#nurbykhiriah

MOST RECENT

Ade yang masih tak tahu? Biar betul?!!
.
Jus Sejenis LAKU KERAS😘😘
.
Rata-rata setiap wanita mempunyai masalah yang sama. Pastu malu nak jumpa doctor sebab ingat perkara biasa. Daripada biasa tu la boleh jadi binasa 😱 Kan dah tak lawa! Keputihan yang kononnya suci tapi sebenarnya kotor 😖
.
Minumlah JBD ni. Makin berseri awak, abang makin SAYANG, awak makin MUDA, badan makin CERGAS & SIHAT, makin meletup la uollsss 😘
.
Jus Bidan Dara ni SPECIAL untuk SUPER WOMEN 💪🏻:-
✅ Sudah berkawin 👨‍👩‍👧‍👦
✅ Anak dara cantik manis (16 tahun keatas) 👩‍👩‍👧
✅ Breastfeeding , berpantang , period
⛔ Ibu mengandung 🙅🏼
.
Khasiat dia panjang sangat nak cerita kat sini. Speechless nanti bila uolls tengok kat sini. Meh dm @farayacob or whatsapp laju laju 📲012-3172362
📲012-3172362
📲012-3172362
Boleh kita borak panjang 😘🌹
.
Antara ramuan dia: manjakani, kacip fatimah, madu, halia, akar serapat, kunyit dan banyak lagi 😍 . Orang lain dah REPEAT ORDER. Uols tak nak ke? Rugi 😭
.
.
#skincare #womenhealth
#JusBidanDara #JusBidanDaraCheras #nurbykhiriah #juskesihatan #petuaturuntemurun
#jusbidandarabandartunhusseinonn
#juscocherasselatan #czer
#jusbidandaratamanmahkotacheras
#jusbidandaracherasperdana
#jusbidandarabalakong #stokisjusbidandara
#jusbidandaraselangor #jusbidandarabatu9
#sayagunasayajual #ikhtiarhamil #masalahkeputihan #sengugut #jamuputeri #periodtidaklancar #sakitlutut #milkbooster #wanita #cantikdalamansihatluaran
#stokisjusbidandara #kurusdansihat
#jusbidandaramerawatdalamanwanita
#dalamankasicuciluarancantikberseri #kurus

Alhamdulillah #jusbidandara fly menemu tuan baru ;)
Sesiapa yang ingin mencuba @ repeat order #jusbidandara boleh whatsapp saya 0178280944 #agensahjusbidandara #labuan
Luar dari #labuan boleh pos :)
#kotakinabalu #sabah #labuan #khiriah17 #nurbykhiriah

#Repost @khiriah17
• • •
oooo jgn salah phm weh
tau bulan pose muka tkleh cat llebih
ini ms sutin thn lepas
koi cuma nak gitau
cara pengambilan #jusbidandara ms bulan pose ni...smua mcm biasa kecuali waktu pagi
ambik sebelum hbs waktu sahur
mlm mcm biasa sebelum tidoq na
10mL Jusbidandara
dalaman kasi cuci luaran
pasti bersih cantik berseri
Berminat boleh wasap 01137140565 @teamjusbidandara
Klik #feedbackjusbidandara #nurbykhiriah
mekap @anashafize maceh😘

#feedbackjusbidandara dari customer. Rata-rata yang masalah keputihan Alhamdulillah dapat diselesaikan dengan mengambil #jusbidandara ini. Kita usaha, masalah pun selesai. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 KELEBIHAN JUS BIDAN DARA
.
✔Mencantikkan & Menaikkan Seri Wajah
✔Mengurangkan Kedutan, Membantu Menyegar & Menyihatkan Badan
✔Membantu Menganjalkan Kulit & Tubuh Badan
✔Mengurangkan Tekanan Dan Stress
✔Mengatasi Kencing Tak Lawas
✔Menghilangkan Keputihan
✔Mengetatkan & Menganjalkan Vagina
✔Meningkatkan Keinginan Serta Mempercepatkan Rangsangan Seksual
✔Melancarkan Datang Haid
✔Menghilangkan Bau Badan & Mulut
✔Menegangkan Payudara
✔Mengencangkan Otot Kewanitaan
✔Menghalang Bau Tidak Enak Serta Gatal2
✔Menambah Keharmonian Suami Isteri
✔Meningkatkan Sistem Daya Tubuh Serta Menstabilkan Hormon

#WhatsApp 012-3172362 📲 Puteh Fara Yacob

#JusBidanDara #nurbykhiriah #salamramadhan #kekalsihat #bertenaga #sihatdalaman #supplement #wanita #jusbidandadabandartunhusseinonn #JusBidanDaraBTHO #jusbidandarabalakong #jusbidandaracheras #cod #selfcollect #PosSeluruhMalaysia #keputihan

Selamat dh nk meroket jusbidandara kpd customer 😘😘 Mehleee org kuantan order dgn kawan ni.. kawan dah makan aok semee bile lagi??? Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Www.wasap.my/01137140565/jusbidandara @ visit ig @yasmin_mdarif

#jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

Cod tauhu bergedil dan butir nangka pun tetap cod jusbidandara tau.. 😍😍 Sape2 nk order jusbidandara bole dm atau whtsapp sy.. Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Www.wasap.my/01137140565/jusbidandara @ visit ig @yasmin_mdarif

#jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

#FeedbackJusBidanDara 😍
.
Happy bile nampak kesan walaupun baru sebotol mencuba. Serasi bersama. Kesayangan fara ni baru dapat baby baru. Dan cuba #JusBidanDara . Alhamdulillah serasi. Orang yang berpantang bagus amalkan jbd ni bagi tambahkan tenaga selain flush habis darah nifas. Ia juge merawat dalaman kite yang luke² sebelum ni. Pasal #breastfeed janganlah risau. Boleh uolls. #MilkBooster lagi. Kenyang baby😍😍
.
Siapa nak baik lekas. Stock tak manyak da guys. Bisik² pada suami lekas bende bagus ni😉😉
.
📱012-3172362
📱012-3172362
📱012-3172362
.
.
.

#WanitaHariIni #merawatdalamanwanita #NurbyKhiriah #wanita #berpantang
#Supplement #supplemendalamanwanita #supplementwanita #PosSeluruhMalaysia #JusBidanDaraByKhiriah #jusbidandarabtho #JusBidanDaraBalakong #JusBidanDaraCheras #sengugut #naikkanseriwajah #nur #khiriah #MasalahHormon #keputihan #SudahBerkahwin #kurusselepasbersalin #lepasbersalin #lepaspantang #MilkBooster #energybooster #Bertenaga #menyusubadan

Nak pesan ni
Nak pesan ni
Nak pesan ni
.
.
Bulan² ramadhan ni ambil seperti biasa. Tapi yang penting sahur tu ambil ye. Untuk energy booster.
.
.
Saya tak makan jamu sis. Hello
Ini bukan jamu
Ini bukan jamu
Kalau jamu takkan sis ambil sampai sekarang untuk breastfeed.
.
.
Saya nak sebab nak kulit putih sis. Berseri seperti pengasas #JusBidanDara #NurbyKhiriah
"Dalaman kasi cuci, luaran cantik berseri".
Untuk cantik kene sabar. Yang penting amalkan bahan natural. Supaya tiada effect pada dalaman kite.sebab dalaman tu pun nak pakai lama.
.
.
Nak?
Nak?
Boleh dm @farayacob atau WhatsApp 📱012-3172362
📱012-3172362 .
Nak senang klik je link di bio.
.
.
Harga Promosi yang tak pernah stop. RM 45 dari RM 59.90😊👍
. #merawatdalamanwanita #NurbyKhiriah #wanita
#Supplement #supplemendalamanwanita #supplementwanita #PosSeluruhMalaysia #JusBidanDaraByKhiriah #jusbidandarabtho #JusBidanDaraBalakong #JusBidanDaraCheras #Jusbidandaraklang #sengugut#like4like #PeriodTidakLancar #MasalahHormon #keputihan #ikhtiarhamil #anakdara #SudahBerkahwin #kurusselepasbersalin #lepasbersalin #lepaspantang #MilkBooster #energybooster #Bertenaga #balakong #btho #lakevalley

Alhamdulillah. Dengan izin Allah. Asbab amalkan #jbd
.
KELEBIHAN JUS BIDAN DARA
.
✔Mencantikkan & Menaikkan Seri Wajah
✔Mengurangkan Kedutan, Membantu Menyegar & Menyihatkan Badan
✔Membantu Menganjalkan Kulit & Tubuh Badan
✔Mengurangkan Tekanan Dan Stress
✔Mengatasi Kencing Tak Lawas
✔Menghilangkan Keputihan
✔Mengetatkan & Menganjalkan Vagina
✔Meningkatkan Keinginan Serta Mempercepatkan Rangsangan Seksual
✔Melancarkan Datang Haid
✔Menghilangkan Bau Badan & Mulut
✔Menegangkan Payudara
✔Mengencangkan Otot Kewanitaan
✔Menghalang Bau Tidak Enak Serta Gatal2
✔Menambah Keharmonian Suami Isteri
✔Meningkatkan Sistem Daya Tubuh Serta Menstabilkan Hormon

Harga Asal: RM59.90
🌈 Promosi: RM45
postage RM8 sm RM12 ss

250ml

Whatsapp 019-2605548
#JusBidanDara #nurbykhiriah

Alhamdulillah. Dengan izin Allah. Asbab amalkan #jbd
.
KELEBIHAN JUS BIDAN DARA
.
✔Mencantikkan & Menaikkan Seri Wajah
✔Mengurangkan Kedutan, Membantu Menyegar & Menyihatkan Badan
✔Membantu Menganjalkan Kulit & Tubuh Badan
✔Mengurangkan Tekanan Dan Stress
✔Mengatasi Kencing Tak Lawas
✔Menghilangkan Keputihan
✔Mengetatkan & Menganjalkan Vagina
✔Meningkatkan Keinginan Serta Mempercepatkan Rangsangan Seksual
✔Melancarkan Datang Haid
✔Menghilangkan Bau Badan & Mulut
✔Menegangkan Payudara
✔Mengencangkan Otot Kewanitaan
✔Menghalang Bau Tidak Enak Serta Gatal2
✔Menambah Keharmonian Suami Isteri
✔Meningkatkan Sistem Daya Tubuh Serta Menstabilkan Hormon

Harga Asal: RM59.90
🌈 Promosi: RM45
postage RM8 sm RM12 ss

250ml

Whatsapp 019-2605548
#JusBidanDara #nurbykhiriah

Alhamdulillah. Asbab #jbd
.
KELEBIHAN JUS BIDAN DARA
.
✔Mencantikkan & Menaikkan Seri Wajah
✔Mengurangkan Kedutan, Membantu Menyegar & Menyihatkan Badan
✔Membantu Menganjalkan Kulit & Tubuh Badan
✔Mengurangkan Tekanan Dan Stress
✔Mengatasi Kencing Tak Lawas
✔Menghilangkan Keputihan
✔Mengetatkan & Menganjalkan Vagina
✔Meningkatkan Keinginan Serta Mempercepatkan Rangsangan Seksual
✔Melancarkan Datang Haid
✔Menghilangkan Bau Badan & Mulut
✔Menegangkan Payudara
✔Mengencangkan Otot Kewanitaan
✔Menghalang Bau Tidak Enak Serta Gatal2
✔Menambah Keharmonian Suami Isteri
✔Meningkatkan Sistem Daya Tubuh Serta Menstabilkan Hormon

Harga Asal: RM59.90
🌈 Promosi: RM45
postage RM8 sm RM12 ss

250ml

Whatsapp 019-2605548
#JusBidanDara #nurbykhiriah

Alhamdulillah jusbidandara selamat mendarat di kuantan!!! Mari2 org2 kuantan!!! order kasi cantik elok sblm raye.. Meh la cantik dalaman dn luaran.. Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Www.wasap.my/01137140565/jusbidandara @ visit ig @yasmin_mdarif

#jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

Terima kasih pada siapa yang order dengan fara. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki. Semoga perolehi manfaat #JusBidanDara juge😘😘 .
Pos ke #SungaiBesi 😍
Semoga selamat sampai pada tuan baru awak😘😘😘
.
Order yang sebelum² ni tak sempat pun snap. Tak tahu ape yang Busy busy sgt. Hari ni baru sempat nak snap customer punye order😁😁
Siapa nak try. Boleh WhatsApp lekas. Esok parcel gerak pagi ye😊👍
.
📱012-3172362
📱012-3172362
📱012-3172362
.
.
.

#WanitaHariIni #merawatdalamanwanita #NurbyKhiriah #wanita#jamu
#Supplement #supplemendalamanwanita #supplementwanita #PosSeluruhMalaysia #JusBidanDaraByKhiriah #jusbidandarabtho #JusBidanDaraBalakong #JusBidanDaraCheras #anakdara #sengugut #naikkanseriwajah #PeriodTidakLancar #MasalahHormon #keputihan #ikhtiarhamil #anakdara #SudahBerkahwin #kurusselepasbersalin #lepasbersalin #lepaspantang #MilkBooster #energybooster #Bertenaga

Dari regular customer #JusBidanDaraCheras 😍 . Kawan² akak pun dapat good feedback bile amalkan #JusBidanDara . Alhamdulillah. Bulan² puasa ni moh le kite amalkan. 😊👍 .
.
.
NaK?
OK BOLEH WHATSAPP untuk info ye.
📲012-3172362
📲012-3172362
📲012-3172362
.
.
Pos dan Cod setiap hari. 😊👍
.
🚛Pos Seluruh Malaysia
.
CoD
🚗Isnin - Ahad : COD CHERAS, BALAKONG, BTHO & sekitarnya
.
.
.
😊👍 Jus Bidan Dara RM45
Postage RM8 sm/ RM12 ss

#feedbackjusbidandara #testimoni #Nurbykhiriah #StokisJusBidanDaraCheras #cashondelivery#JusBidanDaraTamanTunPerak#JusBidanDaraBalakong #JusBidanDaraBTHO #jusbidandarabatu9 #posseluruhMalaysia #rawatankesihatandalamanwanita #jamu #rawatandalamanwanita #juskesihatan #cantikluardalam #cantiksihat #cantikdaridalam #ootd #potd #igers #like4like #khiriah #nur #ProdukKhiriah #petuakhiriah #jbd #Bertenaga #haidlancar

Alhamdulillah. Baru 2 botol amalkan sudah nampak kesan😊👍 Jus bidan dara berfungsi untuk merawat dalaman kite dahulu. Bile sudah serasi dengan badan. In shaa Allah luaran pun akan dapat tempiasnya. Amalkan secara konsisten. 😊👍 Yang penting amalkan produk yang natural agar dalaman kite sihat dan the boom dan SELAMAT DIGUNAKAN😍😍
.
.
Siapa nk cuba rasa serasi atau tidak. Boleh WhatsApp fara or dm @farayacob pun boleh😊👍
.
📲012-3172362
📲012-3172362
📲012-3172362
.

#WanitaHariIni #merawatdalamanwanita #NurbyKhiriah #wanita#jamu#pru
#Supplement #supplemendalamanwanita #supplementwanita #PosSeluruhMalaysia #JusBidanDaraByKhiriah #jusbidandarabtho #JusBidanDaraBalakong #JusBidanDaraCheras #anakdara #sengugut#like4like #naikkanseriwajah #PeriodTidakLancar #MasalahHormon #keputihan #ikhtiarhamil #anakdara #SudahBerkahwin #kurusselepasbersalin #lepasbersalin #lepaspantang #MilkBooster #energybooster #Bertenaga

Korang dah bersahur ke? Rugi betul jika tak ambil #jusbidandara time bersahur..tau kenapa? Banyak kebaikan untuk dalaman kita...kata nak cantik gebu gebas gitew.. www.wasap.my/60139790610/jbd

#sayaagenpaka
#sayaagenkertih
#sayaagendungun
#sayaagenkemaman
#paka #dungun #kertih #kemaman #kemamanidaman
#cantik #jualonline #kecantikan #kesihatan #sayajual #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan
#bazarpaknil #khiriah17 #nurbykhiriah

Assalamualaikum slmt pagi
nah koi lanjerr #feedbackjusbidandara ppagi ni yeee..#feedbackjusbidandara customer stokis Kuantan @yasmin_md.arif #Repost @yasmin_md.arif with @get_repost
・・・
Tq akak @ismainialiasshah krn bagi feedback yg sgt positif😍😍😍 kite ❤ sgt tau... Alhamdulillah... 😍
Lagi kebaikan jus bidan dara... Bidan Dara Campuran ( Madu + 12 Herba)

Supplemen tambahan khusus buat wanita untuk kekal sihat, bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal-gatal vagina, hilang hanyir haid, serta membasmi bau badan yang tidak disenangi

Boleh diamalkan setiap hari walaupun ketika :-
✔period
✔berpantang
✔menyusui bayi

Boleh diamalkan oleh :-
✔Anak gadis seawal usia 16 tahun
✔Wanita yang telah berkahwin
✔Wanita yang telah putus haid

Dilarang keras
❌ ibu mengandung

Kelebihan Jus Bidan Dara
💑 Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan rangsangan seksual
😍 Mengetat dan menganjalkan vagina
😘 Mengatasi masalah kencing tidak lawas
💪 Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
💆 Mengurangkan tekanan dan stress
👸 Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan
👰 Mengurangkan kedutan, membantu menyegar dan menyihatkan badan
👱 Mencantik dan menaikkan seri wajah
💖 Menghilangkan bau badan dan mulut
💝 Menegangkan payudara
💘 Mengencang otot kewanitaan
💕 Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
💏 Menambah keharmonian suami isteri

#agenjusbidandarakuantan (250ml)
Harga : RM45 sahaja
Postage : RM8 (sm) RM12 (ss)
COD area kuantan RM5 hingga RM10
Pos setiap hari

Sebarang pertanyaan dan order sila PM atau Whatsapp 01137140565 @ visit ig @yasmin_mdarif

#jusbidandara #Nurbykhiriah #khiriah

Segan nak jumpa doktor
Pening tktau nak watpe
Jangan rhisau #jusbidandara
kan ada😁
Alhamdulillah dah ramai yg
berjaya..sudilah klik
#feedbackjusbidandara yerr
Berminat nak mencuba brg sebotol
2..meh wasap 0193753509 @ #teamjusbidandara
Jusbidandara supplement utk dalaman..dalaman kasi cuci luaran pasti cantik beseri
#jusbidandara #nurbykhiriah

Most Popular Instagram Hashtags