#nuexrosli

MOST RECENT

Koleksi Baru... Klu ada yG mcari nrc ni, boleh la usha, risik2 fb kak #CikNa @ ig kak #dgallerydannisyadanniela
#nrc #nuexrosli

Apa beza Bougas Beauty Serum dengan serum lain? 🧐
.
BOUGAS BEAUTY SERUM adalah 💯WATERBASED. Kebanyakan serum diluar sana adalah oily based.
.
Apa yg specialnya dengan Water Based?
✅ Water based serum lebih pantas menyerap nutrient ke dalam lapisan kulit paling dalam berbanding dengan oily based
✅ Waterbased serum tidak berminyak dan tidak melekit seperti oily based serum
✅ Waterbased serum sesuai dgn semua jenis kulit
.
Paling best lagi pasal Bougas Beauty Serum ni, hanya ambil masa dalam 48 jam sahaja untuk kecutkan jerawat!
.
Jom whatsapp Zati sekarang! Zati akan consult uols sampai kulit jadi gebu gebas 🤩😍
.
📲whatsapp 0176870338

Ok, kali ni zati nak share petua untuk yang ada masalah kulit berminyak! Petua yang sangat mudah dan jimat! 😁 Nnt lepas tarawih uols boleh cuba 😍
.
Pastikan lepas bilas muka, tunggu sehingga kering then baru apply Bougas Beauty Serum supaya minyak berlebihan pada wajah sentiasa terkawal ✅
.
Belum ada Bougas Beauty Serum lagi?
Jom dapatkan sekarang!
1 PCS: RM75
2 PCS: RM69 EACH
.
📲whatsapp 0176870338
📲whatsapp 0176870338
📲whatsapp 0176870338
.
.
.

Alhamdulillah atas nikmat dan rezeki dariNya 😊

How good are your eyes? 🧐

Ada lagi ke yang tak kenal condition kulit masing masing? Nah, zati share dengan uols! Yang penting kena selalu apply Bougas Beauty Serum supaya kulit kekal segar, sihat dan cantik! 😘

Siapa yg tak suka pakai foundation? Nak cepat cap cus always! Siapa? 🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀
Khas untuk korang!! Dapatkan flawless look dengan super micro fine compact powder, buildable coverage, diperkaya dengan VITAMIN C, VITAMIN E dan Honey Bee Venom 😱😱😱
Lagi apa yang best? ADA SUNBLOCK!! SPF 30 lagi tu!!! Takyah risau kulit terbakar!!
Kalini semua ada dalam compact powder baru tu ❤❤❤
Licin, lembut, gebu, flawless & SIHAT!! LUXURY MICRO COMPACT POWDER RM79
.
💟Buildable coverage, layangkan guna brush sahaja!
💟Merawat kulit coz mengandungi Vitamin C, E & Honey Bee Venom
💟SPF30
💟Ada 5 code mengikut tone warna kulit Asia!

Whatsapp 019-6918657
#nrc #nrcosmetics #nrcagent #majesticeyeshadow #nrcmelaka #nrcosmeticsmelaka #nuexrosli #makeupartist #makeuporiginal

Luxury Magic Elixir

The best 2 in 1 Moisturiser and Primer in town.
BACK IN STOCK!! 😱😱😱
.
Ok our fastest selling LUXURY MAGIC ELIXIR: Moisturiser & Primer dah ada stock!
.
Must-HAVE untuk mereka yg sayangkan kulit masing-masing!

Magic Elixir dalam botol kaca exclusive ni saiz 50ml SESUAI untuk semua jenis kulit! ALL SKIN TYPES!
.
Texture yg tak terlalu creamy dan juga tak terlalu jelly membuatkan ianya sesuai utk semua jenis kulit dari VERY dry to VERY oily skin!
.
Diperkaya dengan VITAMIN C dan HONEY BEE VENOM sebagai ingredient treatment utama for boosting collagen production, healing dan treat kulit pemakai agar lebih sihat dan cantik!
.
Ianya juga melindungi wajah dari sinar UV yg tidak melampau dengan adanya #sunblock SPF15 dalamnya! So takyah risau dengan sun protection.
.
Ianya juga kaya dengan moisturising active ingredients yg bagus seperti ARGAN OIL EXTRACT dan SHEA BUTTER dengan formula hebat tidak berminyak.
.
Memberikan hydration pada skin agar lebih sihat dan tahan lama makeup.
Formula cepat meresap ke kulit tanpa oily feeling.
.
Selain itu, extra moisturising diberikan dengan kehadiran ingredient BROWN ALGAE yang terbukti to soften & smoothen the skin DAN juga bagus sebagai antibacterial serta natural antioxidant.
.
To further lock the moisture, LUXURY MAGIC ELIXIR juga diperkaya dengan natural intercell medium iaitu Hyaluronic Acid dalam bentuk sodium (garam) yang bertindak lebih bagus dari jenis lain dan mampu tahan moisture on skin up to 8 hours!
.
Botol kaca juga di pilih supaya tidak berlaku sebarang chemical reaction diantara bekas dan isi seperti risiko yg dialami jika menggunakan botol plastic! 💪🏻💪🏻💪🏻
.
Wear it before makeup atau as skincare regime! You will notice a better skin in times.
.

Sekali try memang tak tenang lah diri sentiasa angau dilamun cinta.

Whatsapp 019-6918657
#stokiscosmeticmelaka #nrcagent #nrc #nrcipoh #nuexrosli #nrcosmetics #nrcosmeticsmelaka #makeuporiginal #beautiful #perempuancantik

.
NRC LOOSE AND BAKING TRANSLUCENT POWDER
RM89/15 GRAM
.
💟Translucent, sesuai semua tone kulit!
💟Teknologi terbaru menggabungkan effect hydrations & skin nutrients dalam bentuk loose powder.
💟Powder yang melembapkan ada extract Argan, Vitamin C & E!
💟Sesuai utk teknik baking & setting make-up.
.
Whatsapp 0167257759 to order
.
.
#nrcfoundation #nrcperfectiontreatmentfoundation #nrcosmetics #nrcfoundationdesaru #nrcfoundationkotatinggi #nrcosmeticskotatinggi #nrckotatinggi #foundationbest #treatmentfoundation #makeupviral #nuexrosli #takadacintasepertimu #fattzurafairytale #bandarpenawar #muakotatinggi #muadesaru #muapengerang #elxaherbeauties #elxaherbeautieskotatinggi #nrcfacemist #nrcmagicelixir #nrcluxuryfacemist #nrcmagicelixirkotatinggi #nrcfacemistkotatinggi #raya2018goals #muajohor #rapidpengerang #nrccompactpowder #nrcluxurymicrocompactpowder #nrcloosepowder

.
NRC LOOSE AND BAKING TRANSLUCENT POWDER
RM89/15 GRAM
.
💟Translucent, sesuai semua tone kulit!
💟Teknologi terbaru menggabungkan effect hydrations & skin nutrients dalam bentuk loose powder.
💟Powder yang melembapkan ada extract Argan, Vitamin C & E!
💟Sesuai utk teknik baking & setting make-up.
.
Whatsapp 0167257759 to order
.
.
#nrcfoundation #nrcperfectiontreatmentfoundation #nrcosmetics #nrcfoundationdesaru #nrcfoundationkotatinggi #nrcosmeticskotatinggi #nrckotatinggi #foundationbest #treatmentfoundation #makeupviral #nuexrosli #takadacintasepertimu #fattzurafairytale #bandarpenawar #muakotatinggi #muadesaru #muapengerang #elxaherbeauties #elxaherbeautieskotatinggi #nrcfacemist #nrcmagicelixir #nrcluxuryfacemist #nrcmagicelixirkotatinggi #nrcfacemistkotatinggi #raya2018goals #muajohor #rapidpengerang #nrccompactpowder #nrcluxurymicrocompactpowder #nrcloosepowder

.
NRC LOOSE AND BAKING TRANSLUCENT POWDER
RM89/15 GRAM
.
💟Translucent, sesuai semua tone kulit!
💟Teknologi terbaru menggabungkan effect hydrations & skin nutrients dalam bentuk loose powder.
💟Powder yang melembapkan ada extract Argan, Vitamin C & E!
💟Sesuai utk teknik baking & setting make-up.
.
Whatsapp 0167257759 to order
.
.
#nrcfoundation #nrcperfectiontreatmentfoundation #nrcosmetics #nrcfoundationdesaru #nrcfoundationkotatinggi #nrcosmeticskotatinggi #nrckotatinggi #foundationbest #treatmentfoundation #makeupviral #nuexrosli #takadacintasepertimu #fattzurafairytale #bandarpenawar #muakotatinggi #muadesaru #muapengerang #elxaherbeauties #elxaherbeautieskotatinggi #nrcfacemist #nrcmagicelixir #nrcluxuryfacemist #nrcmagicelixirkotatinggi #nrcfacemistkotatinggi #raya2018goals #muajohor #rapidpengerang #nrccompactpowder #nrcluxurymicrocompactpowder #nrcloosepowder

.
NRC Perfection Treatment Foundation RM89 (25ml)
.
💟hasil makeup flawless
💟medium to full coverage, mudah di blend dengan dewy finish (tak likat yang mengeringkan)
💟merawat kulit anda dengan Vitamin C & Honey Bee Venom. So makin selalu pakai, makin cantik kulit 😊
💟diformulasi kan untuk SEMUA JENIS KULIT (very dry hinggalah very oily skin)
💟tahan lama pada wajah dan sesuai utk mereka yang kuat berpeluh juga.
💟sesuai utk sensitive skin juga (except utk mereka yg kulit muka allergic to bee venom).
.
.
Whatsapp 0167257759 to order.
.
.
#nrcfoundation #nrcperfectiontreatmentfoundation #nrcosmetics #nrcfoundationdesaru #nrcfoundationkotatinggi #nrcosmeticskotatinggi #nrckotatinggi #foundationbest #treatmentfoundation #makeupviral #nuexrosli #takadacintasepertimu #fattzurafairytale #bandarpenawar #elxaherbeauties #elxaherbeautieskotatinggi #muakotatinggi #muabandarpenawar #muadesaru #muapengerang #fullcoveragefoundation #buildablefoundation #muajohor #rapidpengerang #raya2018 #raya2018goals

.
NRC Perfection Treatment Foundation RM89 (25ml)
.
💟hasil makeup flawless
💟medium to full coverage, mudah di blend dengan dewy finish (tak likat yang mengeringkan)
💟merawat kulit anda dengan Vitamin C & Honey Bee Venom. So makin selalu pakai, makin cantik kulit 😊
💟diformulasi kan untuk SEMUA JENIS KULIT (very dry hinggalah very oily skin)
💟tahan lama pada wajah dan sesuai utk mereka yang kuat berpeluh juga.
💟sesuai utk sensitive skin juga (except utk mereka yg kulit muka allergic to bee venom).
.
.
Whatsapp 0167257759 to order.
.
.
#nrcfoundation #nrcperfectiontreatmentfoundation #nrcosmetics #nrcfoundationdesaru #nrcfoundationkotatinggi #nrcosmeticskotatinggi #nrckotatinggi #foundationbest #treatmentfoundation #makeupviral #nuexrosli #takadacintasepertimu #fattzurafairytale #bandarpenawar #elxaherbeauties #elxaherbeautieskotatinggi #muakotatinggi #muabandarpenawar #muadesaru #muapengerang #fullcoveragefoundation #buildablefoundation #muajohor #rapidpengerang #raya2018 #raya2018goals

.
NRC Perfection Treatment Foundation RM89 (25ml)
.
💟hasil makeup flawless
💟medium to full coverage, mudah di blend dengan dewy finish (tak likat yang mengeringkan)
💟merawat kulit anda dengan Vitamin C & Honey Bee Venom. So makin selalu pakai, makin cantik kulit 😊
💟diformulasi kan untuk SEMUA JENIS KULIT (very dry hinggalah very oily skin)
💟tahan lama pada wajah dan sesuai utk mereka yang kuat berpeluh juga.
💟sesuai utk sensitive skin juga (except utk mereka yg kulit muka allergic to bee venom).
.
.
Whatsapp 0167257759 to order.
.
.
#nrcfoundation #nrcperfectiontreatmentfoundation #nrcosmetics #nrcfoundationdesaru #nrcfoundationkotatinggi #nrcosmeticskotatinggi #nrckotatinggi #foundationbest #treatmentfoundation #makeupviral #nuexrosli #takadacintasepertimu #fattzurafairytale #bandarpenawar #elxaherbeauties #elxaherbeautieskotatinggi #muakotatinggi #muabandarpenawar #muadesaru #muapengerang #fullcoveragefoundation #buildablefoundation #muajohor #rapidpengerang #raya2018 #raya2018goals

Bougas Beauty Serum adalah serum yang dihasilkan dari extract tumbuh tumbuhan, yang membantu merawat kulit muka yang bermasalah. Apa yang specialnya pasal serum ni, dia 100% waterbased. Kenapa WATER BASED?
.
✔️ Supaya serum ni cepat meresap kedalam kulit muka.
✔️ Tidak melekit dan tidak berminyak
✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit.
✔️ Sesuai dengan cuaca dinegara kita
.
Resapan yang pantas tanpa ada rasa melekit dan berminyak buat ramai orang tertarik dengan serum Bougas Beauty. Sesuai untuk kulit lelaki dan juga wanita. Tidak mempunyai bahan kimia yang berbahaya yang boleh merosakkan kulit wajah. Halal dan selamat untuk digunakan.❤️
.
Jom dapatkan Bougas Beauty Serum sekarang!
📲whatsapp 0176870338 or click je link kat bio 😇
.

Good Morning everyone! Nak tahu tak Double Cleansing tu apa? 🧐
.
Double cleansing bermaksud kita cuci muka kita sebanyak dua kali. Satu dengan oil based product dan satu lagi dengan water based product, alaaaaaaaa pencuci muka yang biasa kita gunakan tu. Why? Kenapa sampai kena dua kali cuci muka?!
.
1. Sebab kotoran kat muka kita terdiri daripada dua jenis kotoran.
•waterbased- peluh
•oily based- sebum, makeup and sunscreen.
.
2. Kenapa kena buat double cleasning? Sebabnya hukum fizik menyatakan minyak and air tak boleh bersatu. Sebab tu lah, kita tak boleh hilangkan kotoran yg berasaskan minyak ni menggunakan water based product.
.
Yang penting lepas buat double cleansing jgn lupa pakai Bougas Beauty Serum hehe 😘
.
.
Jom dapatkan Bougas Beauty Serum sekarang! #misicantiksebelumraya
📲whatsapp 0176870338
📲whatsapp 0176870338
📲whatsapp 0176870338
.
.
.

Most Popular Instagram Hashtags