#nuharmy

MOST RECENT

Selamat Malam semua! #samnuhair #nuharmy

salam jumat! ❤️ #Samnuhair #nuharmy

Jom korang VOTE #Roda di @era.je https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up #nuharmy #joeprcinternational #tq

Jom korang VOTE #Roda di @era.je https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up #nuharmy #joeprcinternational #tq

Jom korang VOTE #Roda di @era.je https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up #nuharmy #joeprcinternational #tq

Hello & Salam semua followers @samnuhair jom #vote #Roda di @era.je harini #❤️ #Nuharmy @joeprcinternational https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up

Hello & Salam semua followers @samnuhair jom #vote #Roda di @era.je harini #❤️ #Nuharmy @joeprcinternational https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up

Hello & Salam semua followers @samnuhair jom #vote #Roda di @era.je harini #❤️ #Nuharmy @joeprcinternational https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up

Hello & Salam semua followers @samnuhair jom #vote #Roda di @era.je harini #❤️ #Nuharmy @joeprcinternational https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up

Hello & Salam semua followers @samnuhair jom #vote #Roda di @era.je harini #❤️ #Nuharmy @joeprcinternational https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up

Hello & Salam semua followers @samnuhair jom #vote #Roda di @era.je harini #❤️ #Nuharmy @joeprcinternational https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up

#Repost @nuharmy with @get_repost
・・・
Jom kita request lagu #Roda @samnuhair kat radio @era.je .
1. Korang boleh whatsapp kat nombor yang tertera kat profile ig @era.je tu. Meh admin tulis balik nombor tu 016 - 512 7777.
2. Kalau tanak whatsapp boleh juga DM kat ig @era.je
3. Bagi yang ada twitter, boleh tweet @eradotje .
.
Senangkan? So Jom kita request banyak2 kalau nak lagu Roda sentiasa diputarkan kat radio. Jom support @samnuhair !!!
.
Cc @official.samnuhair.bruneifans .
#rodabysamnuhair #samnuhair #nuharmy

#FastRepost from @samnuhair by @fastrepost_app
•••
Assalammualaikum!
Official music video #Roda dah keluar di youtube. Boleh tengok di channel youtube Hafiz Hamidun. Harap korang suka dengan single terbaru saya 😘
.
Dan boleh juga dengar lagu #RODA di iTunes, Spotify, Joox dan Deezer!
.
#roda #samnuhair #nuharmy #joeprcinternational

@samnuhair: "#Tq #cover #Roda John Balo, korang jom request lagu ni di @era.je IG dan boleh tweet @eradotje Twitter atau whattsapp ke konti Era 016 512 7777 #❤️ uols #nuharmy #joeprcinternational @arteffectsmedia @shah_shamshiri"

#Repost @samnuhair with @get_repost
・・・
Terima kasih pada semua yg wish harijadi Sam, maaf jika Sam tak sempat balas semuanya. Terima kasih juga kerana sudi melayari lagu #Roda di YouTube, Joox, Spotify, KK Box dan membeli di iTunes juga. InshaAllah next week boleh mula request di radio radio kegemaran anda! #staytuned #❤️ #joeprcinternational @arteffectsmedia #nuharmy #stylistfaizal

Most Popular Instagram Hashtags