#nuharmy

MOST RECENT

Selamat menyambut bulan Ramadan #NuhArmy !
@samnuhair
@official.samnuhair.bruneifans

Selamat menyambut bulan Ramadan #NuhArmy !
@samnuhair
@official.samnuhair.bruneifans

Selamat menyambut bulan Ramadan #NuhArmy !
@samnuhair
@official.samnuhair.bruneifans

#throwback
Jom kita request lagu #Roda @samnuhair kat radio @era.je .
1. Korang boleh whatsapp kat nombor yang tertera kat profile ig @era.je tu. Meh admin tulis balik nombor tu 016 - 512 7777.
2. Kalau tanak whatsapp boleh juga DM kat ig @era.je
3. Bagi yang ada twitter, boleh tweet @eradotje .
.
Senangkan? So Jom kita request banyak2 kalau nak lagu Roda sentiasa diputarkan kat radio. Jom support @samnuhair !!!
.
Dan jangan lupa vote juga di Lagi Baru Nak Up @era.je .
Cc @official.samnuhair.bruneifans .
#rodabysamnuhair #samnuhair #nuharmy

Salam Jumaat #NuhArmy!
.
Cuti2 ni, jangan lupa request lagi #Roda @samnuhair kat stesen2 radio kegemaran korang dan jangan lupa vote di carta Lagu Baru Nak Up @era.je ye. Link ada kat profile ig NuhArmy 😊
.
#samnuhair #nuharmy #rodabysamnuhair

Selamat Malam semua! #samnuhair #nuharmy

salam jumat! ❤️ #Samnuhair #nuharmy

Selamat malam #NuhArmy ! Jangan lupa vote lagu #Roda di Lagu Baru Nak Up @era.je dan jangan lupa request lagu Roda di semua stesen radio kegemaran korang!!!
.
#Repost @samnuhair with @get_repost
・・・
Ingat tadi lagu #Roda jadi tema drama mana...sekali tengok zoom yaaaaaaaaaa........manager @joeprcinternational telah buat hal kat kenduri sana...kita kat sini busy nervous nak show ini pulak yang dikerjakan...haahha!!teruskan mendengar #Roda !! @nuharmy @era.je @hotfm976

Selamat malam #NuhArmy ! Jangan lupa vote lagu #Roda di Lagu Baru Nak Up @era.je dan jangan lupa request lagu Roda di semua stesen radio kegemaran korang!!!
.
#Repost @samnuhair with @get_repost
・・・
#Tq #cover #Roda John Balo, korang jom request lagu ni di @era.je IG dan boleh tweet @eradotje Twitter atau whattsapp ke konti Era 016 512 7777 #❤️ uols #nuharmy #joeprcinternational @arteffectsmedia @shah_shamshiri

Selamat malam #NuhArmy ! Jangan lupa vote lagu #Roda di Lagu Baru Nak Up @era.je dan jangan lupa request lagu Roda di semua stesen radio kegemaran korang!!!
.
#Repost @samnuhair with @get_repost
・・・
Wow........best gile @amirasyahidahusin kawan baik saya ni cover..! Xsia2 rasuah coki2 haha...!! Wehhh amira thanks gileeee sudi cover....terbaik eh rendition ko..so korang yang dah dengar lagu #Roda moh ler dengo..haha...undi sekali okay!!thanksss semua.... P/s : follow amira ni tau byk cover sedap2 dia kt IG!!!
@nuharmy

Selamat petang #NuhArmy ! Jangan lupa vote lagu #Roda @samnuhair di carta Lagu Baru Nak Up @era.je . Link untuk vote ada di bio IG 👆🏻
.
Repost from @samnuhair @TopRankRepost #TopRankRepost
.
Tiba tiba, baru Ku tersedar #Roda #joeprcinternational #nuharmy #rodabysamnuhair #samnuhair

Selamat petang #NuhArmy ! Jangan lupa vote lagu #Roda @samnuhair di carta Lagu Baru Nak Up @era.je . Link untuk vote ada di bio IG 👆🏻
.
Repost from @samnuhair @TopRankRepost #TopRankRepost
.
Tiba tiba, baru Ku tersedar #Roda #joeprcinternational #nuharmy #rodabysamnuhair #samnuhair

Selamat petang #NuhArmy ! Jangan lupa vote lagu #Roda @samnuhair di carta Lagu Baru Nak Up @era.je . Link untuk vote ada di bio IG 👆🏻
.
Repost from @samnuhair @TopRankRepost #TopRankRepost
.
Tiba tiba, baru Ku tersedar #Roda #joeprcinternational #nuharmy #rodabysamnuhair #samnuhair

Jom korang VOTE #Roda di @era.je https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up #nuharmy #joeprcinternational #tq

Jom korang VOTE #Roda di @era.je https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up #nuharmy #joeprcinternational #tq

Jom korang VOTE #Roda di @era.je https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up #nuharmy #joeprcinternational #tq

Jom korang VOTE #Roda di @era.je https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up #nuharmy #joeprcinternational #tq

#NuhArmy jangan lupa vote! .
Repost from @royidris @TopRankRepost #TopRankRepost
.
Hello & Salam semua followers @samnuhair jom #vote #Roda di @era.je harini #❤️ #Nuharmy @joeprcinternational https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up

#NuhArmy jangan lupa vote! .
Repost from @royidris @TopRankRepost #TopRankRepost
.
Hello & Salam semua followers @samnuhair jom #vote #Roda di @era.je harini #❤️ #Nuharmy @joeprcinternational https://era.je/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up

Most Popular Instagram Hashtags