#num

93878 posts

TOP POSTS

10 coisas sobre mim mas que na verdade são 3.
#caos externo
#caos interno sendo organizado
#em Pulsões Pré Menstruais Caos interno volta
#e transborda
#eu já deixei um passarinho morrer de fome
#num sonho ele me disse que eu não sabia lidar com aquilo porque eu era uma criança
#houve perdão
#comecei a cura com o masculino
#não me peso desde ano passado
#sou escritora de verdades subjetivas

If you found a girl and you really love her , you can't be selfish . Tbh , girls are very demanding . All your need to do is listen her stories , understand her problems , get to know her weaknesses and most important be honest all the time . Kill your ego by saying '' sorry sayang salah i '' even though kau tahu it's not your fault . you know why you have to tell her that ? Sebab perempuan lagi kau nak menang lagi dia rasa dia yang betul . By saying that , akan buat dia sedar acctually salah dia . Kalau dia tak sedar , kau cakap je semua tu salah kau dulu . Bila dia dah cool down kau kena pandai approach la dia . Ajar dia apa betul apa salah . What do you expect dia nak change to someone better kalau kau tak pernah nak ajar dia ? Memang dah diciptakan perempuan lagi lemah daripada lelaki . Kau nak dia , nak sayang dia . Faham lah sikit bila dia manja , bila dia merajuk , bila dia period and ya whtever anything kau layan je bendul dia . Perempuan ni memang logiknya tak boleh hidup sorang sorang . sebab tulah allah ciptakan kita semua berpasang pasangan . kau jangan la sesekali puji perempuan lain dekat dia . Level of inseccurity perempuan ni tinggi . Dia akan rasa insecure sebab dia rasa dia tak cukup cantik untuk kau dan jangan terkejut bila dia tukar the way she dresses . Tu semua sebab dia nak tarik perhatian kau . Treat dia macam princess walaupun kadang kadang kau rasa tu melampau . Tapi itulah hakikatnya . Perempuan ni memang manja . Tapi janganlah manjakan dia sangat . Kalau kau kenal dia , kau mesti tahu batas batas dia . Kena ada law of scarcity . sebab perangai orang boleh tawar hati bro . Everyone has their own limits . sayang macam mana pun , people get tired of bullshits attitude . Tag laa someone yg korang rse special 😂😂😂fuhhhh #akakkeningtebal#num.__#taglaasomeoneygkorangrsespecial...😋

Yogurt soup FOR THE RECIPES ➡️DM/ Yayla çorbası TARİF İÇİN ➡️DM

ESTE JUEVES panel frente al Ni Una Menos
Aula 126 de la sede de Independencia

#num #niunamenos #psicologiauba

MOST RECENT

10 coisas sobre mim mas que na verdade são 3.
#caos externo
#caos interno sendo organizado
#em Pulsões Pré Menstruais Caos interno volta
#e transborda
#eu já deixei um passarinho morrer de fome
#num sonho ele me disse que eu não sabia lidar com aquilo porque eu era uma criança
#houve perdão
#comecei a cura com o masculino
#não me peso desde ano passado
#sou escritora de verdades subjetivas

#num dua normal kkkk

切りっぱなしボブ💇🏼👌
.
ツヤツヤ✨✨
.
可愛いヘアスタイルで毎日を楽しんじゃいましょう😆🌈
.
.
.
cut : 4200yen
color : 5000yen〜
perm : 3500yen〜
set : 3700yen

tel : 087-886-8699

ご予約はお電話かDM、トップのURLでも24時間ネット予約できます👌✨
.
.
.
#ヘアカラー#外国人風カラー#アッシュ#ブルージュ#グレージュ#インナーカラー#グラデーションカラー#ハイライト#ローライト#美容室#サロモ#サロンモデル#サロンモデル募集中
#hair#cute#style#photo#beauty#hairstyle#hairdresser#follow#followme#japan#girl#zara#fashion#haircolor#num
#takujixstyle

ESTE JUEVES panel frente al Ni Una Menos
Aula 126 de la sede de Independencia

#num #niunamenos #psicologiauba

As a Labour History & Politics student it was a pleasure to meet and listen to MP Ian Lavery tonight- former President of the National Union of Miners #forthemanynotthefew #VoteLabour #NUM #GE17 🌹🌹

Most Popular Instagram Hashtags