[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#nuexrosli

5929 posts

TOP POSTS

My idol..suke sgt dengan sentuhan NR...thanks for the ilmu...love love love. .

#nuexrosli

done πŸ‘πŸ»...#nuexrosli

tq @nuex_rosli and @nrcosmetics_my for the gift and for the lucky draw....hangpa mmg awesome....and give2 yang awesome #nuexrosli #nrcmistspray #nrcfoundation

LIQUID MATTE OBSESS SPECIAL EDITION @obsess.cosmetics
Kiri code #nuexrosli , kanan code #syedewa . Hehe mana satu pilihan hati ?
.
1 box ada dua warna yang gojes ni tau! Rugi korang tak try dua warna lipstick ni memang sesuai dengan semua skintone!

Happiest belated birthday I wished to NR, one of my most humble make up idols. I remember how I used to like him, the way he communicates, he has this one aura that no one has. Whatever he has right now is the proof of his hardwork and this shall be my motivation to keep going. NR, semoga NR sentiasa dalam lindungan dan berkat Allah. Terima kasih atas inspirasi, motivasi dan sokongan kepada kami. #nuexrosli #nr

With beautiful girl 😍 @aurora_harriet Model kak @azrawaty_amiran well done kak terbaik πŸ‘πŸ» #nuexrosli#privateclass

Lawanyaaaaaaa sis @aydajebat dimekapkan oleh NR. Loveee gila. Sape nk beli fd NRC boleh purchase dekat @aizatstore . Confirm xmenyesalllllll. Percayalahh kamu jgn nakalllll!!! *bilaaizatnakmekapkenidpulak
#nrc #nrcosmetics #foundation #nuexrosli #makeupbyNR

Hi @nuex_rosli we're ready for ya! Jap lagi runner hantar petang sikit πŸ˜‰πŸ’• Siapa2 yg join kelas @nuex_rosli nanti enjoyyyyy your #emergencybeautykit! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
#sponsor #nuexrosli #makeupclass

tanned enuff ? ,
πŸ€— thanks @kakyaambammakeup bg i feeling2 model today walauuu da bersara .. ehhh πŸ€— ,
levvv levvv levvv πŸ™„ ,
#truelooks #dejalookinspired #nuexrosli

MOST RECENT

My idol..suke sgt dengan sentuhan NR...thanks for the ilmu...love love love. .

#nuexrosli

Untuk mereka yg nak tambah coverage foundation, NRC Foundation adalah #BUILDABLE so boleh layerkan utk cover apa-apa yang patut supaya lebih flawless!!
.

Hanya RM89 sahaja!

Kita ada code
+ Light untuk kulit cerah,
+ Medium utk kulit tak cerah sangat tapi tak gelap sangat
+ MediumDark untuk kulit sawo matang atau kuning langsat dan
+ Dark utk kulit gelap πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Setiap botol foundation diperkaya dengan VITAMIN C dan Honey Bee Venom. Sesuai untuk semua jenis kulit dari very dry to very oily sebab ada moisturising effect dlm foundation ni ❀️❀️❀️
.
Harga hanya RM89 sahaja
.
Boleh dapatkan dari www.shopee.com.my/nadiarose
Boleh dpt free postage

Untuk mereka yg nak tambah coverage foundation, NRC Foundation adalah #BUILDABLE so boleh layerkan utk cover apa-apa yang patut supaya lebih flawless!!
.

Hanya RM89 sahaja!

Kita ada code
+ Light untuk kulit cerah,
+ Medium utk kulit tak cerah sangat tapi tak gelap sangat
+ MediumDark untuk kulit sawo matang atau kuning langsat dan
+ Dark utk kulit gelap πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Setiap botol foundation diperkaya dengan VITAMIN C dan Honey Bee Venom. Sesuai untuk semua jenis kulit dari very dry to very oily sebab ada moisturising effect dlm foundation ni ❀️❀️❀️
.
Harga hanya RM89 sahaja
.
Boleh dapatkan dari www.shopee.com.my/nadiarose
Boleh dpt free postage

Makeup sambil MERAWAT, yg ada msalah JERAGAT, JERAWAT😱BEKAS 😱JERAWAT😱, PARUT pada wajah, wajib guna NRC foundation, ianya diperkaya dgn, Argan Oil, Honey Bee Venom, Vit C dan E serta Almond Oil , hari2 pakai kulit semakin flawless 😍😍😍, jom oder skrg πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ To oder/ sebarang pertanyaan :
πŸ“² http://www.wasap.my/018-7770714 πŸš— cod : Johor Bahru πŸ“¬pos : Semenanjung Rm8 / ss Rm11 πŸ€—
#NRC #NuexRosli #Alisa #AlisaCottonAnglePowder #Makeupori
#Murahoriginal #NRCjb #NRCJohor #AlisaJohorr

Belian 2 item dari NRC *kecuali MR Fluffy,anda akan dapat freegifts.boleh pilih sama ada nak foundation span/blender atau liquid lipstick.
Credit photo to dhieya
#nrc #nuexrosli #nr #gegarvaganza #viral

All nuex rosli cosmetics ready stock 😍

Berminat nak dapatkan produck2 dr NC cosmeticd whatsapp sis 0162975387

All exc postage.
No cod
#nuexrosli #nuexroslifoundation #nuexroslicosmetic #beautyblender #nrfacemist

LUXURY FACE MIST !❀️❀️❀️ Luxury Face Mist diperkaya dengan Vitamin C dan Peppermint Extract πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» .

Best applied semasa prepping skin sebelum nak makeup. Pores korang akan mengecil dan korang juga akan dapat rasa extra freshness & cooling effect daripada extract peppermint dalam face mist ni! Bau dia juga sangat harum so korang mesti jatuh centaa 😍😍😍😍 Hanya RM69 sebotol 😱😱😱 .

To oder/ sebarang pertanyaan :
πŸ“² http://www.wasap.my/018-7770714 πŸš— cod : Johor Bahru πŸ“¬pos : Semenanjung Rm8 / ss Rm11 πŸ€—
#NRC #NuexRosli #Alisa #AlisaCottonAnglePowder #Makeupori
#Murahoriginal #NRCjb #NRCJohor #AlisaJohor

@iza_izarra in code WILD
Rm29/pcs

Whatsapp/sms
0176650135
0176650135
0176650135
Every day postage
Melaka COD
Agent &dropship wanted

Atau
Bole terus walk-in ke kedai vendor di
1. Alor Gajah @lebiuvendor_conceptstore

2. Bukit Katil @thesoukboutique

3. Bandar Baru Sg Udang
@famecosmeticssgudang (atas kedai rakyat 1 Malaysia) #fame
#famecosmetics
#famemelaka
#famecosmeticsmelaka
#melaka
#agentfame
#agentwanted
#stokisfame
#mattelipcream
#famemattelipcream
#famebbcushion
#bbcushion
#flawless
#famelimitededition
#famemascara
#fameeyeliner
#famesgudang
#vendormelaka
#nuexrosli
#mattelipcream
#famenuex
#fameblusher
#famecushionblusher

tq @nuex_rosli and @nrcosmetics_my for the gift and for the lucky draw....hangpa mmg awesome....and give2 yang awesome #nuexrosli #nrcmistspray #nrcfoundation

Looking for a trendy and elegant color of a matte lip cream at an affordable price?
.

Kami ada the perfect color yg confirm sesuai dan nampak sgt superb di bibir anda
.
FAME matte lip cream in ENVY and BLUSH codes are just the perfect light pink colors that you needπŸ’‹
.
READY STOCK and ready for both postage and COD πŸ‘πŸ»
.
Harga? RM29 each!
.
Ada KKM approved dan enhanced with Olive oil, Jojoba oil dan very soft to your lips.
.

Place your order NOW!
.
Click the link at the Bio for your order/purchase ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
.

COD Available : #ipoh #batugajah #seriiskandar #simpangpulai #station18ipoh
.

#fameagentipoh #fameagentperak #fameagentseriiskandar #butikpengantinperak #makeupartist #makeuplover #famecosmetics #lipmatte #butikvendoripoh #muaipoh #butikpengantinipoh #dreambeautybydr #dreamrichgallery #malaypretty #syedewa #naelofarhijablovers #imanraza_exclusive_boutique #muawangsamaju #sephoramalaysia#makeupbybellaz #nrcosmetics #nuexrosli

Looking for a trendy and elegant color of a matte lip cream at an affordable price?
.

Kami ada the perfect color yg confirm sesuai dan nampak sgt superb di bibir anda
.
FAME matte lip cream in BLUSH code is just the perfect pale pink color that you needπŸ’‹
.
READY STOCK and ready for both postage and COD πŸ‘πŸ»
.
Harga? RM29 ONLY!!!
.
Ada KKM approved dan enhanced with Olive oil, Jojoba oil dan very soft to your lips.
.

Place your order NOW!
.
Click the link at the Bio for your order/purchase ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
.

COD Available : #ipoh #batugajah #seriiskandar #simpangpulai #station18ipoh
.

#fameagentipoh #fameagentperak #fameagentseriiskandar #butikpengantinperak #makeupartist #makeuplover #famecosmetics #lipmatte #butikvendoripoh #muaipoh #butikpengantinipoh #dreambeautybydr #dreamrichgallery #malaypretty #syedewa #naelofarhijablovers #imanraza_exclusive_boutique #muawangsamaju #sephoramalaysia#makeupbybellaz #nrcosmetics #nuexrosli

Looking for a trendy and elegant color of a matte lip cream at an affordable price?
.

Kami ada the perfect color yg confirm sesuai dan nampak sgt superb di bibir anda
.
FAME matte lip cream in Envy code is just the perfect nude pink color that you needπŸ’‹
.
READY STOCK and ready for both postage and COD πŸ‘πŸ»
.
Harga? RM29 ONLY!!!
.
Ada KKM approved dan enhanced with Olive oil, Jojoba oil dan very soft to your lips.
.

Place your order NOW!
.
Click the link at the Bio for your order/purchase ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
.

COD Available : #ipoh #batugajah #seriiskandar #simpangpulai #station18ipoh
.

#fameagentipoh #fameagentperak #fameagentseriiskandar #butikpengantinperak #makeupartist #makeuplover #famecosmetics #lipmatte #butikvendoripoh #muaipoh #butikpengantinipoh #dreambeautybydr #dreamrichgallery #malaypretty #syedewa #naelofarhijablovers #imanraza_exclusive_boutique #muawangsamaju #sephoramalaysia#makeupbybellaz #nrcosmetics #nuexrosli

YEAR END SALE
.

RM45 (15 sachet)
normal price RM59
.

MIRACLE BOOSTER WHITENING ( MBW ) by Abiza Azhar
.

Kebaikan :-
βœ… mencerahkan dan mengebukan kulit..
βœ… membuatkan kulit kelihatan lebih berseri
βœ… melembapkan kulit dalam masa 24 jam
βœ… menghilangkan kesan parut jerawat
βœ… mengurangkan masalah jeragat
βœ… kulit nampak lebih anjal dan awet muda
.

BERMINAT TERUS DM atau WHATSAPP
0122191652
.

#mamabeaute' #miracleboosterwhitening #bazaarpaknil #bella #taktuntuang #makeover #makeuptutorial
#yearendsale #aienmohdfaisalbeautyshop #muabellaz #nuexrosli #sellingproductviral #barangmakeupbellazguna #sufibyabizaazhar #myigshop #ubatketiak #translucentpowder #mua #makeup #makeupartist #fullcoveragefoundation #bazaarlepakvp #bazaarpaknil #bazarpaknil

YEAR END SALE
.

RM45 (15 sachet)
normal price RM59
.

MIRACLE BOOSTER WHITENING ( MBW ) by Abiza Azhar
.

Kebaikan :-
βœ… mencerahkan dan mengebukan kulit..
βœ… membuatkan kulit kelihatan lebih berseri
βœ… melembapkan kulit dalam masa 24 jam
βœ… menghilangkan kesan parut jerawat
βœ… mengurangkan masalah jeragat
βœ… kulit nampak lebih anjal dan awet muda
.

BERMINAT TERUS DM atau WHATSAPP
0122191652
.

#mamabeaute' #miracleboosterwhitening #bazaarpaknil #bella #taktuntuang #makeover #makeuptutorial
#yearendsale #aienmohdfaisalbeautyshop #muabellaz #nuexrosli #sellingproductviral #barangmakeupbellazguna #sufibyabizaazhar #myigshop #ubatketiak #translucentpowder #mua #makeup #makeupartist #fullcoveragefoundation #bazaarlepakvp #bazaarpaknil #bazarpaknil

TONA KULIT TAK SEKATA ,KULIT BERMINYAK ,DAN KUSAM ! .
Sis ni hanya menggunakan MEERACLE GEMSTONE SERUM 4 hari da nampak perubahan...πŸ€“
.
uolls tak nak jadi macam sis ni ke.??
.
================================================
Sedikit info tentang " Gemstone "
.
DIAMOND
Berfungsi sebagai agen pemutihan dan dapat mengurangkan blekhead dan stretchmak dan juga sebagai agen pelembab kulit .
PEARL
Membantu dlm menyuburkan kulit dan menjadikan kulit lebih licin halus dan anjal secara semula jadi serta mencerah dan memutihkan kulit.
RUBY
Membantu untuk merawat jangkitan kulit dan meningkatkan peredaran darah.

0195741901

#formulagemstone
#meeraclegemstonebeauty
#meeraclegemstonserum
#1stgemstonebeautyproductinasia
#readystock #izreenazminda #catrionaross #alhaalfa #nuexrosli #epietemerloh #mekap #skincare
#codklcheras #serumwajah

Most Popular Instagram Hashtags