menaikkan Seri Wajah
✔Mengurangkan Kedutan, Membantu Menyegar & Menyihatkan Badan
✔Membantu Menganjalkan Kulit & Tubuh Badan
✔Mengurangkan Tekanan Dan Stress
✔Mengatasi Kencing Tak Lawas
✔Menghilangkan Keputihan
✔Mengetatkan & Menganjalkan Vagina
✔Meningkatkan Keinginan Serta Mempercepatkan Rangsangan Seksual
✔Melancarkan Datang Haid
✔Menghilangkan Bau Badan & Mulut
✔Menegangkan Payudara
✔Mengencangkan Otot Kewanitaan
✔Menghalang Bau Tidak Enak Serta Gatal2
✔Menambah Keharmonian Suami Isteri
✔Meningkatkan Sistem Daya Tubuh Serta Menstabilkan Hormon

Harga Asal: RM59.90
🌈 Promosi: RM45
Exclude postage
250ml
.
.
.. Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi untuk cheras, btho, balakong😊👍
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.
#Jusbidandara
#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#alhamdulillah
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentwanted
#malaysia #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran #posseluruhmalaysia

Alhamdulillah 😍🌷😊
.
.
@Regranned from @abyllaamjah - 3 tahun kita lupa mcm mne rasa datang bulan. Alhamdulillah lepas kita amalkan #jusbidandara by #nurkhiriah ni selama sebulan, akhirnya seminggu lepas kita dtg bulan. Xde sakit2 perut. Taw2 keluar je. Insyaallah akan terus amalkan buat masa ni. Rasa pon maveles nyumm 😘
.
Tahniah & Tq sis @khiriah17
For the good product 💋 - #regrann
.
.
.. Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi untuk cheras, btho, balakong😊👍
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.
#Jusbidandara
#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#alhamdulillah
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentwanted
#malaysia #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran #posseluruhmalaysia

Lupa nak post #feedbackjusbidandara yg ini..Alhamdulillah..masih bjg,anak dara
maceh dik puashati dgn #jusbidandara..syukur Alhamdulillah..izin Allah..
Jusbidandara supplement untuk dalaman wanita seawal 16 tahun-wanita monopus..membantu segala permasalahan dalaman wanita..pabila dalaman dh bersih tk mustahil luaran kita akan jadi cantik berseri..Alhamdulillah...Tima kasih dik atas sharing #feedbackjusbidandara..❤️
.
.
.. Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi😊👍
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.
#Jusbidandara
#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#alhamdulillah
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentwanted
#malaysia #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran #posseluruhmalaysia

🌷J U S B I D A N D A R A🌷

Suppliment tambahan khusus buat wanita, untuk kekal sihat bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan membasmi bau badan yang tidak disenangi.

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
👍🏻🚩period
👍🏻👱🏼‍♀Berpantang
👍🏻👶🏼menyusu bayi

Boleh diamalkan oleh :-
👍🏻👧🏻Gadis seawal usia 16 tahun
👍🏻👩🏼wanita telah berkahwin
👍🏻👵🏼wanita yang telah putus haid

DILARANG keras bagi :-
🙅🏻Ibu mengandung
🙅🏻sakit kronik 📲012-3172362
📲012-3172362
📲012-3172362
.
.
#JusBidanDara
#StokisJusBidanDara
#AgentJusBidanDara
#BandarTunHusseinOnn #Cheras #Balakong #Batu9 #BandarTunRazak #LakeValley #Sirim #ikea #supplement #wanita #cikgu #ikhtiarhamil #glowingskin #kesihatan #kurus #keputihan #jbd #nurbykhiriah #cod #posseluruhmalaysia #freegift #limited #nakcantik #JusBidanDaraBTHO #feedbackjusbidandara #jusbidandarabtho #jusbidandaracheras

🌼Jus Bidan Dara🌼
Merawat dan mencantikkan dalaman wanita🌷😊
.
✔Merawat #Sengugut dan menstabilkan #KitaranHaid
✔Tubuh lebih #Ringan dan #Bertenaga
✔Memperbanyakkan #SusuIbu
#IkhtiarHamil
✔ Mengetatkan otot faraj dan mengembalikan keinginan bersama
✔Merawat #Keputihan
✔Merawat kegatalan dan bau kurang enak missV
✔Dapat mengurangkan selera makan yang tinggi
✔Merawat sakit² otot/lutut
✔Buang toksin dalam badan
✔Merawat dalaman selepas #Bersalin ✔Merawat #MasalahHormon .
.
.. Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi😊👍
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.
#Jusbidandara
#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#alhamdulillah
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentwanted
#malaysia #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran #posseluruhmalaysia

#Repost @izananggun (@get_repost)
・・・
Boleh SeLim La LepasNi👌🏻
#feedbackjusbidandara


Jus bidan dara boleh mengawal selera makan... InsyaAllah. Lain orang lain kesannya... Sekarang tengah cuba untuk #ikhtiarhamil InsyaAllah moga segalanya diizin Allah... •
Berminat nak cuba, nak info
www.wassap.my/60196512165

#jusbidandaraNgSembilan #jusbidandaraMelaka #jusbidandaraKelantan #poslajuseluruhmalaysia
#supplemendalamanwanita #cucidalamanberseriluaran
#nurbykhiriah #ikhtiarhamil #cucidalamanberseriluaran

#Rensta #Repost: @khiriah17 via @renstapp ···
“ JOM AMALKAN MINUM JBD EVERYDAY ‼️‼️😘
.
“Speechless!"
“Badan rasa ringan and cergas!”
“Husband excited nak sponser setiap Jus Bidan Dara!”
.
Nak minum juga! Kan dah dapat banyak effect! Jangan salahkan kami eh bila abang pon double tripple sayang 🙈
.
Anak dara menggelupur bila tau jus ni boleh hilangkan keputihan. Makin meletup la awak adik-adik .💃🏻
.
Jus Bidan Dara ni SPECIAL untuk SUPER WOMEN 💪🏻:-
✅ Sudah berkawin 👨‍👩‍👧‍👦
✅ Anak dara cantik manis (16 tahun keatas) 👩‍👩‍👧
⛔ Ibu mengandung 🙅🏼
.
Khasiat dia panjang sangat nak cerita kat sini. Speechless nanti bila uolls tengok kat sini.
Meh whatsapp akak laju laju
01137140565 . Boleh kita borak panjang 😘🌹
.
Antara ramuan dia: manjakani, kacip fatimah, madu, halia, akar serapat, kunyit 😍 . Orang lain dah REPEAT ORDER. Uols tak nak ke? Rugi 😭
.
.
#nurbykhiriah #jusbidandara

JOM AMALKAN MINUM JBD EVERYDAY ‼️‼️😘
.
“Speechless!"
“Badan rasa ringan and cergas!”
“Husband excited nak sponser setiap Jus Bidan Dara!”
.
Nak minum juga! Kan dah dapat banyak effect! Jangan salahkan kami eh bila abang pon double tripple sayang 🙈
.
Anak dara menggelupur bila tau jus ni boleh hilangkan keputihan. Makin meletup la awak adik-adik .💃🏻
.
Jus Bidan Dara ni SPECIAL untuk SUPER WOMEN 💪🏻:-
✅ Sudah berkawin 👨‍👩‍👧‍👦
✅ Anak dara cantik manis (16 tahun keatas) 👩‍👩‍👧
⛔ Ibu mengandung 🙅🏼
.
Khasiat dia panjang sangat nak cerita kat sini. Speechless nanti bila uolls tengok kat sini. Meh whatsapp akak laju laju +6019 375 3509 . Boleh kita borak panjang 😘🌹
.
Antara ramuan dia: manjakani, kacip fatimah, madu, halia, akar serapat, kunyit 😍 . Orang lain dah REPEAT ORDER. Uols tak nak ke? Rugi 😭
.
.
#nurbykhiriah #jusbidandara

alhamdulillah 💚
yg berada di utara boleh whatsapp 📱0135189271 📱0135189271 📱0135189271
・・・
Allahuakbar..Punya lama dik
3 tahun..Alhamdulillah izin Allah akhirnya cik bulan datang kembali selepas 3 tahun..lama tuuuuuu..MasyaAllah..akak faham cmne perasaan ittew..tima kasih @abylaamjah sudi mencuba produk @nurbykhiriah.. sesungguhnya Jusbidandara tiada POWER..semua atas izin Allah..aameen
Bagi yg mempunyai apa saja permasalahan dalaman wanita boleh mencuba #jusbidandara..supplement terbaik untuk dalaman wanita..Dalaman kasi cuci luaran pasti bersih cantik berseri..boleh wasap #teamjusbidandara @ 0193753509📲
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#teamjusbidandara
#jusbidandara
#kamijualkamiminum
#feedbackjusbidandara
#nurbykhiriah

Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Whatsapp 01137140565 @ visit ig @yasmin_mdarif

#jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

sebelum tidur jangan lupa 10ml jusbidandara 💚
📱0135189271 📱0135189271
・・・
Kadang2 mmg kita tak pasan tp kawan2 tegur barulah kita pasan
Alhamdulillah adik kitani adalah pengguna tetap #jusbidandara..makin berseri2..Alhamdulillah..pabila dalaman sudah dicuci luaran pasti bersih cantik berseri..Jusbidandara adalah supplement terbaik untuk dalaman wanita..segala permasalahan wanita dapat diatasi bersama #jusbidandara atas izin Allah..
Klik #feedbackjusbidandara untuk mereka yg telah berjaya✌🏻
Boleh wasap 0193753509 @ #teamjusbidandara 📲

#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#feedbackjusbidandara
#teamjusbidandara
#jusbidandara
#nurbykhiriah

#Feedbackjusbidandara
Alhamdulillah dengan izin Allah jua
.
@Regranned from @khiriah17 - Allahuakbar..Punya lama dik
3 tahun..Alhamdulillah izin Allah akhirnya cik bulan datang kembali selepas 3 tahun..lama tuuuuuu.. MasyaAllah..akak faham cmne perasaan ittew..tima kasih sudi mencuba produk @nurbykhiriah.. sesungguhnya Jusbidandara tiada POWER.. semua atas izin Allah.. Aameen.
.
Bagi yg mempunyai apa saja permasalahan dalaman wanita boleh mencuba #jusbidandara.. supplement terbaik untuk dalaman wanita.. Dalaman kasi cuci luaran pasti bersih cantik berseri..boleh wasap #teamjusbidandara .
.
www.wassap.my/60196512165
.
#jusbidandaraNgSembilan
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#kamijualkamiminum
#feedbackjusbidandara
#nurbykhiriah

Sejenis LAKU KERAS😘😘
.
Rata-rata setiap wanita mempunyai masalah yang sama. Pastu malu nak jumpa doctor sebab ingat perkara biasa. Daripada biasa tu la boleh jadi binasa 😱 Kan dah tak lawa! Keputihan yang kononnya suci tapi sebenarnya kotor 😖
.
Minumlah JBD ni. Makin berseri awak, abang makin SAYANG, awak makin MUDA, badan makin CERGAS & SIHAT, makin meletup la uollsss 😘
.
Jus Bidan Dara ni SPECIAL untuk SUPER WOMEN 💪🏻:-
✅ Sudah berkawin 👨‍👩‍👧‍👦
✅ Anak dara cantik manis (16 tahun keatas) 👩‍👩‍👧
✅ Breastfeeding , berpantang , period
⛔ Ibu mengandung 🙅🏼
.
Khasiat dia panjang sangat nak cerita kat sini. Speechless nanti bila uolls tengok kat sini. Meh whatsapp akak laju laju 📲012-3172362
Boleh kita borak panjang 😘🌹
.
Antara ramuan dia: manjakani, kacip fatimah, madu, halia, akar serapat, kunyit 😍 . Orang lain dah REPEAT ORDER. Uols tak nak ke? Rugi 😭
.
.
#skincare #womenhealth
#JusBidanDara #JusBidanDaraCheras #nurbykhiriah #juskesihatan #petuaturuntemurun
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#juscocherasselatan #czer
#jusbidandaratamanmahkotacheras
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong #stokisjusbidandara
#jusbidandaraselangor #jusbidandarabatu9
#sayagunasayajual #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #sengugut #jamuputeri #periodtidaklancar #sakitlutut #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran
#stokisjusbidandara #kurusdansihat
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri #kurus

#Rensta #Repost: @khiriah17 via @renstapp ···
“ Hebatnya #jusbidandara atas izin Allah..bagi yg sudah mengamalkannya akan tahu gimana hebatnya #jusbidandara..Alhamdulillah
Customer agent Kuantan @yasmin_md.arif #Repost @yasmin_md.arif (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah.. Cite sorg akan ni Dr 3 botol JD 6 boto lagi NK repeat order Kate nya tak NK berebut dgn 2ank Darenya.

Feedback positif❤❤💯💯 Keranamu jus bidan dara @nurbykhiriah
Dapat mengeratkan silaturahim dalan Family dn sesama manusia.. Semoga Allah taala melindungi kite semua.. Ameen.. Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Whatsapp 01137140565 @ visit ig @yasmin_mdarif #jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

#Rensta #Repost: @khiriah17 via @renstapp ···
“ Allahuakbar..Punya lama dik
3 tahun..Alhamdulillah izin Allah akhirnya cik bulan datang kembali selepas 3 tahun..lama tuuuuuu..MasyaAllah..akak faham cmne perasaan ittew..tima kasih @abylaamjah sudi mencuba produk @nurbykhiriah.. sesungguhnya Jusbidandara tiada POWER..semua atas izin Allah..aameen
Bagi yg mempunyai apa saja permasalahan dalaman wanita boleh mencuba #jusbidandara..supplement terbaik untuk dalaman wanita..Dalaman kasi cuci luaran pasti bersih cantik berseri..boleh wasap #teamjusbidandara @ 01137140565📲
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#teamjusbidandara
#jusbidandara
#kamijualkamiminum
#feedbackjusbidandara
#nurbykhiriah

Usia meningkat bukan alasan untuk tidak menjaga kesihatan & kecantikkan. ⠀
Jus Bidan Dara merupakan makanan tambahan yang terbaik untuk anda WANITA yang ingin sentiasa tampak bertenaga dan berseri. ⠀

Minumlah Jus Bidan Dara,⠀
Dapatkannya sekarang
.
.
Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi😊👍hanya area BTHO, Balakong,Cheras dan sekitarnya.
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.
#agentwanted #agentdiperlukan
#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#agentjusbidandara #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #masalahhormon #milkbooster #energybooster #merapatkanototmissV
#agentjusbidandara #kurus
#sayajualsayaminum
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#anakdara

Dapat lagi testimoni cust #jusbidandara 😊 Kemain hepi lagi dia. Nak cuba?
.
.
Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi😊👍hanya area BTHO, Balakong,Cheras dan sekitarnya.
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.
#agentwanted #agentdiperlukan
#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#agentjusbidandara #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #masalahhormon #milkbooster #energybooster #merapatkanototmissV
#agentjusbidandara #kurus
#sayajualsayaminum
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#anakdara

Berdesup akak ni bace status trs nk order 3botol.. Alhamdulillah.. Desuppp sepantas kilat dlm 5 minit smp.. Tq akak💗💗 Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Whatsapp 01137140565 @ visit ig @yasmin_mdarif

#jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

#FEEDBACKJUSBIDANDARA 😍 siapa yang bersabar dia dapat hasilnye.. badan x sama... ada kebal... ada senang serap... kasi buang semua toksin baru badan senang serap jus bidan dara.. jus bidan dara pun berfungsi buang toksin juga tau... bila dah clear.. ini hasilnye... 😍 semua dapat.. 😘
.
.
JUS BIDAN DARA JUS PILIHAN WANITA MASAKINI
.
Harga : RM45 sebotol
Postage : RM8 sm / RM12 ss
Postage everyday(mon-friday)
Beli 3 free postage
.
.
📲012-3172362
📲012-3172362
📲012-3172362

www.wasap.my/60123172362

Tekan link di profile 😊👍 .
#jusbidandara
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#juskesihatan
#petuaturuntemurun
#alhamdulillah
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarajuscocherasselatan
#jusbidandaratamanmahkotacheras
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#jusbidandaraselangor
#jusbidandarabatu9
#sayagunasayajual
#ikhtiarhamil
#malaysia #masalahkeputihan #sengugut #periodtidaklancar #sakitlutut #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran #posseluruhmalaysia
#stokisjusbidandara

Tak tipukan❓
Betulkan..bila dah cuba..ternyata berkesankan..Alhamdulillah
Tima kasih repet order dik #jusbidandara❤️
.
Tak semua orang serasi dengan jamu. Itu maka nya ce cuba try JUS BIDAN DARA , Jus Supplement merawat dalaman wanita😊😘
.
.
Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi😊👍hanya area BTHO, Balakong,Cheras dan sekitarnya.
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.
#agentwanted #agentdiperlukan
#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#agentjusbidandara #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #masalahhormon #milkbooster #energybooster #merapatkanototmissV
#agentjusbidandara #kurus
#sayajualsayaminum
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#anakdara

Selamat dh fly ke raub💗💗💗
Tq akak.. Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Whatsapp 01137140565 @ visit ig @yasmin_mdarif

#jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

Alhamdulillah 🌷😊
.
.
@Regranned from @khiriah17 - Allahuakbar..Punya lama dik
3 tahun..Alhamdulillah izin Allah akhirnya cik bulan datang kembali selepas 3 tahun..lama tuuuuuu..MasyaAllah..akak faham cmne perasaan ittew..tima kasih @abylaamjah sudi mencuba produk @nurbykhiriah.. sesungguhnya Jusbidandara tiada POWER..semua atas izin Allah..aameen
Bagi yg mempunyai apa saja permasalahan dalaman wanita boleh mencuba #jusbidandara..supplement terbaik untuk dalaman wanita..Dalaman kasi cuci luaran pasti bersih cantik berseri..
.
.
boleh wasap 📲012-3172362 or dm @farayacob
.
.

#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#teamjusbidandara
#jusbidandara
#kamijualkamiminum
#feedbackjusbidandara
#nurbykhiriah #JusBidanDaraCheras #JusBidanDaraBalakong #JusBidanDaraBTHO
#posseluruhmalaysia

#Feedbackjusbidandara
Alhamdulillah dengan izin Allah jua
.
@Regranned from @khiriah17 - Allahuakbar..Punya lama dik
3 tahun..Alhamdulillah izin Allah akhirnya cik bulan datang kembali selepas 3 tahun..lama tuuuuuu.. MasyaAllah..akak faham cmne perasaan ittew..tima kasih sudi mencuba produk @nurbykhiriah.. sesungguhnya Jusbidandara tiada POWER.. semua atas izin Allah.. Aameen.
.
Bagi yg mempunyai apa saja permasalahan dalaman wanita boleh mencuba #jusbidandara.. supplement terbaik untuk dalaman wanita.. Dalaman kasi cuci luaran pasti bersih cantik berseri..boleh wasap #teamjusbidandara .
www.wassap.my/60196512165
.
#jusbidandaraNgSembilan
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#kamijualkamiminum
#feedbackjusbidandara
#nurbykhiriah

Allahuakbar..Punya lama dik
3 tahun..Alhamdulillah izin Allah akhirnya cik bulan datang kembali selepas 3 tahun..lama tuuuuuu..MasyaAllah..akak faham cmne perasaan ittew..tima kasih @abylaamjah sudi mencuba produk @nurbykhiriah.. sesungguhnya Jusbidandara tiada POWER..semua atas izin Allah..aameen
Bagi yg mempunyai apa saja permasalahan dalaman wanita boleh mencuba #jusbidandara..supplement terbaik untuk dalaman wanita..Dalaman kasi cuci luaran pasti bersih cantik berseri..boleh wasap #teamjusbidandara @ 0193753509📲
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#teamjusbidandara
#jusbidandara
#kamijualkamiminum
#feedbackjusbidandara
#nurbykhiriah

Boleh SeLim La LepasNi👌🏻
#feedbackjusbidandara


Jus bidan dara boleh mengawal selera makan... InsyaAllah. Lain orang lain kesannya... Sekarang tengah cuba untuk #ikhtiarhamil InsyaAllah moga segalanya diizin Allah... •
Berminat nak cuba, nak info
www.wassap.my/60196512165

#jusbidandaraNgSembilan #jusbidandaraMelaka #jusbidandaraKelantan #poslajuseluruhmalaysia
#supplemendalamanwanita #cucidalamanberseriluaran
#nurbykhiriah #ikhtiarhamil #cucidalamanberseriluaran

Harga asal RM 59.90 .
NAK BAGI #DISKAUN LAGI NI JADI RM 45 😘👍
.
Tidak termasuk postage(RM8sem/RM12ss)😁
.
Tapi tapi tapi jangan risau fara boleh belanje #FreePostage #FreeCod jika customer beli 3 botol. Jimat RM 12 Postage uolls. . .
.
.
.
Macam mane nak order? Macam biase , dm or WhatsApp fara 📲012-3172362 . 😘😘😘
.
#JusBidanDaraCheras #JusBidanDaraBalakong #JusBidanDaraBandartunhusseinonn #posseluruhmalaysia #cod #jusbidandarabtho #JusBidanDara #Bandartunhusseinonn #Balakong #cheras #TamanTunPerak #supplementtambahan #wanita #ikhtiarhamil #anakdara #berkahwin #monopos #janganmengata #viral #JusKhiriah #NurbyKhiriah

🌷J U S B I D A N D A R A🌷

Suppliment tambahan khusus buat wanita, untuk kekal sihat bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan membasmi bau badan yang tidak disenangi.

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
👍🏻🚩period
👍🏻👱🏼‍♀Berpantang
👍🏻👶🏼menyusu bayi

Boleh diamalkan oleh :-
👍🏻👧🏻Gadis seawal usia 16 tahun
👍🏻👩🏼wanita telah berkahwin
👍🏻👵🏼wanita yang telah putus haid

DILARANG keras bagi :-
🙅🏻Ibu mengandung
🙅🏻sakit kronik .
.
Nak harga diskaun?🙋🙋🙋
.
WhatsApp fara jom
.
.
📲012-3172362
📲012-3172362
📲012-3172362
.
.
#JusBidanDara
#StokisJusBidanDara
#AgentJusBidanDara
#BandarTunHusseinOnn #Cheras #Balakong #Batu9 #BandarTunRazak #LakeValley #Sirim #ikea #supplement #wanita #cikgu #ikhtiarhamil #glowingskin #kesihatan #kurus #keputihan #jbd #nurbykhiriah #cod #posseluruhmalaysia #freegift #limited #nakcantik #naksihat #feedbackjusbidandara #jusbidandarabtho #jusbidandaracheras

Tudia..patutlah tak heran makan banyak raya baruni..rupanya amalkan #jusbidandara dengan konsisten tudiaaa..10kG turun..hebat hebat...dan yang penting badan rasa tak PENAt..#jusbidandara bukan untuk merawat dan membantu dalaman wanita..fungsi dan khasiatnya terlalu banyak..maka sudikanlah klik #feedbackjusbidandara
.
.
Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi😊👍hanya area BTHO, Balakong,Cheras dan sekitarnya.
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.

#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentjusbidandara #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #masalahhormon #milkbooster #energybooster #merapatkanototmissV
#feedbackjusbidandara
#agentjusbidandara #kurus
#jusbidandara
#sayajualsayaminum
#jusbidandara
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#anakdara

Memang banyak jadinya👍🏻👍🏻
Ibu menyusu pun boleh minum #jusbidandara..
.
#FEEDBACKJUSBIDANDARA
Alhamdulillah #jusbidandara sesuai untuk ibu yg sedang menyusukan baby.. 😊 menambah pengeluaran susu ibu sebab hormon yang stabil.. 👍👍

Jus bidandara bukan ubat tapi adunan dari sumber semulajadi.. Berminat nak cuba, nak info direct wassap ya jangan dm sbb kadang2 dm lambat masuk 😁

Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi😊👍hanya area BTHO, Balakong,Cheras dan sekitarnya.
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.

#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentjusbidandara #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #masalahhormon #milkbooster #energybooster #merapatkanototmissV
#feedbackjusbidandara
#agentjusbidandara #kurus
#jusbidandara
#sayajualsayaminum
#jusbidandara
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#anakdara

Pos laju ezidrive thru pun jem akak2.. Sesapa yang nk pade hjg bln ni bole pm whtsapp 01137140565 bole je booking dulu order.. Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Whatsapp 01137140565 @ visit ig @yasmin_mdarif

#jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

KELEBIHAN JUS BIDAN DARA
.
✔Mencantikkan & Menaikkan Seri Wajah
✔Mengurangkan Kedutan, Membantu Menyegar & Menyihatkan Badan
✔Membantu Menganjalkan Kulit & Tubuh Badan
✔Mengurangkan Tekanan Dan Stress
✔Mengatasi Kencing Tak Lawas
✔Menghilangkan Keputihan
✔Mengetatkan & Menganjalkan Vagina
✔Meningkatkan Keinginan Serta Mempercepatkan Rangsangan Seksual
✔Melancarkan Datang Haid
✔Menghilangkan Bau Badan & Mulut
✔Menegangkan Payudara
✔Mengencangkan Otot Kewanitaan
✔Menghalang Bau Tidak Enak Serta Gatal2
✔Menambah Keharmonian Suami Isteri
✔Meningkatkan Sistem Daya Tubuh Serta Menstabilkan Hormon

Harga Asal: RM59.90
🌈 Promosi: RM45
Exclude postage
250ml

Whatsapp 019-2605548
#JusBidanDara #nurbykhiriah

KELEBIHAN JUS BIDAN DARA
.
✔Mencantikkan & Menaikkan Seri Wajah
✔Mengurangkan Kedutan, Membantu Menyegar & Menyihatkan Badan
✔Membantu Menganjalkan Kulit & Tubuh Badan
✔Mengurangkan Tekanan Dan Stress
✔Mengatasi Kencing Tak Lawas
✔Menghilangkan Keputihan
✔Mengetatkan & Menganjalkan Vagina
✔Meningkatkan Keinginan Serta Mempercepatkan Rangsangan Seksual
✔Melancarkan Datang Haid
✔Menghilangkan Bau Badan & Mulut
✔Menegangkan Payudara
✔Mengencangkan Otot Kewanitaan
✔Menghalang Bau Tidak Enak Serta Gatal2
✔Menambah Keharmonian Suami Isteri
✔Meningkatkan Sistem Daya Tubuh Serta Menstabilkan Hormon

Harga Asal: RM59.90
🌈 Promosi: RM45
Exclude postage
250ml

Whatsapp 019-2605548
#JusBidanDara #nurbykhiriah

KELEBIHAN JUS BIDAN DARA
.
✔Mencantikkan & Menaikkan Seri Wajah
✔Mengurangkan Kedutan, Membantu Menyegar & Menyihatkan Badan
✔Membantu Menganjalkan Kulit & Tubuh Badan
✔Mengurangkan Tekanan Dan Stress
✔Mengatasi Kencing Tak Lawas
✔Menghilangkan Keputihan
✔Mengetatkan & Menganjalkan Vagina
✔Meningkatkan Keinginan Serta Mempercepatkan Rangsangan Seksual
✔Melancarkan Datang Haid
✔Menghilangkan Bau Badan & Mulut
✔Menegangkan Payudara
✔Mengencangkan Otot Kewanitaan
✔Menghalang Bau Tidak Enak Serta Gatal2
✔Menambah Keharmonian Suami Isteri
✔Meningkatkan Sistem Daya Tubuh Serta Menstabilkan Hormon

Harga Asal: RM59.90
🌈 Promosi: RM45
Exclude postage
250ml

Whatsapp 019-2605548
#JusBidanDara #nurbykhiriah

Kembalikan KEREMAJAAN WANITA! Buat SANG SUAMI terasa baru berkahwin lagi. ⠀

Jus Bidan Dara Mengkal & Montok⠀ ⠀
.
Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi😊👍hanya area BTHO, Balakong,Cheras dan sekitarnya.
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.

#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentjusbidandara #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #masalahhormon #milkbooster #energybooster #merapatkanototmissV
#feedbackjusbidandara
#agentjusbidandara #kurus
#jusbidandara
#sayajualsayaminum
#jusbidandara
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#anakdara

Serasi bersama adik ni dengan JUSBIDANDARA kita. Bila dah rasa sendiri kebaikannya, takkan duk diam je kan, ajak pulak rakan2 minum sekali. Terbaik adik ni. Terima kasih 😉👍
.
.
.
Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi😊👍hanya area BTHO, Balakong,Cheras dan sekitarnya.
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.

#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentjusbidandara #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #masalahhormon #milkbooster #energybooster #merapatkanototmissV
#feedbackjusbidandara
#agentjusbidandara #kurus
#jusbidandara
#sayajualsayaminum
#jusbidandara

Kalau barang baik. Usah ditanye lagi. Tetibe saje customer #RepeatOrder with payment 😊👍
.
#JusBidanDara , supplement merawat dan mencantikkan dalaman #Wanita 😊🌷
.
Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi😊👍
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.

#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentjusbidandara #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #masalahhormon #milkbooster #energybooster #merapatkanototmissV
#feedbackjusbidandara
#agentjusbidandara #kurus
#jusbidandara
#sayajualsayaminum

Eh dia ikut terbang la weeeiii..manaleh tinggai..kata nak sihat dalaman..luaran bersih cantik berseri..maka apakah ittu.. Jusbidandara jawapannya❤️
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#teamjusbidandara
#feedbackjusbidandara
#jusbidandara
#nurbykhiriah

CUCI KASI BERSIH & LICIN ‼️‼️‼️😱
.
Alhamdulillah! Feedback dari customer hebat hebat belaka! Baru je beberapa hari minum 🙈 .
Terima kasih awak sudi support kita. Moga awak dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik 🌹❤️
.
Dalam kasi bersih, luar nampak CANTIK 💃🏻
.
Khasiat dia banyak sangat. Nak tulis kat sini berjela jela nanti macam nak prepare speech 😁
.
So, whatsapp la kita cepat sementara stok masih ada. Nanti kita cerita panjang sampai korang speechless dengar khasiat dia ❤️ 📲012-3172362
.
Sekali korang minum, mesti nak top up lagi! Jom la cantik cantik sama sama. Sorang sorang tak best! 🤗
.
#nurbykhiriah #JusBidanDara #stokisjusbidandara #agentjusbidandara #jusbidandaraCHERAS #jusbidandaraBALAKONG #Cod #jusbidandaraBTHO #jbd #jamu #berpantang #anakdara #monopos #energybooster #buangtoksin #jusbidandaraBANDARTUNHUSSEINONN #jusbidandaraBATU9
#jusbidandara #suppliment
#Wanita #sihat #cantik #cantikdalaman #meeawatdalaman #juskhiriah #PosSeluruhMalaysia #FreeGift

#Feedbackjusbidandara dari customer #TeamJusBidanDara yg consume jusbidandara.. baru minum sekali dah dapat kesan mcm nii uolss 💁💁
.
#syukuralhamdulillah
serasi dengan badan, cepat kesan nya 😱
rasa ringan je badan 😘😘
yang penting banyak kan minum air yee 😉😉
.
bagi yang berminat utk dapatkan jusbidandara boleh whatsapp 📲012-3172362
📲012-3172362
📲012-3172362
.
#stokisjusbidandara #agentjusbidandara #jusbidandaraCHERAS #jusbidandaraBALAKONG #Cod #jusbidandaraBTHO #jbd #jamu #berpantang #anakdara #monopos #energybooster #buangtoksin #jusbidandaraBANDARTUNHUSSEINONN #jusbidandaraBATU9
#jusbidandara #suppliment
#Wanita #sihat #cantik #cantikdalaman #meeawatdalaman #nurbykhiriah #jusbidandara #juskhiriah #PosSeluruhMalaysia #FreeGift

KEBAIKKAN JUS BIDAN DARA :
➡️Mencantikkan & menaikkan seri wajah
➡️Membantu Menganjalkan Kulit Badan
➡️Mengurangkan Tekanan Stress
➡️Mengatasi Kencing Tak Lawas
➡️Menghilangkan Keputihan
➡️Mengetatkan & Menganjalkan Vagina
➡️Meningkatkan Keinginan serta Mempercepatkan Rangsangan Seksual -Melancarkan Datang Haid
➡️Menghilangkan Bau Badan & Mulut
➡️Menegangkan Payudara
➡️Mengencangkan Otot Kewanitaan
➡️Menghilangkan bau serta Gatal2
➡️Menambah Keharmonian Suami Isteri
➡️Meningkatkan Sistem Daya Tubuh ➡️Menstabilkan Hormon
.
KANDUNGAN :

Madu, Habatussauda, Kunyit, Strawberry, Pueraria, Zafaran, Goji, Delima, Daun Teh, Limau, Akar Serapat, Senna, Tamarind, Manjakani, Halia, Pati Kacip Fatimah, Sireh, Collagen, Vitamin C, Perisa, Pewarna & Pengawet yang dibenarkan.
.
.
.BOLEH diminum oleh :.
↔️Wanita MENYUSU🍼
↔️Wanita BERPANTANG👩
↔️Datang HAID🚩
↔️WANITA Menopos @ Belum👵
↔️Boleh diminum GADIS seawal 16 tahun👭
.
.
Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi😊👍
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.

#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentjusbidandara #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #masalahhormon #milkbooster #energybooster #merapatkanototmissV
#feedbackjusbidandara
#agentjusbidandara #kurus
#jusbidandara
#sayajualsayaminum

Kadang2 mmg kita tak pasan tp kawan2 tegur barulah kita pasan
Alhamdulillah adik kitani adalah pengguna tetap #jusbidandara..makin berseri2..Alhamdulillah..pabila dalaman sudah dicuci luaran pasti bersih cantik berseri..Jusbidandara adalah supplement terbaik untuk dalaman wanita..segala permasalahan wanita dapat diatasi bersama #jusbidandara atas izin Allah..
Klik #feedbackjusbidandara untuk mereka yg telah berjaya✌🏻
.
.
Boleh WhatsApp 📲012-3172362
.
.
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri
#feedbackjusbidandara
#teamjusbidandara
#jusbidandara
#nurbykhiriah #posseluruhmalaysia #Jbd #JusBidanDaraByKhiriah #jusbidandarabatu9 #JusBidanDaraBalakong #jusbidandarabandartunhusseinonn #JusBidanDaraBTHO #Bandartunhusseinonn #Btho #lakevalleybtho #Balakong #JusBidanDaraCheras #cheras #freegift

Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Whatsapp 01137140565 @ visit ig @yasmin_mdarif

#jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

Alhamdulillah.. akak ni pm kite bgi alamat dan mntak
no acc kite suruh pos..😁😁😁 Bersedup kite bagi
Berdesup die die transfer.. Berdesup jgk kite pos hari ni🤗🤗 Tq akak😘😘😘 Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Whatsapp 01137140565 @ visit ig @yasmin_mdarif

#jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

Alhamdulillah... stok dh smp dalam 10botol.. dalam hujan2 ni kencang stok habis.. sape2 yg ddk area kuantan meh la order sebotol mmg keputusan puas ati😍😍😘😘 Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Whatsapp 01137140565 @ visit ig @yasmin_mdarif

#jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

Alhamdulillah.. Cite sorg akan ni Dr 3 botol JD 6 boto lagi NK repeat order Kate nya tak NK berebut dgn 2ank Darenya.

Feedback positif❤❤💯💯 Keranamu jus bidan dara @nurbykhiriah
Dapat mengeratkan silaturahim dalan Family dn sesama manusia.. Semoga Allah taala melindungi kite semua.. Ameen.. Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Whatsapp 01137140565 @ visit ig @yasmin_mdarif #jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

Opsss😁😁
・・・
🌹Alhamdulillah🌹
Masuk botol yang ke 2 ; customer puas hati. Banyak perubahan yang diperolehi. Bila dalaman sudah di cuci , luaran pasti berseri😍
.
Siapa yang ade masalah dalaman, tak kira la hormon ke, bau yang tak menyenangkan ke, period tak lancar ke, keputihan ke, hilang nafsu pabila selepas bersalin ke. Ini produk bagus untuk cuba. Tak tipu.try dulu baru tahu.
.
📲012-3172362
.
Whatsapp fara☝ cepat. 😍
.
.
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarajuscocherasselatan
#jusbidandaracheras
#jusbidandaratamanmahkotacheras
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#jusbidandaraselangor
#jusbidandarabatu9
#sayagunasayajual
#jusbidandarasupplementmerawatdalamanwanita
#nurbykhiriah
#ikhtiarhamil
#malaysia #masalahkeputihan #sengugut #periodtidaklancar #kurus #berseri #bertenaga #sakitlutut #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran #posseluruhmalaysia #jusbidandara

#RepeatOrder lagi 😘😘
.
#regularcustomer #JusBidanDara . Alhamdulillah serasi dengan customer . Berkat sentiase istiqomah dalam #Merawat dan #mencantikkan #Dalaman . SYUKUR. Fara doakan semua yang amalkan #Jbd sentiasa sihat² belaka dan sentiasa dimurahkan rezeki selalu😘😘
.
Macam mane nak order?
Boleh DM @farayacob atau WhatsApp terus 📲012-3172362 .
.
Harga diskaun nak bagi.
RM 59.90❌ RM 45✅
.
#FreeGift pun nak bagi😊👍
.
Siapa beli 3 botol #FreePostage nak bagi😊👍
.
Siapa yang COD beli 2 botol #FreeCod nak bagi😊👍
.
Cepat!!! Rebut peluang 😁👍
.
#Jusbidandara
#suplementwanita
#JusBidanDaraCheras
#nurbykhiriah
#petuaturuntemurun
#alhamdulillah
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#jusbidandarabtho
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong
#stokisjusbidandara
#sayagunasayajual
#agentwanted
#malaysia #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran #posseluruhmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags