#nueta

2114 posts

TOP POSTS

Yesterday I got to achieve one of many milestones in my life, but the biggest one of yet with my big brother of Phi Mu Alpha Sinfonia. Thanks big for everything!!! #2K17 #utsagrad17 #PMA #NuEta

Sambil siapkan order kami blaja pic kami..no edit uolss...just apply cream siang nueta jea #nueta #skincare #nuetaskincare #produkkecantikkan #produkmuka

Ramai yang bertanya:
NUETA SELAMAT DIGUNAKAN OLEH IBU MENGANDUNG?? Yes! Selamat dan lebih bagus kerana dapat menghilangkan sel kulit mati dan daki akibat perubahan hormon semasa mengandung #nuetaofficial #nuetascrub #nuetaserum #nueta #nuetatestimoni o

Coleman Kidz being OWT per usual. βœŠπŸΎπŸ˜β€πŸΆπŸ’œ #WildOWTWednesday #MuNu #NuEta #QD17
πŸ“Έ @jcphotography04

From boys who thought they knew themselves to men who found themselves! 2 years today and the journey still continues! #NuEta #2N #5.I.S.O.W.T. #Fall13 #Roo2DaBruhz

23 Years in this organization known as #AlphaPhiAlpha #Fraternity, Inc. and not one year of regret. I've met some great men I call Brothers and other people who are great leaders by being in this organization.πŸ’› This was the crossing night for the fall 93 lines of #BetaXi & #NuEta. 11-21-93 "We party hard, we stay up late but most of all we graduateπŸŽ“"

Sigma Theta Tau Nursing Honor Society induction with my number one supporter! #nueta #sigmathetatau #nursinghonorsociety #drexel

MOST RECENT

Bingung ah.. rek nanya ka si sayang Weh caption na nu Alus..πŸ’š
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sieta #sayangnaurang #heeh #nueta

Glowing and pinkish skin la nanti bila dah gunakan NUETA SCRUB .Kami panggil magic scrub sebab bila guna sekali pun kulit muka terus lembut dan licin sangat sangat. #nuetaofficial #nuetascrub #nuetaserum #nueta #nuetatestimoni

NUETA SKINCARE membuatkan anda kelihatan cantik dan awet muda. Cubalah sendiri. Testimoni dari tokey shampoo santan @farah_cantikshop #nuetatestimoni#nueta #nuetaserum #nuetascrub #nuetaofficial

Ramai yang bertanya:
NUETA SELAMAT DIGUNAKAN OLEH IBU MENGANDUNG?? Yes! Selamat dan lebih bagus kerana dapat menghilangkan sel kulit mati dan daki akibat perubahan hormon semasa mengandung #nuetaofficial #nuetascrub #nuetaserum #nueta #nuetatestimoni o

Nak porcelain face macam ni tanpa lubang pori-pori terbukak besar?? Try la NUETA FACE SCRUB. Berbaloi baloi tak tipu tau #nuetatestimoni #nueta #nuetaserum #nuetascrub #nuetaofficial

Protect your skin with NUETA SKIN CARE πŸ’₯ #nueta #nuetaserum #nuetascrub #nuetaofficial

Tekstur Scrub 😍😍😍😍 MAGIC FACE SCRUB BY NUETA

Sekali pakai terus nampak kesan. Sangat lembut kulit kita. Memang nampak gelowing feloles sangat. Mana tak nya , habis sel kulit mati hilang. Lepas tu bila pakai serum ke mask ke, pelembap ke, memang cepat meresap sebab kulit mati dah tersingkir . Meresap tanpa gangguan ye chuol.
Rm 45 satu untuk 50ml tahan sampai 4 bulan. Promo sekarang beli satu scrub percuma Nueta Face Soap.

#nuetaserum #nueta #nuetascrub #nuetatestimoni #skincaremalaysia

Uols mencari face scrub yang tekstur lembut, tak kasar, kualiti setanding jenama antarabangsa?? HA NAH!! MAGIC FACE SCRUB BY NUETA. Nak membuat nya bukan lah senang dan ingredients nak membuatnya sangat lah mahal. Walaupun untung nya sangat kecil, tapi tak pe. Demi chuols nak cun kan.
Sekali pakai terus nampak kesan. Sangat lembut kulit kita. Memang nampak gelowing feloles sangat. Mana tak nya , habis sel kulit mati hilang. Lepas tu bila pakai serum ke mask ke, pelembap ke, memang cepat meresap sebab kulit mati dah tersingkir . Meresap tanpa gangguan ye chuol.
Scrub ni setanding product jenama antarabangsa tau!
Rm 45 satu untuk 50ml tahan sampai 4 bulan. Promo sekarang beli satu scrub percuma Nueta Face Soap. Whatsaap 0199130998 cepat
#nuetaserum #nueta #nuetascrub #nuetatestimoni #skincaremalaysia

Uols mencari face scrub yang tekstur lembut, tak kasar, kualiti setanding jenama antarabangsa?? HA NAH!! MAGIC FACE SCRUB BY NUETA. Nak membuat nya bukan lah senang dan ingredients nak membuatnya sangat lah mahal. Walaupun untung nya sangat kecil, tapi tak pe. Demi chuols nak cun kan.
Sekali pakai terus nampak kesan. Sangat lembut kulit kita. Memang nampak gelowing feloles sangat. Mana tak nya , habis sel kulit mati hilang. Lepas tu bila pakai serum ke mask ke, pelembap ke, memang cepat meresap sebab kulit mati dah tersingkir . Meresap tanpa gangguan ye chuol.
Scrub ni setanding product jenama antarabangsa tau!
Rm 45 satu untuk 50ml tahan sampai 4 bulan. Promo sekarang beli satu scrub percuma Nueta Face Soap. Whatsaap 0125772692 cepat
#nuetaserum #nueta #nuetascrub #nuetatestimoni #skincaremalaysia

Selain strawberry, NUETA WHITENING SCRUB juga berasaskan argan oil yang bermutu tinggi. Memang sangat superb kesan glowing nanti. Trust me! #nuetaserum #nueta #nuetascrub

Thank you for the testimoni dear. Memang siapa yang guna NUETA SKINCARE saja yang tau betapa naturalnya product kami . #nuetascrub #nueta #nuetaserum #argan #nuetaskincare #nuetaofficial #nuetateam

0199130998

Thank you for the testimoni dear. Memang siapa yang guna NUETA SKINCARE saja yang tau betapa naturalnya product kami . #nuetascrub #nueta #nuetaserum #argan #nuetaskincare #nuetaofficial #nuetateam

Selain strawberry, NUETA WHITENING SCRUB juga berasaskan argan oil yang bermutu tinggi. Memang sangat superb kesan glowing nanti. Trust me! #nuetaserum #nueta #nuetascrub

Ain't nothing like coming to the A and kicking it with not only my homie but my Sands! Much love @torr_mck! #ZetaZeta #NuEta #kapsi #SandMan #WhoDidThis

Mound Bayou Stand Up! @torr_mck rocking that dope Athletic Crimson #WhoDidThis Tee! Thanks for the support Nupe! #SandMan #kapsi #NuEta #ZetaZeta

NUETA SCRUB WITH ARGAN OIL

Ingredients:
βœ”οΈ argan oil 100% pure
βœ”οΈ strawberry πŸ“ βœ”οΈ aloevera βœ”οΈ whitening agent
βœ”οΈ pearl white powder
βœ”οΈ apricot seed powder
βœ”οΈ glycerin
βœ”οΈ vanilla brown sugar
βœ”οΈ virgin coconut oil βœ”οΈ almond oil
βœ”οΈ vitamin E oil
βœ”οΈ honey
βœ”οΈ lemon βœ”οΈ virgin olive oil

Whatsaap 0199130998 #nueta #nuetascrub#nuetaofficial #nuetatestimoni

Most Popular Instagram Hashtags