#nudecolourlipstick

MOST RECENT

Melacep Serum . . Serum ni best sebab mampu menghilangkan bintik hitam ataupun pigmentation di kulit muka.. ⠀ ☁WHITENING MELACEP SERUM☁⠀

Serum ni dah banyak terima Whitening Awards, yang terbaru sekali daripada Cleo 2016! Bukan calang-calang tau😉 . . ⠀

Antara fungsi Whitening Malacep Serum: . . ⠀
❄Percepatkan proses pencerahan kulit dengan selamat . . ⠀
❄Warna kulit lebih sekata utk masalah uneven skin tone . . ⠀
❄Parut hitam/jeragat/jerawat pudar dgn cepat.. ⠀❄Freckles menghilang secara perlahan . . ⠀
❄Kulit cerah secara sihat tanpa menipiskan kulit . . The best serum from Mary Kay!⠀ BUT ... In Mary Kay, uollss hanyalah perlu SABAR. If sabar, u'll be get what you want. Kalau tak sabar, sis tak dpt tolong la. 😅 Let me know
Nora
01139647064
Senior Beauty Consultant Mary Kay
#freeskincareclass #freemakeupclass #tutorialmakeup
#marykayshahalam #marykayklang #marykaykl
#marykayselangor #marysgbesar #marykaykualaselangor
#marykaykualalipis #marykayraub #marykaykuantan #marykayjerantut #marykaypahang #marykaymalaysia
#hijabista #kulitsensitif #kulitkusam #tutorialhijab
#fashionvalet #nudecolourlipstick #malaysiaonlineshopping #makeup #colourtrend
#kualalumpurtrend #malaysiafollowers #mdec

CUCI MUKA SAMBIL BERMASSAGE ??? ❤MARY KAY SKINVIGORATE❤
Kenapa ramai orang memilih MARYKAY SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH?
Kerana... 👇👇👇 Mary kay skinvigorate cleansing brush, diantara cleansing brush y terbaik dan tersenarai Dlm majalah kecantikan 👍👍👍. Bukan brush cap ayam taw. 😊

MARY KAY SKINVIGORATE cleansing brush ..Brush yg sgt lembut.. sesuai smua jenis kulit terutama kulit sensitif.. hujung yg membulat membolehkannya digunakan UTk membersihkan wajah dari: ✔ sel-sel mati dgn berkesan sehingga 85%
✔Black dan white head pd kulit
✔sisa2 kekotoran dan makeup ✔dpt menjimatkan cleanser anda
✔lebih bersih dari mencuci guna tangan

Tahukah yang..... 😅Agaknya berus yang lain tu mampu pusing 400 kali tak dalam seminit?
😇Mary Kay ada dua jenis berus tau, satu untuk kulit normal & satu lagi untuk kulit sensitif...
😲1 berus boleh guna seisi keluarga
😍ada jaminan 1 TAHUN

Nak tahu lebih lanjut? Nak cuba sendiri?

Let me know
Nora
01139647064
Senior Beauty Consultant Mary Kay
#freeskincareclass #freemakeupclass #tutorialmakeup
#marykayshahalam #marykayklang #marykaykl
#marykayselangor #marysgbesar #marykaykualaselangor
#marykaykualalipis #marykayraub #marykaykuantan #marykayjerantut #marykaypahang #marykaymalaysia
#hijabista #kulitsensitif #kulitkusam #tutorialhijab
#fashionvalet #nudecolourlipstick #malaysiaonlineshopping #makeup #colourtrend
#kualalumpurtrend #malaysiafollowers #mdec

PROMO APRIL UTK YG 👇👇👇👇👇👇 NAK RAWAT JERAWAT??? Clearproof Acne System bagi mereka yg mengalami⤵⤵⤵⤵ 1. Jerawat bernanah😢
2. Jerawat yg tiada mata😔
3. Jerawat pasir😫
4. Whitehead & blackhead😖

Sesiapa sahaja yang sedang mencari/nak bertukar kepada regimen penjagaan kulit yang sihat untuk merawat masalah kulit JOM TRY clearproof acne system. Insya Allah result yang anda ingin memuaskan👍👍 Nora
011-39647064
Senior Beauty Consultant Mary Kay
#freeskincareclass #freemakeupclass #tutorialmakeup
#marykayshahalam #marykayklang #marykaykl
#marykayselangor #marysgbesar #marykaykualaselangor
#marykaykualalipis #marykayraub #marykaykuantan #marykayjerantut #marykaypahang #marykaymalaysia
#hijabista #kulitsensitif #kulitkusam #tutorialhijab
#fashionvalet #nudecolourlipstick #malaysiaonlineshopping #makeup #colourtrend
#kualalumpurtrend #malaysiafollowers #mdec

Hai uollss!!!! Just nak share Year To Date 10 product yg paling popular dikakangan pengguna Mary Kay di Malaysia/Singapore..BEST kan product ni??? Our product is our tools. Not just "product" but THE BEST product. 👍
Dalam sejarah 16 tahun Mary Kay di Malaysia, belum pernah lagi mane2 produk keluaran Mary Kay ditarik dari pasaran kerana mengandungi bahan2 terlarang tau. Sebab they use 100% botanical for Mary Kay product. Harga setanding dengan kualiti.

BUT ... In Mary Kay, uollss hanyalah perlu SABAR. If sabar, u'll be get what you want. Kalau tak sabar, sis tak dpt tolong la. 😅 "Berapakah usia anda adalah hal anda srndiri, tetapi sejauh mana kulit anda mendedahkan udia anda adalah hal saya". Need personal consultation for your skin? Im here for you✌

01139647064
Nora
Senior Beauty Consultant Mary Kay
#freeskincareclass #freemakeupclass
#marykayshahalam #marykayklang #marykaykl
#marykayselangor
#marykaykualalipis #marykayraub #marykaykuantan #marykaypahang #marykaymalaysia
#hijabista #kulitsensitif #kulitkusam #tutorialhijab
#fashionvalet #nudecolourlipstick #malaysiaonlineshopping #makeup #colourtrend
#kualalumpurtrend #malaysianfollowers
#lunchboxibu #sitiaafiyah #bazarpaknil #makcikbawang #bazaronline #loffatah #eusahawan #mdec

KYLIE LIPSTICK NUDE HERE!!! Come an grab it NOW!!! #kkwbeauty
#kylielipstick
#nudecolourlipstick
#uitmdungun
#ent530
#trustedseller

MINAT NUDE COLOUR

MEH SINI

MARYKAY SEMI SHINE LIPSTICK

CODE ROSEWOOD

SESUAI UNTUK ANDA

NAK??? DM JER EHH

MUAH CIKED 😘😘😘😘 #MARYKAY #beautyconsultant #semishinelipstick #nudecolourlipstick #adrianazkaboutique #promo#buy3free1

Good Morning IGs!! Harini nak share skit pasal ASID HYALURONIC 😊😊 Tahu tak asid hyaluronic ni antara antioksida terbaik untuk kulit sebab mampu mengurangkan keradangan dan menghalang kerosakan yang berpunca dari aktiviti free radical ?

Produk kosmetic yang mengandungi asid hyaluronic ini juga merupakan komponen pelembab terbaik kerana mampu menarik air dan menghantarnya ke dalam sel-sel kulit . Dengan Asid Hyaluronic ni, kelembapan mampu dikekalkan 1,000 kali lebih banyak sehingga walaupun kulit kita terdedah dengan cuaca panas dan kering, ia masih mampu mengekalkan kelembapan kulit. WOOOWW sangat kan ? 😍😊😊 Antara 2 produk Mary Kay yang mengandungi asid hyaluronic adalah Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener and Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask. Ia mampu merawat kulit yang rosak, mengaktifkan kolagen di bawah kulit dan melembabkan kulit.😍 Mahukan kulit yang halus , licin dan nampak 10 tahun lebih muda ? INI JAWAPAN NYA !😍 Dalam sejarah 16 tahun Mary Kay di Malaysia, belum pernah lagi mane2 produk keluaran Mary Kay ditarik dari pasaran kerana mengandungi bahan2 terlarang tau. Sebab they use 100% botanical for Mary Kay product. Harga setanding dengan kualiti.

BUT ... In Mary Kay, uollss hanyalah perlu SABAR. If sabar, u'll be get what you want. Kalau tak sabar, sis tak dpt tolong la. 😅 "Berapakah usia anda adalah hal anda srndiri, tetapi sejauh mana kulit anda mendedahkan udia anda adalah hal saya". Need personal consultation for your skin? Im here for you✌

www.wasap.my/601139647064
Nora
Senior Beauty Consultant Mary Kay
#freeskincareclass #freemakeupclass #tutorialmakeup
#marykayshahalam #marykayklang #marykaykl
#marykayselangor #marysgbesar #marykaykualaselangor
#marykaykualalipis #marykayraub #marykaykuantan #marykayjerantut #marykaypahang #marykaymalaysia
#hijabista #kulitsensitif #kulitkusam #tutorialhijab
#fashionvalet #nudecolourlipstick #malaysiaonlineshopping #makeup #colourtrend
#kualalumpurtrend #malaysianfollowers

SPECIAL PROMO SEMPENA CNY (UTK HATI INI SHJA). DAY CREAM WITH SPF 30 TIMEWISE REPAIR
• Memulihkan ketegangan kulit
• Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap factor-faktor luaran
• Memulihkan tona kulit yang sekata
• Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/ UVB yang mengakibatkan penuaan kulit
• Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam "Berapakah usia anda adalah hal anda sendiri, tetapi sejauh mana kulit anda mendedahkan udia anda adalah hal saya". Need personal consultation for your skin? Im here for you✌ 📞📞📞📞now..now..now...utk tau brpa rm..biar akak pengsan janji uolls happy

0123167529
Lily
Senior Beauty Consultant Mary Kay
#freeskincareclass #freemakeupclass #tutorialmakeup
#marykayshahalam #marykayklang #marykaykl
#marykayselangor #marysgbesar #marykaykualaselangor
#marykaykualalipis #marykayraub #marykaykuantan #marykayjerantut #marykaypahang #marykaymalaysia
#hijabista #kulitsensitif #kulitkusam #tutorialhijab
#fashionvalet #nudecolourlipstick #malaysiaonlineshopping #makeup
#colourtrend #promocny
#kualalumpurtrend #malaysianfollowers

SPECIAL PROMO SEMPENA CNY (UTK ESOK SHJA). DAY CREAM WITH SPF 30 TIMEWISE REPAIR
• Memulihkan ketegangan kulit
• Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap factor-faktor luaran
• Memulihkan tona kulit yang sekata
• Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/ UVB yang mengakibatkan penuaan kulit
• Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam "Berapakah usia anda adalah hal anda sendiri, tetapi sejauh mana kulit anda mendedahkan udia anda adalah hal saya". Need personal consultation for your skin? Im here for you✌ 📞📞📞📞now..now..now...utk tau brpa rm..biar akak pengsan janji uolls happy

Lily Mokhtar
0123167529
Senior Beauty Consultant Mary Kay
#freeskincareclass #freemakeupclass #tutorialmakeup
#marykayshahalam #marykayklang #marykaykl
#marykayselangor #marysgbesar #marykaykualaselangor
#marykaykualalipis #marykayraub #marykaykuantan #marykayjerantut #marykaypahang #marykaymalaysia
#hijabista #kulitsensitif #kulitkusam #tutorialhijab
#fashionvalet #nudecolourlipstick #malaysiaonlineshopping #makeup
#colourtrend #promocny
#kualalumpurtrend #malaysianfollowers

SPECIAL PROMO SEMPENA CNY (UTK ESOK SHJA). DAY CREAM WITH SPF 30 TIMEWISE REPAIR
• Memulihkan ketegangan kulit
• Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap factor-faktor luaran
• Memulihkan tona kulit yang sekata
• Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/ UVB yang mengakibatkan penuaan kulit
• Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam "Berapakah usia anda adalah hal anda sendiri, tetapi sejauh mana kulit anda mendedahkan udia anda adalah hal saya". Need personal consultation for your skin? Im here for you✌ 📞📞📞📞now..now..now...utk tau brpa rm..biar akak pengsan janji uolls happy

01139647064
Nora
Senior Beauty Consultant Mary Kay
#freeskincareclass #freemakeupclass #tutorialmakeup
#marykayshahalam #marykayklang #marykaykl
#marykayselangor #marysgbesar #marykaykualaselangor
#marykaykualalipis #marykayraub #marykaykuantan #marykayjerantut #marykaypahang #marykaymalaysia
#hijabista #kulitsensitif #kulitkusam #tutorialhijab
#fashionvalet #nudecolourlipstick #malaysiaonlineshopping #makeup
#colourtrend #promotion
#kualalumpurtrend #malaysianfollowers

Psstttt!!!!!!!!!
(UTK HARI NI JER TAU!!!!!!)
😍😍😍😍😍😍BEST SGTTTTTTT
.
Ada promo best tau ...cik pink ni scrub muka.bau dia sweet2 dragon fruits.. ade biji2 kiwi ...best lembut wangi je lepas scrub !! 😍😍😍😍
Ia bekerja utk mengelupaskan dan membuang kulit mati, membersih liang pori secara mendalam. Dicadangkan menggunakannya 2 atau 3 kali seminggu selepas mencuci muka. "Berapakah usia anda adalah hal anda sendiri, tetapi sejauh mana kulit anda mendedahkan udia anda adalah hal saya". Need personal consultation for your skin? Im here for you✌

01139647064
Nora
Senior Beauty Consultant Mary Kay
#freeskincareclass #freemakeupclass #tutorialmakeup
#marykayshahalam #marykayklang #marykaykl
#marykayselangor #marysgbesar #marykaykualaselangor
#marykaykualalipis #marykayraub #marykaykuantan #marykayjerantut #marykaypahang #marykaymalaysia
#hijabista #kulitsensitif #kulitkusam #tutorialhijab
#fashionvalet #nudecolourlipstick #malaysiaonlineshopping #makeup #colourtrend
#kualalumpurtrend #malaysianfollowers

Most Popular Instagram Hashtags